- 21 Ağustos 2015
- 32.150
- 97.581
- 798
- 38
Robot süpürgeye hala yükseliyorumEvi süpürmem lazım ama gücüm yok
Kullanışlı miRobot süpürgeye hala yükseliyorum
Melihayi kitapdan okumuştum dizi de değişimi acabaAy bu Meliha okyanusda yüzüp derede mi bogulcak simdi
Onca sey yaşamıssın,adam aldattı diye mi ölcen be kadın diyorm izlerken
Son damlaAy bu Meliha okyanusda yüzüp derede mi bogulcak simdi
O çöplerin hepsi nevresimmişEvet ya
İzlicem bakalım diger bölümleride.
Bayağıdır yapmadım çok da sever makarnayı.Kıyamam ya makarna mi çekmiş cani
Hayırlı yolculuk canım.Selam kızlar yazamadim bugun esim evdeydi kahvalti sonrası dışarı çıktık avm ciktik oyuncak istedi bizimki aldik para çektim bornoz istiyordum avmde magaza indirim vardı 60 tl ye aldim bir tane bime ugradim biseyler aldim küçük bir çanta yaptim aksam anneme geccem sabah yolcuyuz akşam yemeği yedik kardeşim geldi yedi yemek sular kesik gelsin ortalık toplayıp cikcas insallah
O filme de başladık da iki bölüm izkedik. Masumlar apt izledik 4. Bölümü izliyorduk kızın uykusu geldi uyudu şimdi. Zaten o uyanıkken ben filmi hiç anlamıyırum. Sürekli annee şöyle anneee böyle hiç susmak bilmiyor duymazsak da sesi çıktığı kadar bağırarak söylüyor.İyigecelerss
Yemek yedik
Bulasık mak.calıstrdm
Girdim kzı uyuttum.
Filtre kahve demledim
Kırmızı odaya bakıyorm.
Meliha cıkıyomus bu bölüm
Saol kuzu sabah erken cikcas ddik kardeşim pogaca yapmış iki tepsi sıcaktı bir tane gömdük aksam aksamHayırlı yolculuk canım.
Ay bu Meliha okyanusda yüzüp derede mi bogulcak simdi
Kardeşim aldı ama kroki belirleyecekti. Sonrasında sormadım nasıl kullanımı diye.Kullanışlı mi
Eşime halıları topla yarın evi sileyim dedim toplamadı izin günün de yaparız dedi ama o günde çok iş varKardeşim aldı ama kroki belirleyecekti. Sonrasında sormadım nasıl kullanımı diye.
Erkeklere kalsa hiç yapma ne gerek var uğraşmaEşime halıları topla yarın evi sileyim dedim toplamadı izin günün de yaparız dedi ama o günde çok iş var
Canım senin 7 görümcenmi var benmi yanlı okudum acabaBenimkiler de iş varken ölü taklidi yaptılar, her işi bitirip oturmaya geçince bizden çıkmadılar her şeye karışmaya çalıştılar, hele birtanesi var ki kafasını duvarlara vurasın gelir tanisan o kadar işsiz ki senin ağzından çıkacak lafı kollar akıl vermek için.
Bence de este bitiyor herşey bizimki hiç ses çıkarmadı sonucu ortada iste
Canım sen kaç yaşındasın?Hadi sen gençsin, aşkta gözünü kör etmiştir herşeyi kabul etmişsindir, ailenden kimse demedi kızım o kadar yakın eve gitme,hadi sadece kaynana olsa neysede bide heryerden görümce fışkırıyo, sana değil kv ne gelseler yine huzursuz olursun diye?Resmen göz göre göre kazanın içine düşmüşsün.Benim icin onun ailesi bitti 3 tane görümceyle hiç görüşmek istemiyorum büyük de konuşmak istemem ama kabul edemiyorum yaptıklarını hadi ilk zamanlarda kıskançlıktan yaptılar eşim sesini çıkarmadı filan sonradan bu durumu devam ettirmeleri benim kapıma dayanmaları hamile olduğum halde üzerime saldıracak duruma gelmeleri affedemem yani bunları digerleride az değil ama ben evlerine gitmiyorum onlarda aşağıya gelince belki uğruyorlar arada idare ediyorum onuda
Sizinde baya olaylar olmuş işte şans biraz bu işler benim nisanliyken bu kadar olay olsa biraz daha temkinli olurdum bu evde oturma konusunda en azından eşya almaz ev alırdım bende ama dediğim gibi biz bu evle uğraşırken herkes ölü taklidi yaptı abonelikleri bile biz yeni aldık eve yapı kayıt ödedik kimse ortada yoktu herşey hazır oldu oturmaya başladık birden ortaya çıktılar
Valla alan herkes bebegimiz diyoKullanışlı mi
Evet cöpe atmıyolar dairede briiktiriyolarO çöplerin hepsi nevresimmiş
Evet adam aldattıMelihayi kitapdan okumuştum dizi de değişimi acaba
Üvey oğluyla olan ilişkisini anlattılar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?