Küçük Düşün Büyük Olsun!

kotu biri oldugumu da dusunmuyorum ama bir nasipsizligimiz var 1 yildir hayirlisi ya,
Olumsuz düşünme yine de gün geliyor insan bazı şeylere iyiki olmamış diyor.ya da olumsuz olan şeye iyiki olmuş diyor. Konuyu bilmiyorum ama yine de moralini bozmamaya çalış.

Ben de hiç sevmiyorum. Zaten silince de o ince detaylara girmesem kolay gelirde her detayını silmeye kalkıyorum. Temizlik için gelen abla bile yapmıyordu o kadar.
Bir de ütü yapmayı sevmiyorum.

Merhaba,
Bölümünüz nedir acaba? Bende sınava girdim bu yıl tercihler ne zaman yapılacak şuan tercih yapacağımız bir yer varmı bana da bilgi verirmisiniz,

Ben de eskiden hep olumsuz bakardım. Ama çocuktan sonra olumlu bakmaya başladım. Emin ol Alya ile kimin nasıl olduğunu öğrenmiş oldun.
Bizim de Ela geldikten sonra işi bıraktım evde bir maaş masraf arttı tam o dönemde ekonomik kriz yaşandı herşey iki katına çıktı.
sonra da virüs. Allah çocuklarımızı daha beterinden korusun. Sonra eşimin patronunun ortaklığı bitti. Tazminat aldı eve ödeme yaptık.
Belki o kadar çaba sarfettiğim dönemde olsaydı, Bu evi bile alamazdık.
Bu virüsün de insanlara öğrettiği çok şey var. İnsanların iyisini kötüsünü öğrendim ben.En basiti virüsten önceki o güzel günlerimize şükretmemiz gerektiğini öğretti bize. Tabi gönül ister biranda bitsin.
Yani Allah zamanlamayı öyle güzel yapıyor emin ol.

Mesleğiniz neydi? Ben çok hatırlamıyorum. tam doğu bölgemi olmalı. Antepte güzel. Maraş olabilir ama doğu olarak geçermi bilmiyorum.

Mesleğiniz neydi? Ben çok hatırlamıyorum. tam doğu bölgemi olmalı. Antepte güzel. Maraş olabilir ama doğu olarak geçermi bilmiyorum.
Okul öncesi öğretmenliği
Sıralamam iyi merkezlerini düşünüyorum
Her şehrin neredeyse tasrasi oluyor ama çocukta olunca ben biraz daha imkanlar normal olsun istiyordum

bunu kozpatlican koz kirmizi biber kiyma sogan falan harc yapip kalin sigaraboregi sarip firina veriyo teyzem o da gzl oluyo.
Bimden aliyorum diyordu koz patlican koz biberi
Bi ara tarifini alim bak aklima dustu

esimin isiyle alakali bir gelisme vardi olmaz yok artik dedigim sey oldu hayirlisi diyorum ama cok uzuldum
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Olursa 1 hayir olmazsa 1000 hayir ara derler.
Belki daha guzel bir kapi acilir
Yani bize genelde öyle oluyor.
Tamam bitti diyoruz daha guzel kapilar aciyor mevlam.
üzulmeyin
cok sevindim canim hersey gonlunce olsun

kotu biri oldugumu da dusunmuyorum ama bir nasipsizligimiz var 1 yildir hayirlisi ya,
Ben kime ne yaptim? ya da niye ben diye sorgulamak bile belki isyan etmekdir.
Rabbim böyle buyurmus diyelim.
Hepsi bir sınav, imtihan.
Belki guzel dusunerek sabrederek gecicez.

Gönaydınlar efenimm.
Zabahin 6sinda kalkmamis gibi şeedimm.
6 da uyandi piremses altini degistti bana karnini doyurdu sacimi yoldu yoldu 7.30 da geri uyudu.
Bu sefer esim uyandi aciktim diye.
H.sonu Allah askina bi yatin da
Azcik gozunuz dinlensin.

Kahvalti hazirladimm
Dut cayimi ictim tabi once.
evi havalandirdim.
Ortalikdakileri topladim.
Az kanepeye devrildim.

Esim disari cikacak berbere gidecek, babam adaklik kescekmis
Kan akitasi varmis bilmem ne sebeple
Oraya ugricam dedi cagirmis esimide.
Ben anneme inermiyim bilmiyorum evde bi sıkıldım ama orada da rahat edemiyorum ki

Dunden yemegim var kafam raat.
Balkonu yikamam icap ediyo en sevmedigim
Bi de supurge yaparim tamamdir.

Dun hamburger verdim siparis oglan diyo anne sen yokken ben siparis veririm he dedim tabi ver oglum alisirsa yandik.
Alismasin genelde birseyler birakiyorum disari cikarken isitilcaksa tabaga hazirliyorum o mikroda isitiyo.
Hamur isiyse jelatinliyorum alip yiyo

Ayy kızlar ablam bugün bana yazmış. 3000 euro yine vermişler. Bu Hastaneden yatan para harici bahşiş.
Bence Elanın şansına kapı açıldı bana diyor. Zor dönemimizde desteği oldu elaya para gönderdi çok dua etmiştim. Ev olayına girip nasıl ödeyeceğim diye düşünürken Allah ne kapılar açtı. Allah daha çok artırsın inşallah.

Ben kime ne yaptim? ya da niye ben diye sorgulamak bile belki isyan etmekdir.
Rabbim böyle buyurmus diyelim.
Hepsi bir sınav, imtihan.
Belki guzel dusunerek sabrederek gecicez.
Lelli inan senin böyle pozitif bakışını İsyan etmemeni şükretmeni gördükçe de daha pozitif bakar şükreder oldum.

bunu kozpatlican koz kirmizi biber kiyma sogan falan harc yapip kalin sigaraboregi sarip firina veriyo teyzem o da gzl oluyo.
Bimden aliyorum diyordu koz patlican koz biberi
Bi ara tarifini alim bak aklima dustu
Köz patlıcan herseye yakısıyor ya aynen güzel olur

Kesinlikle ben bu virüste Alyayla yangında ilk kurtarılacaklar olmadıgımızı ögrendim maalesef
Olsun kız Alya biz birbirimizi kurtarırız diyorum

Sen isteyken cocuga kim bakacak cnm?
Ay al cocugu git güvenme kocana diyesim var da ondan soruyorum

Sen isteyken cocuga kim bakacak cnm?
Ay al cocugu git güvenme kocana diyesim var da ondan soruyorum
Okulöncesi ya canım anaokulu olursa onla gidebilirim
Ya da onu da kreşe veririm
Urfa oluraa babaajnin çok akrabası var
Orda bile destek olan olmuştu
Tuvalet eğitimine başladım oğlana 27 aylık şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…