- 27 Şubat 2013
- 14.830
- 42.372
- 798
Ya benim şarjlı dik süpürgemin şarjı anında bitiyor. Elim ayağımdıBenimde sabah vip Ahmedim kırıldııı
Sopası cat gitti
Yasımız var evde
Ne iyi silerdin sen vip Ahmediiim diye gezeyrum:)
Ahh bu erkek analarıGünaydın hanımlar, Cumalarımız mübarek olsun. Baby sevindim annen herhalde vijdan yaptı. Lelli bu kızlar değişmeyecek inanıyorum artık. Sizleri okudukça hepimiz hayatta farklı şekilde birşeyleri yaşıyoruz. Kimimizin sınavı ailemiz kimimizin de eş ve eşin ailesi. Sizler yazdıkça ben de yaşadıklarıma gidiyorum, o günlerimi hatırlıyorum. Sevgili Sitare kayın validem beni gelin olarak alabilmek için çok ugraştı sonra da yüzüme karşı seni hiç istemedim dedi, ben de bunu bana değil oğluna söylecektin dedim. Kadın iyice çıldırdı, ne saygısızlığım kaldı, ne terbiyesizliğim kaldı bütün bu söylediklerini babama söylücem dedim, rahmetli kayınpederim kaynanamın üstüne yürümüştü o zaman bende söylememiştim ama çok korkmuştum. Şimdi benimle konuşmak için her fırsatı değerlendiriyor, ama ben tükürdüğümü asla yalamam. Ben onu hep saydım evime misafir geldiğinde davet ettim kıymet bilmedi, ikramlıklarımdan evine dönerken yanına koydum, mahallede müsrif diye komşularına anlatmış, gün görmemiş biri oldugu için misafir gelse hazırlık yapmaz çay kahve verir tamam kahvenin yanına lokum-çikolata asla koymaz daha doğrusu öyle ikram edilecegini bilmez ama konu benden açılınca ordinaryus prof olur kadın. Seni anlıyorum ama değişmiyorlar, artık bayramlarda da gitmeme kararı aldım pandemiden dolayı zaten gidilmiyordu artık hiç gitmem. Kızlar kusura bakmayın benimde keskin kırmızı çizgilerimden biri de kayınvalidem çok uzun oldu.
Bence sen de hiç çekme lafını sen de esprili emojeler koyarak lafı at ortaya çekil kenara. Kardeşine de çok şaşırdım.Anne sütündeki antikorları konusuyorz sabah wpda teyze grubunda.
Kardesim benim oglan cok sanslı ozman ,300 cc süt cıkıyodu bi gögsümden dedi
Niye emzirmedin ozman dicektim vazcaydım
Yani biz de ordayız bari biz varken deme
Ben emmedi 1 yasa kadr sagdım verdim
emse 2 yasa kadr emzirirdim dedim.
Bi gülme geldi bana yazms alıntılayıp.
Cvp vermedim.
Bırakıp gidiyosn nereye emzircektin demek istedi herhlde.
Sen evdeydin 300 cc gelmis,niye emzirmedin derim diye cvp yazmadım.
Kendimi zor tutuyorum.
Ben kullaniyorum.Selam hanımlar
tr_lelli canım
Thermoad 3lu dokum tavadan almak istiyorum kullandinmi beni bilgilendirirmisin
Aynı şeyler geçmişti aklımdan ama yanlış yorum yapmak da istemedim. Ne yaşadığını bilemeyiz. Belki de baby nin güçlü olmasını kimseye ihtiyacı olmamasını yediremiyordur.Canim bunu kardesin icin soylemiyorum yanlis anlama ama genelleme yapicam.
Bazi insanlarin maddi durumu iyidir(babamlar gibi), bir eli yagda bir eli balda hesabi.
Ama eksiktir bisiler.
Ya sukur eksikligi vardir, ya maneviyat, ya evde huzuru yoktur onu bilemem.
Basarabilen, guclu, ayakta durmaya calisan, durusu olan, cabalayan, azmeden, vardan yok eden, idare eden, sukreden insanlara nedense icten ice bi cephe alirlar.
Aslinsa ic ses buna imrenme der.
Dis ses de amann neyiki var ki kiskanilcak der ve psikolojik baski uygulamaya calisir.
Bunu laf sokma takip eder, aldigini begenmeme, burun kivirma, (o daha iyisini aliyor ama mutsuz) falan olur.
Senin hatta bisi sahibi olmani gozu goturmez.
Ben en tavan noktalari baz aldim.
Ama malesef insanlarimizda bir doyumsuzluk, bir sukursuzluk, kendi derdine kendine bakacagina elalemle ugrasmak daha cazip gelir.
Bu akraba olur, komsu olur, arkadas olur.
Kardesin cok varlikli olabilir ama ben onun biraz mutsuz oldugunu dusunuyorum.
Bi eksiklik var bisiler tam degil kesinlikle.
Ve bunu size anlatmiyor belki ortada bir nedende yok anlatilcak manevi eksiklik belkide bilmiyorum.
Umarim her daim yapici olur ve seni hic uzmez.
Cebinde akrep var derler ya o misalBitti barillası bimden makarnalar var evde
Aksm diyo olmamıs bu makarna
Bimden dedim o ,tabi burnun batmaz
İste nakitte sıkıntı var,eli titriyor veremiyor
He vallaCebinde akrep var derler ya o misal
Tamam canım memnunusun anlamında sordum indirimde de birde extra indirim tanimlanmis bana. Alayım dedim dursun akmaz kokmazBen kullaniyorum.
Yani ne gibi bir bilgi?
yumurta, kuymak, oturtma hepsini yapiyorum.
yapisma olmuyor agir dokum ben memnunum
varsa aklina takilan sorabilirsin
indirimde yakaladiysan extra iyi ozamanTamam canım memnunusun anlamında sordum indirimde de birde extra indirim tanimlanmis bana. Alayım dedim dursun akmaz kokmaz
Bezini kremini vs ticket karttan alacağız burun aspratoru ateş ölçer tavsiyeniz varsa alabilirimAlt açma, ıslak mendil, biberon belki gerekebilir onu sonra da alırsın. Pişik kremi sudokrem almıştım. Şampuan. Kulak çöpü de almıştım ben. Mendil yerine Temizleme pamuğu ilk aylarda o daha iyi oluyor. Emzik. Tırnak makası. Tarak fırça. Saçlı bebek olursa :) Burun aspratörü. Ateş ölçer. Battaniye. Müslin bezi. Ağız bezi. Küvet kova maşrafa. benim aldıklarım aklıma gelenler bunlar. Yenidoğan için arkadaşlar daha iyi bilir.
Rahatlar anam net neyde eskisi gibi yatmıyor en azimdanİsleri de yok sabahtan aksama
Sıkılır insan ya baskasınun evinde
Gecmus olsun canim bizimkinin iki ondisi onde gibi hemen kanatiyor oda ama duruyor kendisiGünaydınnn
Erken uyuduk erken kalktım
Koci 16.30 da gelmis o gelmis annem cıkmıs.
Bizimki üzerini degistirirken kız cenesini kalorifere vurmus
Sanırım disi damagına vurdu
Kanamıs agzı.
Hemen yazdık dra
Dedi kanama durana kadar tampın yapın pamukla
Cok sükür asırı kanamadı
Ama moralimiz bozuldu tabi.
Alyanın umrunda mı disi kanamıs
Asla degil masa tepelerinde gezdi hep.
Menemen yaptm makarna yaptım en kolayından
Fırına gittiler hava alsın diye
Gezmisler mahalleyi
Kasap var tanıdık gecerken sevmisler karsıdan
Kasabun camındaki kuzuyu alcam diye tutturmus
Adam da 6 tane köfte vermis
Dedim cocuum genlerini bukadr belli etme
Gelirken soka girdim 25 tl,1 paket karısık cikolata(5.95)Cips,(ben cips yemem ama hasaslı alaturca gördüm sok da bayılırım ondan aldım)camasır suyu,küp seker,türk kahvesi aldım.
Yemek yedik kızı uyuttum
Kahve ictik
Koci netten dizisini izledi ben kactm uykuya.
Bugunu de atlatsak
Valla yoruyor tam gün
Oyle valla en güzel kendi beben her çocuğu sevemiyorim zaten bu zamanda insan sevmeye korkuyor bizim zama da ayçayı gösteriyor habire kadının çocuğuna kurban olan insanlar var şaşıyorumSabah siftahı 100tl verdi esim attim zulaya.
Allah bereketini versin.
Arac hala ise baslamadi muayinelerde geziyo daha bu ay umidimiz yok Kasım'a baslicak artık.
Dun ki yemekler bitti.
Elmali pay da bitti.
Esim de cok begendi bir ara yaparim yine.
Dun tariflerini istediler dedim klasik kek olcusu keki yok senin elin lezzetli ondan dediler.
Dedim yapa yapa alisiyosun o kivama o malzemelere.
Esim sabah diyoki lelli bak bi onun cocuguna bakiyorum bi bizimkine bizimki yaninda ay parcasi diyo ya bi sus dedim günah, senin cocugun tabiki sana daha guzel gelir.
Kuzguna yavrusu sahin gorunurmus.
Ailece psikolojik hastalıkları var. Adam da çöp karıştıruyor o derece tersler birbirlerineKız bunlar nie cöpleri atmıyorlar
Ay izleyen yazsın
Regl oldu diye anne kızına bagırdı cok icim acıdıAilece psikolojik hastalıkları var. Adam da çöp karıştıruyor o derece tersler birbirlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?