Küçük Düşün Büyük Olsun!

American mutfak kullanmadım hic ama ilk evlendiğimiz de ben de kuzen de 1+1 evde oturduk.Düğünlerimiz 10 gün araylaydı .
Onun evi daha kullanıslı yeniydi giyinme odası faln vardı ayrıyeten,ama 1 sene bile oturamadı.
Acık mutfak,esyaları secmis toz pembe krem.Ben 2.5 sene oturdum 1+1 de ama mutfak ayrıydı.
Acık mutfaga mesafeliyim kuzu ben o yüzden.
Ama senin tabi dublex.
Kullanamazsan gecersin öbür mutfaga

ustu salonunada L koltuk ve tv istiyorum sadece.
Kosede bir alan var orayada 2 berjerle kahve kosesi yaparim ya da 1 salincak su yuvarlak salincaklardan olabilir.(acik teras olmicak camla kapali olcak salon olarak kullanicam malum balkon yikamak out bende)
ama olabildigince az esya tutucam ki temizlemesi kolay olsun.
Robotuda alirsam salarim oraya misal asahida oglanin odasini mutfagi banyoyu temizlerim yukarisi suourulene kadar sonra yukariyi toplarim.
Oyhs geri donusum yok karar vermem lazim.

ben yemekleri asagida pisiririm canim yukaridaki mutfak kucuk olacak cunku belki 4 kapak dolap falan.
Yukarida isitiriz en fazla cay kahve faslimiz olur
asagida pisirir cikaririm yukari dolaba koyarim
Tabi tabak canak koyarim yukari ocak vs olacak.
mikroda alirim.
asaginin mutfagi 2+1 olursa 12-13m2 olacak.

Okul öncesi öğretmenliği
Sıralamam iyi merkezlerini düşünüyorum
Her şehrin neredeyse tasrasi oluyor ama çocukta olunca ben biraz daha imkanlar normal olsun istiyordum
Tebrik ederim :)
Hakkında hayırlı olan gönlünden geçen olsun inşallah çook sevindim

tr_lelli 2+1 diyorum kucuk odalar bogucu oluyor ya
ya evet aslinda suanki evden biliyorum oglanin odasi sigmadi dolabini diger cocuk odasina koyduk (kiza burda oda yaopmadim)
ne oda yapiliyo ne bisi.
1 dolap 1 yatak koysan bitti oda.
Alt 2+1 olursa biri oglana olur, biri salon olur diger oda da kiler gibi olabilir.
Ya da dolap yaptirip kullanabilirim.
Camasirlik, utu odasi olabilir.
Ve ya baza koyup fazla bir oda olarak kalabilir.
Ust y.odasi kizin odasi olur ama kesin usenirim ben yatmaya asagiya inmeye kizla in cik esimde tv karsisinda uyuya kaliyo o da usenir.

kiz oyuncaklarini dagitmak ister ilerde kesin.biz de yazlik icin ayni karmasada kaldik 2+1 e karar verdik artik bakalim yapabilirsek

kiz oyuncaklarini dagitmak ister ilerde kesin.biz de yazlik icin ayni karmasada kaldik 2+1 e karar verdik artik bakalim yapabilirsek
pisman olmakdan korkuyorum ama donusumde yok.
Bir karar vermem lazim esim topu bana atiyor ki beğnn beğn terazi burcu kararsizi Gerci esimde terazi

pisman olmakdan korkuyorum ama donusumde yok.
Bir karar vermem lazim esim topu bana atiyor ki beğnn beğn terazi burcu kararsizi Gerci esimde terazi
Herkese iyi akşamlar. Canım kesinlikle amerikan mutfak isteme ne kadar dikkat edersen et. Eve yemek kokusu dağılıyor. Mutfakta en küçük bir dağınıklık da gözüne batıyor ben öyle bir evde oturdum. Ben çok titiz değilim ama sürekli temizlik yapardim bir de mutfakta bir bardak bile bırakamıyordum dağılıyordu. O dağınıklık ufacık bile olsa huzursuz eder seni

böyle bakinca evet banada batar
Birde yukkarida bulasik mak. alamam.
Herseyi ciftleyemem ki

Merhaba,hayırlı olsun öncelikle
Okuyorum burayı biliyorum ki gayet titiz düzenlisiniz:) 2katı toparlamakta zorlanmazsınız yani.
Ben olsam odaları genişletirdim.80m2 3+1 için çok kullanışsız olur ki
Naçizane:)

İnstada göcmenkızında gördüm sıkma yaptım
Ama benimki yalancı lavastan
Gerci o da unla yapmıs onunki de cakma
Sıkma bizde anam güzel yapr bayat ekmekten ,ıslatıp hamır yaaparlar.
3 tane sardım yedim
Bu arada hayranınızımnasıl her şeyi aşmış güçlü bir insansınızkızınız çok şanslı

Kızlaaaaar selam
İyi geceler ben geldim gececi
Yazamadım okuyamadım. Kız uyumadı zaten sabah 10 da kalkıp uyumasını beklemiyordum. Sabah kalkınca parmak boyası istedi çünkü dün geceden söz vermiştim. Kahvaltıdan sonra yaptık biraz etkinlik. Biraz çocuk şarkılarıyla dans ettirdim. Biraz oyun kurdu beni de dahil etti. Denize gidiyıruz güneş kremini aldınmı güneş gözlüğünü aldınmı hadi biraz güneŞlenelim koptum.
Sonra eşim geldi nihayet pazara götürdü beni. Şaşkınım. Gittik aldım ihtiyaçları, ne kadar tuttu hiç bilmiyorum.
ama bayağı şey almışım
Sonra geldik simit istemişti kız eşim de fazla aldı. Kahvaltı istiyorum dedi eşim. Onlar parka gitti ben eve. Yerleştirdim herşeyi. Hazırladım biraz da sigara böreği sardım.
Yemekten sonra mutfağı toparladım kızın uykusu geldi. uyuttum.
sonra oturduk film izledik. Kahve tatlı.

Okulöncesi ya canım anaokulu olursa onla gidebilirim
Ya da onu da kreşe veririm
Urfa oluraa babaajnin çok akrabası var
Orda bile destek olan olmuştu
Tuvalet eğitimine başladım oğlana 27 aylık şuan
Artık bana yardımcı olursun evde ne yaptırsam diye düşünğyorum. 3 yaş etkinlikleri araştırıyorum
tuvalet eğitimine ben de o dönemde başlamıştım. Kolay gelsin inşallah kolay atlatırsın. Zorlansan bile 1 ay sabret sonra düzene giriyor.

Tunceli yi ben de diyecektim. Ama doğu olarakmı geçiyor bilemedim. Nedense batı olarak algılıyorum Çok aydın bir şehir olmasından galiba

Canım haskoyde altın parkın yanında et ye gurme var etleri çok güzel hem de çok ekmek yemezsin
Az önce eşim bana ne diyor. Ankaraya gitsek yaşarmısın orada yeni rotan orasımı dedim
Soğuk dedi. Nemi yok bana uyar ama soğuğu hiç bana göre değil işin şakası tabi. Nerde gideceğiz işi bırakıp :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…