Küçük Düşün Büyük Olsun!

benim bir tavşan tüy var çok efso

eşim arbada kullanma tüy döküyrosun diyor
:):):)
dedim dolmuşa binerken giyiyim istersen :):) ahahha

Canim irmik helvası kavurdim dizi bakıyorduk eşimle iyi olmuş tadı yemekten sonra yenir regl ol cam galiba tatli istiyor canim
Uff tutturamadıgım bisey daha irmik helvası
Anam güzel yapar.
Ben bayagı beceriksizim yalnız onu farkettim
Afiyet olsun canısı

Selam kizlar
tr_lelli canım insallah sizde bişey yoktur olsa herhalde belli olurdu az çok
Bu ara günler nasıl geçiyor anlamıyorum nedense, topla temizle yemek yap oyun oyna hep aynı şeyler, içimde bir sıkıntı oluyo havadan mi diyorum hiç sevmem kapali hava
Mercimek çorbası bı de orman kebabi yaptım salata yapicam bugün de böyle geçer yarına Allah kerim

Uff tutturamadıgım bisey daha irmik helvası
Anam güzel yapar.
Ben bayagı beceriksizim yalnız onu farkettim
Afiyet olsun canısı
Saol canim baktığım bir topik var Varyemez abla yapmıştı onun tarifinde gördüm yarı malzemeyle yaptim iki dir tutuyor guzel

benim kayinvalide yok ona cektim desem kendi tembelligim.ama sen iyisin iyi.bebelerden once yemekler disarda yenir temizlik icin sirket cagirilirdi bizim eve .sonra niye birikim yok
Herkese iyi akşamlar. Yemek yapmayı sevmek daha kötü. Ya ben hem yapmayı seviyorum hem yemeği. Diyet yapıyorum o da zorluyor. Çocuklugumdan beri az ye yavrum ekmek yeme kızım sözleri ile büyüdüm. Boyum 1.60 kilom 58 onu da yeni verdim. Daha önceden 60 ti kilom.

benim kayinvalide yok ona cektim desem kendi tembelligim.ama sen iyisin iyi.bebelerden once yemekler disarda yenir temizlik icin sirket cagirilirdi bizim eve .sonra niye birikim yok
Aman sefan olsun bosver yediğin kar
Sonra cocıklar falan kendine bi cift corap alamıyor insan
Ben de ne sacma seylere harcadım
Yıllık bikutumutlulık üyesiydim dünya paralar baglayıp heray kutu gelsinn diye beklerdim
Hepsi cöp tabi,atıldı .
Saglık olsn vardı yedik diyorm ben
Simdi yok napak

Selam kızlar
Tam sizi okurken arkadaş aradı. Parka çıkıyoruz gel işin yoksa diye. Zaten kızı çıkartacaktım. Bugün geç kalktı uyutmaya niyetim yoktı. Çıktık hemen. Sonra parktan çıktık. Kahveye gel dedi. Gittik ona. Çocuklar az oynadı ama klasik oyuncak kavgası oluyor. Hadi benim kız biraz öğrendi paylaşmayı. Sürekli söylüyorum. Artık paylaşıyorum bak anne diyor. Arkadaşın oğlu oyuncak için çok ağladı tabi uyku hali de vardı. O uyuturken bekledim. Baktım dalamadı kalktım. Yemek yetiştirecektim. Tatlı da yapacaktım.
Markete uğradım. Tavuk pirzola aldım. Çekirdek aldım. Kız bişeyler istedi aldım. süt aldım.37 tl ödedim.
Eve geldim işe giriştim. Kız oynadı pasta yaparken yardım etti. Sonra yemek yedireceğim. Yok baba gelince yiyeceğim. Uykusu da var. Aç uyumasın diye telefondan çizgi film açtım yedirdim.
sonra açmış buzdolabının kapağı hızlı hızlı açıyor kapatıyor açıyor kapatıyor yapma kızım yok dinlemiyor. En sonunda kızdım ağladı. eşim geldi.yemeğe oturduk., Tutturdu baba benimle oynasın. Ağlıyor ama nasıl yırttı kendini. Eşim de bir kalktı bir oturdu.Adam evde yemek yiyeyim dedi burnundan geldi Dedim uykusu var. Yok uyumayacağım. Tam uyku deliliği. Neye ağladığı belli değil ama.hıçkıra hıçkıra ağlıyor kucağıma alıyorum yok. En son aldım odaya gittim. Yatırdım ayağıma uykuuum var diye başladı uykusu gelince hiç o o değill :) Eşim geldi ayağına aldı ben gittim yemek yedim. Sonra eşim evi toparladı ben mutfağı. Böyle kaoslu bir akşamdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…