- 21 Ağustos 2015
- 32.156
- 97.587
- 798
- 38
Ay Allah korusn.Benim de aklıma ilk hamile olacağın geldi
Doğru diyorsun. Biz alıp gidiyorduk hep. Artık eşim pek almıyor. Eskisi gibi değil. İsteyen alır gelirTatlısını cerezini alıp gelsin bi zahmet
insallah giyersin☺Ben hata yaptım petrol yesili benimki koyu,rengine kanıp aldım.
Aslında siyah pelus olanlar daha kullanıslı benimki uzun tüylü.
Agzına burnuna giriyr insanın:)
Gecen kıs aa dedim giycem kız da var ocak falandı arabada cıkardım sıktı,Mudanyaya gittik giydim foto cekindim cıkardım
Asla cocukla olmuyor.
Artk ilerde giyerim napim:)
Ne var kız kilonda gayet iyisin.insallah giyersin☺
Ben hep dursun sonra giyerim dedigim seyeleri giymedigimi fark ediyorum.
Bu yaz kiyafet almadim ve bu kis kiyafet almicam.
Gittigi yere kadar gitsin bakalim.
Eski kiloma donmeden almam.
Kendimi boyle iyi hissetmiyorum.
yok bacim hic sıkı diil hala bel gobek cevrem.Ne var kız kilonda gayet iyisin.
Ben yapmıyorum artık canım. Sanki kendi yapıyormu biz gidince. zaten vaktim de yoktu. O gün telaşımız vardı.Tatlı yapmadım. Eşim almış gelirken. Sadece yemeği yetiştirebildim. Zaten çocuk olduğundan bu yana o tür şeylerde de eskisi kadar yardımı olmuyor gelince.yedirenk79 nasil soruyo ya.
Yani ne bilim ben anneme bile gitsem su yok mu bu yok mu soramam yani.
Bakarim varsa sevdigim bisi yerim yoksa yemem.
Yani gelene ozel cerez mi bulundurcaz.
Ben bile kendime bazen kiziyorum ben alistiriyorum diye yap 1 cesit gec yani.
Ne ugrasiyorsam
aklimda olsun sagol canim.Selam hanımlar, bu okullar evden hiç iyi olmadı, tam anlamıyla süpürge temizlik yapamıyorum, camları silemiyorum. Dışarıda işim var ise halledip geliyorum evin eksiklerini alıyorum. Bu sefer zaman kısıtlamam yok marketleri hem geziyorum çok harcıyorum. Evde de sürekli laptopun başındayım trendyola ihtiyaç harici o kadar çok ziyaret ediyorum ki sıkıntıdan, evde özgür değilim dersten dolayı. Bu hafta kendime 5 elbise eşimede 5 tişört aldım. Kızlar kaç parça aldı bilmiyorum ama kredi kartı patladı. Eşime akşam dedim hiç birşey söyleme zaten canım çok sıkkın dedim. Hala dışarı serbest çıkamıyorum, maske hep yüzümde ergenler gibi sivilce çıktı yanaklarımda. İki kız arkadaşımla gün yapıyorduk çocuklardan dolayı onuda yapamıyoruz. Onlar istiyor ama ben mesafeliyim dersler yüzünden. Neyse çok zamanınızı almak istemiyorum. Hergün dua ediyorum, bu hastalık bitsin diye de ediyorum eski günleri değil, geçen sene ki bu günlerimi bile özlüyorum. Yedirekim benim akşama karışık kızartma var domates soslu ve yoğurtlu, biraz da dünden kalanlar var. Paramda az kaldı daha ayın başındayız. Altın için ayırdığı paraya dokunmak istemiyorum.
Lellim benim kızlarda A 101 de ki o filtre kahvelerden alıyorlar, M medium daha hafifmiş, benimkiler Dark alıyor koyu ve keskinmiş. Ben filtre kahve içemiyorum başım agrıyor kokusuna bile ancak ikisi birarada içebiliyorum bana sert geliyorlar.
tr_lelli
Hepimizde durum aynı inan.Selam hanımlar, bu okullar evden hiç iyi olmadı, tam anlamıyla süpürge temizlik yapamıyorum, camları silemiyorum. Dışarıda işim var ise halledip geliyorum evin eksiklerini alıyorum. Bu sefer zaman kısıtlamam yok marketleri hem geziyorum çok harcıyorum. Evde de sürekli laptopun başındayım trendyola ihtiyaç harici o kadar çok ziyaret ediyorum ki sıkıntıdan, evde özgür değilim dersten dolayı. Bu hafta kendime 5 elbise eşimede 5 tişört aldım. Kızlar kaç parça aldı bilmiyorum ama kredi kartı patladı. Eşime akşam dedim hiç birşey söyleme zaten canım çok sıkkın dedim. Hala dışarı serbest çıkamıyorum, maske hep yüzümde ergenler gibi sivilce çıktı yanaklarımda. İki kız arkadaşımla gün yapıyorduk çocuklardan dolayı onuda yapamıyoruz. Onlar istiyor ama ben mesafeliyim dersler yüzünden. Neyse çok zamanınızı almak istemiyorum. Hergün dua ediyorum, bu hastalık bitsin diye de ediyorum eski günleri değil, geçen sene ki bu günlerimi bile özlüyorum. Yedirekim benim akşama karışık kızartma var domates soslu ve yoğurtlu, biraz da dünden kalanlar var. Paramda az kaldı daha ayın başındayız. Altın için ayırdığı paraya dokunmak istemiyorum.
Lellim benim kızlarda A 101 de ki o filtre kahvelerden alıyorlar, M medium daha hafifmiş, benimkiler Dark alıyor koyu ve keskinmiş. Ben filtre kahve içemiyorum başım agrıyor kokusuna bile ancak ikisi birarada içebiliyorum bana sert geliyorlar.
tr_lelli
İade sansınız yok mu cnm?300 liraya mont aldim 200 e dusmus cok tadim kacti yav
hediye almistim bir cocuga yoksa gonderip yeniden almak mantikliİade sansınız yok mu cnm?
He kısmet ozman bacımhediye almistim bir cocuga yoksa gonderip yeniden almak mantikli
tam senlik2 yönlü giyilmesi iyimis.Güle güle kullan cnm
Ben heves edip kürk almıstm kotondan 2 sene önce.
Annemler mont almıstı daha dogrsu ben de pelus istiyorm diye ufak bi farkla pelusla değistirmistim.
Aldıgım ay (2018 de)hamile kaldım
1 kere ocakta giyebildim hamilelikte 2019 da:)
Cocukla asla olmuyor,tüylü bisey solur diye giyemedim.
2 yönlü olması iyimis seninkinin:)
ya ben parlak ,ışıltılı ne varsa almak istiyorum :):):)o peluslari bi ben sevemedim galiba ya
Ben nerde duz sade var gider alirim.
Gecen sezon paltolara sarmistim hatta 2 tane aldim ama hamilelik oldu malum.
Yinede kullandim kemeriyle falan.
Elbise cizmeyle şık duruyor.
kıslık 2 elbisem olaydi keske alasim var ama nereye cikcamda giycem ki püfs.
Amann otur lelli sifir
D dimple81 gule gule kullan kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?