O sarı ısıkta nasıl oturuyolarsa göz yorar kıztelf. beles olsa 50 defa reklamini yapardi dyson gibi demek parasiynan almis.
Nasil aliyolar ben anlamadim.
Cekilis falan mi kazandi acep
Hele o avizeleri
avize yahu nette 100-200tl envai cesit var link paralariyla degisse bari cok kotu
Közlüyorum kıyma varsa kıyma kavurup karıstırıyorm köz patlıcanla.Ellerine sağlık,
Nasıl yapıyorsun patlıcanlı tava böreğini
Bence yiyordur çok şeyi. Annemin tavukları var oradan biliyorumSelamlar
Ay avokadoyu yutamadim ben lop lop tereyağı gibi geldi, oğlum bebekken muzla karıştırınca yiyodu sonra o da yemedi bı sure sonra
Yemeyen çocuk çok zor inşallah minişler iştahlı olur
Ben de çok tavuk almıyorum ama köy tavuğu diye düşününce bana bı tiksinti geliyo nedense ne yiyo hayvan falan diye düşünüyorum saçma sapan
Benim de öyle eşimin babasıyla biz daha samimiyiz. Herşeyi konuşuruz. Severim de.çalışmaman batıyor demek ki
çünkü rahatsın ona rahastz oluyor
ne karışıyor ki
benim eşimde babasının çok çalıştıgını ve fazla vakit geçiremediklerinden sürekli bahseder
ve çok samimi değillerdir yani hep bir resmiyet vardır
oysa ben kayınpederi severim
huysuzlukları vardır ama takılmam çünkü yardımı da çoktur
benim babam çok iyi bir arkadaştır, ben her türlü sıkıntımı anlatırım öyle büyüdüm.
eşim benim babam ile daha çok şakalaşır
birbirlerine espiri yaparlar
oğlumuza da eşim baba değil arkdaş gbi davranır
oyun oynar onunla
bu tip konular insnaın küçükken içine yerleşiyor
ben eşimden biliyroum
ama çok iyi bir annesi var mesela o büyük bir şansı onu görmüyor
Ohhh ne güzel okumak hoşuma gidiyor.En keyifsiz zamanlarım da bile iyi geliyorsunuz.Selam hanımlar gün içinde okudum ama yazamadım. Malum yine temizlik yaptım, kızlarım kızıyorlar temizlik yapıyorum diye ama hiç kızmaya hakları yok, sadece size yazabiliyorum. İnanın halıların üstünde saçlarını görünce içime hemen bir ürperti giriyor çok sinirleniyorum ama içimden onlar benim bunu yaşadığımı bilmiyorlar hemen küçük dikey süpürgeyi açıyorum sesini hiç sevmiyorlar. Onlar derste ise hemen ıslak sarı bezlerle alıyorum. Bana çok kızıyorlar, bazen bana diyorlarki işi evde temizlik yapmak için bıraktın değil mi diyorlar bir nedeni de o işe gidiyordum aklım evde yapamadığım işlerde kalıyordu. Hafta sonu full temizlikle geçiyordu. Hala da öyleyim seviyorum zor gelmiyor ama malesef kızlarım çok rahatlar, hiç bana çekmemişler annanesine ve halasına çekmişler. Bu gün camlarımı sildim içim çok rahat etti, beni rahatsız ediyordu, süpürge açtım evi ellerimle sildim. Akşam masam geldi. Gerçekten içime sindi adamları eve sokmadım, siz ordan verin ben ve eşim içeri alırız dedik. Önce balkona koyduk sonra sirkeli deterjanlı su ile silerek içeri aldım, getiren magaza görevlilerinin maskeleri bile yoktu. Neyse yerleştirdim. Bu gün için dünden az kızartmam kaldı,
-Tavuk suyuna mercimek çorba,
-Falafel ilk defa yaptım kızlarım çok begendi,
-Turşu çok yoruldum salata yapamıcam
-Yogurt ve Üzüm yeter.
Yarın kahvaltıya eşimin yegeni ailesi ile birlikte kahvaltıya gelecek, Pizza, paskalye çöregi, pogaça, nohut böregi ve kek yapıcam sabah erken kalkıcam. Reçellerimde var hepsinden birer kase çıkarırım. Peynirimde var kaşarla bilikte üç çeşit oluyor, zeytinimde oldu kuruyemiş ve kuru meyvede koyarım isterlerse yumurtada yaparım. Geleni çok seviyorum ama bu pandemide hiç sarılamıyorum çocuklarını sevemiyorum. Neyse yine çok yazdım kızlar size şımarıyorum ben.
Sağlık olsun herşeyin hayırlısı, inşallah iyi gelişmeler oluresimin isiyle alakali bir gelisme vardi olmaz yok artik dedigim sey oldu hayirlisi diyorum ama cok uzuldum
Ay onlar bende de var.Kızlar temizlik konusunda hijyen takıntım var. Mesela dışarıda yere koyulmuş poşet çanta evde koyduğum yeri illa silerim. Dışarıdaki wc lerde kapıları peçeteyle tutarım. Paraya deyince tikliyim. Metrobüste falan elim dokunduysa illa dezenfektan taşırdım hep. Çocuk parkı da öyleydi. Dışarıda giydiğim kıyafeti dolaba koymam ( yatak odamda dilsiz uşağım var :)). ) İşyerinde masamda kolonya eksik olmazdı. Biri gelip kalemime kaşeme deyse kolonya ile temizlerdim. Daha vs böyle hijyen takıntılarım var. Bazen diyorum acaba yükselenim başakmıEv temizliği konusunda daha rahatım. aslında eskiden bekarken daha çok yapardım.Tabi sonra evlilik sorumlulukları çalışıp eve gelip yorgun düşmek. İşyerim uzaktı metrobüsle geliyırdum geç saat oluyordu. Hafta sonu yaptığımda da eşim söyleniyordu. Kaç defa kadın çağırttı ya da çağırdı temizlik için. Otur yapma boşver demeleri annesinin ve teyzelerinin temizlik yapma hastalıklarını sürekli deyip duruyordu. İyice beni uyuşuk yaptı. Bir de çocuk olunca temelli yorgun düştüm. Elimden geldiği kadar vakit buldukça yapıyorum. Ama her daim temizlikle vakit geçiren anne olmak da istemiyorum.
Annem bu yaşına rağmen uğraşır hep ama tek dediği işte sizle ilgilenenedim bazı şeyleri öğretemedim yemek vs diyor.
Ama misafir gelince ilk dediği şey çay niye soğuk olurdu. İlla laf edecekti. Herşeyi beğenmez. Ama bence kendisi de orta şekerli.
Yaaaa pembegömlek cok sevindimmmMerhaba arkadaşlar beni hatırlayanlar vardır
Kpss ye girmiştim bu yıl
Çok şükür kontenjandayim
Sizlere de haber vermek istedim
Zor zamanlarimda destek olan çok olmuştu
Sağolun
Başkasını eşimi ailesini duzeltemem belki ama kendimi kurtarabilirimm rabbim nasip etti
Belki daha büyük beladan kurtarmıstır.esimin isiyle alakali bir gelisme vardi olmaz yok artik dedigim sey oldu hayirlisi diyorum ama cok uzuldum
Oyle düsünme.kotu biri oldugumu da dusunmuyorum ama bir nasipsizligimiz var 1 yildir hayirlisi ya,
Yok canım onu söyledim seninkini eve harcarız benimkinide bir yere bağlarım dedimYaaaa pembegömlek cok sevindimmm
O uyuz kocana sakın kaptırma mayısıı
Hayırlı ugurlu olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?