Küçük Düşün Büyük Olsun!

insallah giyersin☺
Ben hep dursun sonra giyerim dedigim seyeleri giymedigimi fark ediyorum.
Bu yaz kiyafet almadim ve bu kis kiyafet almicam.
Gittigi yere kadar gitsin bakalim.
Eski kiloma donmeden almam.
Kendimi boyle iyi hissetmiyorum.

insallah giyersin☺
Ben hep dursun sonra giyerim dedigim seyeleri giymedigimi fark ediyorum.
Bu yaz kiyafet almadim ve bu kis kiyafet almicam.
Gittigi yere kadar gitsin bakalim.
Eski kiloma donmeden almam.
Kendimi boyle iyi hissetmiyorum.
Ne var kız kilonda gayet iyisin.

Ne var kız kilonda gayet iyisin.
yok bacim hic sıkı diil hala bel gobek cevrem.
Yuksek bel pant. topluyo iste.
regl sisligim vardi hele bu donem koca gobek
Su un seker seysini bozmayaydim cok iyiydim ya baya toparlanmistim.
Aksam yine yemiyorum bakim ecuk daha sıkmam lazim gagami tutmam lazim.
Yazin sahalara donerim artik

oglana manti yaptim.
kiza yogurt yedirdim uyudu.
Dun cok uyumadi bugun uyur.
Mutfagi topladim.
Camasir katladim, astim.
Oglanin kisliklari cikardim.
Kaldi bizim kisliklar yarinda onlara bakicam.
Kizla hepsi bir arada olmuyo.
Supurge kaldi acamicam uzandim.
Az dinlencem kiz uyurken.
Eksik listesi yaptim hep esim gelince cikip alayim diyorum useniyorum

Tutumlıu anne bakiyemi pttye aktardım.
Ptt kart kullanılmıyor heryerde nasılsa harcayamam.80 tl aktardım.45 daha gelcek onu da aktarcam.
Eft ücreti yok nasılsa bize.
Orda 300-500 neyse biriksin istiyıorm.
Kendimden nasıl para kacırcagımı sasırdım valla
50 tl sticckera verdim durduk yere:)
Cocugun odası yok bari alanı olsn,kahverengi koltuklara bakıp oynuyr cocuum
Yatak odamın bi duvarı siyah beyaz cizgili duvar kagıdı ,durduk durduk o duvar kagıdını hamilelikten 1-2 ay once yaptık can sıkıntısından
Olmayaydı o duvarı ayılı flaan kaplardım ne güzel:)

Ben yapmıyorum artık canım. Sanki kendi yapıyormu biz gidince. zaten vaktim de yoktu. O gün telaşımız vardı.Tatlı yapmadım. Eşim almış gelirken. Sadece yemeği yetiştirebildim. Zaten çocuk olduğundan bu yana o tür şeylerde de eskisi kadar yardımı olmuyor gelince.
Ben de isteyemem onun evinde kaç defa dolapta çerez gördüm koyalım demedim. Olduğu halde koymadığına da çok kez şahit oldum. Evde yemezken bizde canı çekmesi çok enteresan geliyor bana.
Bir de eskiden eşim onlar grlince ve oraya giderken hacıoğlu güllüoğlu kralından baklava alırdı. Artık almıyor.
zamanın da kız için bebek hazırlığı yaparken sude krem almıştım. Eşim çok pahlı niye aldın dedi bir de biberon temizleyiciyi almamıştı para kazanma politikası demişti. Çok üzülmüştüm. Lafı da sokmuştum. Baklavalara o kadae para verirken çok demiyırsun diye.
şimdi ise kıza dünyaları harcıyor onlara harcamıyor onlar da farkında.

Selam hanımlar, bu okullar evden hiç iyi olmadı, tam anlamıyla süpürge temizlik yapamıyorum, camları silemiyorum. Dışarıda işim var ise halledip geliyorum evin eksiklerini alıyorum. Bu sefer zaman kısıtlamam yok marketleri hem geziyorum çok harcıyorum. Evde de sürekli laptopun başındayım trendyola ihtiyaç harici o kadar çok ziyaret ediyorum ki sıkıntıdan, evde özgür değilim dersten dolayı. Bu hafta kendime 5 elbise eşimede 5 tişört aldım. Kızlar kaç parça aldı bilmiyorum ama kredi kartı patladı. Eşime akşam dedim hiç birşey söyleme zaten canım çok sıkkın dedim. Hala dışarı serbest çıkamıyorum, maske hep yüzümde ergenler gibi sivilce çıktı yanaklarımda. İki kız arkadaşımla gün yapıyorduk çocuklardan dolayı onuda yapamıyoruz. Onlar istiyor ama ben mesafeliyim dersler yüzünden. Neyse çok zamanınızı almak istemiyorum. Hergün dua ediyorum, bu hastalık bitsin diye de ediyorum eski günleri değil, geçen sene ki bu günlerimi bile özlüyorum. Yedirekim benim akşama karışık kızartma var domates soslu ve yoğurtlu, biraz da dünden kalanlar var. Paramda az kaldı daha ayın başındayız. Altın için ayırdığı paraya dokunmak istemiyorum.​

tr_lelli

Lellim benim kızlarda A 101 de ki o filtre kahvelerden alıyorlar, M medium daha hafifmiş, benimkiler Dark alıyor koyu ve keskinmiş. Ben filtre kahve içemiyorum başım agrıyor kokusuna bile ancak ikisi birarada içebiliyorum bana sert geliyorlar.

aklimda olsun sagol canim.
Bende cok kahveci diilim kesin sert gelir de merak ettim denicem.

ya uzme canini inan herkes ayni gerginlikde.
Hepimiz endiseliyiz.
Bak daha gecen hafta evime gelenlerde corona cikti bebegim var benim nasil korkuyorum.
Allah beterinden sakinsin kotu bisi olur da bugunleri bile arariz sonra.
Bana markete gitmek bile lux oldu

Hepimizde durum aynı inan.
Sıkıntıdan esyaya sarıyoruz.
Biyandan satıyorm bi yandan alıyorz:S
Kısır bi döngü.

Bizimde kart bu ay patlamis
Ama su arabanin zimbirtilari cok cikti sirf 2bin tl o yedi.
Esim dun anlatiyo dedim ben kendi kartimdan meshulum.
Baktin mi sen benim kartima baktin
Seninki beni enterese etmez
lcw falan taksit yaptirmistim yaptirma taksit dedi.
Hay hay dedim yani dokanmasin die yaptirdim taksitli alisveris birikiyor karti sisiriyor her ay dedi.
iyi dedim.
Kendi acildi dusunuyo simdi nasil odicem die.
Arabada calismaya baslamadi ee patronada borcu var.
Bakalim Kasim ayi gecince duzluge cikar
Aracin sinyali 500tl yemis onu yaptirmis yine.
Yeminle boynuz kulagi gecti

Selam kızlar kahvaltı edip ortalik topladim dun çekirdek yemistik salon batmisti elektrik tuttum bulasik actim zeytin şişesini kırdım sabah mutfak halisini attim makineye astim yıkayıp disari ciktik para yatırdık hesaba taksiti ödedim taksit telefon baktim pahalı baya şimdilik dursun a101 e gittik sucuk kahve 3 bir maydonoz abur cubur oğlanla babası aldı kek sosis 38 tl verdik

Eve geldik,yemek yedik.
Aksam yemegimizi yedik yemeksiziz a dostlar
Taze fasulye yapmıstm,oturduk yedik
Kıızı yıkadım uyuttum
Aksm yemegimiz yok ama fırına Alman pastası attım
Kek kalıbını yıkadımm begendim kaliteli bisey
Alman malıymıs.
Hassas davrandım yaglı kagıt koydım keki yaparken
Eskisini hor kullanmıstım yapısır bıcakla dalarım falan.
Bunu güzel kullanıcam☺

tam senlik
ay bayıldım zaten
daha güzeli senin olsun

ya ben parlak ,ışıltılı ne varsa almak istiyorum :):):)
içim parlak sanırım

ahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…