Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kiza muhallebi yaptim dedim birakiyo cok yapmim hepsini bitirdi sanki doymadi.
Babayla oynadilar biraz daha bisi yedirim doymadi dedim ben mama yaparken uyumus
Yaaa yiyemeden uyudu kiyamam kuzuma.
Babasi cok yoruyo evladimi.
Hele ayagi yere bassin artik perti cikar.
Cocuk tepesinde yerde gokte yoguruyo cocumuu.
O da az diil ama mama yerken goz hep babada bi ses cikarmalar bi gulmeler cilveler
Alsin beni diye cok fena.

Ihlamur attim ocaga.
Mutfagi topladim.
salonu topladim Alyos uyurken
Kalkinca ayni olur ama olsundu.
c.mak durmustur unuttum onu yaw gidemde onu asam.
Oturmak benin neyime.
Daha dut demlicimm

telf. beles olsa 50 defa reklamini yapardi dyson gibi demek parasiynan almis.
Nasil aliyolar ben anlamadim.
Cekilis falan mi kazandi acep

Hele o avizeleri
avize yahu nette 100-200tl envai cesit var link paralariyla degisse bari cok kotu
O sarı ısıkta nasıl oturuyolarsa göz yorar kız

Ellerine sağlık,
Nasıl yapıyorsun patlıcanlı tava böreğini
Közlüyorum kıyma varsa kıyma kavurup karıstırıyorm köz patlıcanla.
Kıyma yoksa peynir atıyorm tuz atıyrom harca birazda.
Tek yufka yapıyrom ben normalde 1.5 yufka.
Ben direk tek yufkaya harcı koyup kapatıyorm.
Alt üst pisiiriyorum.

Selam kızlar,
Bugün gündüz kızı uyutamadım. 1 saat uğraştım sonra da uğraşmadım. Dün akşam 8 de uyuyup sabah 9 da kalkınca mümkünmü öğlen uyuması. Erken kalkmayı da ben çok sevmiyorum. Sabahın 6-7 sinde sersem gibi gezerim. Öğlen uyusa da ben de uyurum bir avantajı da olmuyor sanki. Neyse öyle uğraşırken komşuyla konuştuk. Kahveye çağırdım. Eşim geç gelecekti. Oturduk çocuklar da oynadılar. Yeni uyuttum.
Uyumadan önce sarılmış ‘anne biz hiç ayrılmayalım, senden ayrı durmak istemiyorum’ Allahım ya konuşunca bir de başka oluyorlar. Allah herkese nasip etsin.
Bir kaç gündür uykuya geçince ben acıktım tarhana çorbası istiyorım diyor. Yemek var diyorum. Hayır tarhana çorbası. Bugün de iyi yedi aman maşallah. Öğlen pilav yedi. Akşam balık yaptım. Sonra iki kase üzüm gömdü süt istedi verdim.
Balığı yaparken de annem aramıştı açamadım tutturmuş anneanneyi ara neyse balığı koydum aradım. Konuşurken sen balık tavası yanmış mutfak duman. cam aspiratör full açtım. Allahtan alarm ötmedi
Balığı yeniden kalanı yaptım. :)
İyi maşallah hep böyle yese keşke

Bence yiyordur çok şeyi. Annemin tavukları var oradan biliyorum

Benim de öyle eşimin babasıyla biz daha samimiyiz. Herşeyi konuşuruz. Severim de.

Ohhh ne güzel okumak hoşuma gidiyor.En keyifsiz zamanlarım da bile iyi geliyorsunuz.
Falafel i ben de yapmıştım. Çok beğendim.
Afiyet olsun.

Kızlar temizlik konusunda hijyen takıntım var. Mesela dışarıda yere koyulmuş poşet çanta evde koyduğum yeri illa silerim. Dışarıdaki wc lerde kapıları peçeteyle tutarım. Paraya deyince tikliyim. Metrobüste falan elim dokunduysa illa dezenfektan taşırdım hep. Çocuk parkı da öyleydi. Dışarıda giydiğim kıyafeti dolaba koymam ( yatak odamda dilsiz uşağım var :)). ) İşyerinde masamda kolonya eksik olmazdı. Biri gelip kalemime kaşeme deyse kolonya ile temizlerdim. Daha vs böyle hijyen takıntılarım var. Bazen diyorum acaba yükselenim başakmı Ev temizliği konusunda daha rahatım. aslında eskiden bekarken daha çok yapardım.Tabi sonra evlilik sorumlulukları çalışıp eve gelip yorgun düşmek. İşyerim uzaktı metrobüsle geliyırdum geç saat oluyordu. Hafta sonu yaptığımda da eşim söyleniyordu. Kaç defa kadın çağırttı ya da çağırdı temizlik için. Otur yapma boşver demeleri annesinin ve teyzelerinin temizlik yapma hastalıklarını sürekli deyip duruyordu. İyice beni uyuşuk yaptı. Bir de çocuk olunca temelli yorgun düştüm. Elimden geldiği kadar vakit buldukça yapıyorum. Ama her daim temizlikle vakit geçiren anne olmak da istemiyorum.
Annem bu yaşına rağmen uğraşır hep ama tek dediği işte sizle ilgilenenedim bazı şeyleri öğretemedim yemek vs diyor.
Ama misafir gelince ilk dediği şey çay niye soğuk olurdu. İlla laf edecekti. Herşeyi beğenmez. Ama bence kendisi de orta şekerli.

Ay onlar bende de var.
Poset koyulmaz ama ya .
Arabada falan emzik düsünce asla vermem.
Bigün görümcem yere düstü aldı vermeye kalktı Yokk dedim verme.
Basılyorz sonucta ya verilir mi?
Ama ben de mesela cam silme hevesi hic yok 0
Ev L seklinde cam
Koca koca camlar ,balkon salonda bide onun camı.
Kociyi yakalayınca sildiriyorm nefret ediyorm cam silmekten

Yaaaa pembegömlek cok sevindimmm
O uyuz kocana sakın kaptırma mayısıı
Hayırlı ugurlu olsun canım

kotu biri oldugumu da dusunmuyorum ama bir nasipsizligimiz var 1 yildir hayirlisi ya,
Oyle düsünme.
3.5 sene cocuk icin ugrastım.
Ameliyatlar vsler
Artk tmm tüp bebege geciyorruz yetti dediğim ay hamile kaldım.
3.5 sene dogsun diye ugrastıgım bebemle önce annemle kocam arasında kaldım,üstüne pandemi geldi,onun üstüne ise basladım ,o cok ölüyorz iyiki dogurmussun diyen aileler bakamayız diyor,bir ben,bir kız pandemin ortasında ordan oraya cekistiriliyoruz
Cidden bazen diyorumki,Allahım cok mu direttim de olmadı olmadı su zamanda oldu diyorm.
Tabiki iyi olmus ama cocuk dogru düzgün yaz bile göremedi
33 senelik hayatımda 2020 ye cocuk yapmam benim kısmetsizliğim galiba
Ama yine de herserde hayır var,üzme kendini.
Bazı seyler bizim elimizde degil maalesef

Yaaaa pembegömlek cok sevindimmm
O uyuz kocana sakın kaptırma mayısıı
Hayırlı ugurlu olsun canım
Yok canım onu söyledim seninkini eve harcarız benimkinide bir yere bağlarım dedim
benim için işini değiştirecek kv gittgi yerde market toptancı mandıra vs açar dedi
Bizim şimdi Urfa'da ev var ya oraya gidin evinizie yerleşin diyorlar
Ama sıralamam heba olsun istemiyorum
Birde orda akrabası çok açıkça eşime sordum beni bırakıp akraba diye milletle gezcekmiskn evet diyor onu kisitlayamazmisim
Bu da düşündürüyor beni

Arkadaşlar sizlerden şehir önerisi de alabilir
mıyım
Geçen sene ilk atamada en batı Kütahya açıldı

Doğuda hangi iller ilceler daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…