Küçük Düşün Büyük Olsun!

Biz babamla harala gürele büyüdük cidden el ense seklinde.
Babam asabidir sinirlidir ama kıyamaz.
Annem daha otoriterdi.
Kocamın suan en en yumusak en sevecen halini görüyrz kızda
Yani bundan fazlası cıkmazdı,cünkü sevgi görmemis.
Alya da bizim sımarık gidip gidip sırnasıyo
Tepesinde geziyo sürekli.
DÜn uyurken sulugu acık kalmıs.
Gitti adamın enseden bosaltı sulugıu
Bi hhısımla kalktı bakti ki Alya
Kızııım napıosm dedi sadece
Baskası yapsa olay olurdu.
Uyandırılmaktan zaten nefret eder
Benim anne hep temizlik yapıyordu,gece gündüz.
Annemle ilgili hatrladgım temizlik ve yemek.
Bide cok otoriterdi.
Severdi tabi ama benim alyaya bakarken icim akıyo
Askımlar ,bebegimler hep dilimde.
Annemden öyle görmedik tabi.
Asla söylemezdi

Bende vermem ozaman parasinida gectimde saatlerce kaynat falan ben hic ugrasamam.
Guvendigim bi kasap var o organik tavuk falan var derse ona guvenip alirim ondan.
Tavuk keske bizde yemesek
ama sebze yemiyolarki hic cesit olsun diye mecbur aliyorum
Herkese hayırlı cumalar. Canım hindi yetiştirilirken yapay madde antibiyotik falan verilmiyor. En fazla ekmek veriliyordur. Marketlerdeki hindileri verebilirsin yani.

Bende vermem ozaman parasinida gectimde saatlerce kaynat falan ben hic ugrasamam.
Guvendigim bi kasap var o organik tavuk falan var derse ona guvenip alirim ondan.
Ay igda göcmenkızı varya anam hergün tavuk yapıyor kadın hergün.
4 cocuk var evde,ucuz diye mi ne hergün tavuk pisiriyor
En kücük olan erken dogdu 2 ay geriden geliyormus gelisimi ,o bile tavuk yiyor ya
Pisi yiyor cocuk kızartma.
Tv karsına oturtuyor bide.
Nasl sarıyorsunuz bukadr sarmayı 4 cocukla diyolar,kızlar bakıyor kücüge diyor.
Cok enterasan.

Herkese hayırlı cumalar. Canım hindi yetiştirilirken yapay madde antibiyotik falan verilmiyor. En fazla ekmek veriliyordur. Marketlerdeki hindileri verebilirsin yani.
Hindi eti sporculara da tavsiye ediliyıor aynen saglıklıyms
Ama ben yiyemiorm.
Hayvan gözümün önüne geliyor yerken ya:S
Et balık tavık yiyorm hindi de ııh

Hindi eti sporculara da tavsiye ediliyıor aynen saglıklıyms
Ama ben yiyemiorm.
Hayvan gözümün önüne geliyor yerken ya:S
Et balık tavık yiyorm hindi de ııh
Evet kilo vermeye baya faydası var K ardesim diyet yaparken haftada 2 kere yiyin diyordu ya kokusu falan da yok zayıflatıyor ya bir de

Banada arada kayın validen veriyor bazen köy tavuğu market tavuğu bende çok pisirmiyorum benimde dikkatimi çekti takip ediyorum onu haftada 2 3 gun tavuk var kadında sanirim kolay oluyor ucuz oluyor evde kalabalık canim

Ben gunduz tv acmiyorum acinca bakiyor cunku
Aksam esim aciyor ama ilgisini simdilik cekmiyor esimle oynamakdan esimde izleyemiyor o uyuyana kadar tv acmak adet olmus onda eve gelince hemen acar.
En az 1 yasina kadar vermek istemiyorum bende paketli urundu, market tavuguydu cikolataydi sekerli seyler vs.
Belli bir sureden sonra malesef sakinamiyorsun.
Cok kati diilim acikcasi bu konuda sadece nekadar gec tanisirsa iyi mantigindayim.

Aynen sıkamıyorsn
Ki sen yine istediğin gibi uygularsın.
Evdesin kendin bakıyorsun.
Cocuga corba yapıp yolluyorum 11 de corbayı iciiriyorlar:S
Öglen ne yedi diyrm,makarna,etli pilav falan diyor:
11 de icirmmeyin dedim corbayı
Yumurtasını flaan yedirip yolluyrm
Arada meyve yesin,yoguurt yesin
11 de corba mı icer cocuk,öglen ne yicek:S

aiy evet ya artik eline verince yiyor senin kuş
Elma armut salatalik muz versinler eline.
yogurt yedirsinler icine merve dograsinlar falan yiyorsa

Benimki istahli olursa ve secmezse (cok amin) mini chescake falan yapicam yalancisindan.
dibine bebe bisk. arasina pirinc unundan muhallebi uzerine meyveden sos.

Aiyy ben yedircem yedircem diyorum ama severse.
K.bahar minicik attim pureye gecen ogurdu
suratini bi eksitti bisiler.
Daha simdiden mi evladim dedim.
Ama alistirmam lazin.
Brokoli falan tabi zamanla ama o tadi bilmesi lazim ki yesin.
Yemedi o pureyi

sampuan almistim kargom geldi 33tl meret.
Gratisde kac para oldu bilmiyorum.
indirimden 25 e almistim en son ama oldu biraz 2 tane almistim ozaman.
Yillardir alistim buna elim baska gitmiyor.
Bana 2- 2.5 ay gidiyor 500ml.
onceden 2 defa sampuanlardim ama sık yikadigimdan 1 defa yeterliymis saci yipratiyormus zaten kopuruyo baya.
artik tek yikiyorum sacimda kisa suan yetiyor .
2 gunde bir yikiyorum zaten mutlaka.
Evde herkesin sampuani ayri herkes ayri telden takiliyor.

Evi supurduk kizla vileda attim.
Ona mama yaptim uyudu.
Ben 1 yumurta yemistim sadece simdi misirgevregi yaptim.
O da bitti yaw.
Bazen ara ogun yapiyorum onunla seviyorum.
Yemek harici isim kalmadi.
Dinlenicem kiz uyurken
Zaten kurular haslanmis bi salcali sogan ceviririm atarim ocaga.

Nezamandir disarida ve disaridan yemedik.
Yani annemler doner falan almisti gecen ama biz almadik.
Oglana diyorum bi hamburger menü yiyelim seninle.
Belki siparis gecerim bugun.
Aylar sonra bakim bi duruma gore icim cok el vermiyo ama oglana degisik olsun.

Bizim de öyle dışarıda o daha çok ilgilenir ama kucak isterse anne diye tutturuyordu. Avm ye uzun zamab oldu gitmedik. Ama bebek arabası olunca sorun yaşamadım çok şükür. Araba alışkanlığını hiç bıraktırma çok rahat oluyor.

Aynen canım orjinal köy tavuğu geç pişer yağı çok olur. Bir de azcık et çıkar. suyunu çorbalara kullanmak için mantıklı ama onun yerine kemik suyu aynı fiyata geliyor bence

Nedir bu babaların çektiği biz de aramıza yatırınca ayaklar babanın yüzünde. Resmen yatakta yanlamasına yatıyor. Ama kendi yatağında hiç öyle görmedim

Ben de bir döneme kadar kıza tavuk vermedim canım. Kasaptan organik aldım. Tam olmasa da eh biraz benziyordu. Çorbasına kattım. Ama tam organik tavuk konusuna inanmıyorum ben.
şimdi de tavuk yediriyorum mecbur. Çünkü zaten belli şeyleri yiyor sebze yemiyor. Sebze yeseler ahhh. Ne yapacağımı şaşıruyorum. Sürekli aynı şeyleri yapmak zorunda kalıyorum. Yemek konusunda çok yoruyor. Oyalayarak yemek yedirmek
inşallah Alyoşş iştahlı olur canım biraz rahat edersin.başımda iki tane yemek seçen olunca seni çok iyi anlıyorum.

Demekki çoğumuzun yaşadığı eksiklikler varmış. Eşim de babasının hiç kucağına alıp sevmediğini birçok eksizliklerini anlatır. Ondan dolayı sürekli kızla her konuda Eksik olmasın diye çaba sarfeder. Ben de zaten baba sevgisinden yoksun büyüdüm. Annem de yoğun çalışıp çabalıyordu kadın vakit de bulamadıki. Sanırım çalışmayıp çocuğumla vakit geçirmek ben büyüteyim demek konusunda ısrarım ondan olabilir. Çünkü çalışsam 8 den önce eve gelmem mümkün olmuyordu.
Eşimin teyze de daha çocuk yokken bana kalkmış çocuk biraz büyüyünce çalışırsın diyordu. Geçen geldiğinde de benim eski işyerimde yerime gelen muhasebedeki elemanı çıkartmışlar. Eşim işyerindeki arkadaşla e-ticaret işi için konuşmuş onu da anlatıyor. Teyze de oradan çıkmış hemen evden o işi sen yapamazmısın diyor bana Yahu ne meraklı beni çalıştırmaya
Eşim istemiyor ona ne!

Brokoliyi alyada iyi pismisse yiyor
Ama cok severek değil.
Sütlü corbasını cok seviyor brokolinin.
Tam bir avokado delisi ama anası gibi

Demekki sürekli temizlik yapan anne olmak da iyi değilmiş Ben bazen işimi bırakıp onunla oynuyorum. Aklımdaki tek düşünce bugün ne yaşarsam kar. Yarın zaten şimdiki kadar vaktimiz olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…