- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.600
- 798
- 38
Kız valla ya deli oluyorm 6 ay tulum yollamıs.Kuzu çok varsa versin birine küçük yollamak ne hani boyu poşu olmazki zaten gosterdigin
Herkesle bir yatırıyor 5.de diger elemanlarında.Niye sarkıtıyorlar anlamıyorum zaten yarım maaş kuzu 4 gün uzatınca ne oluyor ihtiyacın olduğunu anlamiyolarmi acaba
Kuzu aslinda ben giydiririmde benim kiz ust 9-12 giyiyor suan.Ben böyle seyleri burdan sormayı sevmiyorm yanlıs anlasılırım diye ama elimde 6-9/9-12 ay bi dünya tulum vs var.
Bana yaz özelden bi ptt adresi falan göndereyim.
Yada bunu okuyıup ihtiyacı olan yazsın özelden.
Benim de var ben giydirmem ilk cocugum vs diyen arkadaslarım.
Saygı duyarım
Ben de heves edip aldım herseyini
Sonra dedim durya,sen alıyosn,annenler alıyo (hamilelikde alınıp giydiremediğim okadr cok hastane takımı varkiAlya büyük dogduı,fırsat olmadı giydirmye,kücülüverdi)
Bunun sonu yok dedim
Artk begendiğim biseyi alıyorm ayda 1 2 ayda bir.
Misal zaranın bi fistolu pijaması var 180tl
AMa cok begendim.
Kumbaradan onu alcam Aralık da.
Almanın sonu yok cünkü.
Bende guya aldim aldim diyordun almam daha diyordum.surekli kiyafet degistiriyoruz ek gidada.o kadar cok sey aliyorum ama bakiyorum lazim israf gibi de gelmiyor .
Senin 2. Olacağını düşünüp ona yolluyor olmasınKız valla ya deli oluyorm 6 ay tulum yollamıs.
Görünce artk pess dedim.
Benimde arkadasik vermisti ama olmuyolar daha onun kizi minyon.benim ablamdan geliyor bazen o kadar.yoksa giydiririm ben de 3 aylik kyafete dunya para dokuyoruz yazik gunah
Allah Allah niye öyle yapiyokiKızı her sabah güzelce giydiririm.
Kız cocık olunca insan degisik değisik giydirmek istiyor sanırom.
Evde bile lekeli vs gezdirmem.
Ama ne hikmetse cocugu nezmman cicek gibi yollasam kvdeme ya üzerini kirletti diye degistiriyolar(yanında cantasını yoluyorm ici kıyafet dolu )ama kendi kıyafetleriyle degil görümcemin oglanın esylarıyla geliyor
Yada böyle kücüklerini yolluyolar yanında.
Hani biz de veriyorz bak demek istiyolar galiba
15 aylık cocuga 6-9 ay esya yollamayı iyi niyet algılamıhorm artk.
Söylendim kociye
2 cocuk büyütmüs hic mi kafası calısmıyor dedim.
Bebeklerine giydir sen de diyo
Hangi birini giydireyim dedim.
Evinden esya cıksın diye bana yollamasınlar dedim.
Sen doğum yapmış birisin niye korkuyorsunki. Smear de birşey yok kız lelli. Ben çok alışkınım tüp bebek tedavilerinde iki günde bir kontrole gidiyordum.Embriyoyu koyarken bile baygın değildim. Hiç tedirgin olma doğum yapmış birine göre iğne batması gibi birşeyAyy bakamadin buraya okucam oturunca kizlar.
Anneme indim kizi biraktim disciye gectim.
Dolgum kirilmisti dilim takilip duruyo oraya takinti oldu ya.
Dr. aradim hemen dedim bossan gelim mi gel dedi.
Onu yapti 400tl
Nekadar pahali bu dis olaylari ya.
1 dolgum yenilenecek biride kaplama yapilcak.
1000tl istiyor.
Yaptircam galiba erteledikce erteleniyor.
Ben perş. gunune k.d randevu aldim ama korkuyorum ya.
Cok yanlis ama hic muayine olmadim simear falan vermedim.
Anneme diyorum anne korkuyorum iptal mi etsem sacmalama gitmek zorundasin simdi etsen iptal sonra yine gidicen git ciksin aradan diyor..
Ayy ben nasil korkumu yencem
Hormon testi yaptir dedi dahiliye dr , k.d gormesi lazim dedi.
Aiyyyy persembe gelsin bitsin hemen
Donuste disciye ugrayabilirim eger yaptirmaya karar verirsem ararim dedim.
Öyle hemen geldim kizi aldim eve geldim.
Annem nar, muz, antrokot koymus.
Tavuklu pilav yaptim.
Antrikotuda yapicam kizi doyurdum.
Evi supurdum.
Dus alicam.
Camasir asilcak.
Ne kosturmali bir gundu
Ozlemisim ama soyle disarida kosturmacali gunleri.
Beğenmiyorsan sen yap paşam deyiver. Ben öyle diyorumKıza enginar ve tarhana pisirdim
Kendime yesil mercimekli bulgur pilavı aksm icin.
Tuzunu atmadım kızda yer az.
Bide irmik helvası yaptm sekersiz dondurma koycam arasına
Bal da kattım biraz.
Koci tadına bakarsa insan gibi yap sunları der
ikizler icin lcw online girip 1000 liralik sepet doldurdum kocinin yuregine inecek.benimkiler de hic tulum giymiyor rahat edemediler bi turluBenimde arkadasik vermisti ama olmuyolar daha onun kizi minyon.
9-12 tulum vermsiti kalin ooo dedim giydiririm sicak sicak ayakli falan ay kiz rahat edemedi icinde..
Boydan oturdu rahat hareket edemedi.
Güle güle giysinler kuzularikizler icin lcw online girip 1000 liralik sepet doldurdum kocinin yuregine inecek.benimkiler de hic tulum giymiyor rahat edemediler bi turlu
o krem burda yok, amadoktorum siyah siguk cayi tavsiye etmisdi ve gercekten cok iyi geliyordu pisikte. Benim doktorum dogal seyleri seviyorMustela kullanıyırm 1-2-3 kremi aslında cok memnunum.
Ama onu da deniyiim cnm saolasın.
Ay hic aklıma gelmedi oSenin 2. Olacağını düşünüp ona yolluyor olmasın
Ay hic bilmiyorm 1-2 dedim bakmıyolar herhdle yaslarına.Allah Allah niye öyle yapiyoki
Geçen bizim pazarda dokmisler geçen 15 e 20 e vardı canimm lcw da 35 ten basliyo eşofman altları oğlan dursa bakcaktim banada lazım gidip bakcam bu hafta 2 tane biraz büyük alırım giyzin seneyedeKuzu aslinda ben giydiririmde benim kiz ust 9-12 giyiyor suan.
Kolunu az kiviriyorum olmaz diye demedim bisi sana
sonra benimde elimde kalir elimdekilerde var malum.
Tabi cnm el kadar seyler dunya para.
Ust lazim bana lcw almicam 39.90 , 29.90 hep
Pazardan alicam alti ustu evde giyecek nolcak aman lekeliyo zaten.
Benimde hep elim dolmus oluyor bakicam bende.Geçen bizim pazarda dokmisler geçen 15 e 20 e vardı canimm lcw da 35 ten basliyo eşofman altları oğlan dursa bakcaktim banada lazım gidip bakcam bu hafta 2 tane biraz büyük alırım giyzin seneyede
tulumu cok yakistiriyorum ama 2-3 defa giyiliyor malesef.ikizler icin lcw online girip 1000 liralik sepet doldurdum kocinin yuregine inecek.benimkiler de hic tulum giymiyor rahat edemediler bi turlu
Sübliminal mesaj var benceAy hic aklıma gelmedi o
Okadr uzagım 2.ye demek
Anamm kadının günahını mı aldım tövbeler olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?