İştw diyorumya bizimkiler hemen hasta akşama kadar dışarıdalar hiç hasta olmazlar evin önünde bakkal var dakika başı bakkal dişleri çürümüz daha benim oğlan la yasıt at sokağa büyüsünHerkesin anneliği ayrı. Benim kardeşimin görümcesi var. Çocuklarına bazı konularda hiç özenmez o çocuklar cips çikolata yer. Dışarıda yer. Ama o çocuklar MAŞAALLAH. hiç hasta olmaz. Benim kardeşimde yemeginden tut her şeyine ayrı özenir. Bir sürü kitap okur. Ama o çocuklar kadar sağlıklı değil bizim yeğenler.
Ama yine de bence ilerisi icin sizinkiler daha sanslı.Herkesin anneliği ayrı. Benim kardeşimin görümcesi var. Çocuklarına bazı konularda hiç özenmez o çocuklar cips çikolata yer. Dışarıda yer. Ama o çocuklar MAŞAALLAH. hiç hasta olmaz. Benim kardeşimde yemeginden tut her şeyine ayrı özenir. Bir sürü kitap okur. Ama o çocuklar kadar sağlıklı değil bizim yeğenler.
Rahat demekki ne yaparsa yapsın acaba bişey olurum hasta olurum aklım çıkarAynı arkadas ben ise basladıgımda üzülüyorm tabi bıraktım geldim diye,onlar tam gün calısıyor
Ben yarım gün.
Üzülme büyükler bizden daha iyi bakıyolar dedi
Vala dedim kimse annesinden iyi bakamaz cocuguma dedim.
Kör kuyularda da olsan anne annedir.
Biz külotlu corpla geziyorzAy ben oğluma mümkün değil çorap giydiremiyorum, ayakları buz oluyo ben giydiriyorum o cikariyo evin her köşesi çorap dolu çıkarmış saklamış biyerlere
Rahat demekki ne yaparsa yapsın acaba bişey olurum hasta olurum aklım çıkar
Ben de yollayamamYollamam bir ay filan bir gün zor yolladım ayrılmam kolay kolay çocuklarından Allah korusun iyi izin vermiş
Teyzesi var. İki çocuğu varmış galiba teyzesinin. Büyükleri yaşıyor duyduğum kadarıyla. Benim arkadaşımın izmirde 10 yıl oturduğu mahalle orası şimdi arkadaş istanbulda. Aileyi uzaktan tanıyormuş.Bende gordum o fotografi
Ayni seyi dusundum
Pijamasi da kucuk
Sonra aklima geldi bir cöpü yokki
Benim yurttan arkadasim vardi
Yasadigim sehire depremden 6 ay once gelmisler
Anne baba doktor
17 agustosta anne baba ve 1.5 yasinda kardesi vefat etmis
6 yasindaymis
Kendine geldiginde amcasinin evindeymis 5. Gun cikmis
Amcasi babaannesi bakmis
Mutlu bir gencti
Yillarca yatili okumus kim ister evinde
Amcasinin esi fln ilgileniyordu tatile gidiyorlardi
Ama evi babaannesinin eviydi
Yatili arkadaslariyla 6 genc tip kazanmisti tip okudular hala gorusuyorlar
Bizim yurtta 2 kisilerdi benim oda arkadaslarim oldular
Rabbimin ayari, kim bilir koca ankarada depremi bilen oda arkadaslari olsun.
Digeri bana tesekkur etmisti hic kurcalamadigim icin
Bir erkek arkadasi vardi liseden, simdi evliler cok iyi bir cocuktu
Babaannesi bana cok hediye gonderirdi
Simdi anliyorum sebebini kadin varligima seviniyormus
Aydanin halasi teyzesi varmi acaba
Cocugun bir cöpu kalmadi bir cift corapta yetmezki biri dusunmeliydi baba nasil gitsin alisverise
Insallah cok guzel bir hayati olur
Ben abiye uzuldum onun yuku 2 kat hem anasiz hem abi
Benim odam var diyor ayda oturdum agladim ne oda kaldi ne ana kuzum hic biri yok
Teyzesi var. İki çocuğu varmış galiba teyzesinin. Büyükleri yaşıyor duyduğum kadarıyla. Benim arkadaşımın izmirde 10 yıl oturduğu mahalle orası şimdi arkadaş istanbulda. Aileyi uzaktan tanıyormuş.
Aodam var dediğini dinlemedim. Çok üzücü.Nasıl mutlu edilir acaba. Elimizden birşey gelirmiki diye düşünüyorum.
Allah ta bişey olmamış canım elektrik sonuçtaÖglen su sisem vardı
Alya bi ara almıs eline disliyordu,aldım elinden koydım salonda komidinin üstüne.
Telefonu sarja takayım diye bi gttimki bütün sarjlar,3 lü priz su icinde
Delmis siseyi ucundan o da usul usul akmıs.
Vala normal degil cocuuum
Kız kardeşinin hesap hangisi onu bilmiyoeum onada bakayımO benimde dikkatimi cekti
Bide salata kasesine 350 tl veren kadın,bi koltık takımı almayıp kaplatıyor(hayır zenginmis ya alaymıs bi takım )
Kardesinin mutfak efso olmus kıskandı hemen tadilat
Ay onlaricok izlemiyorum aşırı cimri ve pisler valla aynı suyla yikaniyolar dış fircesini beraber kullanıyorlarYani ayır kiminse ısıtır verirsin sonra aynı kisiye
Aynen tlcde vardı ketcapları siseye geri toplayan kadın geldi aklıma
Öyle deme bacım ya inşallah borçları botirdim biriktiriyorum derkende görürüz seniSözde birikim topikine geldim 1 TL yok bende iş yok bende arkadaşlar
Valla bende karisigim yani sözde artık seçim bitti ama biden türkiye içi. İyi şeyler söylemiyordu artık restlesme ve yaptırım olmazsa artık en azından piyasalar rahatlar diye düşünüyorumSeçim bitmiş biden kazanmışüzülsekmi sevinsekmi altın nolur artık bilmiyorum
Allah korusun kuzumben çok korkuyordum prize hevesi yoktu kurcalamadı şükürÖglen su sisem vardı
Alya bi ara almıs eline disliyordu,aldım elinden koydım salonda komidinin üstüne.
Erkek çocuklarına giydirmeyin diye dinlemiştim bı uzmandan ne biliyim ya bı de büyük ya şimdi anlar yani, saçı uzun asla toka taktirmiyo kizlar takarmis diye meselaBiz külotlu corpla geziyorz
Aynen cekip cıkarıyor asla tutmuyor
Zaten bayağı oyuncak alınmış.ama hangimiz olsak onu yapardık o yarayı kapatmak için biraz teselli olsun diye. Tabi destek şart. Abisi destek almış. Ama annesinin cenazesinde olması doğrumu onu da bilmiyorum. Onun yaşı çok değil.Tek yolu var aslinda, acisini su an yasayip butunlesmesi
Cok zor bir surec
Zaman gectikce hayat aktikca okula baslayinca yasadikca barisacak
Su an asiri ilgi asiri materyal bence ona zarar
Birde profesyonel destek sart
Cunku olmuyor silinmiyor yoluna deprem ve getirdikleriyle devam ediyorsun
Babaanne bekliyordu insallah yanliz birakmaz
Tum aile destek almali, asiri ilgi gorduler ama ustleri tozlanacak o zmn zor olucak
Aman dikkat edin canım. Şarjı bile ortalıkta bırakmıyorum hala.Öglen su sisem vardı
Ayyy adam olmuş bak sennnErkek çocuklarına giydirmeyin diye dinlemiştim bı uzmandan ne biliyim ya bı de büyük ya şimdi anlar yani, saçı uzun asla toka taktirmiyo kizlar takarmis diye mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?