tabi canim insan ac ac uyuyamiyor bileAynı şeyi düşündüm günlerdir. Aç susuz nasıl nefes aldılar nasıl oracıkta ne yaşadılar. Günlerdir ağlamaktan bir hal oldum ben de. Hep bir yanım sızlıyor bugünlerde. Melekler korudu bence de.
doktorlarda elif için ağlayıp uyuma evresine geçti diyorlar.İlla uyanmıştır. İnşallah aydanın da annesi de kurtulur. Allah kimseye bir daha yaşatmasın.
Bizimde tanıdık kuyumcu var belki sizinki gibi bi kart yazıp sonradan kayıpsız bozabilir konuşmam lazım. 22 ayar almam gerekiyor degilmi zarar olmaması için mesela dümdüz üstünde çiçek vs desen olmayanlar mi isciliksiz oluyor ?_Sitare_ bilezik alacaksan isciligi az olsun.
Bizim tanidik kuyumcu var Bilezige kart zimbaliyor(gr, fiyati, tarihini atiyor zimbalamadaki amac kullanilmasin diye) Kullanmazsan hic kayipsiz o gun ki fiyatdan bozarim dedi.
Bende takmiyorum zaten.
1 tanesi o sekilde suan
Digerlerini takmistim ama 2-3 defa onlarda oyle bisi yapmamistik.
Bu sefer yatirimlik aliyoruz zaten falan dedigimiz icin boyle dedi.
Yani anlasirsan bilezik alip uzerine ekleyip buyutursun
Ama hediyelik diye gecen ayari dusuklerden alma elinde kalir hic pahasina gidiyor.
Küçük de olsa sizin olacak daha rahat olur kesinlikle , hele ust kat acilinca cok daha rahat olir dün eşimle bunu konuştuk paramız olsa nereden ev alırız dedim istanbulda anadolu yakasi sahile yakın dedi hemen valla dedim artik başkalarıyla aynı binada yaşamak istemem nefret ettim koca koca insanlar kapı çarpmalarından ne sabah uyuyabiliyorum ne akşam bebek olunca nolcak bilmiyorum bide eşimin ailesi yani yabancı insanlar olsa nolcak acabaOglanin sinavi var 1 de gitsinde bi odasini kirklim.
Allahim odasindan cikmiyo dip kose temizleyemedim.
Ancak supurup nevresim degisip ciktim.
Toz falan alayim.
Evi supururum.
Aiy dusunmicem diyorum ama ben o eve nasil sigcam kara kara dusunuyorum.
Bir sure tek daire olarak kullanicaz ust katin izni sonradan alincak.
Yani 6-8 ay sonra ancak ust kat aktif olur.
mutfak , y.odasi falanbaya kucuk.
Burayada alistim ama kirasi aidati zorlar bizi.
Bi de surekli kolluyorum rahat degilim bir yer cizilmesin falan diye.
Pipirikliyim o konuda..
En azindan kendi evim neticede bebegim var cizer, vurur falan diye iste teselli ediyorum kendimi.
evt 22 ayarBizimde tanıdık kuyumcu var belki sizinki gibi bi kart yazıp sonradan kayıpsız bozabilir konuşmam lazım. 22 ayar almam gerekiyor degilmi zarar olmaması için mesela dümdüz üstünde çiçek vs desen olmayanlar mi isciliksiz oluyor ?
Şuan altın uçtu yine acaba almak mantıklı olurmu bu dönemde
Evet ya kesinlikle yılbaşında daha da artar , geçen sene bu zamanlarda beşi birlik sormuştum toplamda zincirle 14 bin demişlerdi şimdi 20 binden aşağı değil keşke kredi çekip alsaymışım diyorum şimdi ise yeni girmiştim cesaret edememiştim borca girmeyeevt 22 ayar
Benimkiler düz diil lazer kesim onlarda isciliksiz.
Burma alabilirsin onda da kayip en az.
iscilikliler hasir falan gibi cok oymali, cicekli falan olanlar.
Konus de ki ben yatirim icin aliyorum kullanmicam de..
Ben takmayada korkarim artik.
bi dugunde falan takiyordum ama zor artik.
Bekle dicem 1-2 ay ama yeniyilla birlikde daha da artacak diye dusunuyorumAltin hic bir zaman cakilmaz.
Dolar cakilir da altin cakilmaz.
haa 3-5 duser o ayri
Muhit fena diil buranin hatta gelisti son 5-6 senedir daha da ragbet var zemin iyi.Küçük de olsa sizin olacak daha rahat olur kesinlikle , hele ust kat acilinca cok daha rahat olir dün eşimle bunu konuştuk paramız olsa nereden ev alırız dedim istanbulda anadolu yakasi sahile yakın dedi hemen valla dedim artik başkalarıyla aynı binada yaşamak istemem nefret ettim koca koca insanlar kapı çarpmalarından ne sabah uyuyabiliyorum ne akşam bebek olunca nolcak bilmiyorum bide eşimin ailesi yani yabancı insanlar olsa nolcak acaba
Altin öyle malesef.Evet ya kesinlikle yılbaşında daha da artar , geçen sene bu zamanlarda beşi birlik sormuştum toplamda zincirle 14 bin demişlerdi şimdi 20 binden aşağı değil keşke kredi çekip alsaymışım diyorum şimdi ise yeni girmiştim cesaret edememiştim borca girmeye
Kuyumcuya gidip konuşmam lazım belki bi kısmınıda karta taksit yaparlar
Allah güle güle oturmayı nasip etsin , eğer zemin iyiyse güzel o zaman insan artık korkuyor depremden de .Muhit fena diil buranin hatta gelisti son 5-6 senedir daha da ragbet var zemin iyi.
Kaya..
Rezidanslar falan yapildi ikea acildi dibimize.
metro falan zaten dibimizde.
Ben begenmiyorumda bakma muteaahit 530bin istemis 3. kata
Benim ki 5.kat teras 6 olacak..
Terasa kadar sabredicem orasida daire gibi olacak cunku.
oraya 2+1 yaptiricam daha ferah olur.
kiyilmiyo bozdurmayaAltın uzun dönem yatırımında kazandırır. Kısa süreli düşüşleri zarardan sayma_Sitare_
Benim hiç bilezik merakim olmadi. Cok sevmem bilezik takmayı. Düğünde takılamları da bozdurmuştuk. Ama kardeşlerim set yapmışlardı onu hala takıyorum. Spor bir set.modeli kendim beğendim. Eşim de pırlanta taşlı kolye bir de dönem dönem yüzük almıştı. Her zaman takabileceğim şeyler.
Eğer altını alır bozdurur diyorsan tabi bilezik daha mantıklı lellinin dediği gibi.
Bileziği bozduramaz
Aile apartmanında oturmak herzaman negatif. Sıkıntı olur illa. Eşin istanbuldamı çalışıyor. İstanbuldan biz de kaçsak diyoruz hep. Biz sizin oralara taşınalım siz buraya :)) evi bize kiraya verinKüçük de olsa sizin olacak daha rahat olur kesinlikle , hele ust kat acilinca cok daha rahat olir dün eşimle bunu konuştuk paramız olsa nereden ev alırız dedim istanbulda anadolu yakasi sahile yakın dedi hemen valla dedim artik başkalarıyla aynı binada yaşamak istemem nefret ettim koca koca insanlar kapı çarpmalarından ne sabah uyuyabiliyorum ne akşam bebek olunca nolcak bilmiyorum bide eşimin ailesi yani yabancı insanlar olsa nolcak acaba
Aslında işin asli söyle , takacagimdan degil altın olsa ihtiyaç olunca insanin gözü görmez bozdurur ama bilezik olunca kolay kolay bozulmaz bide olsun kalsin istiyorum kenarda nolur nolmaz. Ben çok takı seven biri değilim evdeki kolyeleri bileklikleri bile grama cevirdim 2 hafta önce. Ayda bir gün takmıyorumdur belki oda bi yere gidinceAltın uzun dönem yatırımında kazandırır. Kısa süreli düşüşleri zarardan sayma_Sitare_
Benim hiç bilezik merakim olmadi. Cok sevmem bilezik takmayı. Düğünde takılamları da bozdurmuştuk. Ama kardeşlerim set yapmışlardı onu hala takıyorum. Spor bir set.modeli kendim beğendim. Eşim de pırlanta taşlı kolye bir de dönem dönem yüzük almıştı. Her zaman takabileceğim şeyler.
Eğer altını alır bozdurur diyorsan tabi bilezik daha mantıklı lellinin dediği gibi.
Bileziği bozduramaz
Evet istanbulda çalışıyorAile apartmanında oturmak herzaman negatif. Sıkıntı olur illa. Eşin istanbuldamı çalışıyor. İstanbuldan biz de kaçsak diyoruz hep. Biz sizin oralara taşınalım siz buraya :)) evi bize kiraya verin
İstanbulda kaya zeminler depremde daha güvenliymiş. Tabi binanın yapısı da çok önemli. Bizim evin de zemini de olumsuz konuşup duruyorlar. Öyle zemine bu kadar yüksek kat yapılabilirmiydi onu da bilmiyorum. Zaten deprem olsa yıkılsa kurtuluşumuz yok bence.Muhit fena diil buranin hatta gelisti son 5-6 senedir daha da ragbet var zemin iyi.
Kaya..
Rezidanslar falan yapildi ikea acildi dibimize.
metro falan zaten dibimizde.
Ben begenmiyorumda bakma muteaahit 530bin istemis 3. kata
Benim ki 5.kat teras 6 olacak..
Terasa kadar sabredicem orasida daire gibi olacak cunku.
oraya 2+1 yaptiricam daha ferah olur.
Bize doğru gelin, oturduğumuz yerin zemini kaya bizimde sağlam yerlerŞu depremlerden dolayı evi değiştiresim var ama nereye güveneyim istanbulda. Hepsinde bir sıkıntı var gibi geliyor. Müteahhitin yaptığına da hiç güvenemiyorum. Ölümden korkmuyorum da o psikoloji çok kötü.
Valla sizin oraya eşimin ulaşımı inan çok daha iyiBize doğru gelin, oturduğumuz yerin zemini kaya bizimde sağlam yerler
Tabi takdiri ilahi Allah yazdıysa önüne gecemeyiz ama 99 depreminde evimize bise olmamıştı o zaman eski evimizde oturuyorduk tek katlıydı
Metrobüsler de çok kalabalıkValla sizin oraya eşimin ulaşımı inan çok daha iyibizim buraya metrobüs derdi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?