Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de aynı fikirdeyim. Sanırım anne baba ayrılığını yaşadığım için. Geçen kardeşim de öyle diyordu. Asla babasından uzakta büyümesini istemem demişti.
çok büyük sorun olmadıkça ayrılmam sanırım.

Bu arada hayranınızımnasıl her şeyi aşmış güçlü bir insansınızkızınız çok şanslı
Est
Yaa cok tesekkürler herseyi asamıyorum tabi ama cabam var hocam
Cok diplere giren biri değilim,hayatı seviyorum cünkü.
2020 hepimiz icin felaket bir yıldı ama ben kızımla ilk tatilimi yapabildim minicik de olsa,büyüyor ,izlemek öyle güzelki büyüdüğünü.
Elimde böyle bir nimet varken diplere giremiyorumZaten kız tutup sacımdan cıkarıyor saolsun

Ben buay gözümü kararttım ,kardesime dedim Zennup’a gidelim
Ama dedim kalkar ödersen olay cıkarırım.
Sacmala dedi yok dedim en som sefimm masayı donat alırız yarı yarıya öderiz de anlastık
Bakalım rez.yaptırcak o.
Anama dedik aa gelirim cok merak ediyorm orayı zaten dedi
Gezmek olsun kadına dagdan kaydırakla inecek nerddeyse

Ben olsam 3+1 ama küçük oda olsun derdim. Çünkü her ne kadar yatarken yanından ayırmasan da bir dönem sonra odanda yatıramayacaksın. Ayrıca çocuklarının arasında yaş farkı çok. Oğlun kendi odasında takılmak ister. Sınavı vs. Kızının da oyuncak oynama yeri ve oyuncaklarını koyacağın yer olacak bir arkadaşı gelecek o odada oynayacaklar. Benim eşim bile diyor keşke 3+1 alsaydık. Bir oda oyun odası olurdu. Tabi ilerde oğlana üst katta oda veririm diyorsan 2+1 olabilir.

Görmeyince özleyesin görünce bogasin geliyorsa kocandir diyen doğru demiş benim adam bu ara gidiyor şükür evde adam ne zamandir nasıl doyduysam hiç aramıyorum kumanda cay ogluş yetiyor aman duymasin

Ben dubleks de hiç istemedim. Üşenirim üst kata çıkmaya temizlemeyeHele benim kızla artık merdivenleri turlardık mecalim kalmazdı. Açık mutfağıda öyle. Bu evimin mutfaktan kapı gibi boşluk koymuşlardı. Biz kapattırdık.,yemek kokusu sigara içen olunca onun kokusu ya da birisi gelip kaldığında rahat olnaz diye düşünmüştüm

Yatak odası yukarıda olacaksa mantıklı.

80 m2 miş alt kat doğrumu okudum uykulu uykulu. 3+1 sigdirdim ben hatta ust kati hic saymadim tum aileyi alt kata sığdırdım

Kızlar gece gece alışveriş yaptım bu uyku halinde
Getir e baktım kampanya var ama sonuç yok. Çok saçma geldi işleyişi. Yine alamadım oradan.
istegelsin den aldım. Barilla makarna bir alana bir bedavaydı. Lazanya aldım. Zaten gerisi var evde omo aldım. Fiyat araştırıp duruyordum. Fiyat artışı olmuş çok yerde. Burada 20 tl indirim ve 20 tl parafpara kampanyası vardı. Puan birdahaki alışverişte yüklenecek. Yoğurt aldım. Süt yok mayalayamayacağım bu defa. Bir de çay aldım. Eşim yarın diyecek geçen alışveriş yaptın niye çaysız bıraktın. Ohh yüklendim bu ay karta. Bakalım ödeme günü ne diyecek benim paşam
İhtiyaçların hepsini aldım çok şükür. Allah ödeme kolaylığı versin.

Kızı bizim aramıza yatırayım dedim. Kalkıp odasına yatağına geçti küçük hanım
Biraz serin olur gece diye içimiz rahat etmiyor kaç gündür. İki gecedir odasında yatıyorum. Gece üstü hep açık ince tulum tarzı birşey de bulamadım. Bulduklarım terletir. Bildiğiniz o tarz uyku tulumu varmı acepss

kalin pijama giydirsen?

cok tesekkur ederim.
Bizede cok kullanissiz gibi geleceginden boyle dusunduk acikcasi.
Tabi gormeden biside diyemiyorum.
Ama y.odasi yapsam sıkıs tepis olur, cocuklar odaya sigmazlar salon 20m2 falan olacak sanki kucuk bilemedim.
tr_lelli lelli niye iki mutfak bu arada cok ugrastirici degil mi ?
ust kati aktif kullandigimizda cay vs demlicem in cik tasi bana zor geliyor.
kucukde ols mutfak istiyorum.
en azindan bardagim, tabagim, ocagim vs olsun.
esim ust kati daha cok begenmis.
Yani ferahlik acisindan civar evlerin bir tık uzerinde kaliyor 6.kata tekabul ediyor.
buyuk bir mutfak olmayacak zaten.
Lellicim ben olsam 2+1 yaptırırım, üst kata mutfak yaptırmam zaten alt katta olacak üst kat geniş bir salon olur, ve oğlun genç ya mesela onun odası üstte olur siz altta takilirsiniz
bizimkiler usenir canim cay icin ya da meyve icin asagi inmeye.
Ben yukarida mutfak olursa orayada dolap alip icini doldururum.
Ust katin önu daha ferah oturma acisindan o sebeple ust kati kullanirsak surekli odalari yukari yaparim.
Benim dusuncem 1. isinma nasil olur isinir mi? 2. alt kati aktif kullanirsak sanki ust kati öldurcez gibi geliyo bosuna gibi.

in cık dusunduruyor.
Ama iste tek buyuk daire sansim yok bacim.
Daireler döt kadar kaldi duduk gibi.
dublexle kotarma cabalari.
Nerden bulastim bilmem.
Ama daireyede sigamazdim orda asiri kucukler.
Boyle kullanmadigim odanin kapisini cekicem mecbur yoksa kim temizligine yetisecek, isitacak.

Yatak odası yukarıda olacaksa mantıklı.
öyle dusunuyorum simdilik
80 m2 miş alt kat doğrumu okudum uykulu uykulu. 3+1 sigdirdim ben hatta ust kati hic saymadim tum aileyi alt kata sığdırdım
evet canim 80m2 neti olacakmis.
mecbur kalinca sigilirda ust kat da olunca isin icinde dedik niye aktif kullanmayalim.
Salonda olacaksa öldurmeyelim orayi kullanalim diye dusunduk.
Mesela kapilari disaradanda ayri olacak.
Ama icten merdivende olacak.
ileride merdiveni kaldirsan 2 ayri daire olarakda kullanilir.
ver misal asagiyi kiraya.

Bende 2 tane polar var arkadasim vermisti yumus yumus.
Giydircem artik yatarken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…