10 gün önce kontrole gidince sezeryan ücretini sordum o zaman öyle dediler2 gun mu dediler.
1 gece yatiriyorlardi ben dogum yaptigimda pandemi sebebiyle.
Ben 3gun sonra banyo yapmistim.
Bandajimin uzerine strecfilm sarmistim islanmasin die.
doktorada kont. gidince soyledim gerek yoktu ona su gecirmiyo bu bandajlar demisti.
1 hafta sonraydi galiba bandaji actirmak icin kont. cagirmisti cikardi sadece gazlibez koymustu kaynamis sıkıntı yok demisti.
O ağrıyı biliyorum midemden ameliyat oldum , tek başına kalkıp yaramıyor insan anneannemde hem yaşlı hemde küçücük zayıf kadın minnoş biraz anca bebeğe bakar annem sağlam olsaydı o bakabilirdi kaldırır yani güçlüdür1 kisiye izin veriyorlar ama izah edersiniz durumu belki bisi demezler
Kendin kalkamiyosun hemen öyle zor oluyo yani.
Birinden guc alirsan rahat kalkarsin
Bende oturamam evde kotla falan.Kücük teyzem pijama almıs.
Satenmis.
Hayatımıza renk geldi 17 sne sonra diyo
Esi cok begenmis evde saten pijamayla gezmesini:)
17 sene sonra evde dikkatini cekecek seyler giymen takdire sayan teyze dedim
Annem de var grupta konusamıyorm ama ben sortla geziyorsam adam gelmeden önce basma pijamaya geciyorum
Acaba benim evliliğimde mi sorun var
Bunu bi tartısabilir miyiz kızlar
Ay bide evde pantalonla oturan kisilere hastayım:)
Bi ögretmn var takip ettiğim igda kotla oturuyor kadın.
Alyayla az arası olan bebesi var.
Anam dalar o kot beni heleki bebek pesinde kosarken:)
Zaten ben giyinince adam hayırdır nereye gidiyosn der kesin
evet yapistirma.10 gün önce kontrole gidince sezeryan ücretini sordum o zaman öyle dediler
Yapıştırma oldu degilmi hepsi dikiş değil
Benim öküzlerin efendisi kocam saten nedir onu bile bilmezKücük teyzem pijama almıs.
Satenmis.
Hayatımıza renk geldi 17 sne sonra diyo
Esi cok begenmis evde saten pijamayla gezmesini:)
17 sene sonra evde dikkatini cekecek seyler giymen takdire sayan teyze dedim
Annem de var grupta konusamıyorm ama ben sortla geziyorsam adam gelmeden önce basma pijamaya geciyorum
Acaba benim evliliğimde mi sorun var
Bunu bi tartısabilir miyiz kızlar
Ay bide evde pantalonla oturan kisilere hastayım:)
Bi ögretmn var takip ettiğim igda kotla oturuyor kadın.
Alyayla az arası olan bebesi var.
Anam dalar o kot beni heleki bebek pesinde kosarken:)
Zaten ben giyinince adam hayırdır nereye gidiyosn der kesin
Benim karnında iz var zaten bide o olsun , battı balık yan giderevet yapistirma.
benim oglanda sezeryandi ayni yerden kesmisler zaten.
Ince bir kalemle cizilmis gibi iz kaliyor sadece.
Baya asagida zaten.
esin yaninda olacaksa 1 hafta idare edersiniz.O ağrıyı biliyorum midemden ameliyat oldum , tek başına kalkıp yaramıyor insan anneannemde hem yaşlı hemde küçücük zayıf kadın minnoş biraz anca bebeğe bakar annem sağlam olsaydı o bakabilirdi kaldırır yani güçlüdür
Eşime 10 gün izin vereceklermiş doğuma gidince , sayemde yaşadıesin yaninda olacaksa 1 hafta idare edersiniz.
sonrasinda sen zaten kalkarsin.
3-4gune kalkarsin kendin.
Emmeyede bebegi alip yanina verip alinca biri ilk gunler rahat oluyor.
Cunku uyku duzeni olmadigindan daha gece uyumuyo ilgilencek biri gerekiyor.
evet dogum izni veriyolar.Eşime 10 gün izin vereceklermiş doğuma gidince , sayemde yaşadıbakalım neler olacak
Valla benimki hiç dinlemez asla hemen izne çıkar,evet dogum izni veriyolar.
Annem yanimda diye esime aldirtmamistim.
Bi de persembe dogum yaptim ben cuma esim gitmedi ise cumartsi pazarda evdeydi 4 gun zaten bizimle olmus oldu.
Cok guzel telaseler tadini cikar
Bende iki güne çıktım hastaneden benimde dikisler değil de gaz mahvetti iki gün artık yuruttuler çıkmıyor kiz elinde iğneyle geldi gaz için o sırada zor yetiştim lavaboyaIlk 2 gün hastanede kalacakmışız zaten ,
Dikiş ağrısından çok korkmuyorum dayanikliyimdir inşallah gaz sıkıntısı olmaz toparlarım biraz hastanede , peki ne zaman banyo yapılabiliyor
Bakalım ben neler yasiycamBende iki güne çıktım hastaneden benimde dikisler değil de gaz mahvetti iki gün artık yuruttuler çıkmıyor kiz elinde iğneyle geldi gaz için o sırada zor yetiştim lavaboyaçıktı merdiven çıkardılar o ise yaradı bende sanirim
Yok canım balkonda kombi gazi kapiyorum benKombin mutfaktamı canım. Ben mutfağı gece kilitliyorum. Bellimi olur mutfak tehlike gibi geliyor bana. Kimine göre tehlike değil ama. Mutfakta sandalyeye çıkıp ayağa kalkması bile tehlike oluştıruyor kafamda. Bir de mutfağım boydan cam. O bile korkutuyor.
Bu arada teyze bizde ya camı komple açıp sigara içiyor. Hatta birkaç defa açık yakalamıştık camı.Eşim pencerenin güvenlik kilidi anahtarlarını saklayacakmış yarın biz giderken. Haklı da ne haberler duyıyoruz. Dedesi evdeyken yüksek kattan düşen 4 yaşında çocuk da vardı.Allah kimseye yaşatmasın
Haha gördüm kuzum ogluş gördü bakarken bana da al şemsiye ddi bende bu kız gibi oynayacagim diyorYazamadım lellii. Büyüsün kendi diyecek yağmurda gezelim diye. Bugünümü kızıma ayırmıştım. Parka gittik sonra market eve geldik. Bekliyot yağmur yağsın diye. Tam uyuyacaktı. Yağmur yağıyor dedim. Oleeey hadi gidelim dedi. Nasıl sevindi.çok eğlendi geldik eve.
banada ise yaramisti merdiven inip cikmak o gaz yeminle dikis agrisindan falan beter bisi.Bende iki güne çıktım hastaneden benimde dikisler değil de gaz mahvetti iki gün artık yuruttuler çıkmıyor kiz elinde iğneyle geldi gaz için o sırada zor yetiştim lavaboyaçıktı merdiven çıkardılar o ise yaradı bende sanirim
Digerleri buyuk diilmi?Yok arkadas dert bitmiyoır
Patronun oglanın okulda pozitif cıkmıs bi ögrt.
Kadın gelemiyor tabi cocuun basında.
Yarın /cuma tam gün gelir misin dediler?
Hadi ona tmm
Haftaya kvdemin sırası
Kociye dedim
E annem 3yle nasıl ilgilensin diyor:S
Ya 2 saat baksın napim dedim
Valla bayılcammm
Allahım töbee:)Benim öküzlerin efendisi kocam saten nedir onu bile bilmez
En seksi geceliği giysem bile ilgisini çekmez son zamanlarda evlenen kişilerden de hep duyuyorum burdaki konularda o yonde erkeklerde isteksizlik çok var artık.
Yani kocam anası laf söylücek diye isteDigerleri buyuk diilmi?
onlar oyuncak kitap falan boyasin 2 saat.
Versin onlerine.
Oyalanirlar.
seninkide onlari izle arada kaynar bacim.
2 saat idare etsin napcan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?