- 27 Şubat 2013
- 14.834
- 42.381
- 798
Aaa hayır olsun ne oldu. İyi gidiyordu sanki öyle aklımda kalmışesimin isiyle alakali bir gelisme vardi olmaz yok artik dedigim sey oldu hayirlisi diyorum ama cok uzuldum
İki çeşit duydum biri o şekilde biri de ağızdan çıkartıyor diye hangisi doğru olan bilmşyorumGerçekten mi ya
Olumsuz düşünme yine de gün geliyor insan bazı şeylere iyiki olmamış diyor.ya da olumsuz olan şeye iyiki olmuş diyor. Konuyu bilmiyorum ama yine de moralini bozmamaya çalış.kotu biri oldugumu da dusunmuyorum ama bir nasipsizligimiz var 1 yildir hayirlisi ya,
Ben de hiç sevmiyorum. Zaten silince de o ince detaylara girmesem kolay gelirde her detayını silmeye kalkıyorum. Temizlik için gelen abla bile yapmıyordu o kadar.Ay onlar bende de var.
Poset koyulmaz ama ya .
Arabada falan emzik düsünce asla vermem.
Bigün görümcem yere düstü aldı vermeye kalktıYokk dedim verme.
Basılyorz sonucta ya verilir mi?
Ama ben de mesela cam silme hevesi hic yok 0
Ev L seklinde cam
Koca koca camlar ,balkon salonda bide onun camı.
Kociyi yakalayınca sildiriyorm nefret ediyorm cam silmekten
Merhaba,Merhaba arkadaşlar beni hatırlayanlar vardır
Kpss ye girmiştim bu yıl
Çok şükür kontenjandayim
Sizlere de haber vermek istedim
Zor zamanlarimda destek olan çok olmuştu
Sağolun
Başkasını eşimi ailesini duzeltemem belki ama kendimi kurtarabilirimm rabbim nasip etti
Ben de eskiden hep olumsuz bakardım. Ama çocuktan sonra olumlu bakmaya başladım. Emin ol Alya ile kimin nasıl olduğunu öğrenmiş oldun.Oyle düsünme.
3.5 sene cocuk icin ugrastım.
Ameliyatlar vsler
Artk tmm tüp bebege geciyorruz yetti dediğim ay hamile kaldım.
3.5 sene dogsun diye ugrastıgım bebemle önce annemle kocam arasında kaldım,üstüne pandemi geldi,onun üstüne ise basladım ,o cok ölüyorz iyiki dogurmussun diyen aileler bakamayız diyor,bir ben,bir kız pandemin ortasında ordan oraya cekistiriliyoruz
Cidden bazen diyorumki,Allahım cok mu direttim de olmadı olmadı su zamanda oldu diyorm.
Tabiki iyi olmus ama cocuk dogru düzgün yaz bile göremedi
33 senelik hayatımda 2020 ye cocuk yapmam benim kısmetsizliğim galiba
Ama yine de herserde hayır var,üzme kendini.
Bazı seyler bizim elimizde degil maalesef
Mesleğiniz neydi? Ben çok hatırlamıyorum. tam doğu bölgemi olmalı. Antepte güzel. Maraş olabilir ama doğu olarak geçermi bilmiyorum.Yok canım onu söyledim seninkini eve harcarız benimkinide bir yere bağlarım dedim
benim için işini değiştirecek kv gittgi yerde market toptancı mandıra vs açar dedi
Bizim şimdi Urfa'da ev var ya oraya gidin evinizie yerleşin diyorlar
Ama sıralamam heba olsun istemiyorum
Birde orda akrabası çok açıkça eşime sordum beni bırakıp akraba diye milletle gezcekmiskn evet diyor onu kisitlayamazmisim
Bu da düşündürüyor beni
Arkadaşlar sizlerden şehir önerisi de alabilir
mıyım
Geçen sene ilk atamada en batı Kütahya açıldı
Doğuda hangi iller ilceler daha iyidir
Okul öncesi öğretmenliğiMesleğiniz neydi? Ben çok hatırlamıyorum. tam doğu bölgemi olmalı. Antepte güzel. Maraş olabilir ama doğu olarak geçermi bilmiyorum.
bunu kozpatlican koz kirmizi biber kiyma sogan falan harc yapip kalin sigaraboregi sarip firina veriyo teyzem o da gzl oluyo.Közlüyorum kıyma varsa kıyma kavurup karıstırıyorm köz patlıcanla.
Kıyma yoksa peynir atıyorm tuz atıyrom harca birazda.
Tek yufka yapıyrom ben normalde 1.5 yufka.
Ben direk tek yufkaya harcı koyup kapatıyorm.
Alt üst pisiiriyorum.
solcanlar falanlar filanlar.Bence yiyordur çok şeyi. Annemin tavukları var oradan biliyorum
Hakkinizda hayirlisi olsun.esimin isiyle alakali bir gelisme vardi olmaz yok artik dedigim sey oldu hayirlisi diyorum ama cok uzuldum
cok sevindim canim hersey gonlunce olsunMerhaba arkadaşlar beni hatırlayanlar vardır
Kpss ye girmiştim bu yıl
Çok şükür kontenjandayim
Sizlere de haber vermek istedim
Zor zamanlarimda destek olan çok olmuştu
Sağolun
Başkasını eşimi ailesini duzeltemem belki ama kendimi kurtarabilirimm rabbim nasip etti
Ben kime ne yaptim? ya da niye ben diye sorgulamak bile belki isyan etmekdir.kotu biri oldugumu da dusunmuyorum ama bir nasipsizligimiz var 1 yildir hayirlisi ya,
Lelli inan senin böyle pozitif bakışını İsyan etmemeni şükretmeni gördükçe de daha pozitif bakar şükreder oldum.Ben kime ne yaptim? ya da niye ben diye sorgulamak bile belki isyan etmekdir.
Rabbim böyle buyurmus diyelim.
Hepsi bir sınav, imtihan.
Belki guzel dusunerek sabrederek gecicez.
Köz patlıcan herseye yakısıyor ya aynen güzel olurbunu kozpatlican koz kirmizi biber kiyma sogan falan harc yapip kalin sigaraboregi sarip firina veriyo teyzem o da gzl oluyo.
Bimden aliyorum diyordu koz patlican koz biberi
Bi ara tarifini alim bak aklima dustu
Kesinlikle ben bu virüste Alyayla yangında ilk kurtarılacaklar olmadıgımızı ögrendim maalesefBen de eskiden hep olumsuz bakardım. Ama çocuktan sonra olumlu bakmaya başladım. Emin ol Alya ile kimin nasıl olduğunu öğrenmiş oldun.
Bizim de Ela geldikten sonra işi bıraktım evde bir maaş masraf arttı tam o dönemde ekonomik kriz yaşandı herşey iki katına çıktı.
sonra da virüs. Allah çocuklarımızı daha beterinden korusun. Sonra eşimin patronunun ortaklığı bitti. Tazminat aldı eve ödeme yaptık.
Belki o kadar çaba sarfettiğim dönemde olsaydı, Bu evi bile alamazdık.
Bu virüsün de insanlara öğrettiği çok şey var. İnsanların iyisini kötüsünü öğrendim ben.En basiti virüsten önceki o güzel günlerimize şükretmemiz gerektiğini öğretti bize. Tabi gönül ister biranda bitsin.
Yani Allah zamanlamayı öyle güzel yapıyor emin ol.
Sen isteyken cocuga kim bakacak cnm?Yok canım onu söyledim seninkini eve harcarız benimkinide bir yere bağlarım dedim
benim için işini değiştirecek kv gittgi yerde market toptancı mandıra vs açar dedi
Bizim şimdi Urfa'da ev var ya oraya gidin evinizie yerleşin diyorlar
Ama sıralamam heba olsun istemiyorum
Birde orda akrabası çok açıkça eşime sordum beni bırakıp akraba diye milletle gezcekmiskn evet diyor onu kisitlayamazmisim
Bu da düşündürüyor beni
Arkadaşlar sizlerden şehir önerisi de alabilir
mıyım
Geçen sene ilk atamada en batı Kütahya açıldı
Doğuda hangi iller ilceler daha iyidir
Okulöncesi ya canım anaokulu olursa onla gidebilirimSen isteyken cocuga kim bakacak cnm?
Ay al cocugu git güvenme kocana diyesim var da ondan soruyorum
Aynen bayılırım iskembeyesolcanlar falanlar filanlar.
biz iskembe icen milletiz bize bise oolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?