Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hic bi fikrim olmadıgı icin soruyrm
Lojman falan vermyorlar mı?
Oglanla sen gitsen.
Kira derdiniz olmaz.
Valla ben gördiğün gibi kocayı götürmemeye odaklı cözümler sunabiliyorm sana kusura bakma:)
Lojman falan verilmiyor sanıyorum ev tutuyoelar tek giden arkadaşlarım var hep ev tutuyoe
Urfa merkez olursa kira derdim olmaz orda kiralar baya yüksek

Ama bu sefer ilerde evlilik konusunda ne olacağı belli olmadığı için sıkıntı yaşarsak akrabaları çok

İnsallah hakkımda hayırlısı olur
Evladimla da yasayabilirim
Batıya yakın bir yer olursa
Zaten çok evde sohbet muhabbet olmuyor belki o zaman değişir bilemem ama

Gerçi arkadaş ve dost ortamında gayet konuşkan sakalasjyor
Belki yeni bir başlangıçta daha farklı olabilir oradaki akrabaları fazla olduğundan aile arkadaşı olabiliriz farklı insanlarla hic belli olmaz nasip ya.

Merhaba, hatayı da tavsiye ederim. Güzel bir şehir. Hizmet puanı yüksek olsun istiyorsanız yibo ları tavsiye ederim ama çocuk olduğu için sıkıntı olabilir. Çünkü nöbet olayı var. Yiboların lojmanları var çıkarsa maddi olarak rahat olurdunuz. Hatayı yazarsanız ilçelerle ilgili bilgi verebilirim. Her ilçesini tavsiye etmem çünkü.

Sendeki bu evliliğini yürütme cabana helal olsun diyorum sadece.
Valla bak.
Cok cabalıyorsun.
Rabbim mükafatını veriyor.
Benim öyle bi sansım olaydı,alır kızı giderdim net
Hayırlısı hakkında.
Ben adamın oralarda gelip isyerinde falan seni huzursuz etmesinden cekiniyorm.
İns olmaz tabi öyle seyler.
Yüzdün yüzdün kuyruguna geldin.
En hayırlı kapı acılır elbet

ben de kocama sikiya gelirsem bosanirim diyorum bi bosanip rahatlayamadin diyor adam

Teşekkür ederim olabilir benimde aklımda var ama Suriyeli öğrenciler cokmus dil sorun olabilir ..
Amin inşallah
Benim ailem ayrıydı başımda iyi kotu duran biri yoktu
Çok zordu.
Çocuğum içinde parcalansin istemiyorum ondan
Kardeşim de çok zorluk çekti.
Ondan şemalarim belki yanlış ama bu şekilde devam ediyor maaşımı alınca terapiye de gidecegim

Selam kızlar bugun 10 a kadar uyumusuz kalktim oyuncak ortalik toplayıp kâhvaltu hazırladım bayat ekmekleri kizarttik makinede eşim oglen çağırdılar isleri vardı gitti ortalik topladim mutfagi n bir halisini yikamistim h ici diğerini attim yikandi astim simdi disari ciktik oglusla parka gittik oynadı yürüdük biraz a101 e gittik yumurta simit sarayı simit indirimdeydi 1 paket ondan tam buğday ve normal ekmek cips süt kucuk 100 demlikcay 12.9 adusuyo ondan 1 paket evdeki 2 3 günlük vardı eşim seviyor bunu 48li filenin cayi. Vardi onu acicaktim yedek oldu oda kahve yani cikolata 39 verdim oraya milyoncuya girdik iki alt camasir oğluma 2bulasik eldiveni 6 tl olmuş koli bantı aldim 24 oraya çektirdim yarin bi pazara ugrarsam balık alirim canim istiyo bu ara

benim memlektim

gercekten de öyle. Özellikle kücük bir yere gidersen insanlar cok yardim severler. Bir derdin oldugunda yardimci olurlar.
Memleketim oldugu icin demiyorum inan. Bencede rahat edersin.
Esinin akrabalari seni yora bilir.

Son düzenleme:
Yemek yedik bu sefer cok sisirmeden kalktim kendimi aksamda tutatsam bogazimi olcak 70 altına cinmen lazım kış bitmeden yuruyus dans güzel verdiriyor bana aslında ütü var yine 6 parça kıyafet almam lazım kilo vermeden istemiyorum 11 indirimde alayım bakalim bu arada doğum haritası işi yattı kafama bakalim baktircam p tesi ücretini ödeyip gün alcam randevulu

benim memlektim

gercekten de öyle. Özellikle kücük bir yere gidersen insanlar cok yardim severler. Bir derdin oldugunda yardimci olurlar.
Memleketim oldugu icin demiyorum inan. Bencede rahat edersin.
Esinin akrabalari seni yora bilir.
Kız sen Alamann degil misin

Slmm
Bugun psikolojim kötü
10 gündür yalnızım 15.00 den sonra.
Yalnız yiyorum(hic sevmem yalnız yemek yemek)yalnız oturuyorm 22.00 gibi bayılıyorım zaten.
AMa ofiste bile yalnızdım ,kadın basımı sisiriyo diye sikayet ederdim valla onu bile özledim.
Gelirken ekmek arası döner yaptırmıs koci öglen onu yedik,aksm icinde cig köfte alıp bıraktı.
Atıstırdım biraz.
Cay demledim degiisiklik olsun diye.
Ay ins yarın calıscam demez,hepten tırtlartırım.
En azından cıkar yürürüz,Sahil kenarına falam gideriz

Seni tebrik ederim
Azmettin okulu bitirdin
Maşallah
Araba işini de halledersen süper olur

Benimki yarında calıscakmıs ay bayılazaam
Dedim artk bunaldım ben .
Evde olsak kovalıcak yer ararsınSana da yaranılmıyo diyo
Dedim 10 gündür insan yüzü görmedim
Sana bile razıyım
Pazartesi babama rica ederim bizi kardesime bıraksın.
Cocukları göreyim bari özledim.
2 mak camasır asıp geleyim

Şimdi kizlar hele beri gelin
Bisi sorcam geri donusu yok bakin baga akil verin.
Ev dublex olcak ya alt 3+1 ust 2+1 olan plan.
Ama alt net 80m2 falan olacak
Ust net 70m2
Dogal olarak alt katin cocik odalari 8.30, 9.80 falan.
Mutfak, y.odasi idare eder iste.
Ama misal cocuklar odaya sigmaz sanmam.
Esim diyor ki alt da 2+1 olsun.
Ama aklimda su var ozaman alt ust aktif kullanmam lazim ancak sigariz dogalgaz ne gelir mechul.

Diger turlude ustu yazin daha aktif alti kisin aktif kullaniriz diyodum (araya kapi koyma fikrim vardi)
Ama alt katin odalari ufacik olacak bu seferde yani kiz sigamaz odaya oglan sigamaz.
Ya 2+1 genis yaptiricam ya da 3+1 kucuk odalar.
Aslinda ust kati aktif kullanmak istiyorum manzarasi daha iyi daha onu acik.
Ama bu seferde salon, y.odasi, Alyosa oda yapabilirim ancak(alyos kucuk yanimdan ayiramam) oglana alt kata yapicam odayi salonun ve diger odanin kapisini cekerim yakmam peteklerini.
Ust katda da mutfak banyo wc olacak.

Bana akil verin siz olsaniz naparsiniz?
Karar vermem lazim kata cikacaklar odalari bolmek icin napsam ki?

Onu bilmem de alt 3+1 üstte 3+1 kim temizlicek bu evi
Bence iki katta 2+1 yapın genis genis otırun.
Hsm de ortalık daha az dagılır.
Du bakalım kızlar ne dicek
Meraktayım

Onu bilmem de alt 3+1 üstte 3+1 kim temizlicek bu evi
Bence iki katta 2+1 yapın genis genis otırun.
Hsm de ortalık daha az dagılır.
Du bakalım kızlar ne dicek
Meraktayım
Temizlik konusu muamma.
2+1 olursa ve aktif kullanirsak alt ust, alttaki salon ve 1 odayi kapicam.
Oglanin odasi mutfak banyo aktif kullanilir altta.
Ust kati kullaniriz daha ferah diye.
amerikan mutfak yaptircam salonla bir olcak yani ust kat.
ordan al orda ye ic.
Misafir gelse misal asagidaki salona alirim direk ust kata cikarmam temiz kalir orasi.
ust kati yaz kis istiyorum aslinda kullanmak.
Hem oglan altta sakin sessiz ders calisir malum 2 sene sonra ünili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…