Küçük Düşün Büyük Olsun!

Elti her sene düzenli çağırıyorsa alışmışlardır siz cagirmasaniz kötü olursunuz bu sefer dimi virüs var zaten bahane hazır bu yıl ama
Ela nin güzel yılları olsun , aynı tarihlerde bize de Eda hanım gelirse sasirmam

Teşekkür ederim.. Evet iştahım yok zorluyorum kendimi.. Bağışıklık için meyve ve ekstra c vitamini almaya başladım.. Limonlu su içiyorum.. Hayırlısı ile geçecek inşallah

Slm bacımlar
Yine home officem .
Bu konuyu cözmem lazım.
Resmen beni ya calıstırıyor ya da sen yarın bakarsın diyor.
Göz göre göre is yıktı bana.
Ruhsat attılar bana,ofise yönlendirdim.
Demis tc okunmuyo halbuki okınuyor.
Bana geri attı,gec yolladılar tcyi diyo
E okunuyo dedim
Aa bana onu yollamadılar diyoBana geliyorlar artk.
Bugun resmn oturdum aliexpreste takıldm.
Nasılsa öglenden sonra full time calıısıyorm

Neyse sakinim
Gram 515 ten aldım bide 0.5 gr aldım
Ceyrege 850 dedi valla
100 tl kıza bez alırım dedim almadım.
Ceyrekli bileklik 900 dedi
50 tl mi bu ip dedim ya.

Eklentiler

• 96ADD5B9-9C6A-475D-BB15-91535B38EA85.webp
    144,5 KB · Görüntüleme: 63
KArdesimlerin sitedede komsu cıkmıs bunların blokta
KArısı apt.grubundan yazmıs.
Adam pozitf bahcede cocugu gezdiriyodu diyo
Pesss

yedirenk79

Evinizin biriciği güzel Elanızın doğum günü kutlu olsun şimdiden. Yedirenkcim, bende aynı hataları yaptım yıllar önce herkesi çagırıyordum. Ben yorgun oluyordum hazırlıklarından dolayı sonra arkadaşım dedi. Al eşini çocuklarını gidin önce yemek yiyin sonra pastasını alın ve öyle yaptım hem ben bütün etkinliklere katıldım bütün fotograflarda vardım hemde bana daha az masraflı oldu. Tabi son karar sizin. Ama o günlere dair tek pişmanlığım onlara küçük altın yusufcuk-melek fiğürlü kolye almak oda şimdi geliyor aklıma keşke yapabilseydim hatıra kalırdı.

KIZLARIMCANLARIM

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Şafi isminin hürmetine. Benim eşimde hastane personeli çok korkuyorum ama yapacak birşey yok.

beren_naz

Çok sevindim Beren Allah yolunu bahtını açık etsin. Duaların kabul oldu.

Neyse sakinim
Ceyrege 850 dedi valla
50 tl mi bu ip dedim ya.
Bereketli olsun baby çok minnoşlar. Ama sizin orda çeyrek iyimiş ben pazartesi günü 850 den aldım bugün çok yükseldi.

Cok gecmis olsınn
Saglık calısanı olarak mutasyona ugradıgını düsünüyor musunz?
Daha cabuk bulasıp,ayakta atlatılıyr sanki genel olrak

Neyse sakinim
Ceyrege 850 dedi valla
50 tl mi bu ip dedim ya.
Ben alırken ceyrekliye hep aldığım yer 510 demişti 500e aldım 465 ti canım kulp fln oluyo diyolar baya artmış valla az yorum bakıp belki yarın 2 gramın var yarın satarım eğer seçim bitip geri çekilme olursa tekrar Alican bakalim alirken yarım fln alırım öyle yaparsam

Ben de sevmiyorum ya. Ne gerek var sanki bazı şeyler başbaşa da güzel. Bir de heryıl aynı şekil doğum günü kutlamak benim hoşuma gitmiyor
Biz ilk yıl kutlarız sonraki seneler 3ümüz ufak bitatile cıkarız demistik dogmadan daha.
Agustos dogumlu zaten alya.
Busene 2 kere kutladık
Ama koci eylülde Alyanın serefine 3 gün tatil ayarladı
Bundan sonra öyle kutlarız.
3üniz biseyler yapabilirsiniz
Pandemi oldugundan dısarda risk ama
Basbasa daha güzel.

Selam kızlar bugün evi topladım her gün topluyorum ama yine de dagılıyor. Akşam mısır istediler biz darı diyoruz üç tencere patlattım sabah önce mutfagı topladım. Bugün buzdolabında bulunan patlıcan-biber-kabak hepsini kızarttım kabaktan mücver yaptım küçük borcam tepsi doldu. Bu akşam yediğimizi yeriz kalanını donduduruya atıcam artık almam yaz sebzesi. Dondurucudan tüketmeye başlıcam ama geçen hafta kereviz aldım zeytinyaglı yaptım salata gibi sofraya koyuyorum. Bu hafta da pırasa alıcam. Kızlarada brokoli haşladım domates çorbası istediler yaptım saat 3'e geliyordu mutfaktan çıktıgımda kızlarımla akşam sepet yapmıştım hepsi buradadan
-2 şampuan biri tuzsuz
-32 tuvalet kagıdı
-12 kagıt havlu
-5 kiloluk sıvı bulaşık deterjanı
-1 kilo sucuk en pahalısıda buydu. hepsi 182 tl tuttu.
Sonra tredyoldan
-3 tayt
-3 eşofman
-1 elbise
-1 etek
-2 çanta burda da en pahalısı çantaydı. Kızlarla birlik olup kredi kartının canına okuduk. Yapıcak bir şey yok. İhtiyaçları alıyoruz elbise ve etek önümüzde ki yaz için Allah nasip ederse.
Kızlar internetten aldım hiç olmazsa eve kadar taşımam dedim. Kıyafetleri zaten iç çamaşırına kadar internetten alıyoruz dışarıya çıkmamak için. Bana iyi geldi şimdi havalar da soguyor zor oluyor alıp poşetlerle eve gelmek.

Bereketli olsun baby çok minnoşlar. Ama sizin orda çeyrek iyimiş ben pazartesi günü 850 den aldım bugün çok yükseldi.
Saoalsn ablacm daha iyileri size olsn
ParaSız kalmıcagımı bilsem alırdm vala yuvarlıyor bizim kuyumcu 3-5 indirim yapıyor saolsn

Ben usuyorum ama atesim 35
Ishal falanda yok.
Kendimden de korkmaya basladim yae.
Dogalgaz acik, uzerimde hirkalar falan.
pöfs onceden olsa grip olcam galiba falan der gecerdim simdi direk covid? miğ!
İlac alayim yine agri kesici falan ıhlamurda atayim ocaga
limonluda bir corba.

Bugunde bitti cok sukur gelsin haftasonu.
Esime yarin kizi kitler bol bol dinlenirim.
Bugunde toz aldim, ev supurdum, banyoyu sildim.
Mutfagin yerlerini elimle sildim.
Yarin dinlencem diye☺

Cok gecmis olsınn
Saglık calısanı olarak mutasyona ugradıgını düsünüyor musunz?
Daha cabuk bulasıp,ayakta atlatılıyr sanki genel olrak
Ben kendimden supheleniyorum ya.
Cok da dikkat ettim surekli elime kolonya doktum disardayken ama usuyorum aksamlari atesim yok ama halsizim.

Bende carrefourun onlinesine falan alistim.
Bazen indirimde bisiler oluyo bakiyorum arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…