Elti her sene düzenli çağırıyorsa alışmışlardır siz cagirmasaniz kötü olursunuz bu sefer dimiİlk yaş gününde işte olaya dahil oldu. İçime sinmedi çok. Zaten biraz büyüsün ilerde kızımı kendim götürürüm biryerlere kutlarım. Arkadaşlarıyla kutlar vs vs. Onlar alışmış eltim heryıl tek düzen çocuğa doğum günü yapıyor evde her yıl aynı kişiler çağırılıyor
Ela bugün bana diyor bugün benim doğum günüm :)) bir de pasta seçiyor bakalım
En azından dediğin gibi karışan olmaz.
Teşekkür ederim.. Evet iştahım yok zorluyorum kendimi.. Bağışıklık için meyve ve ekstra c vitamini almaya başladım.. Limonlu su içiyorum.. Hayırlısı ile geçecek inşallahKardeşimin eşi vb negatif oldu 4 gün olmuştu koku hiç yok ddi kız kardeşim de çok almıyorum diyordu
Başbaşa yapın canım daha iyi birilerini memnun etcem diye uğraşma kimsede alınmasın virüs olayı varken
Rabbim şifa versin canım bol bol su meyve vitamin lazim
Slm bacımlar
Yine home officem .
Bu konuyu cözmem lazım.
Resmen beni ya calıstırıyor ya da sen yarın bakarsın diyor.
Göz göre göre is yıktı bana.
Ruhsat attılar bana,ofise yönlendirdim.
Demis tc okunmuyo halbuki okınuyor.
Bana geri attı,gec yolladılar tcyi diyo
E okunuyo dedim
Aa bana onu yollamadılar diyoBana geliyorlar artk.
Bugun resmn oturdum aliexpreste takıldm.
Nasılsa öglenden sonra full time calıısıyorm
KArdesimlerin sitedede komsu cıkmıs bunların bloktaBen de bugün de kardeşimden aldım haber. Çok samimi komşusunun testi pozitif çıkmış. Sadece koku ve tat alamıyormuş. Başka hiç birşey yok dedi. Öyle olunca hemen test yaptırmış. Bu şekilde atlatırsak çok iyi. Ama sanırım biraz mutasyona uğradı ya da insanlar daha bağışıklığını güclendirdi.
Bereketli olsun baby çok minnoşlar. Ama sizin orda çeyrek iyimiş ben pazartesi günü 850 den aldım bugün çok yükseldi.Neyse sakinim
Gram 515 ten aldım bide 0.5 gr aldım
Ceyrege 850 dedi valla
100 tl kıza bez alırım dedim almadım.
Ceyrekli bileklik 900 dedi
50 tl mi bu ip dedim ya.
Cok gecmis olsınnSelam arkadaşlar. Ara ara okusamda öok yazamıyorum işler yüzünden.. Bende sağlkk alanında çalışıyorum..tr_lelli bilir beni.. Bende dün test verdim.. Bugün sonuç pozitif.. Evde karantinadayım şuan.. Eşimde bende kızımda. Hakkaten nerden nasıl geldi bilmiyorum.. Gerçekten anlaşılmıyor.. Ama hayatta devam ediyor.. Mecbur çalışıyorsun ihtiyaçların için dışarı çıkıyorsun.. Bu ara zaten çevremdede sürekli pozitif haberi alıyordum akabinde kendimde pozitifim demem oki dikkat edin arkadaşlar.. Nerden nasıl geldiği inanın belli olmuyor.. Sizlerdende bu mübarek cuma gününün yüzü suuu hürmetine dua beklerim.. Rabbim nerde ne kadar şifa bekleyen kulları barsa acil şifaöar versin Şafi ismi şerifine..
Ben alırken ceyrekliye hep aldığım yer 510 demişti 500e aldım 465 ti canım kulp fln oluyo diyolar baya artmış valla az yorum bakıp belki yarın 2 gramın var yarın satarım eğer seçim bitip geri çekilme olursa tekrar Alican bakalim alirken yarım fln alırım öyle yaparsamNeyse sakinim
Ceyrege 850 dedi valla
50 tl mi bu ip dedim ya.
Biz ilk yıl kutlarız sonraki seneler 3ümüz ufak bitatile cıkarız demistik dogmadan daha.Ben de sevmiyorum ya. Ne gerek var sanki bazı şeyler başbaşa da güzel. Bir de heryıl aynı şekil doğum günü kutlamak benim hoşuma gitmiyor
Saoalsn ablacm daha iyileri size olsnBereketli olsun baby çok minnoşlar. Ama sizin orda çeyrek iyimiş ben pazartesi günü 850 den aldım bugün çok yükseldi.
semizotu istiyo benim canimda soyle eksi eksi.Bu zamana kadar kereviz ve brokoli dışında kış sebzesi almamıştım ama bu hafta ıspanak pırasa alıyım diyorum bakalım
Ben kendimden supheleniyorum ya.Cok gecmis olsınn
Saglık calısanı olarak mutasyona ugradıgını düsünüyor musunz?
Daha cabuk bulasıp,ayakta atlatılıyr sanki genel olrak
Bereketli olsun kuzuNeyse sakinim
Ceyrege 850 dedi valla
50 tl mi bu ip dedim ya.
Bende carrefourun onlinesine falan alistim.Selam kızlar bugün evi topladım her gün topluyorum ama yine de dagılıyor. Akşam mısır istediler biz darı diyoruz üç tencere patlattım sabah önce mutfagı topladım. Bugün buzdolabında bulunan patlıcan-biber-kabak hepsini kızarttım kabaktan mücver yaptım küçük borcam tepsi doldu. Bu akşam yediğimizi yeriz kalanını donduduruya atıcam artık almam yaz sebzesi. Dondurucudan tüketmeye başlıcam ama geçen hafta kereviz aldım zeytinyaglı yaptım salata gibi sofraya koyuyorum. Bu hafta da pırasa alıcam. Kızlarada brokoli haşladım domates çorbası istediler yaptım saat 3'e geliyordu mutfaktan çıktıgımda kızlarımla akşam sepet yapmıştım hepsi buradadan
-2 şampuan biri tuzsuz
-32 tuvalet kagıdı
-12 kagıt havlu
-5 kiloluk sıvı bulaşık deterjanı
-1 kilo sucuk en pahalısıda buydu. hepsi 182 tl tuttu.
Sonra tredyoldan
-3 tayt
-3 eşofman
-1 elbise
-1 etek
-2 çanta burda da en pahalısı çantaydı. Kızlarla birlik olup kredi kartının canına okuduk. Yapıcak bir şey yok. İhtiyaçları alıyoruz elbise ve etek önümüzde ki yaz için Allah nasip ederse.
Kızlar internetten aldım hiç olmazsa eve kadar taşımam dedim. Kıyafetleri zaten iç çamaşırına kadar internetten alıyoruz dışarıya çıkmamak için. Bana iyi geldi şimdi havalar da soguyor zor oluyor alıp poşetlerle eve gelmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?