- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
En ufak birşeyi bile yaz canımNet giderleri yazıyorum fakat kalan para bu diyoz sonra son hafta 5 kuruş kalmıyo
Selam Kızlar güzel haberlerle geldim.Sınavı geçtim çok şükürKurtuldum üstümden yük gitti.
Sizler nasılsınız ders çalışmaktan sonuç beklemekten giremedim siteye hepinizi özledim.
Gözün aydın canımSelam Kızlar güzel haberlerle geldim.Sınavı geçtim çok şükürKurtuldum üstümden yük gitti.
Sizler nasılsınız ders çalışmaktan sonuç beklemekten giremedim siteye hepinizi özledim.
İş ev bolunuyorsun canım bide hastalık dibimize kadar gelince gergin oluyor insan geçmiş olsun annesine Allah rahmet eylesin babasi için sabır versin rabbimSelam kızlar
Çok yoğun çalışıyorum
Ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum
Sabah 9 PC aç 18;30 da kapa
Oğlan oline ders görüyor
Ona kahvaltı yemek evi bir toparla
Kendim yemek yemeye vakit kalmıyor
Bir an önce emekli olmak lazım
Böyle bir koşturmaca yok
İş yerinden çalışınca tek derdim yemek
Bilmiyorum bu koşturmaca nereye kadar gidecek
İki gündür genel keyfim de yoktu
İş stresi filan biraz dün herkese gerginlik yarattım
Neyseki eşim alttan aldı
Ablama da cozladım o da alttan aldı
Kendime yetişemiyorum birde onun derdi dinle boğuluyorum
Dün iş yerimden arkadaşın babası covit den vefat ettiannesi yoğun bakımda
Herşey karıştı
Yaa Berennnn cok sevindimmSelam Kızlar güzel haberlerle geldim.Sınavı geçtim çok şükürKurtuldum üstümden yük gitti.
Sen burlarda yenisin dicem degilsinde kızbabyloading87 oturduğun yerden borca girmişsin şaka gibi, ama bence öder sana
Vallahi sinir oluyorum böyle borcunu vermeyenlere insanları enayi yerine koyuyorlarHey maşallah anca bitti okumam
Yeni gelenler hoş geldiniz
beren_naz tebrik ederim
tr_lelli minik bebesi olup da saçını açık birakabildigin için tebrik ederim ben 3,5 yıldır lohosa topuzu
Kmsl Hnd benim de kaynimin altın borcu var 241 Gr di ,11 sene önce 1 aylığına almıştı. Yazın 90 Gr verdi hala bekliyorum. Üstelik durumu da iyi önceden demiyordum bişey şimdi her gördüğümde istiyorum, çok ayıp ya bu derece rahatlık
o yoluyo ben salıyorum bakalim kim bikacak☺Hey maşallah anca bitti okumam
Yeni gelenler hoş geldiniz
beren_naz tebrik ederim
tr_lelli minik bebesi olup da saçını açık birakabildigin için tebrik ederim ben 3,5 yıldır lohosa topuzu
Kmsl Hnd benim de kaynimin altın borcu var 241 Gr di ,11 sene önce 1 aylığına almıştı. Yazın 90 Gr verdi hala bekliyorum. Üstelik durumu da iyi önceden demiyordum bişey şimdi her gördüğümde istiyorum, çok ayıp ya bu derece rahatlık
Hayirli cumalar canim❣Selammm
Hayırlı Cumalar.
Zabaha kabak haslayip, püre yaparak basladim bismillah.
Kizi doyurdum.
Simdi oyuncak, kitap faslindayiz bende zikirlerimi cekim bi yandan.
11 gibi uyur islere girisirim.
Tabi canım iş kurdu o parayla, konuşurken eşimin maaşı için mesela ya o para ne ki gibi bişey dedi, ben de o günden sonra her gördüğümde esimin maaşı olan miktarı söylüyorum haftada bu kadar gönder tamamla borcunu o para senin için ne ki diyorumVallahi sinir oluyorum böyle borcunu vermeyenlere insanları enayi yerine koyuyorlar
Emin ol bizim ihtiyacımız olsa çıkarıp bir kuruş yine vermezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?