Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bebek bakma konusunda çok tecrübeli değilim korkuyorum canım,
Küçük çocuk olsa bakarız da yenidoğan bebek bakmadım hiç
Hemşireler yardımcı oluyormu orda bebeğe zarar veririz diye çekiniyorum
Canım bir kaç gün sezeryanli olacaksın idare edersin çok fazla kalmaz annesin içgüdüsel olarak annesin bakarsın bebeğine kendine inan

Babaanne olda kendin al demek istiyor insan dimi

Ben rondodan cekip üzerine tel süzgecten geciyorm.
Süzme yapcagım zaman.
Tek süzgec cok oyalıyor bacım
hadi ya ben direk bizlatiyorum blenderla
Suzgecler falan usenirim ya.
Yani taneli seviyoruz biz ama bizlatmadanda cok taneli kaliyo bakin halledicem bi sekilde

Zaranın su oyuncak dolabına cok yükseliyorm suara
2.elini bulsam alcam ama yok letgoda falan.
Bu da 1119 tl zalımın oglu
Anam çok pahaliymis ben trendyolda bi kaç model beğendim onlar i bekliyorum indirim oluyo kasım da o zmn bi kaç bise lazim

Selam kızlar gece kuşun kafesi temizledim gec saatte yemi döktüm gırgır yapıp bırakmıştım tabi çok taneli yayılmıştı hep oruç tutamadım midem kötüydü kalkip oğlanı doyurdum camasir attim elektrik tutup mutfak topladim duş aldim ıhlamur kaynayıp içtik oğlanla ıhlamur bendede az kalmış eltim veriyordu onda yoksa alcam bende bu ara aksama etli nohut var yogurt salata birde salçali spagetti istiyor paşam

akşama yoğurt çorbam var
yanına içli köfte haşlayıp birde tereyağlı erişte yapmayı düşünüyorum
en pratik olnar oluyor
yarına da ekmek arası köfte yaparım
cuma da kahvaltı günü olsun napıyım
:)
hafta içi çalışınca en büyük sıkıntı işten gelip yemek organize etmek

Selam kızlar,
Ancak telefonu elime alabiliyorum. Kahvaltıdan sonra mutfağı evi topla, sonra süpürdüm heryeri. Tek oturma odası kalmıştı. Çünkü annee parka gidelim diyordu. Bugün çizgi film de açmadım. Onun için buraya da uğrayamadım.
sonra kızın yazlıkları kaldırmaya başladım. Ne zor oluyor. Bu oluyormu yok olacakmı zaten minik benim kız. Bir kıyafet ayıramadım heryer kıyafet dolu. Neyse çok giydirdiklerim var eskidi onları ve hafif küçük gelenleri geçen yaz ve bu yaz da giydiklerini ayırdım. Yeni çıkaracaklarımı da denemeden bilemiyorumki. Bir tane deneyip gerisini ölçüyorum. Biraz hallettim daha da çok halledeceğim var.
parka çıktık. Oradan markete şoka gittim. Kıza cips çikolata tulum peyniri patates kremşanti hindistan cevizi rendesi aldım 51 tl tuttu.
sonra eve geldik kalan yeri süpürdüm. Biraz oturduk cips yedik. Başladı sıkıldım ben. Oyuncakları heryerde seriliydi. Toplattım.Kalan
çamaşıriarı bile daha toplayamadım.
Bana diyor anne parka giderken giydiğimiz çorapları çıkarmamışıııız evde giyilmez
En son katladığım çamaşırları bozma dediğim halde bozdu bana çizmesini giydirtmek istiyordu dağıttığı için giydirmedim. Ağladı sonra da yastığı ve mendili almış geldi uyuyacağım diye uyudu şimdi.
Akşama yemeğim var. Eşim de dün çiğ köfte almış. Kız uyurken kalan işlerimi hallederim

Ay anca oturdum
Kızla 2 market gezdim
Evde bisey yok .
Bim,sok 75 tl toplam;lavas ,yufka,2 tane avokado,4 tl ace(25 tl üzerine 4 tl)kakao,hahaslı cips ,organik yumurta,soktan.
Bim ;granül kahve(kahve dünyası 9.95)bulasık teli,kefir.
Kıza yumurta hasladım öglen kahvaltıısı ettirdim
O arada mantı hasladım kendime.
Kıza balkabagı corbası attım ocaga anca olur o aksma.
Kahve yaptm
Paspasları makinaya attım az dinlenip süpürge atcam da aksm oldu yine
Bu arada ofis islerine devm ediyorm
Ve insanlar öküz!
Ellerimde torba kucagımda alya,
4 kat cıktım
Asansör bekliyordu bi adam 50 li yaslarda.
İnsan derdi cocuk var siz gecin
4 kat cıktım adam baktı öyle.
2.katta indi bide
Hey Allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…