Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yaaaa ne kadar güzel yüreğin var

Kızlar selam,
Kızımla bugün kurabiye yaptık. Minik kurabiye yapalım deyip duruyor. Sonra biraz da oynadık. Uyuttum. Evi toparladım.kıza çorba yaptım. Yoğurt pilav var. Mısır pişirdim. Muzlu puding yaptım. Tencere dibine tuttu onunla uğraştım Poğaça hamuru yaptım. Kızım uyansın diye bekliyorum. Bu akşamki menüm böyle.
Ayda’nın köfte ve ayran istediği videosunu izledim. Yediğim boğazıma dizildi. Koptum orada ya. Çok üzgünüm. Babasından bahsediyor amcan da burada diyor. Annesinden bahsetmiyor.nasıl içim parçalandı. Allah hiçbirimizin evladını bizsiz bizi de onlarsız bırakmasın. Bugüne kadar duyduğum deprem haberlerinden en çok canımı acıtan bu oldu. Kızın kurtulduğuna sevineceğime her an içim paramparça oluyor.
Bir kez daha dedim bugünümüze bin şükür.

Yaaaa ne kadar güzel yüreğin var
Est ay analıktan sonra böyle oldım bütün cocukları giydirip,bütün cocjklarl doyurmak istiyorım
Hele bugun o Ayda yaktı beni
Anne diyisiyle.
Anne köftesi yapıp,sarıp sarmalayasım var Aydayı

Anne siper olmus üzerine ahh analık ya

Maşallah
Kaç kilo hamur yoğurdun bacim
Ay bende anlamadım
3 su bardagı unla yaptım bide yapıstıkca toplamak icin un kattım
Bayagı bereketli oldu.
Mantı hamıru degil zaten yumurta ve ygyrt var icinde bi karbonat attm
Bikac büyük actım
Sonra Alya ya bu kücüklerden actım
Kenarlardan da mantı giibi hasladım

20 gr burmalı 9600 dedi
Ata mi diyorsunuz sizde bi düşüneyim ya hızlı karar vermeyeyim
Anneme borc vardı işte benim 3 sene önce 8750 bozdurdum üçünü gecelere aldım Birtane sini ikinciyide ödedik güç bela üçüncühüde nakit vercem parca parca üç katından fazla altını biran evvel al

İyi aksmlar bacımlar
Kız uyanınca 2 tane minik ekmekcik gömdü
Ay agız un bütün cok tatlıydı ya
Valla icim rahat verdim
Evde saglıklı un kalmamıs ama beyaz un haric yumurtası yogurdu hep besleyici.
Bos mantıdan da hasladım ondaan da yedi
Anam genlerden geliyor ver hamuru yesim‍♀
Temiz saglıklı un alıp denicem bide
Aksm yemegim mantı oldu.
Günlük süt almıstım Alyaya az da yogurt mayaladım gece accam.
Petekler calısıyor yogurtlarım tutar artık

Est ay analıktan sonra böyle oldım bütün cocukları giydirip,bütün cocjklarl doyurmak istiyorım
Anne diyisiyle.
Ayyyy ona bende ağla içim çıktı yaaa

Rabbim kimseyi anasız babası bırakmasın yavrum 91 saat aç susuzken biz yiyip içtik çok üzüldüm

Anne diyisiyle.
Sorma aynıııyım keşke annesi gibi olabilsek. Elimden gelen herşeyi yapardım onun için

Selamlar
Altın resmen uçtu ağustosta bilezik bozmustuk 348 liradan 16.8 gr 5.830 liraya bozmustuk şu anda 7900 civari olmuş 2000 lira zarardayiz ama olsun ev yaptırıyoruz temel için bozduk hepsini bozacakti eşim bozdurtmamistim iyi ki bozdurtmamisim kredi çektik o zamlar 15000 faiziyle 18000 tutuyor 3000 faiz ödüyoruz ama altinlardan ağustostan bu zamana 10000 kâr ettik yani faizi çıkardık artı 6000 kârimiz var şu anda altın asla kaybettirmiyor 105 Gr altinim var evimizin kaba inşaatını yaptiricaz inşallah bu kesin yani rabbim altın borcu olanlara yardım etsin inşallah

Anne siper olmus üzerine ahh analık ya
Aaahh bilmiyordum onuu geçen yıl istanbulda olan depremde tam da aklıma gelen ve beni tedirgin eden şeyleri duyuyorum. Tek korkum kızımın bensiz benim de onsuz kalmamdı. Allah Ayda ya güç kuvvet versin. Keşke ona o acıyı yaşatmamak için elimizden birşey gelse

Afiyet olsun canım
Bende severim tavada ince lavaş ekmek
Yağ süt tuz koyarız bizde mayalı olcaksa da maya

Yarın secim sonuçları açıklansın da nolcak bi bakalım, yılbaşından önce almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…