Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bilmiyorum abinin durumu daha kotu hem enkazi gordu hem yasi kucuk annenin cenazesi
Allah yardimcisi olsun babaya guc versin

Kızlar bugün markete gittim. Pazara gitmeye uğraşmadım bu defa. Zaten pazar olduğu gün kampanya var. Eşim tavuk ekşi tatlı acı sos yapacağım sen de yanına spagetti yaparsın dedi. Marketten tavuk pirzola. Patates aldım. 22 tl ödedim. Diğer markete gittim. Taze soğan maydanoz biber salatalık çeri domates portakal ıspanak yumurta aldım. 33 tl bıraktım. Eve geldim bozuklukları kumbara yaptık. Eşim tavuğu yaptı ben de makarnayı pişirdim köri sos yaptım.
bugün de öyle geçti. Uyutacaktım çişim yok diyor. Sonra oturtunca da aaa varmış diyor. Sonra pijamasını toplamadan fırrrr çadırına saklandı. Sonra giydiricem baba giydirsin. Tabi babası giydirirken yatağında zıp zıp hadi yattık. Su istedi verdim birdaha istedi hoop döktü komple yatak alez pijaması ıslandı. Sonra topladım yeni ser değiştir falan, yattık sonra kalktı sizin yanınızda yatıcam. Bebekken odasında yatırdım alışmasın diye hiç de öyle olmuyormuş. Ayrı yatan da yatmayanda çocukların hepsi biraz büyüyünce artık anne baba yanında yatmayı istiyorlar. Tabi ben biraz küçükken uyku hali düşer diye de tedirgin olduğumdan bizim yatakta yatırmamıştım.
şimdi babasının yanına gitti yattı. Uyudu.

annesiz buyuyen cocuklar benim hassas noktam.esimden dolayi dayanamam
bir de evlatlarini kaybeden anneleri dusunuyorum.delirmemek mumkun degil .olen kardeslerin fotosunu gordukce goz yasim durmuyor.Allah hepsinin yardimcisi olsun cok zor surecler
Benim de çok hassas noktam. Aynıyım seninle. Boğazım hep düğüm düğüm bugünlerde. Bir çok şeyin tadı yok. Annesiz babasız büyüyen çocuklara çoook üzülüyorum. Annesiz büyüyenlere daha daha çok üzülüyorum.
Oysa o kadar çok çocuk varki anne sevgisinden yoksun olan.

Benim iki kuzenim de küçük yasta annesiz kaldı, teyzelerim anneannem vs hep yanlarindaydi hiç bırakmadılar ama ne olursa olsun en basitinden kimseye naz bile yapmadılar annesizlik çok çok zor Allah hiç bir yavruyu annesiz bırakmasın insallah

hayat bazen cok zor olabiliyor .Allah kimseyi annesiz birakmasin

Günaydın hanımlar. Güzel bir pazar günü olsun hepimize. Evde herkes uyuyor, ben uyuyamadım, ama akşam tv seyrederken uyumuşum eşim uyandırdı yataga zor gittim. Sabahın erken saatlerini hep sevdim tv yi açtım fox ta haberleri seyrediyorum akşamdan mutfagı da topladım sadece içtigim papatya çayı kupası var birazdan bir nescafe yaparım kendime. Dün pazara eşimle gittim ama oldukça pahalıydı aldıklarım,
-2 kilo nar
-3 kilo mandalina
-2 kilo elma
-2 armut
-1 kilo hurma
-2 kilo üzüm
-yarım kilo pırasa
-1 adet küçük lahana
-1 adet marul
-1 kilo havuç
-1 kilo limon ne kadar harcadık bilmiiyorum ama herşey çok pahalıydı. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Sonra birde market yaptık, bir büyük paket et suyu, bir büyük paket çikolata, nescafe 10 tane, 1 paket cips ve 4 kutu cola eşime kaça patladı bilmiyorum ama bende ki para cebime kaldı birikime attım hemen. Yoksa başka türlü birikmiyor.

Bugün kahvaltı sonrası yazlıga gideriz biraz havalandırırız, bir kahve içeriz sahilde yürürüz sonra yine dönüş yaparız. Deniz kenarında yürümesi çok güzel havası bana çok iyi geliyor. Derin derin nefes alıyorum, sanırım ileride ordaki evimizde yaşamak istiyorum. Eşim emekli olunca çocuklar evlenince tamamen orda yaşarım diye düşünüyorum. Oranın da ısıtma sorunu var belki biz taşınıncaya kadar hallolur. Yaz Kış oturan komşularımız var onlar soba kurdu ama soba ile de ugraşmak istemem.

Günaydınlarr
İyipazarlar
8 de kalktı bebem
Pazar keyfi yaptı zaaar
Bez değisim kahvaltı
Erkenden markete cıktık.
Süt almaya yarın cıkmayız dedim.
30 tl bim;1 sise günlük süt,1 kilo muz,türk kahvesi,elma srkesi,camasır suyu,mantar.
Kızı tası,posetleri tası öldüm
Hemen onun tulumu ,kıyafetleri makinaya
Eller yıkandı.
Süt verdim azcık uyur belki diye sallıyorm.

Günaydın iyi pazarlar
Bende 9 da uyandım halen yatak keyfi yapıyorum
Herkes uyuyor
Birazdan kalkar kahvaltı hazırlarım
Dün eşim arkadaşları ile takıldı
Bende oğlanı aldım kayınvalide gittim
Saat 23:00 de geldim eve
Eşim 1:30 da gelmiş
Oturma odasını değişeceğiz bir takım beğendim 6.000 tl dedi
Biraz bekleyim biraz daha iner belki , o zaman alırım dedim .

Yufka ekmek aldım
Yumurta salatası yapacağım
Patates kızartırım
Kahvaltılık çıkarırım diye düşündüm
Poaça yapacaktım neyse akşam yaparım.
Oğlan seviyor

Allah herkese benim kocinin dinlenme azminden versin Amin
Kardesim aradı köye gitcez alalım sizi dedi
Aradım diyormki gidelim mi napalım?
Ben gelemem valla dinlenemiyorum hic diyo
Sanırsın tas tasıdı adam.
Üzerine adam dinlenecek dokanmayın yazcam
Gitmedik bizde.
Kız uyurken 1 mak.camasır astım.
Mantarlı ıspanak harcı yaptm öglen tava böregi yapcam.
Tarhana yaptm Alyaya
Bezelye attım ocaga aksm icin.
Bu hafta 2-3 günlük yemek planım var
Tavuklı mantar sote
Ispanaklı yumurta
Yesil mercimek aklımdakiler.
Cay aldım kendime.
Kız 1.5 saat oldu uyuyor
As bayrakları as as

Kuruttuk bizde petek üstünde hepsini
Ayy cok gecmis olsunn
Çok sağol canım telefonu banyoda şarja takmıştım benim hatam yani, elini yıkarken almış telefonla şarjı da yikamis telefonu biliyordum da sarji yıkadığıni farketmedim telefonun peşine düşmekten

Çok rahat oluyor
Bende öyle iki üç günlük yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…