Bizimkide öyle olmus malesef ben bakmamistim epeydir sekillendikce anlasiliyor.Öyle yapıyorlar cnm
Kvdemin karsısında bi ev vardı 4 katlı
Kvdem diyodu icleri okadr büyükki o evlerin diye.
Aile apartmanıymıs
Kentsel dönüsümde mütehait 2 blok cıkardı o evden
60 m2 daireler resmen daracık
Bu robota talep çok. Geçen komşumun eşi doğum günü hediyesi almış ona. Ama onun koridor halısı da benim halılar gibi. Robot shaggy halı da çalışmıyormuş dedi.Basim tuttu yeminle ev döt kadar kalmis şok oldum
Odalari minik minik, mutfak da öyle.
Bize attigi ilk projeydi sonra belediye izin vermemis biraz daha cekmisler yandan evi odalara yansimis tabi.
Aiyy esimin aklini sevim dublexi ortaya atmasaydi ben asla sigamazdim oraya..
Hala şoklardayim.
Koca arsayi heba etmisler resmen.
Tek tesellim ust kat
Yoksa o daire basar beni bogulurum
İsınma ve temizleme konusunda okey buranin salonunu supurup silene kadar o evi komple supurur silerim galiba
Robotu kesin alicam salicam o eve is bile yapmam.
Supursun silsin bi yemek yaparim yeter.
Tüm umutlarimi ust kata bagliyorum orayi kendime yasam alani yapicam alt katta oglan takilsin.
Kizda istedigi gibi tepinir hem ust katta yaz kis otururum ben yukarda.
Şoku atlattikdan sonra pazara gittim.
kabak, tatli kabak, havuc, domates, salatalik, patlican, biber 3 kilo süt 40tl harcadim pazarda.
Peynir, zeytin aldim 45tl de burasi.
Yemek yoktu evde 1 butun kizarmis tavuk aldik mesrubat aldik, 1 koli yumurta aldik 48tl de buraya verdik.
Mutfagi topladim.
Kabagi sekere yatirdim birazini buzluga attim kiza pürelik.
sutu mayaladim.
camasir attim mak.
kizi yikicaz
ıhlamur atarim ocaga kekle yenir.
Alicam kafama koydum.Bu robota talep çok. Geçen komşumun eşi doğum günü hediyesi almış ona. Ama onun koridor halısı da benim halılar gibi. Robot shaggy halı da çalışmıyormuş dedi.
Ama çok memnunmuş. Ben dedim genel temizlikte girmediği köşeler olursa diğer süpürgeyle süpürürsün o da genel temizliğe gerek bile kalmıyor dedi.
Benim süpürge sesimden kurtuldun sende dediüst kat komşum kendisi :)
Blw bende çok abartılı yapmadım.,ilk dişi 1 yaşında çıktı tabi dişi yokken havuç pırasa vermiştim. Çiğ olarak. Bir defa teyze bizdeydi masada otururken elma ver demişti verdim. Boğazında kalmıştı. Ters çevirdim yere düştü elma. En korktuğum şey hala da dikkat ederim.sagol cnm operim ama korkuyorum eline bisi vermeye blw de yapmicam.
Aiy bogazinda kalirsa ben kalpden giderim galiba panikden.
Kıyafet büyüdükçe daha çok lazım oluyor kızlar. Benim dolap full.Su yemek meyve çikolata vs vs vs Ben de kaşığı çatalı verdim yeterki yesin diye. Heryeri dağıttı mama sabdalyesinin yanındaki mutfak duvarı bile lekeliydi.baby ya sacma bi soru olcak da tahminen kizin kac ust kac alti var.ben habire kiyafet aliyorum ama yetustiremiyorum.suyunu mu cikariyorum acaba bu isin dedim de
Simdi azicik bisi oluyor misal su icerken genzine gidiyor ben ciglik atiyorumBlw bende çok abartılı yapmadım.,ilk dişi 1 yaşında çıktı tabi dişi yokken havuç pırasa vermiştim. Çiğ olarak. Bir defa teyze bizdeydi masada otururken elma ver demişti verdim. Boğazında kalmıştı. Ters çevirdim yere düştü elma. En korktuğum şey hala da dikkat ederim.
Moplu al bence. Silme işini de halleder. Ben de kullananlara sorarım ilerleyen zamanda.Alicam kafama koydum.
Esimde al diyor iyi bi incelemem lazim yorum okumam lazim moplu mu mopsuz mu falan.
Cunku orasi kucuk ya cabuk supurur.
Biz kizla oynarken o supurur
Sonra yukari salarim.
Ortalik toplayip yemek yaparim isim cabuk biter.
Kucuk ev cabuk dagilir ama cabukda toplaniyo tabiki esya az ise
Elenecek esyamda yok bakalim tasinirken cikar belki
Bu konuda sakinlik çok önemli. Bir de ilk yardım videolarını izle canım.Simdi azicik bisi oluyor misal su icerken genzine gidiyor ben ciglik atiyorum
Panik atak var malum aklim cikiyo
Esim diyoki bisi yok az sakin ol.
Oksuruyo diyo ama beğnnn gelde anlat iste bana.
surekli kiyafet degistiriyoruz ek gidada.o kadar cok sey aliyorum ama bakiyorum lazim israf gibi de gelmiyor .Kıyafet büyüdükçe daha çok lazım oluyor kızlar. Benim dolap full.Su yemek meyve çikolata vs vs vs Ben de kaşığı çatalı verdim yeterki yesin diye. Heryeri dağıttı mama sabdalyesinin yanındaki mutfak duvarı bile lekeliydi.
şimdi de önlük taktırmıyor. Kıyafetler hep leke. Kendi yiyor bazen ben yediriyorum yemek istemesse yapıyorum onu. Çorba yerken illaki damlıyor. Sandalyeye de küçük bez seriyorum.
Tabi canım eskiyor bile.örneğin benim kızın 30 tane civarı kısa kollu tişörtü vardı. Benim kız minyon iki yıl giyiyor..kardeşim ve arkadaş kıyafet verdi onların bir kez giydirdiğini ben eskittimsurekli kiyafet degistiriyoruz ek gidada.o kadar cok sey aliyorum ama bakiyorum lazim israf gibi de gelmiyor .
Bizimki de minyon tipli bende oyleymisim 2 yıl giyiyor artık az çok ne kadar boy atiyo biliyorum Şubat'ta esim para almıştı oğlusun montu artık kisalmisti bu sene giyer diye almıştım 5-6 yaş aldım esim uzun fln ddi ddim boy atiyo 2 sene giyer şimdi az uzun oluyor seneyede giyer sezon sonu almak lazım bideTabi canım eskiyor bile.örneğin benim kızın 30 tane civarı kısa kollu tişörtü vardı. Benim kız minyon iki yıl giyiyor..kardeşim ve arkadaş kıyafet verdi onların bir kez giydirdiğini ben eskittim
18-24 aylık kıyafetlerinden hala olan var.,
yani gelişimlerine göre bakarsın belki uzun süre giyerler.
İnanmıcaksın 40-50 tane varbaby ya sacma bi soru olcak da tahminen kizin kac ust kac alti var.ben habire kiyafet aliyorum ama yetustiremiyorum.suyunu mu cikariyorum acaba bu isin dedim de
Bugun giydirdiklerimin valla etiketini kestimde giydirdim.Banada kayınvalidem getiriyo çoğu zaman oglusa kıyafet hiçte giydirmem demem yepyeni yediği helal diye düşünürüm başka şeyine kullanırım iyi oluyor bende veriyorum
gecen gun dediler ihtiyaci olan birine verelim diye dedim bunlar verilcek gibi degil.surekli netten alisverus modu israf etmek istemiyorum ama lazimTabi canım eskiyor bile.örneğin benim kızın 30 tane civarı kısa kollu tişörtü vardı. Benim kız minyon iki yıl giyiyor..kardeşim ve arkadaş kıyafet verdi onların bir kez giydirdiğini ben eskittim
18-24 aylık kıyafetlerinden hala olan var.,
yani gelişimlerine göre bakarsın belki uzun süre giyerler.
yok ya inanirim.bizim de gidisat oyle gibiİnanmıcaksın 40-50 tane var
Ama ben almıyorm teyzesinin cocklarınki geliyor.
Onu kızlar daha iyi bilir nekadar ihtiyacı var.
Benimki ihtiyac fazlası cnm
benim ablamdan geliyor bazen o kadar.yoksa giydiririm ben de 3 aylik kyafete dunya para dokuyoruz yazik gunahBanada kayınvalidem getiriyo çoğu zaman oglusa kıyafet hiçte giydirmem demem yepyeni yediği helal diye düşünürüm başka şeyine kullanırım iyi oluyor bende veriyorum
Kız etiketi kestim derken ,kestim yıkadım ütüledim öyle giydirdimBugun giydirdiklerimin valla etiketini kestimde giydirdim.
Teyzesi almıs unutmus cocklara giydirmeyi
Alt oglanın üst kızın
Valla lcw bide bi takım olms 50 tl.gecen gun dediler ihtiyaci olan birine verelim diye dedim bunlar verilcek gibi degil.surekli netten alisverus modu israf etmek istemiyorum ama lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?