- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Lojman falan verilmiyor sanıyorum ev tutuyoelar tek giden arkadaşlarım var hep ev tutuyoeHic bi fikrim olmadıgı icin soruyrm
Lojman falan vermyorlar mı?
Oglanla sen gitsen.
Kira derdiniz olmaz.
Valla ben gördiğün gibi kocayı götürmemeye odaklı cözümler sunabiliyorm sana kusura bakma:)
Merhaba, hatayı da tavsiye ederim. Güzel bir şehir. Hizmet puanı yüksek olsun istiyorsanız yibo ları tavsiye ederim ama çocuk olduğu için sıkıntı olabilir. Çünkü nöbet olayı var. Yiboların lojmanları var çıkarsa maddi olarak rahat olurdunuz. Hatayı yazarsanız ilçelerle ilgili bilgi verebilirim. Her ilçesini tavsiye etmem çünkü.Evet çok büyüdü çok hareketli hiç durmuyor
Evet Urfa'da sıralamam iyi merkez olcak ama merkezdeki okulların hizmet puanı düşük
Yüksek siralamayla hizmet puanı yüksek bir okulu tercih etmek biraz koşulları kötü bir okula gitmek gibi bir de zorunlu görev sayılmazsa diyede endiseleniyorum
Daha yerler açıklanmadı geçen seneki yerlere göre düşündüm ama Urfa batman adıyaman Antep Hatay vs açılmış en batı Kütahya
Tunceli açılırsa ona da bakayım
Ev şuan kirada
Ehliyete yazılmaya çalışıyorum altıma bir de araba aldım mi hiç sıkıntı çıkmaz
Eşim şehir konusunda hiç karışmıyor hani gelmicekse bile ona göre batıya yakın ama hizmet puanı yüksek bir yeri yazarim görüşmesi kolay olur
Urfa olsa tek olursam araba şart olcak..
Başka şehirde olsa kirasını alsam verirler mi meçhul veririz diyorlardı ama belli olmaz
Sendeki bu evliliğini yürütme cabana helal olsun diyorum sadece.Lojman falan verilmiyor sanıyorum ev tutuyoelar tek giden arkadaşlarım var hep ev tutuyoe
Urfa merkez olursa kira derdim olmaz orda kiralar baya yüksek
Ama bu sefer ilerde evlilik konusunda ne olacağı belli olmadığı için sıkıntı yaşarsak akrabaları çok
İnsallah hakkımda hayırlısı olur
Evladimla da yasayabilirim
Batıya yakın bir yer olursa
Zaten çok evde sohbet muhabbet olmuyor belki o zaman değişir bilemem ama
Gerçi arkadaş ve dost ortamında gayet konuşkan sakalasjyor
Belki yeni bir başlangıçta daha farklı olabilir oradaki akrabaları fazla olduğundan aile arkadaşı olabiliriz farklı insanlarla hic belli olmaz nasip ya.
ben de kocama sikiya gelirsem bosanirim diyorum bi bosanip rahatlayamadin diyor adamSendeki bu evliliğini yürütme cabana helal olsun diyorum sadece.
Valla bak.
Cok cabalıyorsun.
Rabbim mükafatını veriyor.
Benim öyle bi sansım olaydı,alır kızı giderdim net
Hayırlısı hakkında.
Ben adamın oralarda gelip isyerinde falan seni huzursuz etmesinden cekiniyorm.
İns olmaz tabi öyle seyler.
Yüzdün yüzdün kuyruguna geldin.
En hayırlı kapı acılır elbet
Teşekkür ederim olabilir benimde aklımda var ama Suriyeli öğrenciler cokmus dil sorun olabilir ..Merhaba, hatayı da tavsiye ederim. Güzel bir şehir. Hizmet puanı yüksek olsun istiyorsanız yibo ları tavsiye ederim ama çocuk olduğu için sıkıntı olabilir. Çünkü nöbet olayı var. Yiboların lojmanları var çıkarsa maddi olarak rahat olurdunuz. Hatayı yazarsanız ilçelerle ilgili bilgi verebilirim. Her ilçesini tavsiye etmem çünkü.
Amin inşallahSendeki bu evliliğini yürütme cabana helal olsun diyorum sadece.
Valla bak.
Cok cabalıyorsun.
Rabbim mükafatını veriyor.
Benim öyle bi sansım olaydı,alır kızı giderdim net
Hayırlısı hakkında.
Ben adamın oralarda gelip isyerinde falan seni huzursuz etmesinden cekiniyorm.
İns olmaz tabi öyle seyler.
Yüzdün yüzdün kuyruguna geldin.
En hayırlı kapı acılır elbet
benim memlektimUrfada dimi ev sizin.
Kira vermeyeceksin oraya giderrsen.
Bacım senin kocanın isi belli olmaz,hemen is bulamayabilir.
Buldugu iste tutunamayabilir.
Borcu olabilir (daha öncesinde senden gizli yapmıstı diye hatırlıyorum)
Yani ben olsam Urfayı yazarım.
En azından kira derdim olmaz.
Kocanın akrabalrı sanırım seni korkutuyor.
Bütün gün istesin,akrabayı kim görecek?
Seninki zaten Mars'ı yazsan,senle geliyosa evde durmucak.
Sen sana en rahat ettirecek sehri yaz maddi manevi.
Keske kocan gelmese:)
Kız Tunceli yok mu Tunceli yaz:)
Gidenler geri gelmek asla istemiyor.
Cok aydın bi sehir Tunceli.
Kız sen Alamann degil misinbenim memlektim
gercekten de öyle. Özellikle kücük bir yere gidersen insanlar cok yardim severler. Bir derdin oldugunda yardimci olurlar.
Memleketim oldugu icin demiyorum inan. Bencede rahat edersin.
Esinin akrabalari seni yora bilir.
Seni tebrik ederimEvet çok büyüdü çok hareketli hiç durmuyor
Evet Urfa'da sıralamam iyi merkez olcak ama merkezdeki okulların hizmet puanı düşük
Yüksek siralamayla hizmet puanı yüksek bir okulu tercih etmek biraz koşulları kötü bir okula gitmek gibi bir de zorunlu görev sayılmazsa diyede endiseleniyorum
Daha yerler açıklanmadı geçen seneki yerlere göre düşündüm ama Urfa batman adıyaman Antep Hatay vs açılmış en batı Kütahya
Tunceli açılırsa ona da bakayım
Ev şuan kirada
Ehliyete yazılmaya çalışıyorum altıma bir de araba aldım mi hiç sıkıntı çıkmaz
Eşim şehir konusunda hiç karışmıyor hani gelmicekse bile ona göre batıya yakın ama hizmet puanı yüksek bir yeri yazarim görüşmesi kolay olur
Urfa olsa tek olursam araba şart olcak..
Başka şehirde olsa kirasını alsam verirler mi meçhul veririz diyorlardı ama belli olmaz
Sağol canim AminSelam kızlar
tr_lelli canım salı günü doğum gununmus
bugün okuyabildim
Ailenle mutlu, sağlıklı nice yıllar dilerim.
Onu bilmem de alt 3+1 üstte 3+1 kim temizlicek bu eviŞimdi kizlar hele beri gelin
Bisi sorcam geri donusu yok bakin baga akil verin.
Ev dublex olcak ya alt 3+1 ust 2+1 olan plan.
Ama alt net 80m2 falan olacak
Ust net 70m2
Dogal olarak alt katin cocik odalari 8.30, 9.80 falan.
Mutfak, y.odasi idare eder iste.
Ama misal cocuklar odaya sigmaz sanmam.
Esim diyor ki alt da 2+1 olsun.
Ama aklimda su var ozaman alt ust aktif kullanmam lazim ancak sigariz dogalgaz ne gelir mechul.
Diger turlude ustu yazin daha aktif alti kisin aktif kullaniriz diyodum (araya kapi koyma fikrim vardi)
Ama alt katin odalari ufacik olacak bu seferde yani kiz sigamaz odaya oglan sigamaz.
Ya 2+1 genis yaptiricam ya da 3+1 kucuk odalar.
Aslinda ust kati aktif kullanmak istiyorum manzarasi daha iyi daha onu acik.
Ama bu seferde salon, y.odasi, Alyosa oda yapabilirim ancak(alyos kucuk yanimdan ayiramam) oglana alt kata yapicam odayi salonun ve diger odanin kapisini cekerim yakmam peteklerini.
Ust katda da mutfak banyo wc olacak.
Bana akil verin siz olsaniz naparsiniz?
Karar vermem lazim kata cikacaklar odalari bolmek icin napsam ki?
Temizlik konusuOnu bilmem de alt 3+1 üstte 3+1 kim temizlicek bu evi
Bence iki katta 2+1 yapın genis genis otırun.
Hsm de ortalık daha az dagılır.
Du bakalım kızlar ne dicek
Meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?