- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.625
- 798
- 38
Onlar fiyatlı:)Ayyy ne güzel bende çnceden yiyip yiyip kilo almayanlardandım ama 30 umdan sonra yani 2 senedir alıyorum nedense
Bende o kadar çok yiyorum ki gören şaşırıyor
Evet yaaaaa bende bikaç ay önce almıştım çeyrekli bileklik ama çevresi de altındı benim ki nin
Mutfak da yerim olsa bende alırım erzak koymak içinde olur sankiEvet gördüm kuzu
Bakcam gidip bende yarın.
Saolasın
Altın almış başını gidiyor
Teşekkür ederim canım daha iyileri sizin olsunOnlar fiyatlı:)
Güle güle kullan cnm
Bu arada robot süpürgeyi aldın mıParam yok ama sepette 349 telee bekliyor.
ALırken 200 e düsürürüm ben onu:)
2 tane pantalon attım ama taytla gelcem ise yoksa valla.
Pantalonlarım eskimis.
Yine birgün frenc press alıyordm.
Senede 1 kez alıp patlatıyorm
Ama suan makinalar cok fiyatlı annem.
Hic bulasmayacagım makinaya.
Ayyy inşallahhh ama pekde düşeceğini sanmıyoruminşallah düşer de alırız yılbaşından önce.
Onu bende düsündüm aama cocuklu evde zor diyorlar.Mutfak da yerim olsa bende alırım erzak koymak içinde olur sanki
Dün gram 520 küsür olmuştu,Teşekkür ederim canım daha iyileri sizin olsun
Bu arada robot süpürgeyi aldın mı
Ayyy inşallahhh ama pekde düşeceğini sanmıyorum
Benim Mutfak balkonu içeri alınca alan olarak büyüdü küçücük 2 kişilik masamız var şimdilikOnu bende düsündüm aama cocuklu evde zor diyorlar.
Alya benim mutfak dolaplarından sadece ilk üstekine erisemiyor suan
Alt 3 cekmecem bos.
Hic bisey koyamıyorum
Daha koyarken kosup bosaltıyor.
Ben alırsam ardiyeye koyacagım.
Ahh robotlar uctu gittiBu arada robot süpürgeyi aldın mı
Aa valla 4 tane attım sepete alıyoırm.babyloading87 prime de hareketli kitaplar 14 tl baby
ben de 18 den almistim bu daha iyiymus.ay benimkiler kitabi yiyiyor daha ama heves ediyorumAa valla 4 tane attım sepete alıyoırm.
Bidaha bulama bu fiyata saolsın:)
Buayın kitaplarını aldım 4 hafta ceviririr cevirir okuruz artk
hosgeldinizbu birikim KUMBARA yoluna bende katiliyorum
Yani muhtemelen bu aralıklrla ilerlerler artık 500 ün altına ineceğini sanmıyorumDün gram 520 küsür olmuştu,
Bugün 515 gördüm
Ayyyyu evet yaaas hatta sen bir ara söylemiştin 11.11 de 1500 e filan iner diye bende bekliyordum ama çok uçtu fiyatlarAhh robotlar uctu gitti
6 gr param var iste:)
Onla alcaktım bekliyorm bakalım 1700 lere kadr düsen robot(ben en baz moplu modeli alcam.Evde 2 süpürge var cünkü)
2400 lere cıktı yine
Böyle durumlarda da ararsın verecek kimse bulamazsın canımAyy bana bastilar bazanin altini al asagi ettim.
Hamile elbisesi, kiz bebek kiyafet (yazlik var elimde yazin dogum yapacaklarin isine yarar) Isteyen varsa dolap, gardrop uyg. yollim.
kargolar malum, oranin kargo ucretini ben oderim.
Yeterki birinin isine yarasin baby dedigi gibi.
Etrafimda bildigim de biri yok.
Cikaricam evden
Ağustosda 513 den almıştım sonra 462 leri gördüYani muhtemelen bu aralıklrla ilerlerler artık 500 ün altına ineceğini sanmıyorum
Ayyyyu evet yaaas hatta sen bir ara söylemiştin 11.11 de 1500 e filan iner diye bende bekliyordum ama çok uçtu fiyatlar
Böyle durumlarda da ararsın verecek kimse bulamazsın canım
Bende küçük kızın kıyafetlerini ayarlayacağım birazdan ev sahibimin torunu hamile eşinden ayrıldı ona vericem 2 hurç filan var bayağı işini görür
İnşallah düşer canım yaaa tl sürekli değer kaybediyor zatenAğustosda 513 den almıştım sonra 462 leri gördü
Devlet müdahale etmisti
Inşallahİnşallah düşer canım yaaa tl sürekli değer kaybediyor zaten
Hayırlı doğumların olsun canım bu aradaInşallah
Nasipse alırız yine bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?