- 27 Şubat 2013
- 14.833
- 42.381
- 798
Ben seviyorum canım. Hoş tadı var. Sert değil bana göre. A101 e geleni hiç denemedim. Tchibonunkini alıyorduk. Şimdi de eminönünden çektirip alıyor eşim.su fiktre kahvede a101 e mi geliyo deneyesim var.
Cok mu sert icimi
İki şekilde giyilen şeyleri çok severşm hem kullanışlı hem de az yer kaplaması güzel. Güle güle kullan kuZum.selam kızlar
geldim takılıyorum
işe gelmek daha rahatmış :):)
evde iş bitmiyor ya
dün arkadaşlar ile tunalıda buluştuk öğle yemeğinde
özlemişim yani
hem tunalıyı hem dışarda bir cafe de oturmayı
çkıtım şubeye giderken yolda bir pasaj da pelüş ve çift yönlü bir mont buldum
bayıldım açıkcası
arkadaşalr da gelicne begendi
dışarı eğlenceye gittiysen pelüşü dpor giyeceksen diğer yüzünü giy
yani resmen ayak üstü kısmetimi aldım ve çıktım
495 tl dedi, yok indirim yap dedim 450 indi
işe geç kalmasaydım daha pazarlık yapardım ama artık geç kaldığım için aldık çıktım
akşama eşime dedim yemek yok
kayınvaldeye gideceğiz :):)
arabasız gayet de güzel geldim
dün benim ki araba bakıyor bana X5 varmış bir tane
ne diyorsun dedi
ben jeep istiyorum ama o kadar pahalı bir şey istemiyorum
hondaya bak dedim
honda da clv klv mi bir şey ler dedi
dedim normal bir araba (mercedes bmv çok seviyor ) alacakan zaten var ve kışın çok nazlı o araçlar , ben kış için istiyorum alma dedim
ben yine kışın arkadan itişli ile risk alıp veya sensör sıkıntısı yaşacaksam dolmuş en güzeli yani
ama orta yollu kışa uygun bir araç alırsan tmm dedim
şimdi bakınıyor. açıkcası ben marta kadar almasını istemiyorum
o bu aracı kullansın . iki araba olunca masrflar hep çift gidiyor.
ben zaten haftaya 3,5 gün işe gideceğim sonra yine evdeyim
takılsın yani
bu erkekler ne araba sevdalısı :):)
Benim de ne kıyafetim aynı ne montum ne ayakkabım2 yönlü giyilmesi iyimis.Güle güle kullan cnm
Ben heves edip kürk almıstm kotondan 2 sene önce.
Annemler mont almıstı daha dogrsu ben de pelus istiyorm diye ufak bi farkla pelusla değistirmistim.
Aldıgım ay (2018 de)hamile kaldım
1 kere ocakta giyebildim hamilelikte 2019 da:)
Cocukla asla olmuyor,tüylü bisey solur diye giyemedim.
2 yönlü olması iyimis seninkinin:)
Çocukla elbise zor canım. Bazı tişörtlerimi bile giyemiyorum ben. Eğiliyorum göğüsler meydandao peluslari bi ben sevemedim galiba ya
Ben nerde duz sade var gider alirim.
Gecen sezon paltolara sarmistim hatta 2 tane aldim ama hamilelik oldu malum.
Yinede kullandim kemeriyle falan.
Elbise cizmeyle şık duruyor.
kıslık 2 elbisem olaydi keske alasim var ama nereye cikcamda giycem ki püfs.
Amann otur lelli sifir
@dimple81 gule gule kullan kuzu
Avantajı kampanyalı ürün takip ediyorum. Bir de her ay mutlaka 150 tl alışverişe 30 indirim oluyor. Kız bodrumda var bursa da nasıl yok şaşırdım şimdi bak.İgda parasaldruum hesabı flan sürekli övüyorlar o iste gelsini,puan falan veriyormus.
Bizim buraya getirmiyorlar:)
Köyde yasıyorz sanki
Ben de sıkıldım. Kız da sıkıldı. Biryere çıkamıyoruz. Avm ye gitme hevesim yok tat vermiyor. Kıza ne yapabilirim diye cebelleşiyorum. Çok kişiyle görüşsem sıkıntı. Yine de görüştüğümüz oluyor.Selam hanımlar, bu okullar evden hiç iyi olmadı, tam anlamıyla süpürge temizlik yapamıyorum, camları silemiyorum. Dışarıda işim var ise halledip geliyorum evin eksiklerini alıyorum. Bu sefer zaman kısıtlamam yok marketleri hem geziyorum çok harcıyorum. Evde de sürekli laptopun başındayım trendyola ihtiyaç harici o kadar çok ziyaret ediyorum ki sıkıntıdan, evde özgür değilim dersten dolayı. Bu hafta kendime 5 elbise eşimede 5 tişört aldım. Kızlar kaç parça aldı bilmiyorum ama kredi kartı patladı. Eşime akşam dedim hiç birşey söyleme zaten canım çok sıkkın dedim. Hala dışarı serbest çıkamıyorum, maske hep yüzümde ergenler gibi sivilce çıktı yanaklarımda. İki kız arkadaşımla gün yapıyorduk çocuklardan dolayı onuda yapamıyoruz. Onlar istiyor ama ben mesafeliyim dersler yüzünden. Neyse çok zamanınızı almak istemiyorum. Hergün dua ediyorum, bu hastalık bitsin diye de ediyorum eski günleri değil, geçen sene ki bu günlerimi bile özlüyorum. Yedirekim benim akşama karışık kızartma var domates soslu ve yoğurtlu, biraz da dünden kalanlar var. Paramda az kaldı daha ayın başındayız. Altın için ayırdığı paraya dokunmak istemiyorum.
Lellim benim kızlarda A 101 de ki o filtre kahvelerden alıyorlar, M medium daha hafifmiş, benimkiler Dark alıyor koyu ve keskinmiş. Ben filtre kahve içemiyorum başım agrıyor kokusuna bile ancak ikisi birarada içebiliyorum bana sert geliyorlar.
tr_lelli
Ayy ben de sinir olurum. Ama tek tesellim nasibim buymuş der kendimi avuturum :)300 liraya mont aldim 200 e dusmus cok tadim kacti yav
Ben de ben de. Simli şeylere bayılırım.daha doğrusu bayılırdımya ben parlak ,ışıltılı ne varsa almak istiyorum :):):)
içim parlak sanırım
ahahhaha
Hemen moralini bozma canım. Altın uzun dönem için yatırımdır.Selam kızlar
Ben altın aldıkdan sonra gramın fiyatı hep düşüyor moralim bozuluyor
Benim kociş yapar yanına da dondurma efsaneeeUff tutturamadıgım bisey daha irmik helvası
Anam güzel yapar.
Ben bayagı beceriksizim yalnız onu farkettim
Afiyet olsun canısı
Bana da ana yemek deme. Hamur işi börek çörek. Aparatif şeyler meze vs bayılırım zevkle yaparım. Ama ana yemek yapmayı çok da sevmem.Bana da ver sebzeyi atsın tencereye
Hamır isi yok
Serbetli tatlı yok
Börek cörek zaten yok
Evet haklısın,Hemen moralini bozma canım. Altın uzun dönem için yatırımdır.
Ah ah beni demişsin simdi babet sandalet spor ayakkabı ancak yüksek ayakkabıyı düğünde fln. AncakBenim de ne kıyafetim aynı ne montum ne ayakkabımBen o eski ben değilim. Geçen adliyeye giderken yüksek ayakkabı giydim. Arkadaşın eşi şahitti biz girerken video çekti dur çekme dedim. Yürüyemedimki Eve geldim oh be dedim. Resmen ayaklarım kesildi.
ben de yemeyi cok seviyorum o sakat.bugun tok karnina borek ve karisik kizartma gomdum rezaletHerkese iyi akşamlar. Yemek yapmayı sevmek daha kötü. Ya ben hem yapmayı seviyorum hem yemeği. Diyet yapıyorum o da zorluyor. Çocuklugumdan beri az ye yavrum ekmek yeme kızım sözleri ile büyüdüm. Boyum 1.60 kilom 58 onu da yeni verdim. Daha önceden 60 ti kilom.
Yok kız elim hamura gircek diyeNeden korkuyorsun canım, kilo alırım diye mi
Benim bulundıgım bölgeye yoktu.Avantajı kampanyalı ürün takip ediyorum. Bir de her ay mutlaka 150 tl alışverişe 30 indirim oluyor. Kız bodrumda var bursa da nasıl yok şaşırdım şimdi bak.
cok sukur iyiyiz canim.Selam kizlar
tr_lelli canım insallah sizde bişey yoktur olsa herhalde belli olurdu az çok
Bu ara günler nasıl geçiyor anlamıyorum nedense, topla temizle yemek yap oyun oyna hep aynı şeyler, içimde bir sıkıntı oluyo havadan mi diyorum hiç sevmem kapali hava
Mercimek çorbası bı de orman kebabi yaptım salata yapicam bugün de böyle geçer yarına Allah kerim
kisin elbise severim corap cizmeyle kizla nasil tecrube olur bilemedim bir yere cikabilecegimiz yok hos.Çocukla elbise zor canım. Bazı tişörtlerimi bile giyemiyorum ben. Eğiliyorum göğüsler meydandao sebeple giyemiyorum.
pelus benim eşim de sevmez. Sade sever. Benim de içimi kararttı koyu renk giy diyerek. Oysa ben şıkır fıkır renkli taşlı boncuklu şeylere bayılırdım. Rus bayanlar giyiyor ne böyle taşlı deyip dururdu
sonra bir de çocuktan küpe kolye takamaz oldum. Çekiştirip duruyordu.
şimdi tek canlı kıyafetim evde giydiğim leopar desenli taytım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?