- 27 Şubat 2013
- 14.843
- 42.383
- 798
Ben de aynı fikirdeyim. Sanırım anne baba ayrılığını yaşadığım için. Geçen kardeşim de öyle diyordu. Asla babasından uzakta büyümesini istemem demişti.Teşekkür ederim olabilir benimde aklımda var ama Suriyeli öğrenciler cokmus dil sorun olabilir ..
Amin inşallah
Benim ailem ayrıydı başımda iyi kotu duran biri yoktu
Çok zordu.
Çocuğum içinde parcalansin istemiyorum ondan
Kardeşim de çok zorluk çekti.
Ondan şemalarim belki yanlış ama bu şekilde devam ediyor maaşımı alınca terapiye de gidecegim
EstBu arada hayranınızımnasıl her şeyi aşmış güçlü bir insansınız kızınız çok şanslı
Ben olsam 3+1 ama küçük oda olsun derdim. Çünkü her ne kadar yatarken yanından ayırmasan da bir dönem sonra odanda yatıramayacaksın. Ayrıca çocuklarının arasında yaş farkı çok. Oğlun kendi odasında takılmak ister. Sınavı vs. Kızının da oyuncak oynama yeri ve oyuncaklarını koyacağın yer olacak bir arkadaşı gelecek o odada oynayacaklar. Benim eşim bile diyor keşke 3+1 alsaydık. Bir oda oyun odası olurdu. Tabi ilerde oğlana üst katta oda veririm diyorsan 2+1 olabilir.Şimdi kizlar hele beri gelin
Bisi sorcam geri donusu yok bakin baga akil verin.
Ev dublex olcak ya alt 3+1 ust 2+1 olan plan.
Ama alt net 80m2 falan olacak
Ust net 70m2
Dogal olarak alt katin cocik odalari 8.30, 9.80 falan.
Mutfak, y.odasi idare eder iste.
Ama misal cocuklar odaya sigmaz sanmam.
Esim diyor ki alt da 2+1 olsun.
Ama aklimda su var ozaman alt ust aktif kullanmam lazim ancak sigariz dogalgaz ne gelir mechul.
Diger turlude ustu yazin daha aktif alti kisin aktif kullaniriz diyodum (araya kapi koyma fikrim vardi)
Ama alt katin odalari ufacik olacak bu seferde yani kiz sigamaz odaya oglan sigamaz.
Ya 2+1 genis yaptiricam ya da 3+1 kucuk odalar.
Aslinda ust kati aktif kullanmak istiyorum manzarasi daha iyi daha onu acik.
Ama bu seferde salon, y.odasi, Alyosa oda yapabilirim ancak(alyos kucuk yanimdan ayiramam) oglana alt kata yapicam odayi salonun ve diger odanin kapisini cekerim yakmam peteklerini.
Ust katda da mutfak banyo wc olacak.
Bana akil verin siz olsaniz naparsiniz?
Karar vermem lazim kata cikacaklar odalari bolmek icin napsam ki?
Görmeyince özleyesin görünce bogasin geliyorsa kocandir diyen doğru demişBenimki yarında calıscakmıs ay bayılazaam
Dedim artk bunaldım ben .
Evde olsak kovalıcak yer ararysınSana da yaranılmıyo diyo
Dedim 10 gündür insan yüzü görmedim
Sana bile razıyım
Pazartesi babama rica ederim bizi kardesime bıraksın.
Cocukları göreyim bari özledim.
2 mak camasır asıp geleyim
Ben dubleks de hiç istemedim. Üşenirim üst kata çıkmaya temizlemeyeAmerican mutfak kullanmadım hic ama ilk evlendiğimiz de ben de kuzen de 1+1 evde oturduk.Düğünlerimiz 10 gün araylaydı .
Onun evi daha kullanıslı yeniydi giyinme odası faln vardı ayrıyeten,ama 1 sene bile oturamadı.
Acık mutfak,esyaları secmis toz pembe krem.Ben 2.5 sene oturdum 1+1 de ama mutfak ayrıydı.
Acık mutfaga mesafeliyim kuzu ben o yüzden.
Ama senin tabi dublex.
Kullanamazsan gecersin öbür mutfaga
Yatak odası yukarıda olacaksa mantıklı.ya evet aslinda suanki evden biliyorum oglanin odasi sigmadidolabini diger cocuk odasina koyduk (kiza burda oda yaopmadim)
ne oda yapiliyo ne bisi.
1 dolap 1 yatak koysan bitti oda.
Alt 2+1 olursa biri oglana olur, biri salon olur diger oda da kiler gibi olabilir.
Ya da dolap yaptirip kullanabilirim.
Camasirlik, utu odasi olabilir.
Ve ya baza koyup fazla bir oda olarak kalabilir.
Ust y.odasi kizin odasi olur ama kesin usenirim ben yatmaya asagiya inmeye kizla in cik esimde tv karsisinda uyuya kaliyo o da usenir.
O topu bana atmaları çooook yaşıyorum. Terazi kararsızlığıpisman olmakdan korkuyorum ama donusumde yok.
Bir karar vermem lazim esim topu bana atiyor ki beğnn beğn terazi burcu kararsizi Gerci esimde terazi
80 m2 miş alt kat doğrumu okudum uykulu uykulu. 3+1 sigdirdim ben hatta ust kati hic saymadim tum aileyi alt kata sığdırdımLelli bize sordun ama biz dümdüz 300 m2 yaptır diycez galibaDüz ayak olur hem bacım in cık yapmazsın
Anam hic mi dubleksde oturanımız yok surda kız,ovsenize su kıza azcık
Kadın az kaldı yok almıyorm ben dubleksi dicek
kalin pijama giydirsen?Kızı bizim aramıza yatırayım dedim. Kalkıp odasına yatağına geçti küçük hanım
Biraz serin olur gece diye içimiz rahat etmiyor kaç gündür. İki gecedir odasında yatıyorum. Gece üstü hep açık ince tulum tarzı birşey de bulamadım. Bulduklarım terletir. Bildiğiniz o tarz uyku tulumu varmı acepss
cok tesekkur ederim.Merhaba,hayırlı olsun öncelikle
Okuyorum burayı biliyorum ki gayet titiz düzenlisiniz:) 2katı toparlamakta zorlanmazsınız yani.
Ben olsam odaları genişletirdim.80m2 3+1 için çok kullanışsız olur ki
Naçizane:)
ust kati aktif kullandigimizda cay vs demlicem in cik tasi bana zor geliyor.tr_lelli lelli niye iki mutfak bu arada cok ugrastirici degil mi ?
bizimkiler usenir canim cay icin ya da meyve icin asagi inmeye.Lellicim ben olsam 2+1 yaptırırım, üst kata mutfak yaptırmam zaten alt katta olacak üst kat geniş bir salon olur, ve oğlun genç ya mesela onun odası üstte olur siz altta takilirsiniz
in cık dusunduruyor.Lelli bize sordun ama biz dümdüz 300 m2 yaptır diycez galibaDüz ayak olur hem bacım in cık yapmazsın
Anam hic mi dubleksde oturanımız yok surda kız,ovsenize su kıza azcık
Kadın az kaldı yok almıyorm ben dubleksi dicek
öyle dusunuyorum simdilikYatak odası yukarıda olacaksa mantıklı.
evet canim 80m2 neti olacakmis.80 m2 miş alt kat doğrumu okudum uykulu uykulu. 3+1 sigdirdim ben hatta ust kati hic saymadim tum aileyi alt kata sığdırdım
Bende 2 tane polar var arkadasim vermisti yumus yumus.Kızı bizim aramıza yatırayım dedim. Kalkıp odasına yatağına geçti küçük hanım
Biraz serin olur gece diye içimiz rahat etmiyor kaç gündür. İki gecedir odasında yatıyorum. Gece üstü hep açık ince tulum tarzı birşey de bulamadım. Bulduklarım terletir. Bildiğiniz o tarz uyku tulumu varmı acepss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?