Ahahahahaha teşekkür ediyor adamınn
Cok güzellmisKızıma bu montu sipariş verdi eşim indirimdeyken aldı
Benim kızımın ismi Eda olacak sizinki Ela dimiGüzel günlerde giymek nasip olsun kuzuya.
Benim kv de var ama 15 gr bilezik taktı sadece cimri kadınÖdenir inşallah kolaylıkla tez zamanda
Benim ailem bi bilezik kayinvalidemler de 2 bilezik yaptı o kadar vardı iki tarafta da
Biz de kendi yağında kavrulanlardaniz bilirim yani:)
Arkamda bir ordu bulaşık tezgahın üzeri dolu benim elimde telefon arkamı döndüm tezgahaAhahahahaha teşekkür ediyor adamınn
Sen neler aldın bakim bakkkk ben dışarı çıkamasam da para harcadım
Ama Kızlar yarın dışarda yemek istiyor mecbur çıkacam
Hersey kocacugumm icin dersin sonra anan daha gelmez galan mazallah aman kuzu de ki 24 ay taksitle aldik de.Var öyle sacmalamalarım.
Ondan sonra ilk fırsatta da pisman eder.
Anam duysa bAkmıyorm kızı der valla
Ben sen kocana telefon al diye mi ugrasıyorm der
O yeme kısmıyla mesgulKayınvaliden yapmıyor mu canın yemekleri
Altında arttı vermez o artıkBende kaynımdan alabilseydim Geri kalanları
O da bir nimet canımO yeme kısmıyla mesgulÇocuğa bakıyor işte
Kalbimden vurdun zalım hayallerimi yıktınAltında arttı vermez o artık
Ya ben bu insanları anlamıyorum nasıl içleri rahat ediyorKalbimden vurdun zalım hayallerimi yıktın
Umarım veririKoca. Zeka küpü yeminle al kız heray o parayı gram al günü geldi diyeben şok
Allah da kimseye nasip etmesin böyle koca ne diyimYaa seninki çığır açtı bacım, benimki de onun junior versiyonu daha gözü açılmadı tam
Teşekkür ederim canımCok güzellmis
Güle güle giysin
Hayırlı olsun canım güle güle kullanaınnn oğlişşArkamda bir ordu bulaşık tezgahın üzeri dolu benim elimde telefon arkamı döndüm tezgaha
160 tl ogluşa bot
115 tl market
30 tl şemsiye
55 tl manav
Allah ımmm yaaaaaaa minnnacık elleraiyy ne sohbet donmus 5 sayfa birikmis kizin eli sacimda nasil okim.
Bebelileride anlayin yetisemiyos
Böyle okuyorum bir yandan cekiyo arada asılıyoEki Görüntüle 2715908
Ya da siz beni beklemen ben bebemle gelirim arkanizdan de gedin
Çok haklısın imkanı olmasa zaten istemem ama herşeye gelince para buluyorlar bize borca gelince param yok diyorYa ben bu insanları anlamıyorum nasıl içleri rahat ediyor
Durumu yoksa bişey diyemem canım ama alırken iyi de verirken niye böyle zor
Evi aldığımızda abimden az bir meblağ almıştık bir yıl sonra verebildik bir miktarda fazladan gönderdik yiğenlerime harçlık adı altında abimde olsa ben utanırım
Kimseye borç vermeyeceksin bu devirde
Ev işinde haber yok mu canımBende kaynımdan alabilseydim Geri kalanları
Çok güzel görünüyor güzel günlerde kullansın kızınKızıma bu montu sipariş verdi eşim indirimdeyken aldı
Alırsın inşallah hem onun çocugu olmuştu gelenleri hesaplayıp ödemeli borcunu sanki üstüne yatacak gibi görünüyorBende kaynımdan alabilseydim Geri kalanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?