Küçük Düşün Büyük Olsun!

İki şekilde giyilen şeyleri çok severşm hem kullanışlı hem de az yer kaplaması güzel. Güle güle kullan kuZum.

Benim de ne kıyafetim aynı ne montum ne ayakkabım Ben o eski ben değilim. Geçen adliyeye giderken yüksek ayakkabı giydim. Arkadaşın eşi şahitti biz girerken video çekti dur çekme dedim. YürüyemedimkiEve geldim oh be dedim. Resmen ayaklarım kesildi.

Çocukla elbise zor canım. Bazı tişörtlerimi bile giyemiyorum ben. Eğiliyorum göğüsler meydanda o sebeple giyemiyorum.
pelus benim eşim de sevmez. Sade sever. Benim de içimi kararttı koyu renk giy diyerek. Oysa ben şıkır fıkır renkli taşlı boncuklu şeylere bayılırdım. Rus bayanlar giyiyor ne böyle taşlı deyip dururdu
sonra bir de çocuktan küpe kolye takamaz oldum. Çekiştirip duruyordu.
şimdi tek canlı kıyafetim evde giydiğim leopar desenli taytım

İgda parasaldruum hesabı flan sürekli övüyorlar o iste gelsini,puan falan veriyormus.
Bizim buraya getirmiyorlar:)
Köyde yasıyorz sanki
Avantajı kampanyalı ürün takip ediyorum. Bir de her ay mutlaka 150 tl alışverişe 30 indirim oluyor. Kız bodrumda var bursa da nasıl yok şaşırdım şimdi bak.

Ben de sıkıldım. Kız da sıkıldı. Biryere çıkamıyoruz. Avm ye gitme hevesim yok tat vermiyor. Kıza ne yapabilirim diye cebelleşiyorum. Çok kişiyle görüşsem sıkıntı. Yine de görüştüğümüz oluyor.
kız anında sıkıldım diyor. Eşim yarın arabayla gidecekmiş erken kalkarsan götüreyim teyzeye dedi. Orada da sıkılırım.
Aslında eminönüne gidip gezesim var. Oraya yakın. Ama bu virüs yüzünden onu da yapamıyorum. Çok özledim gezmeyi.
hayat şeklimiz değişti

Ah ah beni demişsin simdi babet sandalet spor ayakkabı ancak yüksek ayakkabıyı düğünde fln. Ancak

ben de yemeyi cok seviyorum o sakat.bugun tok karnina borek ve karisik kizartma gomdum rezalet

Avantajı kampanyalı ürün takip ediyorum. Bir de her ay mutlaka 150 tl alışverişe 30 indirim oluyor. Kız bodrumda var bursa da nasıl yok şaşırdım şimdi bak.
Benim bulundıgım bölgeye yoktu.
Yoksa var ilce olarak sanırım ters kalıyorz

cok sukur iyiyiz canim.
kisin elbise severim corap cizmeyle kizla nasil tecrube olur bilemedim bir yere cikabilecegimiz yok hos.
pandemi olmayaydi avm giderdik ama o da yok.
Esimle cikinca rahat ediyorum o bakiyo kiza
Ben pek kucagima almiyorum.
Yuruyuncede esim kosar pesinde disardayken.

Günaydınnn
Dut cayimi demledim kupaya kizin formul mamadan attim cayi koycagima.
yani gune mikemmel basladim.
Bakalim gun sonu nasil gelecek muamma.

Esime utu yaptim kahvalti hazirladim.
Dut cayimi ictim (ac karna iciliyor)
Kiza siyah uzum kaynatiyorum suyunu direk icirmemde buzluga koycam muhallebilerine aticam kan yapar
Corbasini attim ocaga.
Eve kuru pilav yapicam.
Buzlukda haslanmis fasulyem vardi cikardim.
Oglan yemiyor benim sikinti bu iste.
Biri yemiyor ben ifrit oluyorum.
Ona kofte nugget yaparim yanina makarna.
Bölunmekden usandim.

Ortaligi topladim kiz uyuyorken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…