Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hic umudum yok acikcasi baba abi yemek seciyor ama iste umut fakirin ekmegi
Belki diyorum huyu ecuk anasina cekerde yemek secmez diye teselli ediyorum.

Demekki sürekli temizlik yapan anne olmak da iyi değilmiş Ben bazen işimi bırakıp onunla oynuyorum. Aklımdaki tek düşünce bugün ne yaşarsam kar. Yarın zaten şimdiki kadar vaktimiz olmayacak
evet bizim mah. bi abla hep temizlik yapiyo kizi suan unili demistiki annesinin yaninda ben annemi hep temizlik yaparken goruyorum hep temizlik yapiyo hic ilgilenmediki bizimle demisti.
Benim annemde hep uyurdu ya da mutfakda sigara cay icerdi.
Annemi hic oyle harala gurele temizlik yaparken hatirlayamiyorum.
Gezerkende hatirlamiyorum.
Ezelden rahat cool.

Anasi ameliyat oldu (pek anasina duskun diil mal miras vs davalari) diyorum anandir git yinede bi gör ölur falan duran var basinda duruyolar dursunlar onlar yiyo parasini diyo.
Ne bilim onada hak veriyorumda anne iste napcan.
Yani evlat ayrimi yapinca böyle oluyor malesef.

Umut_2019
Herkese hayırlı cumalar. Canım hindi yetiştirilirken yapay madde antibiyotik falan verilmiyor. En fazla ekmek veriliyordur. Marketlerdeki hindileri verebilirsin yani.
bak bunu öğrendiğim çok iyi oldu Ben severim hindi ama pek de alıp yapmadım uzun zamandır.Yapayım yesin :)

Ben hic ruya gormezdim bu ara ruyalar aleminde yasiyorum.
Ruya yoran varsa beri gelsin.
Esimi boyle derin bir yerde gordum sabah onada anlattim.
Güya banyoymus heryer beyaz fayans.
Ama derin inilecek cikilacak yer diil.
Bu banyoyu nasil yapmislar ki böyle sen nasil indin ki oraya diyorum.
Cikamiyor.
Annemde merdiven vardir gidim getirim diyorum.
Ya da ip salim sen cik diyorum.
Öyle uyandim
Yoramadim biseye.
tabirde de bisi bulamadim

Kızlar yemek konusunda tecrübemi paylaşayım. Benim kız pek yemek aramazdı. Genelde şarkılar söyleyerek yedirirdim. Ama zamanında avakado her gün yediriyordum. Karnabahar, lahana kapuska,ıspanak eh, ilk pürelerde kabak, Havuç, bal kabağına ceviz ve pekmez üzerine serpiyordum yiyordu. Daha hatırlamadığım çok şey vardır. Ama şimdi bu saydıklarımın hepsini yemiyor. Melemen hiç yediremedim hala da yemez.
Allahtan balığı seviyor. Et yiyor kıyma yemiyor. Köfte hep severdi. Makarna pilav çorba herçeşit yer. Tavuk yer bu ara kemikli istiyorum diyor :)
Yani hiç belli olmuyor. Her yaşta yeme şekli değişti.

Hayır olsun canım rüyan. Beyaz iyi diyelim iyi olsun. Bence Şu an biraz sıkıntılı olsa da işleri iyi gidecek eşinin.
Ben de rüyamda iş yerime gidiyordum. Kızı evde birileri vardı bırakıp gitmişim akşam oluyor ayy kız ne yaptı acaba deyip telaşlanıyorum. Sonra kızla böyle müstakil bir evdeyiz kimse yok bir yağmur yağıyor nasıl ama bir kısmından sular damlıyor. Öyle uyandım. Öyle evde oturmak isterdim.

ayy ciddimisin nasil alistirdin?
direk mi verdin ilk basta nasil verdin?
Ek gıda da 6.aydan sonra yarım yiyebilir artk gün asırı dedi dr.
Ozman direk basladım.Yumusak sekilde püreye.
Mesela ben dilimli sevmem,püre olacak.Alya dilimli de yiyor.
Olgunlasmamıssa kesiyorm kemiriyor.
Ver yer artk senin kuzuda püreyi.
Azcık zeytinyagı kat.
Simdilik sanslı gruptayım ,eline ne versem geri cevirmiyor Alya.
Zeytin hic sevmem,kız zeytin hastası
Ama büyüdükce uyanıyorlar.

Selamlar
Ay avokadoyu yutamadim ben lop lop tereyağı gibi geldi, oğlum bebekken muzla karıştırınca yiyodu sonra o da yemedi bı sure sonra
Yemeyen çocuk çok zor inşallah minişler iştahlı olur
Ben de çok tavuk almıyorum ama köy tavuğu diye düşününce bana bı tiksinti geliyo nedense ne yiyo hayvan falan diye düşünüyorum saçma sapan

Köydeki yine karpuz kabugu falan yiyodur ya

çalışmaman batıyor demek ki
çünkü rahatsın ona rahastz oluyor
ne karışıyor ki

benim eşimde babasının çok çalıştıgını ve fazla vakit geçiremediklerinden sürekli bahseder
ve çok samimi değillerdir yani hep bir resmiyet vardır
oysa ben kayınpederi severim
huysuzlukları vardır ama takılmam çünkü yardımı da çoktur

benim babam çok iyi bir arkadaştır, ben her türlü sıkıntımı anlatırım öyle büyüdüm.
eşim benim babam ile daha çok şakalaşır
birbirlerine espiri yaparlar
oğlumuza da eşim baba değil arkdaş gbi davranır
oyun oynar onunla
bu tip konular insnaın küçükken içine yerleşiyor
ben eşimden biliyroum
ama çok iyi bir annesi var mesela o büyük bir şansı onu görmüyor

Hayir olsun yagmur berekettir.
Bende oyle yordum kafasi karisik kendini cikmazda gibi dusunuyor ondan gordum diyorum.
Insallah yer diye temennim

Ayy aksam esime öyle guldum ki kiz benim gulmeme guldu
Esimle birini konusuyorduk onlar yarisini yer maasin yarisini atarlar kenara giderleri yokki dedi.
Sende öyle yap dedim.
Diyoki ben 500tl yemek parasi veriyorum her ay 500tl sigaram diyo kafadan 1000tl gidiyor zaten diyo.
Ee icme dedim
Yemekde yemim ac mi kalim paramidami yiyemicem diyo
Ama oyle degisik soylediki koptum.
Sonra bi hesap yapmaya basladi dedim aglanma tamam..

Araba bugunde gecemezse muayineden gaz yagi dokup yakicam dedi
Iligimi kuruttu 2 kurus kazancam diye 4 kurus harcadim diye soylendi durdu
Dedim unutursun sabret..

Kayinvalide eksikliği göstermiyor sana canim hak buluyor bunu söylemek için ilginc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…