Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam Kızlar güzel haberlerle geldim.Sınavı geçtim çok şükür Kurtuldum üstümden yük gitti.

Sizler nasılsınız ders çalışmaktan sonuç beklemekten giremedim siteye hepinizi özledim.
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına

Selam kızlar
Çok yoğun çalışıyorum
Ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum
Sabah 9 PC aç 18;30 da kapa
Oğlan oline ders görüyor
Ona kahvaltı yemek evi bir toparla
Kendim yemek yemeye vakit kalmıyor
Bir an önce emekli olmak lazım
Böyle bir koşturmaca yok
İş yerinden çalışınca tek derdim yemek

Bilmiyorum bu koşturmaca nereye kadar gidecek
İki gündür genel keyfim de yoktu
İş stresi filan biraz dün herkese gerginlik yarattım
Neyseki eşim alttan aldı
Ablama da cozladım o da alttan aldı
Kendime yetişemiyorum birde onun derdi dinle boğuluyorum
Dün iş yerimden arkadaşın babası covit den vefat etti annesi yoğun bakımda
Herşey karıştı

Hey maşallah anca bitti okumam
Yeni gelenler hoş geldiniz
beren_naz tebrik ederim
tr_lelli minik bebesi olup da saçını açık birakabildigin için tebrik ederim ben 3,5 yıldır lohosa topuzu
Kmsl Hnd benim de kaynimin altın borcu var 241 Gr di ,11 sene önce 1 aylığına almıştı. Yazın 90 Gr verdi hala bekliyorum. Üstelik durumu da iyi önceden demiyordum bişey şimdi her gördüğümde istiyorum, çok ayıp ya bu derece rahatlık

İş ev bolunuyorsun canım bide hastalık dibimize kadar gelince gergin oluyor insan geçmiş olsun annesine Allah rahmet eylesin babasi için sabır versin rabbim

Vallahi sinir oluyorum böyle borcunu vermeyenlere insanları enayi yerine koyuyorlar

Emin ol bizim ihtiyacımız olsa çıkarıp bir kuruş yine vermezler

o yoluyo ben salıyorum bakalim kim bikacak☺

Vallahi sinir oluyorum böyle borcunu vermeyenlere insanları enayi yerine koyuyorlar

Emin ol bizim ihtiyacımız olsa çıkarıp bir kuruş yine vermezler
Tabi canım iş kurdu o parayla, konuşurken eşimin maaşı için mesela ya o para ne ki gibi bişey dedi, ben de o günden sonra her gördüğümde esimin maaşı olan miktarı söylüyorum haftada bu kadar gönder tamamla borcunu o para senin için ne ki diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…