Evet gerçekten öyle diyorErkeklere kalsa hiç yapma ne gerek var uğraşma
Evet var , birde kaynım var ama yok gibiCanım senin 7 görümcenmi var benmi yanlı okudum acabaeşin tek erkek çocukmu?Allah kolaylık versin eğer öyleyse
Parasıda güzelmişValla alan herkes bebegimiz diyo
Cok memnun alanlar
Hayır demediler çünkü ailemde aile değil benim burda neler yaşadığını hepsi biliyor ama ölü taklidi yapıyorlar gorumcemin biriyle çok sorun yasadim kapıma dayandı o dereceye geldik bi rahatsızlık geçirdi annem ona geçmiş olsuna gitme derdine düştü duydum sinir krizi geçirdim resmen 5 aylık hamileydim birde hicbir yönden şansım yokCanım sen kaç yaşındasın?Hadi sen gençsin, aşkta gözünü kör etmiştir herşeyi kabul etmişsindir, ailenden kimse demedi kızım o kadar yakın eve gitme,hadi sadece kaynana olsa neysede bide heryerden görümce fışkırıyo, sana değil kv ne gelseler yine huzursuz olursun diye?Resmen göz göre göre kazanın içine düşmüşsün.
Komşu o saatte neden aradı kiBugün uyumak bana farz değilkızı uyuttum tam dalmışım eşim geldi odaya gece lambasını çıkardı fişten koridora taktı uyandım. Sonra tam daldım komşu arıyor. Kalk kızım uyumak yok sana bugün dedim burda buldum kendimi
Moplu 1700 e düsmüsParasıda güzelmiş
Ben bunu alicam desem 3. Dünya savaşı çıkar
Küçük yuvarlak olanlari kendi kendine süpürüp siliyo degilmiMoplu 1700 e düsmüs
Ben kasım 11.11 kampanyasını bekliyorm
Eger düserse biraz daha gram bozup alcam.
Ama tabi benim baktıgım en baz modeli.
Ev kücük bizim 2+1 yeter bana.
Yorumları da iyi:)
Evet moplu o.Küçük yuvarlak olanlari kendi kendine süpürüp siliyo degilmi
Bnmde telefonum gidici , ekranı yaptırdım birkere yine çatladı, oppo istiyorum 'da bakalımben de s5 maxi kestirdim gozume black friday bekliyorum bakalim.yetisemiyorum hic biseye
Temiz oluyormu ciddenEvet moplu o.
Mopsuz almam zaten.
Silsin süpürsün:)
ben real me 6 aldim memnunum ya fiyatina gore iyi benceBnmde telefonum gidici , ekranı yaptırdım birkere yine çatladı, oppo istiyorum 'da bakalım
Bizim patron almıs ama o tabi 6 bin flan olanlardan almısTemiz oluyormu cidden
Kullanan yok da cevremde
Aynen samimi.12 de de aranmaz ama demek samimi bi kisi
Ayy cocuktur tabi zor ama insan azcık engeller ne bilim.
hem silip hep supurunce performansinin iyi olacagini dusunmuyorum nedenseEvet moplu o.
Mopsuz almam zaten.
Silsin süpürsün:)
silmesi de iyiymis lelli . bizim kizlarda var baya memnunlar.cocuklu eve luks degil bence ihtiyachem silip hep supurunce performansinin iyi olacagibi susunmuyorum nedense
sadece supurse yeterdi bana ya ben haftada 1 silerim.
bende bi model kestirdinmm gozume 1.700e falan dustugu oldu anlik 1.500ü gorurse indirim seysilerinde bende alicam galiba
Millette para varBizim patron almıs ama o tabi 6 bin flan olanlardan almıs
Cok memnun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?