yaa sormaMutfakta camasır mak.ile bulasık mak.arasında yasam ücgeni olusturmus.
Yavrum ya,belki de biseyler buldu yedi.
Ayhhh düsündükce delirir insn ya
Allahım cok büyüksün cokkk
Düsmez al bacımGünaydın kızlar
Artık nasıl altın alcaz cidden çok yükseldi
3 gr alçak param var ama tekrar düşer diye korkudan ellemiyorum ne yapayım sizce
Ben ağustos da 513 den almıştım sonra bi düştü 462 tl ye o yüzden korkuyorum açıkçasıDüsmez al bacım
Benim maas 1nde yataydı ceyrek alacaktım.
Suan 30 tl zarardayım
Sen bilirsin ama ytd ise al bekleme.
Ben 5 tas aldırdımBen ağustos da 513 den almıştım sonra bi düştü 462 tl ye o yüzden korkuyorum açıkçası
Bide doğurunca bana ne alcan diye diye kocam dün ne istiyorsun dedieskiden olsa 5 tas alırdım düşünmeden ama şimdi bilezik mi olsa diyorum bilezikde gramı çok pahalı ben nr isteyeyim zarar etmiyim ilerde bana fikir verin lutfen
Ay İnsaAllahAnnesi hala enkaz altindaymis ama cocugun
insAllah onuds sag salim kurtarirlar.
Bende çok beğeniyorum 5 taş ama artık hevesim kalmadıBen 5 tas aldırdım
Bilezik aldırsam gider gelir basına bozdururdu onu oyuzden.
Yani alırsa bilezik mantıklı.
5 tas iyi güzel ama değer kaybediyor cok laazım oldugunda.
Aa kesin ozman bilezik yapsın.Bende çok beğeniyorum 5 taş ama artık hevesim kalmadıortam çok kötü ihtiyaç halinde bozdurursam zarar etmek istemiyorum.
Bide hiç bilezigim yok benim evlenince hepsini bozdurdum sonra tekrar biriktirdim parayı alacaktım arabaya verdim o parayı da
Ek hesaba borçlanacakmış 3000 tl nasıl bilezik gelecek kiAa kesin ozman bilezik yapsın.
Yapsın yani .
Gerekirse bebeğin altınlarından katsın.
Büyütme konusunuEk hesaba borçlanacakmış 3000 tl nasıl bilezik gelecek kibide sonra büyütmek istesem zarar eder miyim hangisinden almam lazım
Alacak çünkü çok söylendim bu sefer almazsa buyutcegimi biliyor , mantıksız bisey yapmak istemiyorum zarar etmiyim diye,Büyütme konusunutr_lelli biliyor cnm.
O ekliyor bileziğine büyütüyr.
Aman almazsa üzülme ,bebeginin takılanları toplar yaparsın kızından hatıra.
Onlara sahip cık verme de,almazsa üzülme.Benimki de kac sonra zorla bi yüzük yaptı iste.
Zaten kac bilezik parası kaptırdım
Yapmasa dha hayırlıydı valla
Ikisi de iyi olur birbirine tez zamanda kavuşurlar inşallahAy agla agla icim cıktı.
Ayda ya.
iceri biri girse dicek kadın delirmis.
Anne demis kuzum cıkınca ya..
Annesi de cıkartılmıs galiba.
Babannesi acıklamıs gelinimle torunum kurtarıldı diye
AminnnnIkisi de iyi olur birbirine tez zamanda kavuşurlar inşallah
Kaç gündür içim öyleki anlatamam. Allah nefesi veren de alan da o. Çocukların bu saate kadar sağ kalması bile bir mucize. Çok şükür bin şükür bir çocuğun daha kurtulmasına çok sevindim.yaaaa 91 saat sonra cocuk kurtarildi aglamakdan helak oldum.
Allahim sen nasil buyuksun
Senin kudretin, senin rahmetin..
Nasil melekler korudu öyle yavrumu orda okadar saat
Satışa koy adamın içi rahat etsin :))Adam hala 300 lira verdim su sandıga diyo
Aynı şeyi düşündüm günlerdir. Aç susuz nasıl nefes aldılar nasıl oracıkta ne yaşadılar. Günlerdir ağlamaktan bir hal oldum ben de. Hep bir yanım sızlıyor bugünlerde. Melekler korudu bence de.yaa sorma
Bir gunde kac defa yiyoruzRabbimin mucizesi iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?