Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kız bu Berkayın karısı tam bi sonradan görme oldu cıktı ya
Bugun 100 tane farklı arabayla story attı cockkları Tabi hemen arkasına link.
1000 tl den de asagı linki yok masallah
Kocası Arda Turanla davasında aylık gelirim 1000 tl demisti‍♀
Hangi parayla almıs bunları gitti adamın mayıııs

Saçma yerler oluyor illa canim dizilerde onu anca ins.kisa videolarindan bakabildim adam kızla para için birlikte gibi geldi

Yarın merkeze çıkıp taksit ödeyeceğim bu ara e bebeğe gidip eşimin kuzeni doğum yapcak ona biseyler alacağım sordum soylemiyorda lazım şeyleri herşeyim var diyor masraf olmasın diye olmadı kafama gore alacağım onada birşey alirim şehrin diğer yakasında hastalık bar gorisemiyiruz olmadi kargo edeceğim ne zaman görüşürüz belli değil değişim fişi koyarım değişir olmadı ihtiyaç olanı alir

Güvenlik konısında ben sıkıntı yasamadım
Ama tabi kesin bisey olmaz diyemem
İsterseniz dolapta birikir orda da alısveris yapabilrsiniz.
Yada pttden hesap actırabilirsiniz
Ptt den cekersiniz parayı.
Ay ben hesap actim yukleyemedim tele yer yok sıkıntısı var tableti sürum eski diyor kaldi şimdilik tel değişecek zaten 3 tir aynı mesajı yazdım kapanıyor pencereler bi anda dokunmatik sıkıntı esimde bu telefonu verme evde yedek dursun diyor ay ddim verelimde biri satın alıp kullandıkça kulaklarimizmı çınlasin alem adam ya

Kız biz de bir parça izledik. Kıza gündüz çizgi film açmamıştım. İstedi açtık. Biz de filmi izledik. Adam da nasıl çapkın öyle. Herşeyi ortada gece yarısı rahat rahat telefon konuşmaları

Hediye kartı alabilirsin canım. İstediği zaman ihtiyacı olduğunda kullanır kartı

Kızlar iyi geceler
Kız uyuynca kalan işlerimi hallettim. Eşim geldi kız uyandu. Çayın yanına aburcubur yedi. Bimden tost ekmeği istemiştim. Sabah kıza tost yaparım. Çok seviyor.
Bimden kadife tatlısı almış. Deneyeyim demiş. Bugünlerin favori tatlısı galiba :))
Ben de dedim yapacaktım da gıda boyası bulamadım buralarda. Yarın tatlı yaparım. Adam pazartesileri diyete başlayacağım diyor sonraki günler tatlı soruyor. Yapayım da içi kurumasın
Cuma günü de arkadaş gelecekti. Eşi demiş işyerinde iki kişi corona yayılıyor. Metrobüse binme demiş. Gelmeyecek. İyi olurdu çocuklarda biraraya gelirdi.
Araba kullansam ben giderdim. Ama ehliyet var cesaretim yok. Eşim geçen diyor ders al. Bilmiyorum atamıyırum araba paniğimi ehliyeti nasıl aldım şaşkınım. Çok isterdim kullanmayı özeniyorum kullananlara.
Neyse akşam da mısır patlattım kız istiyordu eşim de istedi. Sonra eşim teyzeyi görüntülü aradı. Kız yanımdaydın Elimde de gazoz vardı. Bir vermedin gazozdan dedi. Eşim o gelince almıştı gazozu. Bir de mısırdan yiyemedim dedi. Ben de dedim dolapta alıp içseydin. Sanki tutan var. Çay ve yanına birşeyler yemekten gazozmu aklımıza geldi. Bir de gidecem gidecem sanki çok durdu bizde. Eşim de kısa kesti konuşmayı kapattı. Bazen böyle konuşmasına uyuz oluyorum. Bize gelince tatlı sorar çerez varmı der. Biz gidince tatlı yapmış olmaz. Çerez zaten çıkarmaz. Hadi başka şeyler verir gidince genelde eli boş dönmem ama niye benim eve gelince tatlı ve çerez isteği artıyor anlamış değilim.

Aynen kadının hala susup izlemesine deli oldumnn

Günaydınn
Sabah kalktım midem bulanıyo
Hemen ates ölcüm 36.2 kızı ölctüm sorun yok sükür.
Süt ısıttım kendime aclıktan mı diye
Ama ögürüyorm resmn afedersiniz.
Koci kalktı noluyo dye dedim anlamadım
Hamile misin acaba diyiip gülüyo
Covidim dir ins töbe töbe dedim
Sütten sonra düzeldim
Tava böreği yaptm 2 tane
Birini kvdelere yolladım
Kız kalktı
Yumurta hasladm,peynir falan yedirdim
Beyazını da yedi az mutluyum
Kahve demledim aldım yanıma
Suan iyiiyim takip ediyorm kendimi
İns bisey olmaz

ihtiyaci var gibi surekli link atiyo kustuk artik

Tatlısını cerezini alıp gelsin bi zahmet

Mutlu seneler canım
sagol canim
babyloading87 canım bende panduf bakıyordum lcwda falan 40 50 liraydı
Bugun pazarda bot gibi olanlar 10 liraydı aldım denk geldi
bende pazardan alicam dokerler 10tl.
Bizim pazar iyi ya 25tl kalin pijama tkm geliyor 10tl yelekler falan.
ust falan alicam bakarim.
İşin zor lellim hangisine koşacaksın. Ben bu şekilds bile günü yetiremiyorum. Hiç anlamadan gün bitiyor.senin gibi olsam heralde iflas bayraklarını çekerdim maşallaaaahh sana
Yoruluyorum ya
simdi malum kizada ayri yapiyorum herkese ayri yemek dolap tencereyle doluyo.
Mutfakdan cikamaz oldum.
Napcami bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…