Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar temizlik yemek yaptim dizi izliyoruz kahve içip elektrik tutup paspas yaptım banyoyu yikadim aksam için kemik sulu mercimek dolma yaptim mercimeği blendir yapcam sadece salata yeter ekmek alır eşim çıkıp başka harcama yok bugün

Selam kızlar
direk daldım:)

Akşama yemek yok köfte kızartacağım sanırım ,en pratik o görünüyor şuan
fırsat buldukça yazıyorum :)

işler de bir garip bir yoğun bir sakin
neyse ki yarın cumartesi
akşam ortalığı toparlayıp eşimede süpürmesini isteyeceğim
en azından yarın oğlan ile vakit geçiririm
çamaşırları yıkayacağım , pazar da ütü yaparsam bu haftayı da kotarırız
allah büyük

biraz sıkıntı yapıyor şuan ki durumu
ama indiği yer de beyaz aslında sadece geçridiği bir süre sıkıntısı olacak sonrası rahat
yani nerden bulaştım diye düşünüyor gibi ama rahatlayacak

biraz sıkıntı yapıyor şuan ki durumu
ama indiği yer de beyaz aslında sadece geçridiği bir süre sıkıntısı olacak sonrası rahat
yani nerden bulaştım diye düşünüyor gibi ama rahatlayacak
insallah canim
Evet her yer bembeyaz parlak fayansti.
Hatta kendi uzeride beyazdi.
Beyaz tshrt gibi biseydi uzerindeki.

Ayy hafta sonu geldi dimi nasil mesudummm
Esim evde olunca iyi oluyo ya.
Annem babam evden gitsin diye bakiyo bende haftasonu gelsin die.
Emekli olsa nasil olur bilmem ama neyseki babam gibi huysuz diil.

Plan yapinca gzl oluyo
Hava guzel olursa bi hava durumuna bakimde bende esime bi yuruyelim dicem cekeriz yagmurluklari kizida kapariz bi hava aliriz.

Ben gecen buraya esim 350tl oduyo diye yazmistim aklimda nasil oyle kalmissa 750tl oduyormus ozel emekliligi.
1000tl yapalim diyorduk hatta kafamdan gitmis.
11 senemiz kalmis emeklilige ozaman toplu alabiliriz.
Odensin bakalim.
Elimiz acilirsa 1000tl cikarir.
Dun hesap yaparken 750de otomatik kesiliyo zaten diyince hatirladim.
Ocak ayina insallah borc bitiyor.
Direk birikime yuklenicem.
Ne birikirse once benim parayi biriktiricem geri sonrada ne kalirsa direk gram.
Elime kalanla gr. alicam.

aynı fikirdeyim
bende martta o şekilde bir niyetim var
eşim araba almak istiyor ama ben pek istemiyorum
altın usd alıp köşeye atmak istiyorum
ne atarsak kar

Selam hanımlar gün içinde okudum ama yazamadım. Malum yine temizlik yaptım, kızlarım kızıyorlar temizlik yapıyorum diye ama hiç kızmaya hakları yok, sadece size yazabiliyorum. İnanın halıların üstünde saçlarını görünce içime hemen bir ürperti giriyor çok sinirleniyorum ama içimden onlar benim bunu yaşadığımı bilmiyorlar hemen küçük dikey süpürgeyi açıyorum sesini hiç sevmiyorlar. Onlar derste ise hemen ıslak sarı bezlerle alıyorum. Bana çok kızıyorlar, bazen bana diyorlarki işi evde temizlik yapmak için bıraktın değil mi diyorlar bir nedeni de o işe gidiyordum aklım evde yapamadığım işlerde kalıyordu. Hafta sonu full temizlikle geçiyordu. Hala da öyleyim seviyorum zor gelmiyor ama malesef kızlarım çok rahatlar, hiç bana çekmemişler annanesine ve halasına çekmişler. Bu gün camlarımı sildim içim çok rahat etti, beni rahatsız ediyordu, süpürge açtım evi ellerimle sildim. Akşam masam geldi. Gerçekten içime sindi adamları eve sokmadım, siz ordan verin ben ve eşim içeri alırız dedik. Önce balkona koyduk sonra sirkeli deterjanlı su ile silerek içeri aldım, getiren magaza görevlilerinin maskeleri bile yoktu. Neyse yerleştirdim. Bu gün için dünden az kızartmam kaldı,
-Tavuk suyuna mercimek çorba,
-Falafel ilk defa yaptım kızlarım çok begendi,
-Turşu çok yoruldum salata yapamıcam
-Yogurt ve Üzüm yeter.
Yarın kahvaltıya eşimin yegeni ailesi ile birlikte kahvaltıya gelecek, Pizza, paskalye çöregi, pogaça, nohut böregi ve kek yapıcam sabah erken kalkıcam. Reçellerimde var hepsinden birer kase çıkarırım. Peynirimde var kaşarla bilikte üç çeşit oluyor, zeytinimde oldu kuruyemiş ve kuru meyvede koyarım isterlerse yumurtada yaparım. Geleni çok seviyorum ama bu pandemide hiç sarılamıyorum çocuklarını sevemiyorum. Neyse yine çok yazdım kızlar size şımarıyorum ben.

Maşallah kuzum daha nolsun bir sürü şey yapicakmissin misafir olalım sana baya iş yapmışsın kolay gelsin

Kızlar calıs mı istiyorlar?Neden öyle söylemislerki
Ben annemi hep temizlik yaprken hatırlıyorum
Bide kısın hep üsürdük
Ev sobalı soba yanıyor ama camları acar camasır sıyuyla silerdi hep
Sanırım anamlzdan ötürü kardesimde bende Temizliği ölmücek kadr yapıyoruz
Pandemiden önce haftasonu geziyorz diye oturun evinizde temizlik yapın derdi
Kardesimin kıza bile ögretmis teyzem annem babannem pasaklı anneanne dimi diyo cocuk
Kızdık bizde hadi biz neyse de babannesini ne karıstırıyosn ,yanında söylese ayıp,sanane milletin temizliğinden diye

Selam canlar türk kahvesi içiyorum bugun nescafe içtim aksam yemek sonrası ağırlık çöktü resmen az uzandim ogluş bırakmadı uyum adım içip aciliyim biraz diye camasir asmisyim toplanıp katlanacak mutfak dandini toplancak ben napiyirym dizi az kaldı ackapa o bitsin diye bekliyorum

Maşallah kuzum daha nolsun bir sürü şey yapicakmissin misafir olalım sana baya iş yapmışsın kolay gelsin
Tabi ki buyrun, sizlere de hazırlarım. Yaparken farkına varmıyorum duşumu alıp oturunca bütün vücudum eror veriyor.
Baby inan hepsi annemden miras bana biz küçükken tabii 4 kardeştik boy boy çocuk işte en büyük de bendim ve biraz iri bir çocuktum, annem sen büyüksün diye diye bana bütün yapılacak işleri yaptırmıştı. Hem okula gidiyordum hem evin işine fazlası ile yardım ediyordum. Şimdi kızlarıma hiç ev işi yaptırmama sebebim odur bir film bir dizi baştan sona seyredemezdim. Mutlaka birşey isterdi sonra babam anneme bir gün dedi, kızı rahat bırak ne istiyorsan söyle ben getireyim diye, inanın o gün anladım ben kendimin her işe koşturdugumu. Babam kıyamazdı bize, annem hala öyle üşengeç bahane bulmayı sever. Kendisi kusursuz zannedersiniz. Ay ne yazdım yine. Yegenine kızma çocuk o. Tabi ki söylememesi lazım ama henüz ayırt edemez kime ne söyleyip söylemeyecegini. Keşke ben de az temizlik yapsam ama durduramıyorum kendimi.

benim de annem her isi yapar beni kaldirmazdi.tum tembelligim bundan sanirim

Annem de öyle,14 yasında diyo bi girdim camasıra diyo bidaha bu yasım oldu cıkamadım diyo
Anneannm fenaydı benim bide yaptırır begenmezdi.
Biz kücükken gündelikci gibi annemi haftada bir temizlige alır gözlüğünü takar,iyi olmams bidaha sil derdi
Ondan bize annem hic is yaptırmadı
Ben evlendim balayı falan bitti actım telefon ee biz ne yicez anne dedim
Yemek hic yapmadan evlendim.
Kardesim annemden almıs elini ,yemekleri cok iyidrHamur isi vs cok güzel yapr
Ben yiyen tarafım

Kucuk evi olan kadin iphone 11 kullaniyomus
12binden fazla way anasini
Ben hic anlamadım o kadını.
Mobilyalar falan maf kedi tırmalamıs hep.
Ama kadın salata kasesine 350 tl veriyo
Bn olsam ilk is mobilyayı degistiriim
He kedidir yine yapar ama yatak odamı bari degistiriirim
Bide o kapıtoneleri seriyo dolaplara ic daraltıcı bence

Tava böreği yaptım köz patlıcanlı peynirli.
Evi degistirdim biraz süpürge ,vileda attım
Alyaya yemek yedirdim
Nar ayıkladım biraz yedi
Aksma tarhana yapcam kıza
Kahve iccem halim kalmadı
Ellerine sağlık,
Nasıl yapıyorsun patlıcanlı tava böreğini

telf. beles olsa 50 defa reklamini yapardi dyson gibi demek parasiynan almis.
Nasil aliyolar ben anlamadim.
Cekilis falan mi kazandi acep

Hele o avizeleri
avize yahu nette 100-200tl envai cesit var link paralariyla degisse bari cok kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…