Küçük Düşün Büyük Olsun!

benim ablamdan geliyor bazen o kadar.yoksa giydiririm ben de 3 aylik kyafete dunya para dokuyoruz yazik gunah
Ben böyle seyleri burdan sormayı sevmiyorm yanlıs anlasılırım diye ama elimde 6-9/9-12 ay bi dünya tulum vs var.
Bana yaz özelden bi ptt adresi falan göndereyim.
Yada bunu okuyıup ihtiyacı olan yazsın özelden.
Benim de var ben giydirmem ilk cocugum vs diyen arkadaslarım.
Saygı duyarım
Ben de heves edip aldım herseyini
Sonra dedim durya,sen alıyosn,annenler alıyo (hamilelikde alınıp giydiremediğim okadr cok hastane takımı varkiAlya büyük dogduı,fırsat olmadı giydirmye,kücülüverdi)
Bunun sonu yok dedim
Artk begendiğim biseyi alıyorm ayda 1 2 ayda bir.
Misal zaranın bi fistolu pijaması var 180tl
AMa cok begendim.
Kumbaradan onu alcam Aralık da.
Almanın sonu yok cünkü.

Kız napıyor diye sormaya aradım
Koci pisik olmus ,krem sürüyorz dedi
Yolda giderken oldu herhdle sabah yoktu biseyi dedim.
Bezden tabiki kızarıyor kenarlar.
Pisikle onu ayırt edemiyorsanız demek dedim.
Ay bu pisik meselesi deli ediyor beni.
Nezman kvdeye gitse aa pisik olmus diyorlar.
Sık sık değistirin altını diyorm.
3 bez yollayasam 2si geri gelir .
Görümcemin bize geldiğinde 4,5 saat cocugun altını acmadan eve gittiğini bilirim.
Ben yenidogan gibi sürekli acıyorm ,bez yetistiremiyorz ama pisik olmusmus.

baby guzel kalbini seviyim ben giydirmem gibi durumum yok ama bizim durum iyi sukur.daha ihtiyaci olan birine gitse sanirim daha cok is gorur.o kadar zor ki cocugu olana yokluk.
zaranin fiyatlaru asiri ucmus ama cok tatlu seyler var onlara bakiyorum ben de bayildim

Günaydın kızlar,
Kahvaltı yapıp toparladım çamaşır attım şimdi oturdum kahvemi içiyorum. Kız da çizgi film izliyor.Dün gece güzel haber ardına kötü haber de aldım. Çok hüzünlendim. Sürekli de uyandım. Gözlerim dolu dolu oldu. Sabah da 3 yaşındaki elif in kurtarıldığı haberini duydum çoook sevindim. Allah almadığı canı almıyor işte. Haber çok dinleyemiyordum dün oturup dinledim yine çok etkilendim.
Başım ağrıyor şuan. Evde de çok iş var ama niyetim bugün poğaça kurabiye ve pasta yapmak. Eşim bugün diyete başlayacağım dedi. Kesin başlamaz yer hepsinden :))

benim de bugune niyetim gunu saglikla bitirmek.kiz gunluk 5 saat falan uyudugu icin cokertti beni

Kızlar ben de ilk çocuğum olsa da hiç gocunmam verilen kıyafeti giydirmeye. Hatta hep aynı kıyafetle resimlerini birbirimize gönderdik. Sonuçta eskimiyor. Çocuk kıyafetleri oldukça pahalı. Elbet hoşuma gidip aldığım şeyler oldu.
Bugün sabahtan bu yana su içerken döküp de değiştirdiğim inanın 4. kıyafeti. Çok olmasında fayda var.,

siyah cayla silsinler pisik olan yerleri canim. Inanilmaz iyi geliyor

Yürüyüş yaptım geldim 1 saat kahvaltı edip ortalık topladım haftada 3 gün böyle yurusem sikılasirim epey yediklerime dikkat etmeye de calisiyorum çamaşır aşıp gittim büyük Park var oraya indim dönüşte bime ugradim esim akşama hamburger yapalim ddi o güzel yapıyor hamburger köftesi iki paket hamburger ekmeği 8 li ekmek hburger peyniri kaşar peynir deveci armutu 63 ödedim şoka girdim fanta süt dilimi 1litrelik sıvı yağ tezgah üzerindeki yağlık kötü olmusti attım yenisini almak lazım gidemedim yemekler için buyukle dökerken çok gidio o yüzden 1 lik aldım geldim yerleştirdim aldiklaeimi kahve içiyorum 5 gibi yaparız yemeği artık

Kızı her sabah güzelce giydiririm.
Kız cocık olunca insan degisik değisik giydirmek istiyor sanırom.
Evde bile lekeli vs gezdirmem.
Ama ne hikmetse cocugu nezmman cicek gibi yollasam kvdeme ya üzerini kirletti diye degistiriyolar(yanında cantasını yoluyorm ici kıyafet dolu )ama kendi kıyafetleriyle degil görümcemin oglanın esylarıyla geliyor
Yada böyle kücüklerini yolluyolar yanında.
Hani biz de veriyorz bak demek istiyolar galiba
15 aylık cocuga 6-9 ay esya yollamayı iyi niyet algılamıhorm artk.
Söylendim kociye
2 cocuk büyütmüs hic mi kafası calısmıyor dedim.
Bebeklerine giydir sen de diyo
Hangi birini giydireyim dedim.
Evinden esya cıksın diye bana yollamasınlar dedim.

Eklentiler

• BFC8847F-713A-427D-9E95-97A03D596BE9.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 136
Kuzu çok varsa versin birine küçük yollamak ne hani boyu poşu olmazki zaten gosterdigin

Benim mayıs yine 5ne sarkıyor
Öff konuscam bu konuyu
Beni sarkıtmasın 1nde basladım ben yahu.
50 tl param var.
Yok yere bozdurcaklar bana.
Niye sarkıtıyorlar anlamıyorum zaten yarım maaş kuzu 4 gün uzatınca ne oluyor ihtiyacın olduğunu anlamiyolarmi acaba

Benim mayıs yine 5ne sarkıyor
Öff konuscam bu konuyu
Beni sarkıtmasın 1nde basladım ben yahu.
50 tl param var.
Yok yere bozdurcaklar bana.
Konus bence benim işyeri 15 gün gec verirdi kocam maaşı alır bitirmeye yakın verirlerdi.
Abimin oğlanın kıyafetlerini giyiyo benimki mont filan onun napım eskide değil almaya kalksam bi dünya

Selam kızlar,
Size yazdıktan sonra arkadaş aradı. Kızları çimlere çıkartalım oynasınlar diye. Benim de hiç niyetim yoktu. Kızıma sordum istemedi. Siz gelin oynarlar burada dedim. Geldiler. Onlar oynadı biz kahve içtik. Süt ve yumurta söylemiştim. 55 ödedim. Sütü pişirdim. Çamaşırları attım kurutmaya. Güya iş toz almaya niyetim vardı kaldı. Onlar gidince kıza duş aldırdım zor uyudu. Uykusu vardı

Ayy bakamadin buraya okucam oturunca kizlar.
Anneme indim kizi biraktim disciye gectim.
Dolgum kirilmisti dilim takilip duruyo oraya takinti oldu ya.
Dr. aradim hemen dedim bossan gelim mi gel dedi.
Onu yapti 400tl
Nekadar pahali bu dis olaylari ya.
1 dolgum yenilenecek biride kaplama yapilcak.
1000tl istiyor.
Yaptircam galiba erteledikce erteleniyor.
Ben perş. gunune k.d randevu aldim ama korkuyorum ya.
Cok yanlis ama hic muayine olmadim simear falan vermedim.
Anneme diyorum anne korkuyorum iptal mi etsem sacmalama gitmek zorundasin simdi etsen iptal sonra yine gidicen git ciksin aradan diyor..
Ayy ben nasil korkumu yencem
Hormon testi yaptir dedi dahiliye dr , k.d gormesi lazim dedi.
Aiyyyy persembe gelsin bitsin hemen
Donuste disciye ugrayabilirim eger yaptirmaya karar verirsem ararim dedim.
Öyle hemen geldim kizi aldim eve geldim.
Annem nar, muz, antrokot koymus.
Tavuklu pilav yaptim.
Antrikotuda yapicam kizi doyurdum.
Evi supurdum.
Dus alicam.
Camasir asilcak.

Ne kosturmali bir gundu
Ozlemisim ama soyle disarida kosturmacali gunleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…