Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar selamsız yazdım hep
Hayırlı cumalar
Bu sabah teyze gitti. Giderken 50 tl bırakmış bugünün karı diyelim. Eşime hemen söyledim.hatırlarsanız birara sormuştu ya söylüyormu diye.
iki gündür tutturdu gideceğim gideceğim. Hep böyle ateş almaya geliyor. Tabi metrobüse de binmiyor şimdilerde eşim götürmek zorunda kalıyor trafik çekiyor erken gitmekzorunda kalıyor. Neyse zaten çok uzun süre de kalamam kızı çok şınartıyor resmen huy değiştiriyor. Her dediğine evet tamam dün dedim bu kadar tamam deme sonra gelen başka insanlardanda aynı şeyi bekliyor.
Neyse kahvaltı yaptık sonra toparla falan. Çizgi film izledi. Oyun oynadık biraz. Banyo yaptırdım. Öyle de bir uykum var. Uyumadı yeni uyudu sayılır. O uyuyana kadar benim uykum kaçıyor.

Ksrdesin seni kiskaniyor yada senim çocuğuna ilgili her öz verin karşısında kızıyor kendine senden çıkarıyor gibi

Regl oldu diye anne kızına bagırdı cok icim acıdı
Zaten bu hastalıkları çocuklukta yaşadıklarından kaynaklı annesi asabi psikopat baba ilgisiz.
Eşim de ikisi teyze adam da dayı aynı işte onların hali diyor. Teyzeye de dedi de o inkar ediyor yani o pinpirikliğini ve dayının bir ilişkisi olsa hemen müdahil olup kıskanmalarını falan diyor. Gerçi zamanında eltimle beni de çok kıskanma şeylerine girdilerde. Vefat eden teyzesi benimle aynı masada yemek yememişti :)) neyse geçmişte kaldı.
Yani pinpirik teyze ama dün gördüm bacağı erkek bacağı gibi

Teyze öyle mi kızz
Aboww
Benim kvde acaba ne yasadı gecmiste suya sabuna dokunmuyor

Teyze öyle mi kızz
Aboww
Benim kvde acaba ne yasadı gecmiste suya sabuna dokunmuyor
Öyle kız kendine iş yaratır yerinde oturmaz. İlla iş çıkaracak. Kendi evinde öyle. Ondan dolayı gidince rahat edemiyorum.
çocuk oyuncakları döker iki dakika başından ayrılsa toplar. Ben öyle olamadım
Hepsi aileden gelen şeyler ondan dolayı psikolojik rahatdızlığında çocukluğuna iniyorlar.
Eşimin annesi de öyleymiş.Tatile gitse nevresim takımı götürür gidince silermiş heryeri. Eşimin babası anlattı. Bence adamı bıktırmış
Bir defa eşim anlatıyordu işte evde pinpirikliği ve gece sabahlara kadar yemek hazırlamasını, ben de dedim. İyimi etmiş kadın ölüp gitmiş o kadar heder etmiş kendisini. Geride kalanlar keyfine bakıyor.
kesin senin kv ninde bir geçmişini deşş bişeyler vardır

Oyle valla en güzel kendi beben her çocuğu sevemiyorim zaten bu zamanda insan sevmeye korkuyor bizim zama da ayçayı gösteriyor habire kadının çocuğuna kurban olan insanlar var şaşıyorum
bisi demek istemiyorum ama bile bile cocuk yapmak
Onlarin yasadiklari zorluklari agrilari o minicik cocuga cektirmek bilmiyorum

Bir uyuyamadım kalktım en sonunda. Uyuyacaktım kızı bekledim uyumadı uykum kaçtı. Sonra uyudu zorladım kendimi uyumasam sersem gibi gezeceğim diye. O arada da telefon hoop uyku gitti. Neyse yemek hazırladım. Bugün makarna istedi kız. Kemik suyuna çorbası da var. Makarnayı sardığımız makarnadan istiyormuş ( spagetti)
yogurdum da var. Eşim yemeyecekmiş.Uyansın yeriz.

Kıyamam ya makarna mi çekmiş cani

Selam kızlar yazamadim bugun esim evdeydi kahvalti sonrası dışarı çıktık avm ciktik oyuncak istedi bizimki aldik para çektim bornoz istiyordum avmde magaza indirim vardı 60 tl ye aldim bir tane bime ugradim biseyler aldim küçük bir çanta yaptim aksam anneme geccem sabah yolcuyuz akşam yemeği yedik kardeşim geldi yedi yemek sular kesik gelsin ortalık toplayıp cikcas insallah

Canım baktılar söyledikleri onca şeye rağmen sen işe devam ediyorsun, annelikten vurup sana vicdan yaptırmaya çalışıyorlar.Sende evladın için çalışıyorsun, bunu sen biliyorsun zaten ne derlerse desinler kendini üzme.Çok ayıp yaptıkları artık resmen aile mobingine döndü bu iş.Yani bakmak istemiyorsa annen ben bakmak istemiyorum başının çaresine bak desin açık açık.Kardeşin kocasının parasına güveniyor ama dünyanın binbirtürlü hali var.Kadın olarak yalnız kaldığındada geçinebilmelisin.Bu seninde geleceğin sonuçta.Az daha sık dişini,gerekirse kv ile konuş bence baksın kreşe verene kadar.Bir sürede annenle kardeşinden uzak dur anlasınlar yaptıklarını.

Ayy yazıkya kimbilir ne derdi vardı kendiyle Allah rahmet eglesin
AY bide onu desemicem
BENim keciler bana yetiyor

Ayy aynen aile ici mobing var
Sabah dedim arkadasın annesi icin bakıcı buldık diye
Vermem cocumu yabamcı insana diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…