- 8 Ocak 2015
- 6.095
- 19.112
- 448
Zaten bayağı oyuncak alınmış.ama hangimiz olsak onu yapardık o yarayı kapatmak için biraz teselli olsun diye. Tabi destek şart. Abisi destek almış. Ama annesinin cenazesinde olması doğrumu onu da bilmiyorum. Onun yaşı çok değil.
Benim de çok hassas noktam. Aynıyım seninle. Boğazım hep düğüm düğüm bugünlerde. Bir çok şeyin tadı yok. Annesiz babasız büyüyen çocuklara çoook üzülüyorum. Annesiz büyüyenlere daha daha çok üzülüyorum.annesiz buyuyen cocuklar benim hassas noktam.esimden dolayi dayanamam
bir de evlatlarini kaybeden anneleri dusunuyorum.delirmemek mumkun degil .olen kardeslerin fotosunu gordukce goz yasim durmuyor.Allah hepsinin yardimcisi olsun cok zor surecler
Benim iki kuzenim de küçük yasta annesiz kaldı, teyzelerim anneannem vs hep yanlarindaydi hiç bırakmadılar ama ne olursa olsun en basitinden kimseye naz bile yapmadılarBenim de çok hassas noktam. Aynıyım seninle. Boğazım hep düğüm düğüm bugünlerde. Bir çok şeyin tadı yok. Annesiz babasız büyüyen çocuklara çoook üzülüyorum. Annesiz büyüyenlere daha daha çok üzülüyorum.
Oysa o kadar çok çocuk varki anne sevgisinden yoksun olan.
AmiiinnBenim iki kuzenim de küçük yasta annesiz kaldı, teyzelerim anneannem vs hep yanlarindaydi hiç bırakmadılar ama ne olursa olsun en basitinden kimseye naz bile yapmadılarannesizlik çok çok zor Allah hiç bir yavruyu annesiz bırakmasın insallah
hayat bazen cok zor olabiliyor .Allah kimseyi annesiz birakmasinBenim de çok hassas noktam. Aynıyım seninle. Boğazım hep düğüm düğüm bugünlerde. Bir çok şeyin tadı yok. Annesiz babasız büyüyen çocuklara çoook üzülüyorum. Annesiz büyüyenlere daha daha çok üzülüyorum.
Oysa o kadar çok çocuk varki anne sevgisinden yoksun olan.
Aynen yaAllah ta bişey olmamış canım elektrik sonuçta
Kuruttuk bizde petek üstünde hepsinibabyloading87 Allah korumuş elektrik sonuçta
Oğlum şarj aletimi yikamis ben de bilmeden şarja takmamla carpildim
Eylem sönmezKız kardeşinin hesap hangisi onu bilmiyoeum onada bakayım
İnş kuzumÖyle deme bacım ya inşallah borçları botirdim biriktiriyorum derkende görürüz seni
Çok sağol canım telefonu banyoda şarja takmıştım benim hatam yani, elini yıkarken almış telefonla şarjı da yikamisKuruttuk bizde petek üstünde hepsini
Ayy cok gecmis olsunn
Çok rahat oluyorAllah herkese benim kocinin dinlenme azminden versin Amin
Kardesim aradı köye gitcez alalım sizi dedi
Aradım diyormki gidelim mi napalım?
Ben gelemem valla dinlenemiyorum hic diyo
Sanırsın tas tasıdı adam.
Üzerine adam dinlenecek dokanmayın yazcam
Gitmedik bizde.
Kız uyurken 1 mak.camasır astım.
Mantarlı ıspanak harcı yaptm öglen tava böregi yapcam.
Tarhana yaptm Alyaya
Bezelye attım ocaga aksm icin.
Bu hafta 2-3 günlük yemek planım var
Tavuklı mantar sote
Ispanaklı yumurta
Yesil mercimek aklımdakiler.
Cay aldım kendime.
Kız 1.5 saat oldu uyuyor
As bayrakları as as
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?