Teşekkür ederim canım hepimizeÇok güzelmiş kızınız güzel günlerde giysin.
Ayni ben ata liraya iki yüz kalmıştıKızlar eşim 300 tl bırakmış dün.
elimdeki 100 tl yi zuloya atayım dedim. Ahh bir gram parasını tamamlayamadım. Ben para koyuyorum altın kaçıyoryetişemiyırum. düşermi sizce düşünce 1 gr alayım diyorum.seçim sonuçlarınım netleşmesi de önemli.
Bizim öyle olmadı bana kına gecesinde kendisi bilezik taktı milletin içinde. O bileziklerde kaynimdan borç alındı. Şimdi alıp geri vermek lazım ama bileziğin gramı 2 kat artti
Ben de uyutamadım. Çizgi film izliyordu kalktım biraz gardolabı sildim. Sizle muhabbet ettim. Sizden sonra hamur oynadık biraz. Uyku saati geldi dedim. Uyumamak için elinden geleni yaptı.,Saat 16:30 da uykum geldi diye tutturdu uyudu. Ben de biraz uyusam diyordum tabi uykum kaçmıştı tam dalmışım eşim aradı. Yemek yedim şimdi. Kız uyanınca da mantı yediririm. Belki erken uyandırırım. İşlerimde var ama bilemedim. Stor perdenim tekini çıkardım kaç gündür yıkayacağım kaldı. Belki ona girişirim. Çocuklu evde iş bitmez,Ayyyy ettim ettim kızı uyutamadım bugün
Kalktım yemekleri yaptım
Kabak mücver
Mercimekli bulgur pilavı
Salata
Kakaolu puding
O kendine benden almısKocana telefon alma bence, yazdigin mesajı okudum verip verip sonra pişman oluyoruz bende oyleyim
Baby sakın alma alırsan sana çeyrek takacak diye bekleme ben 6bay bekledim kendinin bozuldsa yarın alır alma ablamın kaynanası s. Altına koy derdi. Verme derdi kocayaO kendine benden almıs
Kocanı hesaplı bilirdim. Hayal kırıklığına uğrattıKocam kösedeki bayiden telefon almaya gitti
Sigara alır gibi gideyim de surdan bi telefon alayım olmucak böyle dedi
Millette para var anacım biz 1 kilo muz alırken ucuzuna bakıyorz dedim
Markette 60 tl bıraktım;10 lu organic yumurta,1 kutu süt,türk kahvesi,dondurulmus ıspanak,filtre kahve ,kefir.
Aksama yumurtalı ıspanak yapcam.
Koca. Zeka küpü yeminle al kız heray o parayı gram al günü geldi diyeMemlekete ekonomi bakanı olcak kocam var yeminle
Kafa zehir adamda.
Faturaya ek telefon aldı kendine 398 tl ayda 12 ay.
Msjlar geliyo arıyo bayiden istiyo falan benden.
Benim faturaya ek almıs iyimi
KEndi faturana niye almadın dedim?
E telefon acılmıyoki onay kodu gidiyo dedi
EVren adama calısıyo arkadas
Bide ben oderim onu diyo?
Soruyorm topikcanlarım öder mi?
Hep bir agızdan ödemeeeez dediiginizi duyar gibiyim
Bencede
Haklisiniz şuan öyle yapmadigim için çok pişmanım.Keşke kabul ermeseydiniz ya da hemen ertesi gün al bilezikleri deseydiniz
Yaa seninki çığır açtı bacım, benimki de onun junior versiyonu daha gözü açılmadı tamO kendine benden almıs
Haklisiniz şuan öyle yapmadigim için çok pişmanım.
Ama o zamanda bileziklerimi bozdurma niyetinde değildim açıkçası zamanla borçlara yetisememeye basladik hepsini bozdurduk, alınır diye düşündük.
Ben istemediğimi söyledim aslında ama ailesinden kimse eşime yardımcı olmadi babasida yok herşeyi tek başına yaptı alamadı desinler istemedi açıkçası bende ustelemedim geri odenir dedim
Güle güle giysin çok güzelKızıma bu montu sipariş verdi eşim indirimdeyken aldı
Bizde hep krediyle yaptıkTabii artık geçmiş zaman yapacak bi şey yok
Ben düğünde gelinliğim üzerimde gelen paralar tam kapatıyordu neyseki de hemen salon parasının kalanını ödedim kapatmasaydı al şuradan altınlardan alın derdim
Kişiye olan borçtan nedense korkuyorum
Bankada iki kredimiz var nedense hiç korkmuyorum ahhahahh:)
Ela kuşu uyumuş neyse ki benim cadım hala ortalıkta dolanıyor banyo da yaptırdım belki dinlenir uyur diye ama yokBen de uyutamadım. Çizgi film izliyordu kalktım biraz gardolabı sildim. Sizle muhabbet ettim. Sizden sonra hamur oynadık biraz. Uyku saati geldi dedim. Uyumamak için elinden geleni yaptı.,Saat 16:30 da uykum geldi diye tutturdu uyudu. Ben de biraz uyusam diyordum tabi uykum kaçmıştı tam dalmışım eşim aradı. Yemek yedim şimdi. Kız uyanınca da mantı yediririm. Belki erken uyandırırım. İşlerimde var ama bilemedim. Stor perdenim tekini çıkardım kaç gündür yıkayacağım kaldı. Belki ona girişirim. Çocuklu evde iş bitmez,
Teşekkür ederim canımGüle güle giysin çok güzel
Öder mi ödemez mi bilmiyorum ama koca ağzından düşmüyor çok aşıksın benceMemlekete ekonomi bakanı olcak kocam var yeminle
Kafa zehir adamda.
Faturaya ek telefon aldı kendine 398 tl ayda 12 ay.
Msjlar geliyo arıyo bayiden istiyo falan benden.
Benim faturaya ek almıs iyimi
KEndi faturana niye almadın dedim?
E telefon acılmıyoki onay kodu gidiyo dedi
EVren adama calısıyo arkadas
Bide ben oderim onu diyo?
Soruyorm topikcanlarım öder mi?
Hep bir agızdan ödemeeeez dediiginizi duyar gibiyim
Bencede
Güzel günlerde giymek nasip olsun kuzuya.Kızıma bu montu sipariş verdi eşim indirimdeyken aldı
Kız benim faturaya ek almıs.Baby sakın alma alırsan sana çeyrek takacak diye bekleme ben 6bay bekledim kendinin bozuldsa yarın alır alma ablamın kaynanası s. Altına koy derdi. Verme derdi kocaya
Bizde hep krediyle yaptık
Kız tarafı olarak benim ailem gerekeni yaptı eşim de kendi tarafına düşen herşeyi kendi üstlendi ama birikmiş yoktu kredi çekti hep kişilerden almadı sadece o 2 bilezik işte oda abisinden aldı şuan çok dert bana bu borç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?