- 21 Ağustos 2015
- 32.150
- 97.581
- 798
- 38
Uuu beybi yolculuk mu varrSaol kuzu sabah erken cikcas ddik kardeşim pogaca yapmış iki tepsi sıcaktı bir tane gömdük aksam aksamgiderken simit filan aliris kahvaltiya gitces yollarda açık olur insallsh
Komsu kacta arıyır kızBugün uyumak bana farz değilkızı uyuttum tam dalmışım eşim geldi odaya gece lambasını çıkardı fişten koridora taktı uyandım. Sonra tam daldım komşu arıyor. Kalk kızım uyumak yok sana bugün dedim burda buldum kendimi
e vermiyorsa demek bakacak?Ayy aynen aile ici mobing var
Sabah dedim arkadasın annesi icin bakıcı buldık diye
Vermem cocumu yabamcı insana diyo
Yerim ben onu benim kizimda buyusunde istesinBir uyuyamadım kalktım en sonunda. Uyuyacaktım kızı bekledim uyumadı uykum kaçtı. Sonra uyudu zorladım kendimi uyumasam sersem gibi gezeceğim diye. O arada da telefon hoop uyku gitti. Neyse yemek hazırladım. Bugün makarna istedi kız. Kemik suyuna çorbası da var. Makarnayı sardığımız makarnadan istiyormuş ( spagetti)
yogurdum da var. Eşim yemeyecekmiş.Uyansın yeriz.
Gece 12 deKomsu kacta arıyır kız
su olaydan nefret ediyorum iste.Gece 12 dedün misafiri varmış çocuklar çok ses yaptı ben de kızı uyutuyordum. Eşim mesaj yazmış kız uyumuyor diye. Onun için aramış. Zaten gece evi süpürdüğünde arar elayı uyuttunmu diye. Ama iki çocuk inanılmaz ses yaptı. Hooop koltuklardan atlama güm güm. Süpürge sesi neki
Ben geç saatte hiç öyle yaptırmam.
işte kusura bakma canım falan yapma dedik çocuklara yaptılar falan dedi.
Her yaşları ayrı bir güzel. İnsan bebekken büyüsün yürüsün konuşsun diye bakıyor. Bazen de bebekliğini özlüyor. Geçen gün sen git taburesini almış buzdolabı açmış kocaman salkım üzümü almış geçmiş koltuğaYerim ben onu benim kizimda buyusunde istesin
Benim eşim de aynı senin gibi. Ben çocuk uyuduğu sürece çok aşırı ses olmadığı sürece sorun etmem ama ne zaman misafirleri gelse hep pat put güm güm çocukların sesleri. Her gelen misafirindemi var kendi çocuklarında mı.bilemedimsu olaydan nefret ediyorum iste.
Tepemde biri costun mu geliyolar bana.
Ben bizimkilere bile tv sesini kisin, yuksek sesle konusmayin gec saatde diyorum.
makineleri asla 10dan sonra calistirmiyorum..
en ust kattayim ama alt kattakiler niye rahatsiz olsun.
O sebeple birazda diger evde de en ust istedim.
Bizim gelenimiz pek yok malum.
Kendimizde oyle ses etmiyoruz.
Kiz cok ses yaparsa yani yaramazlik evrelerinde de dublex e uste yani gecerim tepinsin yavrum
Daha görüşmediEvet adam aldattı
Cıktı diziden bakalım geri gelecek mi bakalım izleyemedim sonuna kadar kızıyla görüstü mü?
Herkese günaydınlar. Kıyamam sana Rabbim feraha çıkarsın bu çektiğin sıkıntılar zorluklar hep evladinda başarı sağlık mutluluk ve huzur olarak dönsün sana.Gözü götürmüyor iste.
Dün haberleri izliyoruz 5 aydır issizim esim hamile diyor adam.
Allahım diyorm sükür bin sükür.
İsim var ,calısabiliyorum.
iiyi kötü cocuguma istediğini alabiliyorm.
Rabbim herkese is rastlıgı versin.
Ben isim gücüm oldugu halde,cocuguma annem muz getirdiğinde alınıyorum.
Nie biz alamıyor muyuz diye?
Alyaya muz yaramıyor.
Ben hic yemem kokusuna bile tahammül edemem.
Alya da kabız oluyor.
Almıyorm cok fazla.
Cocuk kıvranıyor cünkü gecesine
Gidip gidip muz getiriyor annem.
Niye muz pahalı,biz almıyorz cocugumuza muz.
Ki 100 kere söyledim.
yaramıyor bu cocuga muz diye.
Birde birinden gelsin diye bekleyenleri düsünüyorm,
Cok zor cidden.
12 de de aranmaz ama demek samimi bi kisiGece 12 dedün misafiri varmış çocuklar çok ses yaptı ben de kızı uyutuyordum. Eşim mesaj yazmış kız uyumuyor diye. Onun için aramış. Zaten gece evi süpürdüğünde arar elayı uyuttunmu diye. Ama iki çocuk inanılmaz ses yaptı. Hooop koltuklardan atlama güm güm. Süpürge sesi neki
Ben geç saatte hiç öyle yaptırmam.
işte kusura bakma canım falan yapma dedik çocuklara yaptılar falan dedi.
Caanımm tesekkğrlerHerkese günaydınlar. Kıyamam sana Rabbim feraha çıkarsın bu çektiğin sıkıntılar zorluklar hep evladinda başarı sağlık mutluluk ve huzur olarak dönsün sana.
Hajaa keyifçi bunlar anam benimkide ibi izliyor bu ara ceviz fındık seviyo kuru üzüm sever aliyo gidip kuruluyor açıyor kendisi tv yide kanalıHer yaşları ayrı bir güzel. İnsan bebekken büyüsün yürüsün konuşsun diye bakıyor. Bazen de bebekliğini özlüyor. Geçen gün sen git taburesini almış buzdolabı açmış kocaman salkım üzümü almış geçmiş koltuğa
Bir de çizgi film izlerken birşeyler ister. Anne kaju vaammııya da başka şey ister..
Kitapda görüşmedi ben diziyi izlemiyorumEvet adam aldattı
Cıktı diziden bakalım geri gelecek mi bakalım izleyemedim sonuna kadar kızıyla görüstü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?