Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kuzu aslinda ben giydiririmde benim kiz ust 9-12 giyiyor suan.
Kolunu az kiviriyorum olmaz diye demedim bisi sana
sonra benimde elimde kalir elimdekilerde var malum.
Tabi cnm el kadar seyler dunya para.
Ust lazim bana lcw almicam 39.90 , 29.90 hep
Pazardan alicam alti ustu evde giyecek nolcak aman lekeliyo zaten.

surekli kiyafet degistiriyoruz ek gidada.o kadar cok sey aliyorum ama bakiyorum lazim israf gibi de gelmiyor .
Bende guya aldim aldim diyordun almam daha diyordum.
Ince ince almisim isitmaz ki
Bir de dedigin gibi ek gidayada basladim ust cok degisiyoruz bakiyorum hic ust kalmamis.
ee daha yeni yikadim yahu diyorum.
üst alicam bende al var.

benim ablamdan geliyor bazen o kadar.yoksa giydiririm ben de 3 aylik kyafete dunya para dokuyoruz yazik gunah
Benimde arkadasik vermisti ama olmuyolar daha onun kizi minyon.
9-12 tulum vermsiti kalin ooo dedim giydiririm sicak sicak ayakli falan ay kiz rahat edemedi icinde..
Boydan oturdu rahat hareket edemedi.

Allah Allah niye öyle yapiyoki

Sen doğum yapmış birisin niye korkuyorsunki. Smear de birşey yok kız lelli. Ben çok alışkınım tüp bebek tedavilerinde iki günde bir kontrole gidiyordum.Embriyoyu koyarken bile baygın değildim. Hiç tedirgin olma doğum yapmış birine göre iğne batması gibi birşey

Beğenmiyorsan sen yap paşam deyiver. Ben öyle diyorum

Benimde arkadasik vermisti ama olmuyolar daha onun kizi minyon.
9-12 tulum vermsiti kalin ooo dedim giydiririm sicak sicak ayakli falan ay kiz rahat edemedi icinde..
Boydan oturdu rahat hareket edemedi.
ikizler icin lcw online girip 1000 liralik sepet doldurdum kocinin yuregine inecek.benimkiler de hic tulum giymiyor rahat edemediler bi turlu

Allah Allah niye öyle yapiyoki
Ay hic bilmiyorm 1-2 dedim bakmıyolar herhdle yaslarına.
Ama bugun 6-9 tulumları yollamıs oglan 2 yasında Alyayla nerdeyse boyları aynı.
Hani hergün gördüğün cocık insan bi der olmaz bu cocuga bu diye.
Olursa sen giydir dicem ogluna en son.
18-24 ay alıyorm ben suan 6 aylık tulum ne

Geçen bizim pazarda dokmisler geçen 15 e 20 e vardı canimm lcw da 35 ten basliyo eşofman altları oğlan dursa bakcaktim banada lazım gidip bakcam bu hafta 2 tane biraz büyük alırım giyzin seneyede

Geçen bizim pazarda dokmisler geçen 15 e 20 e vardı canimm lcw da 35 ten basliyo eşofman altları oğlan dursa bakcaktim banada lazım gidip bakcam bu hafta 2 tane biraz büyük alırım giyzin seneyede
Benimde hep elim dolmus oluyor bakicam bende.
Bugun 2 kat giydirdim ince almisim badyleri hangi akla hizmet almissam.
uzun kollu citcitli bady alicam bide.

ikizler icin lcw online girip 1000 liralik sepet doldurdum kocinin yuregine inecek.benimkiler de hic tulum giymiyor rahat edemediler bi turlu
tulumu cok yakistiriyorum ama 2-3 defa giyiliyor malesef.
Aiy el kadar seyler dunya para bi de eskitebilseler.
yepisyeni duruyolar.
Bende biraz dolaba koydum bu ara hic satis yok marka diil bendekiler bebe magzasi ya da lcw tenezzul etmiyolla almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…