Canım bir kaç gün sezeryanli olacaksın idare edersin çok fazla kalmaz annesin içgüdüsel olarak annesin bakarsın bebeğine kendine inanBebek bakma konusunda çok tecrübeli değilim korkuyorum canım,
Küçük çocuk olsa bakarız da yenidoğan bebek bakmadım hiç
Hemşireler yardımcı oluyormu orda bebeğe zarar veririz diye çekiniyorum
güller de harikaydııı
denim bakim suzgecdende gecerde ben sevmiyorum öylekek teli ile çırpıyorum
iş görüyor
Ben rondodan cekip üzerine tel süzgecten geciyorm.denim bakim suzgecdende gecerde ben sevmiyorum öyle
Bakarım da endişe ediyor insan doğru tutarmiyim düzgün yatırır miyim bi yerine bise olurmu diyeCanım bir kaç gün sezeryanli olacaksın idare edersin çok fazla kalmaz annesin içgüdüsel olarak annesin bakarsın bebeğine kendine inan
Babaanne olda kendin al demek istiyor insan dimiKvde görüntülü konusmada kızla araya girdi,panduf alın bu cocuga üsür diyo.
Görümcemin oğlanınkileri gösteriyo bana,alırız dedim.
Ogluna söyle bana ne söylüyosun yani.
Bide bunları verirdik ama büyük geldi diyo.
Alırız biz yani ne vercen.
Allahım ya
Canım çektidenim bakim suzgecdende gecerde ben sevmiyorum öyle
hadi ya ben direk bizlatiyorum blenderlaBen rondodan cekip üzerine tel süzgecten geciyorm.
Süzme yapcagım zaman.
Tek süzgec cok oyalıyor bacım
Anam çok pahaliymis ben trendyolda bi kaç model beğendim onlar i bekliyorum indirim oluyo kasım da o zmn bi kaç bise lazimZaranın su oyuncak dolabına cok yükseliyorm suara
2.elini bulsam alcam ama yok letgoda falan.
Bu da 1119 tl zalımın oglu
Ikiside çok güzeller canim kısa olanlar daha kullanışlı sanki bot olan esofman pantolon la giydirmek zor olurmuSunları begendim.
40 tl civarı fiyatlar.
böyle orta taneli seviyorsanhadi ya ben direk bizlatiyorum blenderla
Suzgecler falan usenirim ya.
Yani taneli seviyoruz biz ama bizlatmadanda cok taneli kaliyo bakin halledicem bi sekilde
Mutlu seneler canımBi de ben bugun 35 oldum
yolun yarisimiydi ki
Artik collegene falan baslim yaslaniyozz beğ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?