Beğeniyorum bu telefonları, kamera kalitesi guzelmiben real me 6 aldim memnunum ya fiyatina gore iyi bence
yani mukemmel diyemem ama fiyatina gore iyi bence.benim telefon takintim yoktur insta kk ikisi icin kullaniyorum bana yetti yani .eger butcem var dersen note 9 pro oneririmBeğeniyorum bu telefonları, kamera kalitesi guzelmi
Canım hangi marka model o?fiyatı iyiymiş.bende almak istiyorum şu a101 e gelenden almıştı arkadaşım oda çok memnundu.kızlar iyi indirim olursa burdan yazın olurmu kaçırmayalımEvet moplu o.
Mopsuz almam zaten.
Silsin süpürsün:)
bizim bi arkadasta anker var 1500 civarina aldi memnunum diyorduCanım hangi marka model o?fiyatı iyiymiş.bende almak istiyorum şu a101 e gelenden almıştı arkadaşım oda çok memnundu.kızlar iyi indirim olursa burdan yazın olurmu kaçırmayalım
Canım hangi marka model o?fiyatı iyiymiş.bende almak istiyorum şu a101 e gelenden almıştı arkadaşım oda çok memnundu.kızlar iyi indirim olursa burdan yazın olurmu kaçırmayalım
Açıkçası şuan çok fazla bütçem yok , fiyatı çok ucuk olmayan kamera kalitesi iyi bir telefon arıyorum.yani mukemmel diyemem ama fiyatina gore iyi bence.benim telefon takintim yoktur insta kk ikisi icin kullaniyorum bana yetti yani .eger butcem var dersen note 9 pro oneririm
valla ben de arta kalan parayi cocuklarima harcarim dedim.ama memmunum genel olarak guzel gunlerde kullanalim daAçıkçası şuan çok fazla bütçem yok , fiyatı çok ucuk olmayan kamera kalitesi iyi bir telefon arıyorum.
Bende insta ve kk kullanıyorum sadece
Canım aynen bende bundan bahsediyorum hala a101de 2700 tl baksanabenim dediğim su.Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2in1 Essential Kablosuz Süpürge Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2in1 Essential Kablosuz Süpürge yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
A101 a 1699 a gelmisti bu galiba.
Trendyolda daha uygun aynen.Canım aynen bende bundan bahsediyorum hala a101de 2700 tl baksana
Canım biraz yorumlara baktımda haritalama özelliği yok diyorlar, arkadaşımın aldığında vardı diye biliyorumTrendyolda daha uygun aynen.
Benim şuan kullandigim telefonu ve evde olan diğer telefonu elden çıkartırsam daha iyi olur En azından yarısını çıkartmış olurumvalla ben de arta kalan parayi cocuklarima harcarim dedim.ama memmunum genel olarak guzel gunlerde kullanalim da
Selam kızlar,
Bugün kahvaltıda tost yaptım.
Kız biraz çizgi film izledi. O arada evi toparladım. Tabi oyuncakları dağıtmıştı yine. Yarış yapalım deyip topları toplattım
Toz aldım. Ona da fısfıs ve bez verdim. Hemen ister zaten :)
kahve yaptım. Yanına birşey koymadıııın dedi
Sonra oturduk biraz oyun ve kitaptan etkinlik yaptık. Eskiden bilemediklerini şimdi daha iyi biliyor tabi ay ay farkediyor.
Sonra uyku saati geldi dedim yattık. Uyudu.
HAritalamada oda oda geziyormus.Canım biraz yorumlara baktımda haritalama özelliği yok diyorlar, arkadaşımın aldığında vardı diye biliyorumne farkı olur acana haritalamayla.Herkes olumlu yazmış yorumda gerçi.
cok gecmis olsun saglikla kavusun insallahKızlar selam
Çok yoğun bir dönem geçirdim
Agbim ani rahatsızlandı onunla uğraştık
Öte yandan işler çok yoğundu
Giremedim okuyamadım ve yazamadım
Evden çalışmak resmen bir saçmalık
Oğlan derse giriyor ben evden çalışıyorum
Çok bunaldım
Ağbim bugün normal odaya çıktı
Yoğun bakımdaydı
Çok şükür sonuçları güzel geldi
İlaçlar değişecek
Bende durumlar böyle şimdilik
Aklimdaydin bugun bi telf. elime alipda yazamadim sana cok gecmis olsun canim.Kızlar selam
Çok bunaldım
Yoğun bakımdaydı
İlaçlar değişecek
Geçmiş olsun canim yazıyorsun diyordum bu yazıyı gördüm rabbim şifa versinKızlar selam
Çok bunaldım
Yoğun bakımdaydı
İlaçlar değişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?