- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Canımm Rabbim sifa versin hepimiz korkuyoruz belkide atlattik haberimiz yokSelam arkadaşlar. Ara ara okusamda öok yazamıyorum işler yüzünden.. Bende sağlkk alanında çalışıyorum..tr_lelli bilir beni.. Bende dün test verdim.. Bugün sonuç pozitif.. Evde karantinadayım şuan.. Eşimde bende kızımda. Hakkaten nerden nasıl geldi bilmiyorum.. Gerçekten anlaşılmıyor.. Ama hayatta devam ediyor.. Mecbur çalışıyorsun ihtiyaçların için dışarı çıkıyorsun.. Bu ara zaten çevremdede sürekli pozitif haberi alıyordum akabinde kendimde pozitifim demem oki dikkat edin arkadaşlar.. Nerden nasıl geldiği inanın belli olmuyor.. Sizlerdende bu mübarek cuma gününün yüzü suuu hürmetine dua beklerim.. Rabbim nerde ne kadar şifa bekleyen kulları barsa acil şifaöar versin Şafi ismi şerifine..
evde kutlamak en mantiklisi galibaKızlar,
22 kasımda Elanın doğum günü bu yıl toplu yapamam. Ama eve 3-5 kişi çağırıp yapmayı da bu yıl istemiyorum. İstediğim bu defa da kendi kendimize başbaşa kutlamak. Pasta alıp az süsleyim ona eğlence olsun.
Dün de eşim diyor ne yapacağız doğum gününde olmazsa teyzeyi falan çağırırız. Ben de dedim kimse gelmez. Bu riskte. Açıkcası sadece teyzesini de çağırmayı hiç istemiyorum. İlk doğum gününde de beni zaten bayağı gıcık etmişti. Teyzesi gidecekti nereye gidiyorsun Elanın doğum günü diye ısrarla kal dedi. Video çekerken çektiği videonun ses kaydını açmış düzgün çekilemedi video. Sonra da teyzesine kızdı.,Ee bir de herşeye dahil etmek zorundamıyız. Zaten isterse kendisi kıza sürpriz yapar.
Pazar gününe geliyor. Bilmiyorum ne yapsam. Kızını güzel bir yere götür orada kutlayalım desemmi. Bir de kızıma ne hediye alsam acababaşlayayım araştırmaya. Ben organize edeyim en iyisi fikir verin kızlar.
Ben de sevmiyorum ya. Ne gerek var sanki bazı şeyler başbaşa da güzel. Bir de heryıl aynı şekil doğum günü kutlamak benim hoşuma gitmiyorBaşbaşa kutlayın bence ne hoş olurakrabaları Her şeye dahil etmeyi sevmiyorum ben
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin. Nasılsınız çok ağırmı hafifmi atlatıyorsunuz.Selam arkadaşlar. Ara ara okusamda öok yazamıyorum işler yüzünden.. Bende sağlkk alanında çalışıyorum..tr_lelli bilir beni.. Bende dün test verdim.. Bugün sonuç pozitif.. Evde karantinadayım şuan.. Eşimde bende kızımda. Hakkaten nerden nasıl geldi bilmiyorum.. Gerçekten anlaşılmıyor.. Ama hayatta devam ediyor.. Mecbur çalışıyorsun ihtiyaçların için dışarı çıkıyorsun.. Bu ara zaten çevremdede sürekli pozitif haberi alıyordum akabinde kendimde pozitifim demem oki dikkat edin arkadaşlar.. Nerden nasıl geldiği inanın belli olmuyor.. Sizlerdende bu mübarek cuma gününün yüzü suuu hürmetine dua beklerim.. Rabbim nerde ne kadar şifa bekleyen kulları barsa acil şifaöar versin Şafi ismi şerifine..
Tabi dışarıya çıkmanın o riski de var malesef.evde kutlamak en mantiklisi galiba
balonlarla falan suslersiniz.
Ben artik heryerden herkesden korkuyorum.
Geliyorlar sonra ne lafları bitiyor ne bilmislikleri insan sınır oluyor bide o anı yasayamiyosun hizmet etmekdenBen de sevmiyorum ya. Ne gerek var sanki bazı şeyler başbaşa da güzel. Bir de heryıl aynı şekil doğum günü kutlamak benim hoşuma gitmiyor
Geçmiş olsunSelam arkadaşlar. Ara ara okusamda öok yazamıyorum işler yüzünden.. Bende sağlkk alanında çalışıyorum..tr_lelli bilir beni.. Bende dün test verdim.. Bugün sonuç pozitif.. Evde karantinadayım şuan.. Eşimde bende kızımda. Hakkaten nerden nasıl geldi bilmiyorum.. Gerçekten anlaşılmıyor.. Ama hayatta devam ediyor.. Mecbur çalışıyorsun ihtiyaçların için dışarı çıkıyorsun.. Bu ara zaten çevremdede sürekli pozitif haberi alıyordum akabinde kendimde pozitifim demem oki dikkat edin arkadaşlar.. Nerden nasıl geldiği inanın belli olmuyor.. Sizlerdende bu mübarek cuma gününün yüzü suuu hürmetine dua beklerim.. Rabbim nerde ne kadar şifa bekleyen kulları barsa acil şifaöar versin Şafi ismi şerifine..
Aynen maalesef öyle.. Rabbim hasta olan herkese acil şifalar versin.. Teşekkür ederim..
Teşekkür ederim.. Amin inşallahGeçmiş olsun
Allah şifa versin
Teşekkür ederim.. Amin inşallah.. Grip oldum sandım aslında.. Ben grip olduğum da aynen böyle olurum.. Birden oldu.. 2 gece öncesi akşam birden eklem ağrıları ve üşüme başağrısı oldu.. Ama gündüz bir sıkıntı yoktu. Bende anlamadım.. Dün sabah hemen test verdim. Bu sabah da pozitif çıktı.. Dün hiç ilaç almadım..sabaha karşı uyanmışım 4 gibi başağrısı çoktu.. Bir ağrı kesici aldım dayanamadım. O beni rahatlattı. Terlemişim bayağı.. Sabah kalktığımda daha iyiydim.. Şuan biraz başağrısı var yine. Filyasyon ekibi ilaç getiriceklermiş onları bekliyorum bakalım.. C vitamini takviyesine başladım..Dün çok iştahsızdım.. Bugün biraz daha iyiyim.. Ama tat alamıyorum tabi yediklerimden.. Hayırlısı ile atlatırım inşallah..Geçmiş olsun Allah acil şifa versin. Nasılsınız çok ağırmı hafifmi atlatıyorsunuz.
İlk yaş gününde işte olaya dahil oldu. İçime sinmedi çok. Zaten biraz büyüsün ilerde kızımı kendim götürürüm biryerlere kutlarım. Arkadaşlarıyla kutlar vs vs. Onlar alışmış eltim heryıl tek düzen çocuğa doğum günü yapıyor evde her yıl aynı kişiler çağırılıyorGeliyorlar sonra ne lafları bitiyor ne bilmislikleri insan sınır oluyor bide o anı yasayamiyosun hizmet etmekden
Kardeşimin eşi vb negatif oldu 4 gün olmuştu koku hiç yok ddi kız kardeşim de çok almıyorum diyorduBen de bugün de kardeşimden aldım haber. Çok samimi komşusunun testi pozitif çıkmış. Sadece koku ve tat alamıyormuş. Başka hiç birşey yok dedi. Öyle olunca hemen test yaptırmış. Bu şekilde atlatırsak çok iyi. Ama sanırım biraz mutasyona uğradı ya da insanlar daha bağışıklığını güclendirdi.
Başbaşa yapın canım daha iyi birilerini memnun etcem diye uğraşma kimsede alınmasın virüs olayı varkenKızlar,
22 kasımda Elanın doğum günü bu yıl toplu yapamam. Ama eve 3-5 kişi çağırıp yapmayı da bu yıl istemiyorum. İstediğim bu defa da kendi kendimize başbaşa kutlamak. Pasta alıp az süsleyim ona eğlence olsun.
Dün de eşim diyor ne yapacağız doğum gününde olmazsa teyzeyi falan çağırırız. Ben de dedim kimse gelmez. Bu riskte. Açıkcası sadece teyzesini de çağırmayı hiç istemiyorum. İlk doğum gününde de beni zaten bayağı gıcık etmişti. Teyzesi gidecekti nereye gidiyorsun Elanın doğum günü diye ısrarla kal dedi. Video çekerken çektiği videonun ses kaydını açmış düzgün çekilemedi video. Sonra da teyzesine kızdı.,Ee bir de herşeye dahil etmek zorundamıyız. Zaten isterse kendisi kıza sürpriz yapar.
Pazar gününe geliyor. Bilmiyorum ne yapsam. Kızını güzel bir yere götür orada kutlayalım desemmi. Bir de kızıma ne hediye alsam acababaşlayayım araştırmaya. Ben organize edeyim en iyisi fikir verin kızlar.
Rabbim şifa versin canım bol bol su meyve vitamin lazimSelam arkadaşlar. Ara ara okusamda öok yazamıyorum işler yüzünden.. Bende sağlkk alanında çalışıyorum..tr_lelli bilir beni.. Bende dün test verdim.. Bugün sonuç pozitif.. Evde karantinadayım şuan.. Eşimde bende kızımda. Hakkaten nerden nasıl geldi bilmiyorum.. Gerçekten anlaşılmıyor.. Ama hayatta devam ediyor.. Mecbur çalışıyorsun ihtiyaçların için dışarı çıkıyorsun.. Bu ara zaten çevremdede sürekli pozitif haberi alıyordum akabinde kendimde pozitifim demem oki dikkat edin arkadaşlar.. Nerden nasıl geldiği inanın belli olmuyor.. Sizlerdende bu mübarek cuma gününün yüzü suuu hürmetine dua beklerim.. Rabbim nerde ne kadar şifa bekleyen kulları barsa acil şifaöar versin Şafi ismi şerifine..
Sağol, İnşallah canım. Zaten geçem doğum gününden süsler var. Biraz da alırım. Az Süslerim ona eğlence olsun maksat. Sevinsin.yedirenk79 canım ben çok seviyorum öyle hazirliklari ya çok heyecanlı
Sen ne yapsan onun hoşuna gider zaten, balonlar grapon kağıdından süsler olabilir bı de güzel bı pasta ve masa. Allah size bağışlasın şimdiden doğum günü kutlu olsun prensesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?