Canim benim öyle bir bakım çantası vardı doğmadan aldığım ancak biyere kalmaya giderken alıyordum yada sabahtan aksama durursam gittiğim yerde bezi maması üst baş fln anca ama günlük için kurtarıcı olan sırt çantası 3 uncu cantam benim oyle markada degil 40 a almistim 2sene oldu bunu iki parça kıyafet cüzdan ıslak mendil fln atıyorum nereye gitsemEvet ama bulamadım
Ama genel olarak kullanisliysa almayı düşünüyorum
Hastaneye fln kontrole giderken yada asiya sırt çantası takiyordum insallah emen bir bebek olsun bitane emzirme önlügü atarsın çok pratik olurEvet ama bulamadım
Ama genel olarak kullanisliysa almayı düşünüyorum
Ben yaptım_Sitare_ sagol cnm tatli onerin icin elmalipay yaptim.
Anne bebek çantası içinde biberon gözü var biyere gezmeye gidince filan lazım olurmu acaba diyorum mama filan yapar tasirim yada corba biberon gözü biraz degisik sıcağı sıcak soğuğu soğuk tutuyprmussana ozelden resim atim 1 sirt 1 kol var bende ikisinden de memnunum.
Disari cikarken arabanin alt sepetine koyuyorum genelde
Sirtimda tasimayi pek sevmiyorum.
Canim benim öyle bir bakım çantası vardı doğmadan aldığım ancak biyere kalmaya giderken alıyordum yada sabahtan aksama durursam gittiğim yerde bezi maması üst baş fln anca ama günlük için kurtarıcı olan sırt çantası 3 uncu cantam benim oyle markada degil 40 a almistim 2sene oldu bunu iki parça kıyafet cüzdan ıslak mendil fln atıyorum nereye gitsem
Bende hastaneye giderken yada bebekle disari cikarken kullanışlı olur diye düşünüyorum günü birlik kurtarsa zaten kalmaya bir yere gidince çanta almak lazım küçük bavul gibiHastaneye fln kontrole giderken yada asiya sırt çantası takiyordum insallah emen bir bebek olsun bitane emzirme önlügü atarsın çok pratik olur
Ben verince laf yapmıyorum ama bisey istersem bana da laf yapılmasını istemem . Çok çalıştım kimseden bisey istemedim bu zamana kadar bana bahane bulunca zoruma gdiyor . Hem rapor para mi verdim hemde ek hesabımdan çekip verdim açıkçasıVvalla canum kizlar bilirben cok kaptirdim simdiye biraraba almistim bi togaş parasi belki iş degistirdi simdi kendi isini yapiyir artik verdigimi hatırlatıyorum ver diye ben zor biriktiriyorun maaşım yok yani bi kere lüksüm yok öyle kendide biriktir diyorum artik
Benimde çamaşır toplamam lazım, süpürge yapamadım artık yarına kısmetse , menemen yaptım anca çok ayakta duramıyorum karnım ağrıyor.Çorbamı yaptim bulasik toplayip toz aldim kizartma yaptim yoruldum bugün duş aldırdım oğlanı bende girdim peşine kızartma koktum hepaz dinlenip salata yapcam sirkeli suya basmistim ay aksam olunca sıkılıyorum adamı kovaliyorim evdeyken hit diye 3 gündür gec geliyor dun uyumusim kapi sesine uyandım bu seferde özledim yarinda aksam anneme gecces kardeşim alçak ç tesi sabahı yalova ya gitces insallah çok sevinçli bizimki ozlemis kuzenlerini
var ondeki bolmede 3 gozu var ici folyoluAnne bebek çantası içinde biberon gözü var biyere gezmeye gidince filan lazım olurmu acaba diyorum mama filan yapar tasirim yada corba biberon gözü biraz degisik sıcağı sıcak soğuğu soğuk tutuyprmus
Ah canim 11 yıllik evliyim anladığım her kadının kenarında olacak gizlı bir para ben çok verdim gelmedi birde kıymet bilinmiyor o yüzden alıyorum valla iyi niyetim çok kullanildiBen verince laf yapmıyorum ama bisey istersem bana da laf yapılmasını istemem . Çok çalıştım kimseden bisey istemedim bu zamana kadar bana bahane bulunca zoruma gdiyor . Hem rapor para mi verdim hemde ek hesabımdan çekip verdim açıkçası
Evet benimde baktıklarım öyleydi kullanışlı oluyor degilmivar ondeki bolmede 3 gozu var ici folyolu
yanda da 2 cebi var.
Bende çalıştıklarımi biriktirdim araba alınca verdim şimdi de raporluyum , bireysel emeklilik yapmak istiyorum hesabından ödeme talimatı verelim mi dedim suçlu çıktım, kumbarama para at diyorum eli titriyor , ben babamın evinde böyle Bisey görmedim ya annemin eline sayıyordu parayıAh canim 11 yıllik evliyim anladığım her kadının kenarında olacak gizlı bir para ben çok verdim gelmedi birde kıymet bilinmiyor o yüzden alıyorum valla iyi niyetim çok kullanildi
ben memnunun mama, biberon, suluk hepsini koyuyorumEvet benimde baktıklarım öyleydi kullanışlı oluyor degilmi
Benimde eşim bana veriyor kira faturalar ödenir markete evden çalışıyor büyük şeyler için beraber gidiyoruz alıyoruz hasligini atıyor benim hesabıma nakit kart kullanıyoruz iki dir nakit çekince 100 tl çekiyorum misal 20 sini direk kenara atiyorum şişede bozuk biriktiriyorum benim babamda anneme haslik verirdi idare yok annemde hal ada pek anlamaz kardeşim yapar herseyiBende çalıştıklarımi biriktirdim araba alınca verdim şimdi de raporluyum , bireysel emeklilik yapmak istiyorum hesabından ödeme talimatı verelim mi dedim suçlu çıktım, kumbarama para at diyorum eli titriyor , ben babamın evinde böyle Bisey görmedim ya annemin eline sayıyordu parayı
Allah uzak etsin pis gözleri nefisleri,Kafam kazan.
Vallahi bu sefer agirlik coktu.
Nazar nazar diyip cagirmak istemiyorum ama esimin kizla ilgisi oyunlari bile onlari sasirtiyor.
Bukadar ilgili olmasi.
Su antibiyotik saatim gelsin hemen yaticambekliyorum.
Bugün maaş yattı, 1300 krediye kesilmiş kalanı sana atayimdedi 1500 zaten kart borcu hesabim da ekside 700 tlBenimde eşim bana veriyor kira faturalar ödenir markete evden çalışıyor büyük şeyler için beraber gidiyoruz alıyoruz hasligini atıyor benim hesabıma nakit kart kullanıyoruz iki dir nakit çekince 100 tl çekiyorum misal 20 sini direk kenara atiyorum şişede bozuk biriktiriyorum benim babamda anneme haslik verirdi idare yok annemde hal ada pek anlamaz kardeşim yapar herseyi
Evlilik olayına aileler girince genel ayrılık sebebi oluyor malesef. Her iki aileye de yakın oturmak evliliğe karışılınca olumsuz geliyor bana..Aile binasında oturmanın ve eşinin kimseye karşı bişy diyememesinin herkesin Her şeye müdahale etmek istemesinin sonucu = eş ailesiyle görüşmüyorum. En son bi şans verdim 6.5 aylık hamileyken 2 bekar gorumcem bana saldıracaklardı neredeyse .
Ailemle olan ise 2 kardeşiz durumları çok iyi ama bana gelince yok erkek kardeşime akıyor herşey, Ben karşı çıktığım için suçlu oluyorum.ev araba herşey var kardeşim evlenince oturacağı evi var (annemin alt kat) 0 araba istedi babam aldı (250 bin şuan değeri) şimdi sevgilisi kendi annesine yakın olmak istiyorum deyince arabayı verip yeni ev alacaklarmış benimde hakkim var diyorum diye kaç kere hamile halimle kavga ettiler benle ağlaya ağlaya evime geldim gitmiyorum artık biyere kimsede gelmiyor bana.
Benim ailemde eşimin ailesi de çok önemli değil biz artık kendimiz bi aile olmalıyız eşimle o bana destek olsa daha kıymetli olur ama o hepsinden beter ama gerçekten hamileyken yaptığı hiçbirşeyi affedemiyorum şuan doğum öncesi iznindeyim beni hamile halimle işyerinde milletin içinde çok ağlattı halkımı helal etmiyorum hiçbirine. Evliligiminde sonunu göremiyorum malesef esiim3de söyledim.
Çok doğru bir karar vermişsiniz, ben düşünemedim malesef aynı mahallede oturuyorduk zaten önceden de , babası yok annesinin durumu malum (yatalak)bu evi kendi yapmış bende gidip kirada oturalim diye düşünemedim çünkü hiç kiracı olmadım. Başıma bela olurlar diye düşünemedim açıkçası eşime de acıdım her şeyi tek başına yapıyor desteği yok diyeEvlilik olayına aileler girince genel ayrılık sebebi oluyor malesef. Her iki aileye de yakın oturmak evliliğe karışılınca olumsuz geliyor bana..
Benim eşimim annesi yok babası başka şehirde. Teyzesi vardı iki tane bekar. Biri vefat etti. Birlikte kalıyorlardı. Çok istediler yakın oturalım. Ev bile buldular. Yok oturmam dedim. Tavrımı koydum. Otursak kesin evliliğimiz biterdi. Hiç gelememmm. Karışmak istediler izin vermedim. İlk kavgamız onlara gidelim derdine düşmesindendi. Eşim de şimdiki gibi değildi. Ailesine çok düşkündü. Kardeşim teyzem diye bitşyordu. Çok şükür şimdi öyle değil. Olsa artık hiç tahammül edenezdim. Çocuk onu çok konuda değiştirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?