Hic umudum yok acikcasi baba abi yemek seciyor ama iste umut fakirin ekmegiBen de bir döneme kadar kıza tavuk vermedim canım. Kasaptan organik aldım. Tam olmasa da eh biraz benziyordu. Çorbasına kattım. Ama tam organik tavuk konusuna inanmıyorum ben.
şimdi de tavuk yediriyorum mecbur. Çünkü zaten belli şeyleri yiyor sebze yemiyor. Sebze yeseler ahhh. Ne yapacağımı şaşıruyorum. Sürekli aynı şeyleri yapmak zorunda kalıyorum. Yemek konusunda çok yoruyor. Oyalayarak yemek yedirmek
inşallah Alyoşş iştahlı olur canım biraz rahat edersin.başımda iki tane yemek seçen olunca seni çok iyi anlıyorum.
Avokado bende denicem merak ediyorum nasil karsilicak o neydii gız mi der yer miBrokoliyi alyada iyi pismisse yiyor
Ama cok severek değil.
Sütlü corbasını cok seviyor brokolinin.
Tam bir avokado delisi ama anası gibi
evet bizim mah. bi abla hep temizlik yapiyo kizi suan unili demistiki annesinin yaninda ben annemi hep temizlik yaparken goruyorum hep temizlik yapiyo hic ilgilenmediki bizimle demisti.Demekki sürekli temizlik yapan anne olmak da iyi değilmişBen bazen işimi bırakıp onunla oynuyorum. Aklımdaki tek düşünce bugün ne yaşarsam kar. Yarın zaten şimdiki kadar vaktimiz olmayacak
bak bunu öğrendiğim çok iyi olduHerkese hayırlı cumalar. Canım hindi yetiştirilirken yapay madde antibiyotik falan verilmiyor. En fazla ekmek veriliyordur. Marketlerdeki hindileri verebilirsin yani.
Ayy zeytinyağıyla 1 saat terbiye edince yumuşuyor tadı daha da güzelleşiyorUmut_2019
bak bunu öğrendiğim çok iyi olduBen severim hindi ama pek de alıp yapmadım uzun zamandır.Yapayım yesin :)
Yemezse muzla karıstır.Avokado bende denicem merak ediyorum nasil karsilicak o neydii gız mi der yer mi
ayy ciddimisin nasil alistirdin?Yemezse muzla karıstır.
Bizim evde kavga var.
Yarım yarım yiyoruz.
Alya kendiki bitince camura yatıyor
Baby nasıl veriyor bilmiyorum da ben ya yumurta sarısıyla ya da muzla karıştırıp veriyordum.ayy ciddimisin nasil alistirdin?
direk mi verdin ilk basta nasil verdin?
Hayır olsun canım rüyan. Beyaz iyi diyelim iyi olsun. Bence Şu an biraz sıkıntılı olsa da işleri iyi gidecek eşinin.Ben hic ruya gormezdim bu ara ruyalar aleminde yasiyorum.
Ruya yoran varsa beri gelsin.
Esimi boyle derin bir yerde gordum sabah onada anlattim.
Güya banyoymus heryer beyaz fayans.
Ama derin inilecek cikilacak yer diil.
Bu banyoyu nasil yapmislar ki böyle sen nasil indin ki oraya diyorum.
Cikamiyor.
Annemde merdiven vardir gidim getirim diyorum.
Ya da ip salim sen cik diyorum.
Öyle uyandim
Yoramadim biseye.
tabirde de bisi bulamadim
Ek gıda da 6.aydan sonra yarım yiyebilir artk gün asırı dedi dr.ayy ciddimisin nasil alistirdin?
direk mi verdin ilk basta nasil verdin?
Ben direk veriyorm cünkü karıstırmaya zaman kalmıyorBaby nasıl veriyor bilmiyorum da ben ya yumurta sarısıyla ya da muzla karıştırıp veriyordum.
Köydeki yine karpuz kabugu falan yiyodur yaSelamlar
Ay avokadoyu yutamadim ben lop lop tereyağı gibi geldi, oğlum bebekken muzla karıştırınca yiyodu sonra o da yemedi bı sure sonra
Yemeyen çocuk çok zor inşallah minişler iştahlı olur
Ben de çok tavuk almıyorum ama köy tavuğu diye düşününce bana bı tiksinti geliyo nedense ne yiyo hayvan falan diye düşünüyorum saçma sapan
çalışmaman batıyor demek kiDemekki çoğumuzun yaşadığı eksiklikler varmış. Eşim de babasının hiç kucağına alıp sevmediğini birçok eksizliklerini anlatır. Ondan dolayı sürekli kızla her konuda Eksik olmasın diye çaba sarfeder. Ben de zaten baba sevgisinden yoksun büyüdüm. Annem de yoğun çalışıp çabalıyordu kadın vakit de bulamadıki. Sanırım çalışmayıp çocuğumla vakit geçirmek ben büyüteyim demek konusunda ısrarım ondan olabilir. Çünkü çalışsam 8 den önce eve gelmem mümkün olmuyordu.
Eşimin teyze de daha çocuk yokken bana kalkmış çocuk biraz büyüyünce çalışırsın diyordu.Geçen geldiğinde de benim eski işyerimde yerime gelen muhasebedeki elemanı çıkartmışlar. Eşim işyerindeki arkadaşla e-ticaret işi için konuşmuş onu da anlatıyor. Teyze de oradan çıkmış hemen evden o işi sen yapamazmısın diyor bana Yahu ne meraklı beni çalıştırmaya
Eşim istemiyor ona ne!
Hayir olsun yagmur berekettir.Hayır olsun canım rüyan. Beyaz iyi diyelim iyi olsun. Bence Şu an biraz sıkıntılı olsa da işleri iyi gidecek eşinin.
Ben de rüyamda iş yerime gidiyordum. Kızı evde birileri vardı bırakıp gitmişim akşam oluyor ayy kız ne yaptı acaba deyip telaşlanıyorum. Sonra kızla böyle müstakil bir evdeyiz kimse yok bir yağmur yağıyor nasıl ama bir kısmından sular damlıyor. Öyle uyandım. Öyle evde oturmak isterdim.
Insallah yer diye temennimSelamlar
Ay avokadoyu yutamadim ben lop lop tereyağı gibi geldi, oğlum bebekken muzla karıştırınca yiyodu sonra o da yemedi bı sure sonra
Yemeyen çocuk çok zor inşallah minişler iştahlı olur
Ben de çok tavuk almıyorum ama köy tavuğu diye düşününce bana bı tiksinti geliyo nedense ne yiyo hayvan falan diye düşünüyorum saçma sapan
Kayinvalide eksikliği göstermiyor sana canimDemekki çoğumuzun yaşadığı eksiklikler varmış. Eşim de babasının hiç kucağına alıp sevmediğini birçok eksizliklerini anlatır. Ondan dolayı sürekli kızla her konuda Eksik olmasın diye çaba sarfeder. Ben de zaten baba sevgisinden yoksun büyüdüm. Annem de yoğun çalışıp çabalıyordu kadın vakit de bulamadıki. Sanırım çalışmayıp çocuğumla vakit geçirmek ben büyüteyim demek konusunda ısrarım ondan olabilir. Çünkü çalışsam 8 den önce eve gelmem mümkün olmuyordu.
Eşimin teyze de daha çocuk yokken bana kalkmış çocuk biraz büyüyünce çalışırsın diyordu.Geçen geldiğinde de benim eski işyerimde yerime gelen muhasebedeki elemanı çıkartmışlar. Eşim işyerindeki arkadaşla e-ticaret işi için konuşmuş onu da anlatıyor. Teyze de oradan çıkmış hemen evden o işi sen yapamazmısın diyor bana Yahu ne meraklı beni çalıştırmaya
Eşim istemiyor ona ne!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?