Tabiki ödemez benim kocam gibi ayrı gayrımız mı var senin maaş yetmeyince yardım ediyorumya der hepMemlekete ekonomi bakanı olcak kocam var yeminle
Kafa zehir adamda.
Faturaya ek telefon aldı kendine 398 tl ayda 12 ay.
Msjlar geliyo arıyo bayiden istiyo falan benden.
Benim faturaya ek almıs iyimi
KEndi faturana niye almadın dedim?
E telefon acılmıyoki onay kodu gidiyo dedi
EVren adama calısıyo arkadas
Bide ben oderim onu diyo?
Soruyorm topikcanlarım öder mi?
Hep bir agızdan ödemeeeez dediiginizi duyar gibiyim
Bencede
Güle güle kullansın canım çok guzelmisKızıma bu montu sipariş verdi eşim indirimdeyken aldı
Valla sen demiştin canım benden destek ister diye adam direk yapmışKoca. Zeka küpü yeminle al kız heray o parayı gram al günü geldi diyeben şok
Seninki ne yapiyo parayı biriktiriyomu borcumu var ben çok anlamadım enisteyiAllah da kimseye nasip etmesin böyle koca ne diyim
Altın mi verdinizBende kaynımdan alabilseydim Geri kalanları
Çok güzel iyi günlerde giysin küçük paşanız.Eki Görüntüle 2715901
Buda ogluşun botu küçülenlerde yepyeni ihtiyaç sahibi birine veririm inşallah
Maşallah size büyüdü saçları da yoluyor artık. Koklayın bizim içinde o mis kokulu Alya'yı.aiyy ne sohbet donmus 5 sayfa birikmis kizin eli sacimda nasil okim.
Bebelileride anlayin yetisemiyos
Böyle okuyorum bir yandan cekiyo arada asılıyoEki Görüntüle 2715908
Ya da siz beni beklemen ben bebemle gelirim arkanizdan de gedin
Baby eşin güzel günlerde kullansın. evrende senden yana adama cep telefonu baktıgını biri fısıldadı herhalde kulagına telefonu senin üstüne yapmış. Senin canın sağolsun Zeynop borç ödenir gider, Allah hepimize vücut sağlıgı versin. Hep yaz çok güzel anlatıyorsun.Umarım veriri
60O da bir nimet canım
Kv kaç yaşında
Çok da yaşlı değilmiş canım
Öyle kabul ettim bende zaten o olsada olmasada yapacaktım yemek.Cocugum bakılsın aklım evde kalmasın başka birsey istememÇok da yaşlı değilmiş canım
Sen olgun bir insansın
Çok şükür eşinle bir araya geldiniz aile olmanın tadını çıkarın oglunla ilgilensin yeter gözün arkada kalmaz
Yemekdi temizlikdi bir şekilde yapılır
Benim kv ev işini yemeği hiç sevmez
Çok iyidir başka türlü
Herkesi olduğu gibi kabul etmek gerekiyor bazen
AynenKız benim faturaya ek almıs.
Vlla ödesin kendi
Ödeyemem ben 1 sene 400 tl
Dediğin gibi kimse madalya takmıyor.
Otomatik ödemede benim faturam kkdan.
Cekerim otomatiği ödemezse.
Ben öleceğim günü bilmiom biValla sen demiştin canım benden destek ister diye adam direk yapmışöder insallah
teşekkür ederim canımÇok güzel görünüyor güzel günlerde kullansın kızın
Teşekkür ederim canımGüle güle kullansın canım çok guzelmis
Evet canım 10 seneyi geçti 35 gramdı 18 gramını geçen sene alabildik gerisini de bekliyoruz dahaAltın mi verdiniz
SagolasınÇok güzel iyi günlerde giysin küçük paşanız.
Maşallah size büyüdü saçları da yoluyor artık. Koklayın bizim içinde o mis kokulu Alya'yı.
Baby eşin güzel günlerde kullansın. evrende senden yana adama cep telefonu baktıgını biri fısıldadı herhalde kulagına telefonu senin üstüne yapmış. Senin canın sağolsun Zeynop borç ödenir gider, Allah hepimize vücut sağlıgı versin. Hep yaz çok güzel anlatıyorsun.
Ayyy geçmiş olsun canımGorumcemlerde coronaymis
ayy etrafimizi sarmaya basladi
Esime diyorum kapiciya falan bisi aldirmayalim.
Karsidakilere surekli getir gotur yapiyo para temas eder falan eldiveni vardir ama bilemedim.
Kiz uyuyo erbaslari doyurdum.
Yarina yemek kaldi sukur yaptim bugunden.
Sadece pilav yaparim.
supur sil yapicam yarin.
Allah razı olsun yardım yapıyımusTabiki ödemez benim kocam gibi ayrı gayrımız mı var senin maaş yetmeyince yardım ediyorumya der hep
Gecmis olsınn bacımGorumcemlerde coronaymis
ayy etrafimizi sarmaya basladi
Esime diyorum kapiciya falan bisi aldirmayalim.
Karsidakilere surekli getir gotur yapiyo para temas eder falan eldiveni vardir ama bilemedim.
Kiz uyuyo erbaslari doyurdum.
Yarina yemek kaldi sukur yaptim bugunden.
Sadece pilav yaparim.
supur sil yapicam yarin.
Bak 2 senedir su topikteyim.Seninki ne yapiyo parayı biriktiriyomu borcumu var ben çok anlamadım enisteyi
Saglık olsun öderiz diyo biliyo musun telefonda banaaÇok güzel iyi günlerde giysin küçük paşanız.
Maşallah size büyüdü saçları da yoluyor artık. Koklayın bizim içinde o mis kokulu Alya'yı.
Baby eşin güzel günlerde kullansın. evrende senden yana adama cep telefonu baktıgını biri fısıldadı herhalde kulagına telefonu senin üstüne yapmış. Senin canın sağolsun Zeynop borç ödenir gider, Allah hepimize vücut sağlıgı versin. Hep yaz çok güzel anlatıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?