- 27 Şubat 2013
- 14.848
- 42.425
- 798
Ben sıcak ülkelerin insanıyımAlışılıyor ama belli semtler daha soğuk. Yanı ben çok sıcağı sevmem. Evde sadece banyonun ve holün peteklerini açıp diğer yerleri kapattığım çok olur. Bir de çok havalandiririm
Soğuk ama söyle bir şey var. Evler yalıtımlı doğal gazlı çok çabuk ısınıyor. Ayrıca semtten semte değişiyor sıcaklık alışırsın gel Ankaraya. Istanbul kadar büyük değil. Hâlâ güzel mahalle okulları var.Ben sıcak ülkelerin insanıyımhava soğumasın hiç usanmam. Yaz bitse yazdan kopamam. Annemler Bursa inegölde orası da karasal iklim. Bursa gibi değil. Daha çok eskişehir havasına benziyor. çok soğuk geliyor bana.
Ankaraya bir kez gittim. Nemi yoktu rahat nefes aldım. O anlamda yaşayabileceğim yer. Ama soğuğu
KeşkeeeeSoğuk ama söyle bir şey var. Evler yalıtımlı doğal gazlı çok çabuk ısınıyor. Ayrıca semtten semte değişiyor sıcaklık alışırsın gel Ankaraya. Istanbul kadar büyük değil. Hâlâ güzel mahalle okulları var.
iskur mantikliymis cidden tesekkur ederim aklima gelmemistiAslında iş kura ilan verebilirsin kız meslek lisesi mezunu çocuk gelişimi ve egitimciler de oluyor başvuranlar arasında. Bir de bu kişilerin sicili de araştırılıyor ya güvenilir olur.
Evet çok büyük rahatlık gerçekten.Arabayla gidemiyorki. Trafiği hiç bitmiyor gidiş dönüş trafik.
marmaraya çok yakın işyeri. Marmarayda trafik yok. Yok geç geldi binemedim sorunu yok. Hızlı ulaşım.
Hayırlısı olsun2 bink gozden cikardim.kizin uykusu duzene girse tek bakabilirim belki ama cok zor.dun sabah 5 te uyudu 7 de uyandi oglan arada kayniyor uzuluyorum boyle
Fırında da yaptım aynen .Yoğurdu fırına gece koyup sabah alabilirsin canım. Ben öyle yApıyorum güzel oluyır. Bizim de bugün açıldı petekler çok şükür. Dün pikeyle yatamadım polar örtmüştüm. Yorgan zaten bu evde kullanmak nasip olmadı. Ama yine de dün fena soğuk geldi bana. Annemlerin orada zangır zangır oluyırum. Allah Ankaralılara yardım etsin.Soğuk konusunda tek geçerim.
Günaydın canım,Günaydınnn
Gece koci uykumdan uyandırdı,cig köfte dürüm aldım kalk diye
Hic de ya bunun icin kaldırılır mı insan demedim
Eni konu kalktım yedim yattım
Kız uyuyunca görümcem aramıs onla konustum.
Özel bi okulda muhasebeci
Diyoki insanlar bizim de karantina dün bitti deyip ödeme yapmaya geliyrlar dedi:S
E hesaba gec yani ,delirmis millet!
Oda arkadası 1 aylık evliymis.
Sen akrabaları yemege al,29 ekimde bide düğüne git kap covid gel .
Ben dedi görüsmemistim 28-29 ekimde dedi.
Pazartesi ise geldi ben kötüyüm demis cıkmıs.
Gecesine testi pozitif gelmis.
Ama pazartesi görmemis telefonda konusmuslar oyüzden biz karantina da değiliz dedi.
İnsanlar nasıl duyarsız ya.
Sey var gidiyon düğüne su zamanDa!
Anamda aynı.
Geceleri uykudan uyanıp yemeye bende bayılırım afiyet olsunGünaydınnn
Gece koci uykumdan uyandırdı,cig köfte dürüm aldım kalk diye
Hic de ya bunun icin kaldırılır mı insan demedim
Eni konu kalktım yedim yattım
Kız uyuyunca görümcem aramıs onla konustum.
Özel bi okulda muhasebeci
Diyoki insanlar bizim de karantina dün bitti deyip ödeme yapmaya geliyrlar dedi:S
E hesaba gec yani ,delirmis millet!
Oda arkadası 1 aylık evliymis.
Sen akrabaları yemege al,29 ekimde bide düğüne git kap covid gel .
Ben dedi görüsmemistim 28-29 ekimde dedi.
Pazartesi ise geldi ben kötüyüm demis cıkmıs.
Gecesine testi pozitif gelmis.
Ama pazartesi görmemis telefonda konusmuslar oyüzden biz karantina da değiliz dedi.
İnsanlar nasıl duyarsız ya.
Sey var gidiyon düğüne su zamanDa!
Anamda aynı.
Evet gördüm kuzuGünaydın canım,
A101 aktüel ürünlerde senin istediğin dolaplardan var bi bak istersen.
Saolasın cnm.Geceleri uykudan uyanıp yemeye bende bayılırım afiyet olsun
Resmen almadan elimdeki ceyrek gram olduAltın almış başını gidiyor
Ahahha çok iyi yaaaa marifet yiyip yiyip kilo almamaktaSaolasın cnm.
Yalnız kilo almasınmıs.
Ben yiyip yiyip kilo almıyomusum
Eltim misin sen benim dedim
Resmen almadan elimdeki ceyrek gram oldu
Allah beni iyiki öyle yaratmıs.Ahahha çok iyi yaaaa marifet yiyip yiyip kilo almamakta
Bereketli olsunn.Bende bir türlü fırsat bulamamılştım 800 tl ikenbaktım yükseliyor babama verdim parayı 825 den almış
Ayyy ne güzel bende çnceden yiyip yiyip kilo almayanlardandım ama 30 umdan sonra yani 2 senedir alıyorum nedenseAllah beni iyiki öyle yaratmıs.
Normalde temiz beslenirim.
Sebzeciyimdir ama bazı seyler ince cizgim.
15-16 tane mercimek köftesi yerim oturunca.
Pisi,börek bunları affetmem:)
Allahtan beceremiyorım da kendim yapmayı
Buldukca yiyorum
Evet yaaaaa bende bikaç ay önce almıştım çeyrekli bileklik ama çevresi de altındı benim ki ninBereketli olsunn.
Ben gecen ay ceyrekli bileklik sordm 820 dedi galiba
Eh dedim keske alaymısım.900 der simdi
Ceyrek olmus 850
Aglıycammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?