benim bir tavşan tüy var çok efsoBen hata yaptım petrol yesili benimki koyu,rengine kanıp aldım.
Aslında siyah pelus olanlar daha kullanıslı benimki uzun tüylü.
Agzına burnuna giriyr insanın:)
Gecen kıs aa dedim giycem kız da var ocak falandı arabada cıkardım sıktı,Mudanyaya gittik giydim foto cekindim cıkardım
Asla cocukla olmuyor.
Artk ilerde giyerim napim:)
ahahaah montu guzel gunlerde kullan canim sagliklabenim bir tavşan tüy var çok efso
eşim arbada kullanma tüy döküyrosun diyor
:):):)
dedim dolmuşa binerken giyiyim istersen :):) ahahha
tam senlik
ay bayıldım zaten
daha güzeli senin olsun
Uff tutturamadıgım bisey daha irmik helvasıCanim irmik helvası kavurdim dizi bakıyorduk eşimle iyi olmuş tadı yemekten sonra yenir regl ol cam galiba tatli istiyor canim
kiz sen beceriksizsen ben ne yapayim.dumduz iki uc cesit yemek biliyorum o kadarUff tutturamadıgım bisey daha irmik helvası
Anam güzel yapar.
Ben bayagı beceriksizim yalnız onu farkettim
Afiyet olsun canısı
Bana da ver sebzeyi atsın tencereyekiz sen beceriksizsen ben ne yapayim.dumduz iki uc cesit yemek biliyorum o kadar
dumduz sebze yemegi yaparim gayet yeterli bence .kapasite bu olmuyor ne yapayim pofBana da ver sebzeyi atsın tencereye
Hamır isi yok
Serbetli tatlı yok
Börek cörek zaten yok
Ben kvde topragına cekmisimdumduz sebze yemegi yaparim gayet yeterli bence .kapasite bu olmuyor ne yapayim pof
Saol canim baktığım bir topik varUff tutturamadıgım bisey daha irmik helvası
Anam güzel yapar.
Ben bayagı beceriksizim yalnız onu farkettim
Afiyet olsun canısı
benim kayinvalide yok ona cektim desem kendi tembelligim.ama sen iyisin iyi.bebelerden once yemekler disarda yenir temizlik icin sirket cagirilirdi bizim eve .sonra niye birikim yokBen kvde topragına cekmisim
Onada ver donuk köfte pisirsin
Herkese iyi akşamlar. Yemek yapmayı sevmek daha kötü. Ya ben hem yapmayı seviyorum hem yemeği. Diyet yapıyorum o da zorluyor. Çocuklugumdan beri az ye yavrum ekmek yeme kızım sözleri ile büyüdüm. Boyum 1.60 kilom 58 onu da yeni verdim. Daha önceden 60 ti kilom.benim kayinvalide yok ona cektim desem kendi tembelligim.ama sen iyisin iyi.bebelerden once yemekler disarda yenir temizlik icin sirket cagirilirdi bizim eve .sonra niye birikim yok
Aman sefan olsun bosver yediğin karbenim kayinvalide yok ona cektim desem kendi tembelligim.ama sen iyisin iyi.bebelerden once yemekler disarda yenir temizlik icin sirket cagirilirdi bizim eve .sonra niye birikim yok
Neden korkuyorsun canım, kilo alırım diye miMasterchef cay saati yapıyo izleyeyim de azcık feyz alayım
Ya ben hamurdan ölesiye korkuyorm ondan bence elim gitmiyo hamır isine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?