Küçük Düşün Büyük Olsun!

ikizler icin lcw online girip 1000 liralik sepet doldurdum kocinin yuregine inecek.benimkiler de hic tulum giymiyor rahat edemediler bi turlu
6 aydan sonra tulum giydiremek zulum oldu
Okadr da seviyorm ki tulumu bebklerde ilkokula kadr giydrebililrim okadr seviyorm
Hala giydirip ilk bez değisimde degistiriyorz
Asla rahat olmuyor.
Ama ben hergün en az 1 kez hevesle giydiriyırm
Cabama saglık

tulumu cok yakistiriyorum ama 2-3 defa giyiliyor malesef.
Aiy el kadar seyler dunya para bi de eskitebilseler.
yepisyeni duruyolar.
Bende biraz dolaba koydum bu ara hic satis yok marka diil bendekiler bebe magzasi ya da lcw tenezzul etmiyolla almaya
bugun bir dolu kiyafet ayirdim hele 0 6 donemi tertemiz valla.dolabi hic bilmiyorum ben ya

baby valla cabana saglik.suan oglanda minnieli pijama kiz da dinazorlu ust var.hayata tutunma derecem by

Benimde hep elim dolmus oluyor bakicam bende.
Bugun 2 kat giydirdim ince almisim badyleri hangi akla hizmet almissam.
uzun kollu citcitli bady alicam bide.
Bebek kiyafetleride baya uygun bazı yerler bide çok güzel kumaş getiriyo valla lcw yarışır taş gibi yika yıka giydir gerek yok çok pahalıya bence çabuk buyuyolar valla marka takıntım yok oyle

Benimde hep elim dolmus oluyor bakicam bende.
Bugun 2 kat giydirdim ince almisim badyleri hangi akla hizmet almissam.
uzun kollu citcitli bady alicam bide.
Bide ben kıyafet bakcaksam yerlerim belli az çok önce kıyafet bakıyorum elim dolu zor oluyo sonra yiyecek oğlusun arabasını çıkarırken kolay oluyodu yanları bastonluydu takiyordum poşetleri rahat oluyordu bide akşam saatine kalmiyorym kalabalık oluyo önceden giderdim daha uygun oluyo ama virüs çok kalabalığa kalmiyorum

tulumu cok yakistiriyorum ama 2-3 defa giyiliyor malesef.
Aiy el kadar seyler dunya para bi de eskitebilseler.
yepisyeni duruyolar.
Bende biraz dolaba koydum bu ara hic satis yok marka diil bendekiler bebe magzasi ya da lcw tenezzul etmiyolla almaya
Ben koydum 4 gün oluyo bendede bakan yok satmak için ekstra bişe yapiyomusunz bendede lcw fln yada butik işi

Selam kızlar
Mesajları okuya okuya geldim
Bugün bizim izin günümüz eşim yardım etti evi temizledik , ayakta çok durdum belim çok ağrıdı
Doktor kontrolümüz var di oraya gittik 120 tl ödedik kan ilaçları 60 tl (30 tl si katkı payı )
Bebişim iyiymiş kilo almış sat'a göre 36 usg ye göre 34 haftayız, doktor bi aksilik olmazsa 9 aralık doğum dedi kendi gelirse de artık yapacak birşey yok kasımın sonuna kadar dursa iyi olur

Zamanında saglıkla gelsin insallah
Ben 40 hafta bekledim yok tepeden inmedi asagı
Ccoıkda icerde masallah büyüdü dr dedi zaten doguramazdın 4 kiloyu gecti
Ulen dedim bukadr bekledim bari doguraydım ama kısmet

Ben koydum 4 gün oluyo bendede bakan yok satmak için ekstra bişe yapiyomusunz bendede lcw fln yada butik işi
Öne cıkar yapıyor musun hergün?
Benim 2 sene bekleyen nisan elbisem gecen ay satıldı
Düsün 2 sene kimse bakmadı yüzüne
Ben bile unuttuydm satısta oldugunu ,birden satılmıs.
Kimin neye nezman ihtiyacı oldugu belli olmuyor iste.
Benim gelinlikde 2 duvak vardı.
1 tanesi düzdü gelinliğin yanında verdikleri,2.annem ekstra para verdirip bize yaptırtmıstı
Dantelsiz olmazmıs.
Tabi o sade olanı kullanmadık hic.
Sattım gecen sene o düz duvagımu koydum 1 haftada satıldı.
İhtiyaca göre satıs oluyo iste kuzu

Zamanında saglıkla gelsin insallah
Ben 40 hafta bekledim yok tepeden inmedi asagı
Ccoıkda icerde masallah büyüdü dr dedi zaten doguramazdın 4 kiloyu gecti
Ulen dedim bukadr bekledim bari doguraydım ama kısmet
Benimki baş aşağı dönmüş ayakları sağ bobregimi delecek yakında patlatıp duruyor tekmeleri , maşallah 4 kilomu benimki 3 olsa göbek atacam vallahi , 40 haftayı bende görürüm inşallah o zamana anca 3 u geçer sanırım.
Ben sezeryan olacağım için 40 haftayı görmek isterim dr göz retinasi gelişiyor son haftalarda dedi.

Yapıyorum canım ikinci gün öğrendim hergun tek ürüne izin veriyor bakalım kısmetse satılır artık

Hızla düsmüstü kilosu ilk hafta
Kücük dogan bebekler daha cabuk kilo alıyır demisti bize hemsire.
Aman saglıklı olsun da kiloya takılma bosver

Baby annen gelinliğinin duvağına kadar karışmış ya o zamandan belliymiş kız annenin çok şeye karışacağı :)

Baby annen gelinliğinin duvağına kadar karışmış ya o zamandan belliymiş kız annenin çok şeye karışacağı :)
Aa tabi cnm öyle dümdüz duvak olmaz dedi
Benim gelin ayakkabımda 2 tane.
Biz aldık begenmedi.
Gitti kendi de 1 tane aldı
Hayır gelinliğin altında gözükmücek düzmüs aldıklarımız
Taslı aldı gidip

Kızlar günaydın
Gece kız geç uyudu. Akşam eşim geldi yemek yedik. Mutfağı topladım. Kıza biraz kitap okudum. Biraz öğreniyorum kitabından çalıştık. Tam uyuyacağız kendisi dedi uykum geldi diye. Tutturdu baba da uyusun gidiyor uyku saati geldi diyor. Sonra babası yatağa gidiyorum dedi. O da gitti. Beni de çağırıyot.gittim uyumuşuz.uyandım. Az önce de tutturmuş odamda yatmak istiyorum. Neyse geçtik bakalım odasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…