Küçük Düşün Büyük Olsun!

İşin zor lellim hangisine koşacaksın. Ben bu şekilds bile günü yetiremiyorum. Hiç anlamadan gün bitiyor.senin gibi olsam heralde iflas bayraklarını çekerdim maşallaaaahh sana

Annenden iyi kaynana olurmuş

Vaaay bizim aile üyelerini kapsıyor terazi yay aslan neler bekliyormuş bizi

Süzme mercimek yap canım tel süzekte kolay süzülüyor. Ben püreleri de tel süzekte süsmüştüm.
Hele balık çorbası yapmıştım kıza hiç unutmuyorum. Bayağı uğraştırmıştı. Ama mercimeği tel süzgeçte süzünce tadı blenderdan daha güzel oluyor.

Birden okuyunca çalıştığım günleri düşündüm. Şimdikinden daha çok yemek yapardım o kesin. Kız zaten belli şeyleri yiyor.benim adam da ben çalışırken yemek yiyordu şimdi her zaman yemiyor.çalışırken koşturduğumu düşünmezdi çocuk oluncamı düşündü nedir

Selam kızlar yemek yedik oğlanla 5 gibi eşim geldi yemedi bise ödeme almış taksit için 100 cüzdan için nakit 100 aldim oğlanın kumbarasına 50 attim bana 500 ev için verdi oradan attim 50 yine ayiririm zulaya 1 saate yakin yürüdüm geldim hava serinlemis epey geldim haber izleyip camasir katladim eşim dedi çağ kebabi istiyorum yemiyrorduk geldi yedik yürüyüş boşa gitti

Kızı uyuttım
Balkabagı corbamı süzdüm
Bulasık mak.Calıstırdm
Kahve demledim
Makina bitti yerlestirdim.
İgda severk takip ettiğim bi ögretmen hn var.Bi kac aydır deli gibi link atıyor.
Ve kadın alıyor o attıklarını deniyor .
Parasıyla alıyormus dogrudur.
Ama dayanamadım hocam dedim bu kadar tüketim cılgınlıgı normal mi sizce?
Kadın onlarca ceket aldı.
Alsın bizi ilgilendirmez de insanlar issiz,borc icinde.
Ben isim oldugu halde kırk kez düsünüyorm bisey alırken.
Takip ettiğim insanların tüketim cılgını olması beni rahatsız etti.
Kadıncagız da kibarca yasıyorz mecbur tüketiyorz demis
Sanane be kadın dememis en azından
Bence o da verdiği cvbın sacma oldugunun farkındadır.
Gördüğü her ceketi her mom jeanı aldı kadın.
Hayret ettim.

Herkese merhaba, çok uzun süredir takip ediyorum grubunuzu sohbetiniz içten sıcacık
Ben yeni emekli olmuş daha ikramiyesini emekli maaşını bile almamış 44 yaşında sağlık calisani iki çocuk annesiyim.
Çok acil bir sorum var sizlere size heves ettim dolap uygulamasında ürün yükledim ve anında satıldı. Şaşkınım IBAN no vs yüklemem lazımmış.
Tecrübeli babyloading87 hep senin gazinla oldu azıcık anlat süreç nasıl işleyecek şimdiden teşekkür ediyorum.

Ayyy ne güzelll
Iban yükleyin evet bide hesabınıza gecmesi icin her satısınızda onaylanınca bankaya aktar demeniz lazım.
Yoksa orda kalır aktarım olmaz.
Aktar dedikten sonra 1 gün icinde hesabınıza gecer.
Bol satıslar

Ay sadakatsız a bakıyorm
Adam kadının adına kredi cekip kıza ev almıs,üstüne cocuun egitim birikimini harcamısiste adamın eline bırakırsan herseyi öyle olur
Koskoaca drsın ne demek ben hesap isindem anlamam
Türkce soru cözerek mi girdin o tıbba diye söyleniyorm kadına
O arada taze fasulye attım ocaga
Bi yandan da 2 tane patlıcan közleyeyim sabah patlıcanlıpeynirli tava böregi yaprım dedim.
Kız bugun bi enerji yüklendi bana
Sacımı bile düzlestirdim

Benim sadece maaş hesabım var bayağı da yüklü miktarda para var içinde onun IBAN i kullansam patlar mı güvenlik açığı vs var mı?
Güvenlik konısında ben sıkıntı yasamadım
Ama tabi kesin bisey olmaz diyemem
İsterseniz dolapta birikir orda da alısveris yapabilrsiniz.
Yada pttden hesap actırabilirsiniz
Ptt den cekersiniz parayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…