- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.591
- 798
- 38
American mutfak kullanmadım hic ama ilk evlendiğimiz de ben de kuzen de 1+1 evde oturduk.Düğünlerimiz 10 gün araylaydı .Temizlik konusumuamma.
2+1 olursa ve aktif kullanirsak alt ust, alttaki salon ve 1 odayi kapicam.
Oglanin odasi mutfak banyo aktif kullanilir altta.
Ust kati kullaniriz daha ferah diye.
amerikan mutfak yaptircam salonla bir olcak yani ust kat.
ordan al orda ye ic.
Misafir gelse misal asagidaki salona alirim direk ust kata cikarmam temiz kalir orasi.
ust kati yaz kis istiyorum aslinda kullanmak.
Hem oglan altta sakin sessiz ders calisir malum 2 sene sonra ünili.
ben yemekleri asagida pisiririm canim yukaridaki mutfak kucuk olacak cunku belki 4 kapak dolap falan.American mutfak kullanmadım hic ama ilk evlendiğimiz de ben de kuzen de 1+1 evde oturduk.Düğünlerimiz 10 gün araylaydı .
Onun evi daha kullanıslı yeniydi giyinme odası faln vardı ayrıyeten,ama 1 sene bile oturamadı.
Acık mutfak,esyaları secmis toz pembe krem.Ben 2.5 sene oturdum 1+1 de ama mutfak ayrıydı.
Acık mutfaga mesafeliyim kuzu ben o yüzden.
Ama senin tabi dublex.
Kullanamazsan gecersin öbür mutfaga
Tebrik ederim :)Okul öncesi öğretmenliği
Sıralamam iyi merkezlerini düşünüyorum
Her şehrin neredeyse tasrasi oluyor ama çocukta olunca ben biraz daha imkanlar normal olsun istiyordum
Onu bilmem de alt 3+1 üstte 3+1 kim temizlicek bu evi
Bence iki katta 2+1 yapın genis genis otırun.
Hsm de ortalık daha az dagılır.
Du bakalım kızlar ne dicek
Meraktayım
ya evet aslinda suanki evden biliyorum oglanin odasi sigmaditr_lelli 2+1 diyorum kucuk odalar bogucu oluyor ya
kiz oyuncaklarini dagitmak ister ilerde kesin.biz de yazlik icin ayni karmasada kaldik 2+1 e karar verdik artik bakalim yapabilirsekya evet aslinda suanki evden biliyorum oglanin odasi sigmadidolabini diger cocuk odasina koyduk (kiza burda oda yaopmadim)
ne oda yapiliyo ne bisi.
1 dolap 1 yatak koysan bitti oda.
Alt 2+1 olursa biri oglana olur, biri salon olur diger oda da kiler gibi olabilir.
Ya da dolap yaptirip kullanabilirim.
Camasirlik, utu odasi olabilir.
Ve ya baza koyup fazla bir oda olarak kalabilir.
Ust y.odasi kizin odasi olur ama kesin usenirim ben yatmaya asagiya inmeye kizla in cik esimde tv karsisinda uyuya kaliyo o da usenir.
pisman olmakdan korkuyorum ama donusumde yok.kiz oyuncaklarini dagitmak ister ilerde kesin.biz de yazlik icin ayni karmasada kaldik 2+1 e karar verdik artik bakalim yapabilirsek
Herkese iyi akşamlar. Canım kesinlikle amerikan mutfak isteme ne kadar dikkat edersen et. Eve yemek kokusu dağılıyor. Mutfakta en küçük bir dağınıklık da gözüne batıyor ben öyle bir evde oturdum. Ben çok titiz değilim ama sürekli temizlik yapardim bir de mutfakta bir bardak bile bırakamıyordum dağılıyordu. O dağınıklık ufacık bile olsa huzursuz eder senipisman olmakdan korkuyorum ama donusumde yok.
Bir karar vermem lazim esim topu bana atiyor ki beğnn beğn terazi burcu kararsizi Gerci esimde terazi
böyle bakinca evet banada batarHerkese iyi akşamlar. Canım kesinlikle amerikan mutfak isteme ne kadar dikkat edersen et. Eve yemek kokusu dağılıyor. Mutfakta en küçük bir dağınıklık da gözüne batıyor ben öyle bir evde oturdum. Ben çok titiz değilim ama sürekli temizlik yapardim bir de mutfakta bir bardak bile bırakamıyordum dağılıyordu. O dağınıklık ufacık bile olsa huzursuz eder seni
Merhaba,hayırlı olsun öncelikleya evet aslinda suanki evden biliyorum oglanin odasi sigmadidolabini diger cocuk odasina koyduk (kiza burda oda yaopmadim)
ne oda yapiliyo ne bisi.
1 dolap 1 yatak koysan bitti oda.
Alt 2+1 olursa biri oglana olur, biri salon olur diger oda da kiler gibi olabilir.
Ya da dolap yaptirip kullanabilirim.
Camasirlik, utu odasi olabilir.
Ve ya baza koyup fazla bir oda olarak kalabilir.
Ust y.odasi kizin odasi olur ama kesin usenirim ben yatmaya asagiya inmeye kizla in cik esimde tv karsisinda uyuya kaliyo o da useni
Bu arada hayranınızımİnstada göcmenkızında gördüm sıkma yaptım
Ama benimki yalancı lavastan
Gerci o da unla yapmıs onunki de cakma
Sıkma bizde anam güzel yapr bayat ekmekten ,ıslatıp hamır yaaparlar.
3 tane sardım yedim
Teşekkür ederim aminnnTebrik ederim :)
Hakkında hayırlı olan gönlünden geçen olsun inşallah çook sevindim
Artık bana yardımcı olursunOkulöncesi ya canım anaokulu olursa onla gidebilirim
Ya da onu da kreşe veririm
Urfa oluraa babaajnin çok akrabası var
Orda bile destek olan olmuştu
Tuvalet eğitimine başladım oğlana 27 aylık şuan
Tunceli yi ben de diyecektim.Urfada dimi ev sizin.
Kira vermeyeceksin oraya giderrsen.
Bacım senin kocanın isi belli olmaz,hemen is bulamayabilir.
Buldugu iste tutunamayabilir.
Borcu olabilir (daha öncesinde senden gizli yapmıstı diye hatırlıyorum)
Yani ben olsam Urfayı yazarım.
En azından kira derdim olmaz.
Kocanın akrabalrı sanırım seni korkutuyor.
Bütün gün istesin,akrabayı kim görecek?
Seninki zaten Mars'ı yazsan,senle geliyosa evde durmucak.
Sen sana en rahat ettirecek sehri yaz maddi manevi.
Keske kocan gelmese:)
Kız Tunceli yok mu Tunceli yaz:)
Gidenler geri gelmek asla istemiyor.
Cok aydın bi sehir Tunceli.
Az önce eşim bana ne diyor. Ankaraya gitsek yaşarmısın oradaCanım haskoyde altın parkın yanında et ye gurme var etleri çok güzel hem de çok ekmek yemezsin
Ben de eskiden öyleydimben de kocama sikiya gelirsem bosanirim diyorum bi bosanip rahatlayamadin diyor adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?