Küçük Düşün Büyük Olsun!

Esim aldi ben okadar detay bilmiyorum yukseltmedim ki hic.
Benim blezikler 13-14gr civari.
Para oldukca yukseltiriz gr dedik ama yukseltmicem.
Ata alicam.
Yani kart zimladigi icin bozdururken kayip olmaz demis kullanmadigim icin.
Kullansam yani benimkinden de duser.

Adam geri aradı şimdi 22 ayar bilezikde bozdurunca 10 tl filan gram başına zarar edersin dedi . Yanı bilezik gramı yükseltmek istesem de 10 tl zarar olacakmış. tr_lelli
Ben suan bozdurcak olsam gr. 10tl dusuyorsa kaybim yine yok.
Ben 1.200tl almistim ozamanlar suan oldu 4bin 5 bin
150tl kaybim olsun artik napim.

Ben suan bozdurcak olsam gr. 10tl dusuyorsa kaybim yine yok.
Ben 1.200tl almistim ozamanlar suan oldu 4bin 5 bin
150tl kaybim olsun artik napim.
Bende onu söyledim kullanmayacağım dedim o zaman gram al daha kârlı dedi.tabi zamanla altının fiyatı arttıkça gram başına 10 tl düşüğe satmak çok da önemli olmaz .
Ne isteyeyim bilemedim ki şuan çok fırladı piyasa da şansıma
Ama annem de bi bileziği var di kartı var di zarar etmiycem demişti yine bu kuyumcudan almıştı belki onu götürüp alırım 10 gram bilezik 4800 tl

Siz calisiyormusunuz

Canim bozdurmadim hic
Uzerinede para verip gr. yukseltmek nasip olmadi.
Dusunuyordum ama 1-2gr yukseltmek olmaz 10gr falan yukseltmem lazim okadarda para denklestiremem suan.
Ama bizin kuyumcu yukseltsem sorun cikarmaz esimle samimi esimin koylusu
Esim bana yuzuk falan aldi aliyi rast gele yenge gelsin degissin diyo ben gidip degisiyorum falan

Bileziği alıp bozdurmadigimiz zaman bi iki sene sonra zaten değeri arttığı için hani bozulsa bile gram başına 10 tl çok sorun olmaz anlamında demistim abla .
Aslında bizim de her zaman gittiğimiz kuyumcu ama annem daha iyi taniyo onu gotursem belki anlaşırız. Yada gözümü karartıp alacam valla yarısını zaten vermeye razıydı 3000 tl para var ek hesap da diyodu 1800 de karttan ceketiz napalim bi düşüncem. Alinmiş bulunmuştur ben alıp borç yapmasam da çar cur ediyor yani

_Sitare_ ben yerinde olsam gr ya da ata alirdim.
Yani daha bilezik alamam bende 4binden asagi duzgun bisi yok.
Esim atalari alsin ben gr yapicam elime gecerse para (bu ara metelige kursun atiyorum o ayri)
Ata almak da mantıklı geliyo bana ama şimdi bunu doğum hediyesi aliyo ya belli olsun ata bişy olunca bozdurulur ama bilezik dha kalıcı göze geliyor. Bnmde harcliklarfan biriktirdiğim 200 tl param var rapor yattı öyle birikirdim biraz ama gram uçtu gitti yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…