- 27 Şubat 2013
- 14.848
- 42.425
- 798
Bıkmıyorlar canımo yoluyo ben salıyorum bakalim kim bikacak☺
Bizim de uyandı geri uyudu ben de uyutmam bugun, hava yağmurlu olunca dışarı da cikilmiyo gün zor geçiyor, bütün gün oyunGünaydın kızlar,
Biz yeni uyandık. Bugün öğlen uyutmam. Erken uyur kuzum. Bugün bir şeyler yaptırurum. Sıkılıyor evde. Neyse iş güç boşverdim
hayırlı cumalar.
Ben oglan kucukkene sirtimi cignetirdim.Bıkmıyorlar canımbizim de göğsüme ve ayağıma bastırıp duruyor fena ağrı ama alıştım galiba.
Aman Ali Rıza bey agzimizin tadıDün gece oğlum uyumadan anne ağzımın hiç tadı yok kendimi iyi hissetmiyorum dediver elini opiyim amca dicektim ağzımın tadı yok nedir, hayır bı de çok geç konuştu benimki daha 1 yılı anca vardır konuşmaya başlamasının sen daha 3,5 sun ya 60 yaşında gibi konuşmak nedir
Verecek durumları yok mu , yoksa vermiyolar miTeşekkür ederim canım
Evet canım 10 seneyi geçti 35 gramdı 18 gramını geçen sene alabildik gerisini de bekliyoruz daha
Yarasin minik kusa.Günaydınlarr
Hayırlı cumalarr
Sabah cocuklara krep yaptım.
Evde 1 avuc tam bugday unu buldum
Anaları yapmıor ki
Gecen görümcemin kız bana,yenge bize yine krep yapar mısın dedi telefonda
Yavrıum ya,
Yaparım tabi dedim.
Tabi benimkinden fırsat kalırsa yer cocuklar
Dün kıymalı makarna yapmıslar,oglanın onunden tabagı alıp 1 tane veriyormus cocuga
Babası kılıklı cok bonkör kızında senin gibi dedim
2 tane krep yedirdim sabah peynirle.
Bırakmadı kız beni sabah taa Bursanın bi ucuna gittim onlarla
Koci beni sonra ise bıraktı geri.
Ve fakat ay aksama yine yemek yok bayılazaam.
Yufka bulamadım dün
Tava böreği yapcaktım,bulursam alırım.
Dün telefon derdine bakamadım tam.
Aa çok sevindim canım çalışmalarının karşılığını almışsın inşallah daha güzel olur senin için herseySelam Kızlar güzel haberlerle geldim.Sınavı geçtim çok şükürKurtuldum üstümden yük gitti.
Sizler nasılsınız ders çalışmaktan sonuç beklemekten giremedim siteye hepinizi özledim.
ataya bak neredeyse 3.500Altınn uctu uctu
Hayatta alamam ceyrek bu ay
Gram alırsam sükür
Ben zorlar alırım dediğimde 825 ti ceyrek
Nasıllsa almıcam diye Aliexspress batagına düstüm,gelin kurtarın beni günaah
Offff var ya benim kaynım da bir ara bana demişti o altını üstüne bir bardak soğuk su üç demişti sinir olmuştumTabi canım iş kurdu o parayla, konuşurken eşimin maaşı için mesela ya o para ne ki gibi bişey dedi, ben de o günden sonra her gördüğümde esimin maaşı olan miktarı söylüyorum haftada bu kadar gönder tamamla borcunu o para senin için ne ki diyorum
Verecek durumu olmasa lafını bile etmem ama hiç birşeylerinden eksik kalmıyorlar borca gelinnce paramız yok diyorlarVerecek durumları yok mu , yoksa vermiyolar mi
Ben çok rahatsız oluyorum bian önce alıp vermek istiyorum
Bizim de öyle sorm canım. Şimdi çizgi film istedi açtım. Az oturayımBizim de uyandı geri uyudu ben de uyutmam bugun, hava yağmurlu olunca dışarı da cikilmiyo gün zor geçiyor, bütün gün oyun
Bayılıyorum ya konuşmalarına. Ne tatlı söylemiştir.Dün gece oğlum uyumadan anne ağzımın hiç tadı yok kendimi iyi hissetmiyorum dediver elini opiyim amca dicektim ağzımın tadı yok nedir, hayır bı de çok geç konuştu benimki daha 1 yılı anca vardır konuşmaya başlamasının sen daha 3,5 sun ya 60 yaşında gibi konuşmak nedir
Ben de bugün de kardeşimden aldım haber. Çok samimi komşusunun testi pozitif çıkmış. Sadece koku ve tat alamıyormuş. Başka hiç birşey yok dedi. Öyle olunca hemen test yaptırmış. Bu şekilde atlatırsak çok iyi. Ama sanırım biraz mutasyona uğradı ya da insanlar daha bağışıklığını güclendirdi.Benim kiz annesine kiyak yapti erken uyudu.
Hemen mercimek corbasi attim ocaga Blendrim yok telle seetcem bakalim nasil olcek.
Nohutlu pilav yapicam pirinc isladim.
Eksikler var liste yapiyom esime atarim gelirken alsin .
Yarin yine pizza yaparim ya ikindiye ya aksama..
Duu bakalim bikana kadar☺
Buzlukda kunefe var pesinede onu tatlarin bi serbet yapar.
Oglanin sinavi var yine saat 1 de.
Cocuga 1000tane tembihliyorum oglum maskeni elleme, indirme, siralara cok dokunma, kolonyani yanina al.
Yedek maske vercem okuldan cikinca atsin onu yenisini taksin.
Kapali ortamda kaliyolar neticede bazen 2 sinavi oluyo ondan cik ona gir.
Esimde iyice evham yapmaya baslasi ablasi falanda pozitif cikinca napicaz diyo..
Napcaz dedim kollicaz evde de bol bol c vit, ıhlamur, kirginsan bi ilac
C vit takviye alicam cikinca disari..Ya toz ya hap bakicam.
Ben kalsiyun+dvit. cigneme tablet kullaniyorum.
Collegende kullaniyorum icinde biotin zinco falan var.
Aiyy valla bunyeyi nekadar saglam tutarsak en azindan kolay atlatiriz..
magnezyum kalsiyum devit falan degerlerimede baktirdim.
Yuksekler simdilik.
mutasyona ugramis evet bulasma hizi yukselmisBen de bugün de kardeşimden aldım haber. Çok samimi komşusunun testi pozitif çıkmış. Sadece koku ve tat alamıyormuş. Başka hiç birşey yok dedi. Öyle olunca hemen test yaptırmış. Bu şekilde atlatırsak çok iyi. Ama sanırım biraz mutasyona uğradı ya da insanlar daha bağışıklığını güclendirdi.
Ben de iyi mutasyona uğradı sanıyordum kız. Grip gibi olsun o sorun değil ama işte sıkıntı.mutasyona ugramis evet bulasma hizi yukselmisartik daha cabuk bulasiyormus.
Başbaşa kutlayın bence ne hoş olurKızlar,
22 kasımda Elanın doğum günü bu yıl toplu yapamam. Ama eve 3-5 kişi çağırıp yapmayı da bu yıl istemiyorum. İstediğim bu defa da kendi kendimize başbaşa kutlamak. Pasta alıp az süsleyim ona eğlence olsun.
Dün de eşim diyor ne yapacağız doğum gününde olmazsa teyzeyi falan çağırırız. Ben de dedim kimse gelmez. Bu riskte. Açıkcası sadece teyzesini de çağırmayı hiç istemiyorum. İlk doğum gününde de beni zaten bayağı gıcık etmişti. Teyzesi gidecekti nereye gidiyorsun Elanın doğum günü diye ısrarla kal dedi. Video çekerken çektiği videonun ses kaydını açmış düzgün çekilemedi video. Sonra da teyzesine kızdı.,Ee bir de herşeye dahil etmek zorundamıyız. Zaten isterse kendisi kıza sürpriz yapar.
Pazar gününe geliyor. Bilmiyorum ne yapsam. Kızını güzel bir yere götür orada kutlayalım desemmi. Bir de kızıma ne hediye alsam acababaşlayayım araştırmaya. Ben organize edeyim en iyisi fikir verin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?