Küçük Düşün Büyük Olsun!

2 kardesiz kız kardesim var
Kardesimle birbirlerini doldurup duruyolar calısmamam icin .Sorun o
Cikarsanda canim bir süre mesafe köy bence anlasınlar evde pc başında yapabilegin biseyler olabilir mi acaba yada bu isyeriyle o şekilde olmaz mi bir çıkar yol yaza kadar sonra kreş olarak devam edersin

Hep böyle. Oluyor canim yapanın kıymeti olmuyor boşver bundan sonra kendin için ve evladin için cabalarsin bunlar insana ders oluyor

Haklisiniz
Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşayınca artık daha çok etkileniyor insan ben kendi aileme çok nadir gidiyorum ne yaptıkları önemli değil eşimin ailesi de öyle
Benim icin eşim önemli oda hep aynı hareketlerini tekrarlayınca zoruma gidiyor emeklerime çok üzülüyorum , hamilelikte daha zor oluyor sorun yasamak

Hep böyle. Oluyor canim yapanın kıymeti olmuyor boşver bundan sonra kendin için ve evladin için cabalarsin bunlar insana ders oluyor
Zaten ben ailemin bana karşı bu tutumlarının hep farkında olduğum için para mi hep biriktirdim
Şimdi eşimin yanında olmamda çocuğum için bir gün çekemezsem bırakırım kendisine de söyledim çünkü kaldiramiyroum

Bende sabah a101 e gittim bebek battaniyesi 5 li takım pijama zibin filan aldım bebek yeleği ağız bezi filan çok uygundu
Patates soğanı da sokağa gelen satıcıdan aldım kilosu 1 tl idi tadı da cok güzel memnunum

Annenin sabrı kalmamış canim ipler kopsunda işten cik diye yapıyor sanki deniyor seni zaten kış 3 4 ay idare et 2 saat uyuyor diyodun zaten kac saatin varki düşünür yanin insan bu kiz işten gelicek kiz uyumaz bile birde ben yormayayim diye

Bereketli olsun Gül e güle giydi canim bende cikicam oyuncak dolabı gelmiş bu saate kaldık varsa alicam

Bereketli olsun Gül e güle giydi canim bende cikicam oyuncak dolabı gelmiş bu saate kaldık varsa alicam
Teşekkür ederim,
Anne bebek çantası için gittim esas ama 1 tane gelmiş bitmiş, battaniyenin kumaşı filan güzel hoşuma gitti yünlü olandan da aldım minik kızım hayırlısıyla gelsin güzel günlerde kullansın
Inşallah kalmıştır oyuncak dolabı kullanışlı görünüyordu ama hemen bitiyor

Babam daha ılımlı dediğin gibi.
Daha öncede söylmistim.
Canımsın hayırlısı artık.

Bereketli olsun cnm birikiminiz

2 gün 17.00 e kadr bakck iste.
Bugun bitti say yarın var bide
Koci 16.00 cıkcak isten ben hemen giderim eve bırakırım anneni dedi.
Ay ins kavga cıkmaz.
Ondan tırsıyorm suan

Kızlarr hepinize ayrı ayrı tesekkürler.
Moral oldunuz
Burdan özeldden cok güzel msjlar geldi.
İyki varsınız.
Artık hayırlısı hakkımızda.
Derdimi anlatmaktan sabah beri,farketttim ki yemegim yok

Patates yemegi yapsam yetismez
Kızın yogurt corbası var.
Kızartma flan yapabilirim.
Menemen yapabilirim.
Artk dogaclama calıscaz

Ay kızlarla konusuyorm olayları
Ark.annesi var cocuk bakıyor.
Hemen dedi arayalım annemi yarın bırakın kızı dedi.
Suan pandemi vs bırakmam ama icim bi ferahladı.
En azından acil durumda bırakcak kapımız var diye hissettim.
Ne bilim.
Annesini severim.Tatlı kadın.
Fikri bile rahatlattı beni.

Tabiki kalmamıştı 2 Mağaza daha var oralardada kalmamış zaten 2 tane geldi dediler sabahtan bitti ddi çok soran olmuş onun gibisi 200 e yakın nette burda uygundu a101 siteye bakicam birde yada indirimden bulcam

Eşim çıktı bir müşteri aramıştı anlaşmış cokkalmiycak ama bir işi daha var ddi işi olup gitsinde iki gündür iyi geldi o gidince bulasik toplayip actim camasir attim bi makine supurip paspas yaptim toz alınacak disari ciktik a101 den ünal peynir indirimdeydi 1 paket meyveli süt ekmek 3 lu çocuk çorabı yegenime soslu yesil zeytin kırmızı lahana jacops küçük şişe kahve indirimden 51 tl verdim domatesler pahalanmis hal gibi yer var ordan 2.5 tu kilosu 3 tl 'lik aldim

Buzluktan tavuk çıkarmıştim gelince hemen yıkanıp dökülüp onu attim ocaga camasir bitmiş onlari astim kahve yaptim acikmsim atistirdim biraz az dinlenip bulasik bosaltcam aksama tavuk suyuna corba var az kizartma yapicam hasladıgimdan ayircam yarin pilav yaparim onunla eşim gec gelir yemiş oluyo oglusla yeriz hekimoglunun birazi kaldi onu izlerim h sonu ablamda olurum eşim izler kendisi

Boşver canim insanlar hepbisey buluyor zaten sen herseyine dikkat ediyorsun zaten bundan sonrası kısmet üzme kendini bazen guzelseyler için en dibi görüyor insan

Bereketli olsun canim aldıklarınız bende alcam altın az düşse bekliyorum toplu oldi biraz param esimdende alcagim var alirim yarimlik istiyorum aliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…