Evet usuttu ve çok su içti canım gece kalksam wc.gotururdum uykuya düştümGünaydın
Üşüttü mü acaba , kaç yaşında?
Afiyet olsun şimdiden
Valla bu ara dalgalı olur canım ab seçimleri malum uzun süre satmiycaksan her fiyattan alınır uzun sürede kazandırıyor ytd değilGünaydın kızlar
Artık nasıl altın alcaz cidden çok yükseldi
3 gr alçak param var ama tekrar düşer diye korkudan ellemiyorum ne yapayım sizce
Rabbim bilir canım öyle düşünme rabbim ömür verdikten sonra yaşıyor insanİstanbulda kaya zeminler depremde daha güvenliymiş. Tabi binanın yapısı da çok önemli. Bizim evin de zemini de olumsuz konuşup duruyorlar. Öyle zemine bu kadar yüksek kat yapılabilirmiydi onu da bilmiyorum. Zaten deprem olsa yıkılsa kurtuluşumuz yok bence.
Geçmiş olsun canım altın bu hafta oynak olur ABD seçimleri var eyaletler korona derken 1 haftayı bulurmus şimdi vur kaç çilar kazanır piyasa takip edenlerSlm kızlar altın ucusta zor artık hastayım grip oldum kafam tutmuyor iki gündür
Ben de netten baktım yogurrt koydumAfiyet olsun canım
Bende severim tavada ince lavaş ekmek
Yağ süt tuz koyarız bizde mayalı olcaksa da maya
Biraz takip edip almam lazım tl olarak kalmasınEvet usuttu ve çok su içti canım gece kalksam wc.gotururdum uykuya düştüm5 yaşına gircek Şubat'ta canim
Valla bu ara dalgalı olur canım ab seçimleri malum uzun süre satmiycaksan her fiyattan alınır uzun sürede kazandırıyor ytd değilben iki senede 5 gram almıştim bozdum 2.5 gram bide hediye verdim 2 gramın var şimdi ortalaması 320 TL fln en fazla şimdi bozsam 500 den bozsam bile kardayim
Rabbim bilir canım öyle düşünme rabbim ömür verdikten sonra yaşıyor insan
Geçmiş olsun canım altın bu hafta oynak olur ABD seçimleri var eyaletler korona derken 1 haftayı bulurmus şimdi vur kaç çilar kazanır piyasa takip edenler
Bizimkiler öyle yapıyor çok olunca buzluğa koyuyoruz iyi oluyor kahvaltıda yapasım varda ayakta duramıyorumBen de netten baktım yogurrt koydum
Mayasız aynen benimkide
Yarın bitmez canım erken sonuçlara göre tramp çıkıp gôvde gösterisi yaparYarın secim sonuçları açıklansın da nolcak bi bakalım, yılbaşından önce almak lazım
Aman sen yapma beli agrıyor insanın be.Bizimkiler öyle yapıyor çok olunca buzluğa koyuyoruz iyi oluyor kahvaltıda yapasım varda ayakta duramıyorum
Yorma kuzu sen kendini hazirlari var en kotu hamur al hazır unla açıp yapıyorum bazenBizimkiler öyle yapıyor çok olunca buzluğa koyuyoruz iyi oluyor kahvaltıda yapasım varda ayakta duramıyorum
Aman sen yapma beli agrıyor insanın be.
Al bimden canın cekerse
Anneannem geldiğinde yapmıştı onları yedik geçen de annem yapmış kahvaltıya çağırmıştı beni giderken de verdi bikactane kaptım hemenYorma kuzu sen kendini hazirlari var en kotu hamur al hazır unla açıp yapıyorum bazen
Biz o hataya düştük bileYarın bitmez canım erken sonuçlara göre tramp çıkıp gôvde gösterisi yaparben o kazanır diye düşünüyorum diğeri baya bize karşı bilemiş kendini o kazanırsa altın dahada artar yaptırım fln diyorlar tramp kazanırsa siyahiler ortalığı karıştırır ırkçı diye malum kimse istemiyor o yüzden işler karışık bu hafta için elimizdekini korusak belki yükselirse biraz daha satarım 2 gramda 350 TL'den çok karım var düştukce kademeli alırım belki bu benim görüşüm tabi
Arabayla gidemiyorki. Trafiği hiç bitmiyor gidiş dönüş trafik.Metrobüsler de çok kalabalık
Bu tarafta çalışıyordu değil mi esin
Benimki arabayı satınca biraz trene bindi diye zoruna gitti şimdi arabayı sat diye takiliyorum bazen çok kızıyor
2 bink gozden cikardim.kizin uykusu duzene girse tek bakabilirim belki ama cok zor.dun sabah 5 te uyudu 7 de uyandi oglan arada kayniyor uzuluyorum boyleMaddi durumunuza göre değişir aslında yarim maaş yarim sigorta da az bise değil aylık 2000 gider heralde
Yoğurdu fırına gece koyup sabah alabilirsin canım. Ben öyle yApıyorum güzel oluyır. Bizim de bugün açıldı petekler çok şükür. Dün pikeyle yatamadım polar örtmüştüm. Yorgan zaten bu evde kullanmak nasip olmadı. Ama yine de dün fena soğuk geldi bana. Annemlerin orada zangır zangır oluyırum. Allah Ankaralılara yardım etsin.Soğuk konusunda tek geçerim.İyi aksmlar bacımlar
Kız uyanınca 2 tane minik ekmekcik gömdü
Ay agız un bütün cok tatlıydı ya
Valla icim rahat verdim
Evde saglıklı un kalmamıs ama beyaz un haric yumurtası yogurdu hep besleyici.
Bos mantıdan da hasladım ondaan da yedi
Anam genlerden geliyor ver hamuru yesim♀
Temiz saglıklı un alıp denicem bide
Aksm yemegim mantı oldu.
Günlük süt almıstım Alyaya az da yogurt mayaladım gece accam.
Petekler calısıyor yogurtlarım tutar artık
Aslında iş kura ilan verebilirsin kız meslek lisesi mezunu çocuk gelişimi ve egitimciler de oluyor başvuranlar arasında. Bir de bu kişilerin sicili de araştırılıyor ya güvenilir olur.2 bink gozden cikardim.kizin uykusu duzene girse tek bakabilirim belki ama cok zor.dun sabah 5 te uyudu 7 de uyandi oglan arada kayniyor uzuluyorum boyle
Alışılıyor ama belli semtler daha soğuk. Yanı ben çok sıcağı sevmem. Evde sadece banyonun ve holün peteklerini açıp diğer yerleri kapattığım çok olur. Bir de çok havalandiririmYoğurdu fırına gece koyup sabah alabilirsin canım. Ben öyle yApıyorum güzel oluyır. Bizim de bugün açıldı petekler çok şükür. Dün pikeyle yatamadım polar örtmüştüm. Yorgan zaten bu evde kullanmak nasip olmadı. Ama yine de dün fena soğuk geldi bana. Annemlerin orada zangır zangır oluyırum. Allah Ankaralılara yardım etsin.Soğuk konusunda tek geçerim.
Bizde bugün eşimle konuştuk. Ne yapsak bozdursakmı diye sordu. Seçimden dolayı. Düşerse falan dedi. Ben de dursun dedim. O vurkaççılığa vakit gerek. Çalışırken arada yapıyor takip ediyordum. Şimdi kafamı kaşıdığıma şükür :))Yarın bitmez canım erken sonuçlara göre tramp çıkıp gôvde gösterisi yaparben o kazanır diye düşünüyorum diğeri baya bize karşı bilemiş kendini o kazanırsa altın dahada artar yaptırım fln diyorlar tramp kazanırsa siyahiler ortalığı karıştırır ırkçı diye malum kimse istemiyor o yüzden işler karışık bu hafta için elimizdekini korusak belki yükselirse biraz daha satarım 2 gramda 350 TL'den çok karım var düştukce kademeli alırım belki bu benim görüşüm tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?