Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benimde sabah vip Ahmedim kırıldııı
Sopası cat gitti
Yasımız var evde
Ne iyi silerdin sen vip Ahmediiim diye gezeyrum:)
Ya benim şarjlı dik süpürgemin şarjı anında bitiyor. Elim ayağımdı tr_lelli
Garantisi var bakalım b evlerdeymiş yeri birara götürecek eşim. 2-3 gündür çok zorlandım.

Ahh bu erkek anaları Hep kızım olmasını istedim ama bir oğlum olmasını sırf karısına nasıl davranması gerektiğini öğrenen ve gelinine kuması gibi değilde bağrına basan anne gibi olan bir kv olmak için isterdim

Bence sen de hiç çekme lafını sen de esprili emojeler koyarak lafı at ortaya çekil kenara. Kardeşine de çok şaşırdım.

Selam hanımlar
tr_lelli canım
Thermoad 3lu dokum tavadan almak istiyorum kullandinmi beni bilgilendirirmisin
Ben kullaniyorum.
Yani ne gibi bir bilgi?
yumurta, kuymak, oturtma hepsini yapiyorum.
yapisma olmuyor agir dokum ben memnunum
varsa aklina takilan sorabilirsin

Aynı şeyler geçmişti aklımdan ama yanlış yorum yapmak da istemedim. Ne yaşadığını bilemeyiz. Belki de baby nin güçlü olmasını kimseye ihtiyacı olmamasını yediremiyordur.

Ben kullaniyorum.
Yani ne gibi bir bilgi?
yumurta, kuymak, oturtma hepsini yapiyorum.
yapisma olmuyor agir dokum ben memnunum
varsa aklina takilan sorabilirsin
Tamam canım memnunusun anlamında sordum indirimde de birde extra indirim tanimlanmis bana. Alayım dedim dursun akmaz kokmaz

Bezini kremini vs ticket karttan alacağız burun aspratoru ateş ölçer tavsiyeniz varsa alabilirim

Gecmus olsun canim bizimkinin iki ondisi onde gibi hemen kanatiyor oda ama duruyor kendisi

Oyle valla en güzel kendi beben her çocuğu sevemiyorim zaten bu zamanda insan sevmeye korkuyor bizim zama da ayçayı gösteriyor habire kadının çocuğuna kurban olan insanlar var şaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…