Küçük Düşün Büyük Olsun!

Size sordum kafam daha cok karisti
Bencede direk 130m2 dumduz daire olsa valla daha iyi ama malesef dairelee kucuk.
Ben diyorum ustde y.odalari ve salon olursa biz hep yukariyi kullanirsak (isinma burada etkin rol isinirsa) biri gelince asagiya alirim yukari hic cikarmam.
En azindan daginikda olsa yukarida kalir neticede gelen y.odalarina mi bakcak ust kat y.odasi neticede.
Altda da salon olacagindan alirim oraya.
Ama ustun salonunda otur otur tv izle yatmaya asagi in kesin useniriz onu biliyorum.
Kiz erken uyusa misal benim aklim asagida kalir.
Tek bildigim ben cok yorulacagim
Orayida topla, orayida yerlestir, orayida temizle, burayida temizle.
Basima is aldim sanirim gazaam mubarek ola.

Dün anneme indim esimler adak isini hallermisler.
Kizda guzel uyudu terasda kahve fasli yaptik annemle.
Aksam eve gectik market isi yalan oldu.
Ben 1 haftadir markete gidicem gidemiyorum para harcamim diye hep ni engel cikiyor.
Ama dolap bosaldi almam lazim bisiler.
Hava gzl olursa yuruyerek cikariz esim kizla bekler alir cikarim bebek arabasinin altina atariz.

Kiza zaten sokak olsun
Asansore binerken basliyo onun sevinci.
Gık demiyo valla.

Kardesim dun diyo abla bu buyudukce daha tatli oldu cikarma bunu disari diyo☺
oku ufle az dedim cocumu sen nazarlican.
Dün bi de balon kol sweat giydirdim kurklu yelek aiy valla buyudu ya minnos.

Ayy ne güzel olur Ankaraya gelseniz ben hiç yalnız birakmam

Kahvalti yaptik.
Oglan uyuyo h.ici 8.30 da ayakda uyusun bakalim.
Kiz 7.30 da uyandi simdi geri uyudu.
odalari topladim bulasik mak. calistirdim.
C.mak calistircam saat 11 olsunda ses gitmez sanmam ama ben yinede hic 11 den once calistirmamaya dikkat ediyorum.
yemek yok en mühim konu.
Cikarsak erken ciger alicam ciger sotelerim.
Gec cikarsak yer cikariz b plani artik bisi uydurcaz.

Evet çok zor sonradan kardesimde psikolojik rahatsızlıkta olustu tedaviyle şükür iyileşti.
Şuan ne annemi ne de babami kardeşimin iyiliğini düşündüğüm kadar düşünmem.

İnşallah ilk zmanlar iki defa yere yaptı
Sonra tuvalete çocuk resmi yaptım klozet kullanan
Yanına da boş kareler çizdim anlattım.
Her yaptığında gulen yüz yapistiriyoeuz
Kvlere gittiğimizde orda gulen yüz olmadığından zorlandı alışık değildi.
Dün parka gittik yine biraz daha iyi idi
Eve dönerken sıkıntı oldu
Oyun oynarken dalıp yaptı
Bir de iki yaş inadı var ne desem ı ı diyor

Montessorikulubu var i ile başlayan sosyal medya da
Pinterst de olur yaşını vs ingilince yaz activities diye ekleyince çok guzel şeyler çıkıyor

karışmasın bence.istanbulda evler sıkıntı.çok oda olsun diye öldürüyorlar alanı.Eğer çok yatılı misafir olayı olmayacaksa ben odaları büyütüp ferahlığı tercih ederdim

Seni önceden yazdıklarından biliyorum canim çok sevindim memurluk işine hakkında hayırlısı olsun

Iyi pazarlar canlar eşim dünkü işi bitmemişti kahvalti öncesi çıktı dışarda pogaca istiyormuş canı biz oglusla yedik sucuklu yumurta istedi yaptim kahvaltıdan sonra oynadık Biraz ortalik topladim bulasuk kaldirdim makine accam ama akşamı bekliyorum eşim kıyafetlerini çıkarır oyle acarim kirleniyir baya su yaptim yatak odasi cocuk odasi dis kapı ve tuvalet kapı ve avizeleri sildim icersiyle mutfak kaldı birde balkon oda camli akşam balık kizartcam sonra silerim onlar i kapisini kaparim kizartma yaparken cay içip dinleniyorum

H ici halıları veririm yıkamaya bozukluk para sisemi açacağım bozuklukları hep pazarda kullanırım adamlar zaten hep bozuk soruyor gerisini tumletirim bimde fln bakalim ne kadar cikcak pazardan yeşillik balık meyve alırım dun kiz kardeşim uğradı gün parası verdim 25 ile 10 'unda bizimki 100 oraya verdim gelirken bime uğramak lazım suda az kalmış sucu pazarları çalışmıyor alirim mecbur

tr_lelli seni biraz tanidiysam 3+1 yaptirirsan bunalirsin o evde. Sana ferah ferah olacak mekan.
Onun için alt kat 2+1 olsun.
Üst kata TLCdeki programlar gibi bir Amerikan mutfak canlandı gözümde. Bar tipi. Ufak bir ocak ve birkaç dolap. Tezgahın salona açılan kısmı masa gibi de kullanılır. İki tane bar taburesi.
Isınma açısından yeni binalar yalıtımlı zaten, kullanmadigin odaların peteklerini kapatirsin.
Ama temizlik yorucu olacaktır. Bir anda ektra temizleyeceğiz bir ev daha olacak.
Ama iki kata da mutfak mantikli ileride çocuklar buyuyup gidince bir katı kiraya verirsin.

Tünaydın kızlar,
Kahvaltı yaptık. Mutfağı süpürdüm. Ahh benim dik şarjlı süpürgem tamire gitti. Ne Zor oluyor diğer süpürgeyle. Dolaptan çıkart borularını tak. Valla eşimin aldığı en iyi anneler günü hediyesiymiş :) çocuklu eve şart.
Siparişlerim geldi. şimdi kahve içiyoruz. Mısır koydum ocağa.

Canım 80 m2 ye 3+1 bence hiç olmaz. Minicik odalar hiç hiç kullanamazsın.

Tabi canım ilerde oğluna bile verebilirsin o daireyi o zaman zaten eşinle yalnız olursunuz. Nerelere gittim bak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…