Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sil süpür yaptım
Toz aldım köpüklü su yapıp.
Yarında mutfaga giriscem
Dolapları indiririm iclerini silerim.
Alya uyursa kapıları silcem bi su.
1 mak.daha var asılcak camasır

Ellerine sağlık
Temizlik kokusu burnuma geldi valla , annemde burda yapıyor habire
Benimde mutfak dolabı silesim var ama yapamıyorum artik

Ayda cıkmıs hastanedenBabası kucagında tasıyor.
İlk resme baktım ayaklarda corap yok.
Ahh dedim anasızlık.
Yorumlara baktım bütün analar aynı seyi yazmıs

babyloading87 şimdi baktım ya üzerinde mont var ayaklar çıplacık ah kuzumm. Kim ilgilenecek, nasıl açıklayacaklar sormuştur annesini. Offf. En zor şey bu yaşta anlatmak.
kizlar ayaklarinda yaralar varmis diye giydirmemisler oyle yaziyordu.
Bir tanidiklarinin evine goturmusler

Sil süpür yaptım
Toz aldım köpüklü su yapıp.
Yarında mutfaga giriscem
Dolapları indiririm iclerini silerim.
Alya uyursa kapıları silcem bi su.
1 mak.daha var asılcak camasır
İşler bitmiyor valla bacım yok yok hergun yap yine aynı

oyyy gelemedim gelemedimm.
Oturamadim daha dogrusu.
Sabah kahvalti fasli 2 mak camasir astim simdi 3.mak asicam.
Babam geldi öglen kahve istedi onlara kahve yaptim 1 saat falan oturdu gitti.
Musakka yaptim.
Spagetti yaptim.
Hamur yogurdum.
Mutfagi supurdum.
Esim kizi uyutmus ona muz, karauzumsuyu, irmik falan muhallebi yapip yedirmistim.
Tarhana yapicam az aksama yer.

Aksam pizza istediler yine birazini lavas birazini pizza yapicam.

Pazarada usendim cikamadim daha dogrusu vaktimde olmadi cikacak aksam oldu daha cikamam.

Biraz market eksiklerim var yarin yine cikmam lazim tahlil sonucunu alicam ordan disciye gitmem lazim.

Hayat hep bir kosturmaca valla.

Zikirlerimi cekemedim az oturdum simdi kalkip camasir asim

Heyy Masallahh enerjine saglık

Kızlar dışarısı çok güzeldi sıcacıktı sahil uzun bir yürüyüş yaptık eşimle. Sahil eskisi gibi kalabalık değildi ama cafeler, hamburgerciler, balık ekmekciler de boş masa sandalye yoktu. bu pandemide ne kadar uygun bilmiyorum biz çay bile içmedik, evde bir fincan kahve içtim şimdi, ama çok iyi geldi dinlendim. Arada havalar güzelken dışarı çıkıp temiz hava alıp tekrar hayatımıza kaldıgımız yerden devam etmenin güzelliği bu olsa gerek şimdi akşam için yemek yapıcam kafamda var bir iki yemek bakalım hangisini yapıcam bende merak ediyorum. Bahçeden ayva topladım yarın ayva tatlısı yaparım bir de kaymak alırım. Çok seviyorum tatlıyı ama kilolar fena yapıcak birşey yok yemesem almıcam kilo ama seviyorum yemek yemeyi. Kızım hazırlanıyor eşimin yegeni ile hemen hemen aynı yaştalar buluşacaklarmış dışarıda sonra onla beraber bize geleceklermiş kızımın ödevi için iyi oluyor böyle buluşmaları sohbet ediyorlar. Yoksa sürekli ders-ödev yapmaları onları da strese sokuyor.

afiyet olsun simdiden pek severim ayva tatlisini

Kvdem geleneksel tursu kavanozumu getirin telefonunu actı
Koci sabah dnlenemiyorm faln dedi ya
Hemen aradım gıcıklıgına
Kos annen kavanozunu istiyo diye
Acilmiymis simdi kavanoz
Yapmasın bize söyleseydin diyo
Acilmis kuruyomus dedim
Döktük yine 5lt tursuyu
Evi havalandırcm dedim
Kızı da kitledim ona kahve iciyorm

Bugünde kahvaltı dizi izledik pike yıkadım astım çamaşır katladim sonra pazara çıktım ıspanak domates salatalık nar sivri biber balkabağı çay süzgeci 30 harcadım galiba nar salatalık ve balkabağı bir kg gerisi yarımşar geldim kabakları yatırdım şekere akşam için lahana sarması vardı onu işittim makarna ve yoğurt yedik yarına yumurtalı ıspanak yapicam çorba az makarnamda var oğlan yemiyor ıspanak oda çorba makarna yer diğer güne kıymalı gül böreği istiyo bizimki bakalim

Bir hacetim icin Hacet namazi kilip 12.000 Yunus peygamberin duasini okumaya niyetlendim.
1 haftada bitirmem gerekiyor.
Yani haftaya cumartesi bitmis olmasi lazim.
300 cektim daha.
Gunde 1.700tane falan cekmem lazim sanirim en az.
Haydi bismillah..
Sayisiz cekmeyi daha cok seviyorum zikirleri ama bazi dualarda sayi koyuyorlar
misal 4444 salati tefriciye gibi.
Rabbim ol der olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…