Ayy ne güzel olur Ankaraya gelseniz ben hiç yalnız birakmamAz önce eşim bana ne diyor. Ankaraya gitsek yaşarmısın oradayeni rotan orasımı dedim
Soğuk dedi. Nemi yok bana uyar ama soğuğu hiç bana göre değilişin şakası tabi. Nerde gideceğiz işi bırakıp :))
ya senin yazilarin hep cok iyi niyetli ve tatliAyy ne güzel olur Ankaraya gelseniz ben hiç yalnız birakmam
Evet çok zor sonradan kardesimde psikolojik rahatsızlıkta olustu tedaviyle şükür iyileşti.Ben de aynı fikirdeyim. Sanırım anne baba ayrılığını yaşadığım için. Geçen kardeşim de öyle diyordu. Asla babasından uzakta büyümesini istemem demişti.
çok büyük sorun olmadıkça ayrılmam sanırım.
İnşallah ilk zmanlar iki defa yere yaptıArtık bana yardımcı olursunevde ne yaptırsam diye düşünğyorum. 3 yaş etkinlikleri araştırıyorum
tuvalet eğitimine ben de o dönemde başlamıştım. Kolay gelsin inşallah kolay atlatırsın. Zorlansan bile 1 ay sabret sonra düzene giriyor.
Teşekkürlerya senin yazilarin hep cok iyi niyetli ve tatli
Size sordum kafam daha cok karisti
Bencede direk 130m2 dumduz daire olsa valla daha iyi ama malesef dairelee kucuk.
Ben diyorum ustde y.odalari ve salon olursa biz hep yukariyi kullanirsak (isinma burada etkin rol isinirsa) biri gelince asagiya alirim yukari hic cikarmam.
En azindan daginikda olsa yukarida kalir neticede gelen y.odalarina mi bakcak ust kat y.odasi neticede.
Altda da salon olacagindan alirim oraya.
Ama ustun salonunda otur otur tv izle yatmaya asagi in kesin useniriz onu biliyorum.
Kiz erken uyusa misal benim aklim asagida kalir.
Tek bildigim ben cok yorulacagim
Orayida topla, orayida yerlestir, orayida temizle, burayida temizle.
Basima is aldim sanirim gazaam mubarek ola.
Seni önceden yazdıklarından biliyorum canim çok sevindim memurluk işine hakkında hayırlısı olsunİnşallah ilk zmanlar iki defa yere yaptı
Sonra tuvalete çocuk resmi yaptım klozet kullanan
Yanına da boş kareler çizdim anlattım.
Her yaptığında gulen yüz yapistiriyoeuz
Kvlere gittiğimizde orda gulen yüz olmadığından zorlandı alışık değildi.
Dün parka gittik yine biraz daha iyi idi
Eve dönerken sıkıntı oldu
Oyun oynarken dalıp yaptı
Bir de iki yaş inadı var ne desem ı ı diyor
Montessorikulubu var i ile başlayan sosyal medya da
Pinterst de olur yaşını vs ingilince yaz activities diye ekleyince çok guzel şeyler çıkıyor
Çok teşekkür ederim çok sağolSeni önceden yazdıklarından biliyorum canim çok sevindim memurluk işine hakkında hayırlısı olsun
Çok ince değil de çok kalın da değil giydirdiğim. Yorgan zaten bu evde hiç kullanamadık. Genelde pike ama bu ara gece serin oluyor. Bir kat daha pike ya da polar battaniye örttüm. Bakarım dediğğn yerlere de canım. Çok sağolkalin pijama giydirsen?
Canım 80 m2 ye 3+1 bence hiç olmaz. Minicik odalar hiç hiç kullanamazsın.cok tesekkur ederim.
Bizede cok kullanissiz gibi geleceginden boyle dusunduk acikcasi.
Tabi gormeden biside diyemiyorum.
Ama y.odasi yapsam sıkıs tepis olur, cocuklar odaya sigmazlar salon 20m2 falan olacak sanki kucuk bilemedim.
ust kati aktif kullandigimizda cay vs demlicem in cik tasi bana zor geliyor.
kucukde ols mutfak istiyorum.
en azindan bardagim, tabagim, ocagim vs olsun.
esim ust kati daha cok begenmis.
Yani ferahlik acisindan civar evlerin bir tık uzerinde kaliyor 6.kata tekabul ediyor.
buyuk bir mutfak olmayacak zaten.
bizimkiler usenir canim cay icin ya da meyve icin asagi inmeye.
Ben yukarida mutfak olursa orayada dolap alip icini doldururum.
Ust katin önu daha ferah oturma acisindan o sebeple ust kati kullanirsak surekli odalari yukari yaparim.
Benim dusuncem 1. isinma nasil olur isinir mi? 2. alt kati aktif kullanirsak sanki ust kati öldurcez gibi geliyo bosuna gibi.
Tabi canım ilerde oğluna bile verebilirsin o daireyi o zaman zaten eşinle yalnız olursunuz. Nerelere gittim bak :)))öyle dusunuyorum simdilik
evet canim 80m2 neti olacakmis.
mecbur kalinca sigilirda ust kat da olunca isin icinde dedik niye aktif kullanmayalim.
Salonda olacaksa öldurmeyelim orayi kullanalim diye dusunduk.
Mesela kapilari disaradanda ayri olacak.
Ama icten merdivende olacak.
ileride merdiveni kaldirsan 2 ayri daire olarakda kullanilir.
ver misal asagiyi kiraya.
Bende 2 tane polar var arkadasim vermisti yumus yumus.
Giydircem artik yatarken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?