Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne güzel çok sevindim baktin olmuyor annen sorun çıkarmaya devam ederse bir süre arkadaşınızın annesi bakar belki kreşten daha uygun olur ve pandemi sebebiyle daha güvende olur

Tabiki kalmamıştı 2 Mağaza daha var oralardada kalmamış zaten 2 tane geldi dediler sabahtan bitti ddi çok soran olmuş onun gibisi 200 e yakın nette burda uygundu a101 siteye bakicam birde yada indirimden bulcam
Ben bugün market çalışanlarının urun ayırdığını gördüm

Benimde menüm menemen bugün
Sabah markete çıktım ya acildim iyi geldi biraz bana,hep evde durunca canım çok sıkılıyor havada güzel bugün

Ben bugün market çalışanlarının urun ayırdığını gördüm
A101 cok yapıyor onu.
Sok da.
Bizim burdakiler.
Sizi dedim sikayet etcem bakın.
Gecen ay sprey kolonya saklamıslar resmen reyonun arkasına atmıslar.
Kasada kız sok oldu elimde görünce.

Ne güzel çok sevindim baktin olmuyor annen sorun çıkarmaya devam ederse bir süre arkadaşınızın annesi bakar belki kreşten daha uygun olur ve pandemi sebebiyle daha güvende olur
Evet ya B planımız olur.
Evine girip yediğimiz ictiğimiz kadın.
Acil durumda derim yani olmadı .

A101 cok yapıyor onu.
Sok da.
Bizim burdakiler.
Çalisan telefonla konuşarak reyona geldi ben ve birkaç kadin bebek eşyalarına bakıyorduk o sırada tamam ben ayırıyorum kasanın oraya dedi altı ürünü götürdü

Kuzu bi saki ol bakalim annen o senin napcan.
Hepimiz kiziyoruz sinirleniyoruz kusuyoru, barisiyoruz.
annenin bakmak istemedigini hepimiz biliyorduk artik.
Patlayacagini ben bekliyordum acikcasi.
Bir yerde bosalcakti.
Pisman olacak ama seni isinden edecek.
Cikmaz zorunds kalacaksin cunku bakmayacak.
istemiyor yani bariz keske öyle olmasa ama iste
Bi sakinles kuzu su akar yolunu bulur.
A 101 e anne_bebek çantası gelecek bugün, sizler kullaniyormusunuz gereklimi , kararsız kaldım
sirt cantasimi?
Hosgeldiniz cok ama cok tesekkur ederim ne guzel gozlemlemissiniz

Evet ama bulamadım
Ama genel olarak kullanisliysa almayı düşünüyorum

Benimde buzluk da domates vardı onu çıkardım menemen yapicam tavuksuyu çorbası var yeter bize
2 makine çamaşır yıkadım bide evi süpürsem benden iyisi yok gözüme batıyor

A101 cok yapıyor onu.
Sok da.
Bizim burdakiler.
Bi ara kolonya pahalıydı tek tük kalanlar oluyordu en arkaya itiyorlardı bide amcamın torunu çalıştı 2 ay kadar a101 de akşamdan geliyormus ürünler çalışan kızlar bi ürün gelmiş bakim kremiydi galiba almışlar hep oda kiz kardeşine getirmis hatta kiz kardesim anlatiyirdu 10 ürün gelirse 5 iboyle gidiyir sonta kapanin elinde kaliyor ürün

Benimde rapor param vardı keşke vermeseydim arabanın tamirine 2 gr alırdım o parayla pişmanım ☹
Vvalla canum kizlar bilir ben cok kaptirdim simdiye biraraba almistim bi togaş parasi belki iş degistirdi simdi kendi isini yapiyir artik verdigimi hatırlatıyorum ver diye ben zor biriktiriyorun maaşım yok yani bi kere lüksüm yok öyle kendide biriktir diyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…