- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.600
- 798
- 38
Ben böyle seyleri burdan sormayı sevmiyorm yanlıs anlasılırım diye ama elimde 6-9/9-12 ay bi dünya tulum vs var.benim ablamdan geliyor bazen o kadar.yoksa giydiririm ben de 3 aylik kyafete dunya para dokuyoruz yazik gunah
Ben böyle seyleri burdan sormayı sevmiyorm yanlıs anlasılırım diye ama elimde 6-9/9-12 ay bi dünya tulum vs var.
Bana yaz özelden bi ptt adresi falan göndereyim.
Yada bunu okuyıup ihtiyacı olan yazsın özelden.
Benim de var ben giydirmem ilk cocugum vs diyen arkadaslarım.
Saygı duyarım
Ben de heves edip aldım herseyini
Sonra dedim durya,sen alıyosn,annenler alıyo (hamilelikde alınıp giydiremediğim okadr cok hastane takımı varkiAlya büyük dogduı,fırsat olmadı giydirmye,kücülüverdi)
Bunun sonu yok dedim
Artk begendiğim biseyi alıyorm ayda 1 2 ayda bir.
Misal zaranın bi fistolu pijaması var 180tl
AMa cok begendim.
Kumbaradan onu alcam Aralık da.
Almanın sonu yok cünkü.
baby guzel kalbini seviyim ben giydirmem gibi durumum yok ama bizim durum iyi sukur.daha ihtiyaci olan birine gitse sanirim daha cok is gorur.o kadar zor ki cocugu olana yokluk.Ben böyle seyleri burdan sormayı sevmiyorm yanlıs anlasılırım diye ama elimde 6-9/9-12 ay bi dünya tulum vs var.
Bana yaz özelden bi ptt adresi falan göndereyim.
Yada bunu okuyıup ihtiyacı olan yazsın özelden.
Benim de var ben giydirmem ilk cocugum vs diyen arkadaslarım.
Saygı duyarım
Ben de heves edip aldım herseyini
Sonra dedim durya,sen alıyosn,annenler alıyo (hamilelikde alınıp giydiremediğim okadr cok hastane takımı varkiAlya büyük dogduı,fırsat olmadı giydirmye,kücülüverdi)
Bunun sonu yok dedim
Artk begendiğim biseyi alıyorm ayda 1 2 ayda bir.
Misal zaranın bi fistolu pijaması var 180tl
AMa cok begendim.
Kumbaradan onu alcam Aralık da.
Almanın sonu yok cünkü.
benim de bugune niyetim gunu saglikla bitirmek.kiz gunluk 5 saat falan uyudugu icin cokertti beniGünaydın kızlar,
Kahvaltı yapıp toparladım çamaşır attım şimdi oturdum kahvemi içiyorum. Kız da çizgi film izliyor.Dün gece güzel haber ardına kötü haber de aldım. Çok hüzünlendim. Sürekli de uyandım. Gözlerim dolu dolu oldu. Sabah da 3 yaşındaki elif in kurtarıldığı haberini duydum çoook sevindim. Allah almadığı canı almıyor işte. Haber çok dinleyemiyordum dün oturup dinledim yine çok etkilendim.
Başım ağrıyor şuan. Evde de çok iş var ama niyetim bugün poğaça kurabiye ve pasta yapmak. Eşim bugün diyete başlayacağım dedi. Kesin başlamaz yer hepsinden :))
siyah cayla silsinler pisik olan yerleri canim. Inanilmaz iyi geliyorKız napıyor diye sormaya aradım
Koci pisik olmus ,krem sürüyorz dedi
Yolda giderken oldu herhdle sabah yoktu biseyi dedim.
Bezden tabiki kızarıyor kenarlar.
Pisikle onu ayırt edemiyorsanız demek dedim.
Ay bu pisik meselesi deli ediyor beni.
Nezman kvdeye gitse aa pisik olmus diyorlar.
Sık sık değistirin altını diyorm.
3 bez yollayasam 2si geri gelir .
Görümcemin bize geldiğinde 4,5 saat cocugun altını acmadan eve gittiğini bilirim.
Ben yenidogan gibi sürekli acıyorm ,bez yetistiremiyorz ama pisik olmusmus.
Mustela kullanıyırm 1-2-3 kremi aslında cok memnunum.siyah cayla silsinler pisik olan yerleri canim. Inanilmaz iyi geliyor
Kuzu çok varsa versin birine küçük yollamak ne hani boyu poşu olmazki zaten gosterdiginKızı her sabah güzelce giydiririm.
Kız cocık olunca insan degisik değisik giydirmek istiyor sanırom.
Evde bile lekeli vs gezdirmem.
Ama ne hikmetse cocugu nezmman cicek gibi yollasam kvdeme ya üzerini kirletti diye degistiriyolar(yanında cantasını yoluyorm ici kıyafet dolu )ama kendi kıyafetleriyle degil görümcemin oglanın esylarıyla geliyor
Yada böyle kücüklerini yolluyolar yanında.
Hani biz de veriyorz bak demek istiyolar galiba
15 aylık cocuga 6-9 ay esya yollamayı iyi niyet algılamıhorm artk.
Söylendim kociye
2 cocuk büyütmüs hic mi kafası calısmıyor dedim.
Bebeklerine giydir sen de diyo
Hangi birini giydireyim dedim.
Evinden esya cıksın diye bana yollamasınlar dedim.
Niye sarkıtıyorlar anlamıyorum zaten yarım maaş kuzu 4 gün uzatınca ne oluyor ihtiyacın olduğunu anlamiyolarmi acabaBenim mayıs yine 5ne sarkıyor
Öff konuscam bu konuyu
Beni sarkıtmasın 1nde basladım ben yahu.
50 tl param var.
Yok yere bozdurcaklar bana.
Konus bence benim işyeri 15 gün gec verirdi kocam maaşı alır bitirmeye yakın verirlerdi.Benim mayıs yine 5ne sarkıyor
Öff konuscam bu konuyu
Beni sarkıtmasın 1nde basladım ben yahu.
50 tl param var.
Yok yere bozdurcaklar bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?