- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.600
- 798
- 38
Sil süpür yaptım
Toz aldım köpüklü su yapıp.
Yarında mutfaga giriscem
Dolapları indiririm iclerini silerim.
Alya uyursa kapıları silcem bi su.
1 mak.daha var asılcak camasır
Ayda cıkmıs hastanedenBabası kucagında tasıyor.
İlk resme baktım ayaklarda corap yok.
Ahh dedim anasızlık.
Yorumlara baktım bütün analar aynı seyi yazmıs
kizlar ayaklarinda yaralar varmis diye giydirmemisler oyle yaziyordu.babyloading87 şimdi baktım ya üzerinde mont var ayaklar çıplacık ah kuzumm. Kim ilgilenecek, nasıl açıklayacaklar sormuştur annesini. Offf. En zor şey bu yaşta anlatmak.
İşler bitmiyor valla bacım yok yok hergun yap yine aynıSil süpür yaptım
Toz aldım köpüklü su yapıp.
Yarında mutfaga giriscem
Dolapları indiririm iclerini silerim.
Alya uyursa kapıları silcem bi su.
1 mak.daha var asılcak camasır
Ay silme mutfak dolabu falan ya senEllerine sağlık
Temizlik kokusu burnuma geldi valla , annemde burda yapıyor habire
Benimde mutfak dolabı silesim var ama yapamıyorum artik
Aynennİşler bitmiyor valla bacım yok yok hergun yap yine aynı
Heyy Masallahh enerjine saglıkoyyy gelemedim gelemedimm.
Oturamadim daha dogrusu.
Sabah kahvalti fasli 2 mak camasir astim simdi 3.mak asicam.
Babam geldi öglen kahve istedi onlara kahve yaptim 1 saat falan oturdu gitti.
Musakka yaptim.
Spagetti yaptim.
Hamur yogurdum.
Mutfagi supurdum.
Esim kizi uyutmus ona muz, karauzumsuyu, irmik falan muhallebi yapip yedirmistim.
Tarhana yapicam az aksama yer.
Aksam pizza istediler yine birazini lavas birazini pizza yapicam.
Pazarada usendim cikamadim daha dogrusu vaktimde olmadi cikacak aksam oldu daha cikamam.
Biraz market eksiklerim var yarin yine cikmam lazim tahlil sonucunu alicam ordan disciye gitmem lazim.
Hayat hep bir kosturmaca valla.
Zikirlerimi cekemedim az oturdum simdi kalkip camasir asim
afiyet olsun simdiden pek severim ayva tatlisiniKızlar dışarısı çok güzeldi sıcacıktı sahil uzun bir yürüyüş yaptık eşimle. Sahil eskisi gibi kalabalık değildi ama cafeler, hamburgerciler, balık ekmekciler de boş masa sandalye yoktu. bu pandemide ne kadar uygun bilmiyorum biz çay bile içmedik, evde bir fincan kahve içtim şimdi, ama çok iyi geldi dinlendim. Arada havalar güzelken dışarı çıkıp temiz hava alıp tekrar hayatımıza kaldıgımız yerden devam etmenin güzelliği bu olsa gerek şimdi akşam için yemek yapıcam kafamda var bir iki yemek bakalım hangisini yapıcam bende merak ediyorum. Bahçeden ayva topladım yarın ayva tatlısı yaparım bir de kaymak alırım. Çok seviyorum tatlıyı ama kilolar fena yapıcak birşey yok yemesem almıcam kilo ama seviyorum yemek yemeyi. Kızım hazırlanıyor eşimin yegeni ile hemen hemen aynı yaştalar buluşacaklarmış dışarıda sonra onla beraber bize geleceklermiş kızımın ödevi için iyi oluyor böyle buluşmaları sohbet ediyorlar. Yoksa sürekli ders-ödev yapmaları onları da strese sokuyor.
Heyy Masallahh enerjine saglık
Yatıyorum da keyifli olmuyo bacım bnm kız kaburgama dayandı yine belim çok ağrıyorAy silme mutfak dolabu falan ya sen
Yat keyfine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?