Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın
Üşüttü mü acaba , kaç yaşında?
Afiyet olsun şimdiden
Evet usuttu ve çok su içti canım gece kalksam wc.gotururdum uykuya düştüm 5 yaşına gircek Şubat'ta canim
Günaydın kızlar
Artık nasıl altın alcaz cidden çok yükseldi
3 gr alçak param var ama tekrar düşer diye korkudan ellemiyorum ne yapayım sizce
Valla bu ara dalgalı olur canım ab seçimleri malum uzun süre satmiycaksan her fiyattan alınır uzun sürede kazandırıyor ytd değil ben iki senede 5 gram almıştim bozdum 2.5 gram bide hediye verdim 2 gramın var şimdi ortalaması 320 TL fln en fazla şimdi bozsam 500 den bozsam bile kardayim

Rabbim bilir canım öyle düşünme rabbim ömür verdikten sonra yaşıyor insan
Slm kızlar altın ucusta zor artık hastayım grip oldum kafam tutmuyor iki gündür
Geçmiş olsun canım altın bu hafta oynak olur ABD seçimleri var eyaletler korona derken 1 haftayı bulurmus şimdi vur kaç çilar kazanır piyasa takip edenler

Biraz takip edip almam lazım tl olarak kalmasın
Eşimden de şeytan diyo 20 gr bilezik işte biraz daha borca girsinde görsün gününü hakediyor bazen

Yarın secim sonuçları açıklansın da nolcak bi bakalım, yılbaşından önce almak lazım
Yarın bitmez canım erken sonuçlara göre tramp çıkıp gôvde gösterisi yapar ben o kazanır diye düşünüyorum diğeri baya bize karşı bilemiş kendini o kazanırsa altın dahada artar yaptırım fln diyorlar tramp kazanırsa siyahiler ortalığı karıştırır ırkçı diye malum kimse istemiyor o yüzden işler karışık bu hafta için elimizdekini korusak belki yükselirse biraz daha satarım 2 gramda 350 TL'den çok karım var düştukce kademeli alırım belki bu benim görüşüm tabi

Aman sen yapma beli agrıyor insanın be.
Al bimden canın cekerse

Yorma kuzu sen kendini hazirlari var en kotu hamur al hazır unla açıp yapıyorum bazen
Anneannem geldiğinde yapmıştı onları yedik geçen de annem yapmış kahvaltıya çağırmıştı beni giderken de verdi bikactane kaptım hemen
Yemek yapınca bile kaç kere mola veriyorum karnım ağrıyor hemen gözüm yemiyor yapmaya hiç

Biz o hataya düştük bile umarım düşer de alırız tekrar .

Eltime gittik erkenden kızı uykudan uyandırdım resmen kahvaltıya eltimde geldi o öğlen gitti öğleden sonra yakınında migros var oraya gittik moneylerimi kullanırım ddim kasada sistemde hata verdi eltim ödedi o daha fazla alışveriş yaptı ben el sabunu 2.5 kg migros marka sosis çamaşır suyu çocuklara çikolata süt aldım kuaföre uğradık kaslarım için 15 oraya verdim eltim evine ampul aldı 25 onu ödedim zorla ödetmek istemiyor esimin akşam işi vardı kardeşim iş dönüşü aldı bizi ona durum istedim 18 ona verdim esim evdeydi gün içinde halılar gelmiş onları almış 60 ödedi bugün harcandı geldim bulaşık makinesi boşaltım çamaşırları kaldırdım yerleri silip halilari serdim iyice havalansın yarın ôrtu sererim mindeleri haftaya yıkarım dışarı asamiycam yağmurlu gösteriyi hava

Metrobüsler de çok kalabalık
Bu tarafta çalışıyordu değil mi esin
Benimki arabayı satınca biraz trene bindi diye zoruna gitti şimdi arabayı sat diye takiliyorum bazen çok kızıyor
Arabayla gidemiyorki. Trafiği hiç bitmiyor gidiş dönüş trafik.
marmaraya çok yakın işyeri. Marmarayda trafik yok. Yok geç geldi binemedim sorunu yok. Hızlı ulaşım.

Yoğurdu fırına gece koyup sabah alabilirsin canım. Ben öyle yApıyorum güzel oluyır. Bizim de bugün açıldı petekler çok şükür. Dün pikeyle yatamadım polar örtmüştüm. Yorgan zaten bu evde kullanmak nasip olmadı. Ama yine de dün fena soğuk geldi bana. Annemlerin orada zangır zangır oluyırum. Allah Ankaralılara yardım etsin.Soğuk konusunda tek geçerim.

2 bink gozden cikardim.kizin uykusu duzene girse tek bakabilirim belki ama cok zor.dun sabah 5 te uyudu 7 de uyandi oglan arada kayniyor uzuluyorum boyle
Aslında iş kura ilan verebilirsin kız meslek lisesi mezunu çocuk gelişimi ve egitimciler de oluyor başvuranlar arasında. Bir de bu kişilerin sicili de araştırılıyor ya güvenilir olur.

Alışılıyor ama belli semtler daha soğuk. Yanı ben çok sıcağı sevmem. Evde sadece banyonun ve holün peteklerini açıp diğer yerleri kapattığım çok olur. Bir de çok havalandiririm

Bizde bugün eşimle konuştuk. Ne yapsak bozdursakmı diye sordu. Seçimden dolayı. Düşerse falan dedi. Ben de dursun dedim. O vurkaççılığa vakit gerek. Çalışırken arada yapıyor takip ediyordum. Şimdi kafamı kaşıdığıma şükür :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…