Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayırlı yolculuk canım.

İyigecelerss
Yemek yedik
Bulasık mak.calıstrdm
Girdim kzı uyuttum.
Filtre kahve demledim
Kırmızı odaya bakıyorm.
Meliha cıkıyomus bu bölüm
O filme de başladık da iki bölüm izkedik. Masumlar apt izledik 4. Bölümü izliyorduk kızın uykusu geldi uyudu şimdi. Zaten o uyanıkken ben filmi hiç anlamıyırum. Sürekli annee şöyle anneee böyle hiç susmak bilmiyor duymazsak da sesi çıktığı kadar bağırarak söylüyor.

Bugün uyumak bana farz değil kızı uyuttum tam dalmışım eşim geldi odaya gece lambasını çıkardı fişten koridora taktı uyandım. Sonra tam daldım komşu arıyor. Kalk kızım uyumak yok sana bugün dedim burda buldum kendimi

Canım senin 7 görümcenmi var benmi yanlı okudum acaba eşin tek erkek çocukmu?Allah kolaylık versin eğer öyleyse

Canım sen kaç yaşındasın?Hadi sen gençsin, aşkta gözünü kör etmiştir herşeyi kabul etmişsindir, ailenden kimse demedi kızım o kadar yakın eve gitme,hadi sadece kaynana olsa neysede bide heryerden görümce fışkırıyo, sana değil kv ne gelseler yine huzursuz olursun diye?Resmen göz göre göre kazanın içine düşmüşsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…