Ay canim bise demiyorum artık annen sonuçta ama bir beni bulmuyo bu meret de yani gezenlerde hasta oluyormuş de o rahatlık istiyor bide tam gün değil hergun onda degilHasta edecekmisim onu
Virüs getirecekmisim.
Cikarsanda canim bir süre mesafe köy bence anlasınlar evde pc başında yapabilegin biseyler olabilir mi acaba yada bu isyeriyle o şekilde olmaz mi bir çıkar yol yaza kadar sonra kreş olarak devam edersin2 kardesiz kız kardesim var
Kardesimle birbirlerini doldurup duruyolar calısmamam icin .Sorun o
Hep böyle. Oluyor canim yapanın kıymeti olmuyor boşver bundan sonra kendin için ve evladin için cabalarsin bunlar insana ders oluyorBenim annemde öyle kira geliri var kardeşim çalışıyor babam emekli ama yine çalışıyor ayda eve 10 binden fazla para giriyor ama sorsan yok der ben asgari ücrete çalıştım yemek kartım ile eve alışveriş yapıyordum ona bedava gibi geliyordu beni somurmenin peşindeydi hep. Yok yok dedi biriktirmiş kardeşim arabaya biseyler yapmak isteyince çıkartıp 10 bin vermiş bana gelince 10 tl nin hesabını yapar . Bunları görünce insan soğuyor herseyinde üst üste gelmesi yorucu oluyor gerçekten. Ben arkadaşlarımda görüyorum anneleri torun olacağı için çok hevesliler neler neler alıyorlar benimki sen aldın nasılsa diyor çok olur diyor kendi bisey almamak için.
HaklisinizAy düşünme canim bunları esin le olan problemler çocukla değişir umarım aile olduğunuzu anlarlar insanlar niye evlat ayırır bunu da. Anlamıyorum kiz erkek diye bizde de var erkek çocuğa düşkünlük yapıyor yapıyorlar gelin geliyor bisede yapamıyorlar bidaha benim babam kızlarına düşkündü ayrim olcaksada pozitif anlamda olmalı kimde yoksa ona destek olunmalı diye düşünüyorum hamilesin birde hormonlar tavan çok bencil insanlar
Zaten ben ailemin bana karşı bu tutumlarının hep farkında olduğum için para mi hep biriktirdimHep böyle. Oluyor canim yapanın kıymeti olmuyor boşver bundan sonra kendin için ve evladin için cabalarsin bunlar insana ders oluyor
Bende sabah a101 e gittim bebek battaniyesi 5 li takım pijama zibin filan aldım bebek yeleği ağız bezi filan çok uygunduMerhaba kızlar, ben sabah sabah eşimle gelen maaşı dağıttık, 800 tl birikim hesabına ayırdık 500 tl ile altın 300 tl ile de euro yada dolar alıcaz. Bir miktarda çektim alış veriş yaptım yogurt, filtre kahve, soğan-patates aldım 25 tl bıraktım A 101 de. Birazda zulama alttım birikince hemen çeyrek alırım diye. Halamın gelini doğum yapacak ona bir çeyrek takıcaz ikinci doğumu ilki kız 11 yaşında ona da eşofman takım almayı düşünüyorum, bebege çok getirirler. Sabah biraz evde temizlik yaptım. Karnıbahar yemegi ve tavuk filetodan sote yaptım yanına arpa şehriye pilavı yapıcam salata yogurt da var yeter bu günlük böyle olsun.
Annenin sabrı kalmamış canim ipler kopsunda işten cik diye yapıyor sanki deniyor seni zaten kış 3 4 ay idare et 2 saat uyuyor diyodun zaten kac saatin varki düşünür yanin insan bu kiz işten gelicek kiz uyumaz bile birde ben yormayayim diyeValla su son 2 ayda cöktüm.
Virüstn değil moral bozuklugundan ölcem
töbe töbe.
Sabah okadr ugrastın cocuk icin,simdi kaccak delik arıyorsun dedi inanabiliyor musun?
İse cocuktan kacmak icin gidiyormusum.
İnsan sunu düsmanına söylemez,söyleyemez.
Bereketli olsun Gül e güle giydi canim bende cikicam oyuncak dolabı gelmiş bu saate kaldık varsa alicamBende sabah a101 e gittim bebek battaniyesi 5 li takım pijama zibin filan aldım bebek yeleği ağız bezi filan çok uygundu
Patates soğanı da sokağa gelen satıcıdan aldım kilosu 1 tl idi tadı da cok güzel memnunum
Teşekkür ederim,Bereketli olsun Gül e güle giydi canim bende cikicam oyuncak dolabı gelmiş bu saate kaldık varsa alicam
Babam daha ılımlı dediğin gibi.babyloading87
Zeynom söylenecek ne varsa arkadaşlar söylemiş, biraz sabır diyorum çünkü sen çok sabırlı birisin, Ben kendimi senin yerine koydum ve bu yaşadıklarımı ben olsam babama anlatırdım. Benim babamla aram annemden daha iyidir belki de ondan annemi severim ama babamı çok severim. Beni anlıyor, benim gibi düşünmese bile mutlaka daha iyi bir fikri olur.
Tabi benim nacizane fikrim, herşey Alya için, inan çocuklar olmasa para kazanmanın da bir önemi yok. Canım sen iyi ol herşey yoluna girer.
Bereketli olsun cnm birikiminizMerhaba kızlar, ben sabah sabah eşimle gelen maaşı dağıttık, 800 tl birikim hesabına ayırdık 500 tl ile altın 300 tl ile de euro yada dolar alıcaz. Bir miktarda çektim alış veriş yaptım yogurt, filtre kahve, soğan-patates aldım 25 tl bıraktım A 101 de. Birazda zulama alttım birikince hemen çeyrek alırım diye. Halamın gelini doğum yapacak ona bir çeyrek takıcaz ikinci doğumu ilki kız 11 yaşında ona da eşofman takım almayı düşünüyorum, bebege çok getirirler. Sabah biraz evde temizlik yaptım. Karnıbahar yemegi ve tavuk filetodan sote yaptım yanına arpa şehriye pilavı yapıcam salata yogurt da var yeter bu günlük böyle olsun.
Kız dedim ülkeye virüsü ben yaymıyorum anne dedimAy canim bise demiyorum artık annen sonuçta ama bir beni bulmuyo bu meret de yani gezenlerde hasta oluyormuş de o rahatlık istiyor bide tam gün değil hergun onda degil
2 gün 17.00 e kadr bakck iste.Annenin sabrı kalmamış canim ipler kopsunda işten cik diye yapıyor sanki deniyor seni zaten kış 3 4 ay idare et 2 saat uyuyor diyodun zaten kac saatin varki düşünür yanin insan bu kiz işten gelicek kiz uyumaz bile birde ben yormayayim diye
Tabiki kalmamıştı 2 Mağaza daha var oralardada kalmamış zaten 2 tane geldi dediler sabahtan bitti ddi çok soran olmuş onun gibisi 200 e yakın nette burda uygundu a101 siteye bakicam birde yada indirimden bulcamTeşekkür ederim,
Anne bebek çantası için gittim esas ama 1 tane gelmiş bitmiş, battaniyenin kumaşı filan güzel hoşuma gitti yünlü olandan da aldım minik kızım hayırlısıyla gelsin güzel günlerde kullansın
Inşallah kalmıştır oyuncak dolabı kullanışlı görünüyordu ama hemen bitiyor
Boşver canim insanlar hepbisey buluyor zaten sen herseyine dikkat ediyorsun zaten bundan sonrası kısmet üzme kendini bazen guzelseyler için en dibi görüyor insanCanımsınnn
Ay ne güzel böyle seyler duymak.
Beni öyle sindirdilerki artık.
Kötü anne/babasınız damgası yiyoruz.
Onlara göre evde oturan ama cocuguna marka kıyafetler alan,1 oda dolusu oyuncak alan iyi anne baba
Tabiki katılmıyorum buna.
Benim cocugumla gecirdiğim vakti o da biliyor.
Nasıl didiniyorum.
Saatlerce oturup oyun oynuyorum.
Kitaplar okuyorum.
Alya 14 aylık ,oturunca otti diyor,atınca atti,yada basıt kelimelerimize karsılık veriyor.
Karsılastırma sevmem cocuklar arasında ama kardesimin oglan martta 3 yas olacak henüz konusmuyor.
Erkek cocuk gec konusur dedik ama bence tv izlemekten.
Simdi 2 cocuk evde o tv sabah acılıyor gece 2lere kadar.
Bana seninki bagısıklıgı güclü ,oglanın bagısıklıgı yok annemden ona da gecer diyorlar.
Evet haklıdır.
Tabiki cocugunu düsünecek
Ama anneme ragmen 1 yıl sagdım sütümü verdim.
Kardesim 2 cocuktada 2 aylıktı bıraktı anne sütünü.
Simdi sker,hazır gıda vermiyrm diye kitaplara göre cocuk büyütülmez sal cocugu diyorlar.
Kimsenin anneliğini yargılamak,yanlıs demek bana düsmez
Herkes kendine göre en iyi anne.
Ama ben bukadr cabalarken,sen cocuktan kacmak icin ise gidiyoırsn dedikleri noktada dayanacak gücüm kalmadı.
Kimse bu cocuk mutlu,annesine baglı demiyor.
Anne bıraktı gitti ,özlüyor tabi diyorlar.
Annesiyim tabiki özlüyordur.
Ama ben uyku egitimi bile vermedim.
Aramızdaki bag zedelenmesin diye.
Öyle iste.
Cok uzattım hakkınızı helal edin
Bereketli olsun canim aldıklarınız bende alcam altın az düşse bekliyorum toplu oldi biraz param esimdende alcagim var alirim yarimlik istiyorum aliyimMerhaba kızlar, ben sabah sabah eşimle gelen maaşı dağıttık, 800 tl birikim hesabına ayırdık 500 tl ile altın 300 tl ile de euro yada dolar alıcaz. Bir miktarda çektim alış veriş yaptım yogurt, filtre kahve, soğan-patates aldım 25 tl bıraktım A 101 de. Birazda zulama alttım birikince hemen çeyrek alırım diye. Halamın gelini doğum yapacak ona bir çeyrek takıcaz ikinci doğumu ilki kız 11 yaşında ona da eşofman takım almayı düşünüyorum, bebege çok getirirler. Sabah biraz evde temizlik yaptım. Karnıbahar yemegi ve tavuk filetodan sote yaptım yanına arpa şehriye pilavı yapıcam salata yogurt da var yeter bu günlük böyle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?