Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli maşallah kuzuya. Allah başarılarını daim etsin. Biz de geçen bi notuna ödül olsun diye yemeğe götürdük dışarı.
latiyya Allah kavuştursun şimdiden. Eşin ne iş yapıyor ki bu kadar sık gidiyor. Ne zaman bitecek bu gidip gelmeleri

allah kavuştursun canım. zor olmalı allah sabır versin inşallah
çok teşekkür ederim, allah bir daha yaşatmasın inşallah. bu aralar çalışıp, çabaladığı halde, hayatını zorluklarla devam ettiren insanlarda gözüm. o kadar çoklar ki hepsine yardımcı olmak imkansız. bir ailenin her ihtiyacını karşılamak da imkansız. ama babamın dediği gibi, biraz fedakarlıkla yardımcı olunabilir. inşallah nefsimize yenilip devam ettirmemezlik yapmayız

Canım öyle bir planimiz var gölyazi ve cumalikizigı merak ediyoruz.
Gunu birlik gideriz sanirim yada cumartesi gidis pazar dönus.
Sagol kuzucum

Supersinnn ya
Kesinlikle 1hafta ancak yeter ama vakit ve izin yok
Gölyazi ve cumalikizigi merak ediyoruz.
Hepsini dikkate alicam sagol canım
Biz boluyuda 3gunde ancak gezmistim oda baya bi koyune girmedik genel cevre ve köyler.
Sagolasin canım.
Allah hepsine zihin acıklıgı versin.

Arkadastan geldim simdi esimi bekliyorum karnimda tok oglus icin gidiciZ ye ye şiştim yahusu
11tl harcadim
Arkadasa giderken meyve suyu ve cociklere cikolata aldim.

Arkadaşlarla yemeğe çıkacaktık. Son anda aradı. Bi işleri çıkmış acil. İptal ettik. Evde yemekte Yok. Dışarıdan mı söylesek dedik. Yok dedim durun. Hemen pizza yaptım. Oturduk yedik. Paramız cebimize kaldı

ben de bugün evde haftalık temizlik yaptım, çamaşır attım, kuruttum,katladım, ütülenecekleri ayırdım. daha sonra babamı ziyarete gittim. 1.5 saat kadar kaldım eve döndüm. kurutma makinesindeki çamaşırları çıkardım, onları da katladım yerleştirdim. gelirken yufka almıştım, börek sardım, dondurucuya attım. kurabiye de yapacaktım ama canım istemedi. onları da başka bir gün yaparım inşallah. 8-10 tane kadar var dondurucuda.

sonra da k.valideme yemeğe gittik. yedik içtik derken, eşimin anneannesi rahatsızlandım diye aradı. eşimle k.validem acile götürdüler. rutin şeylerden biri. haftada bir gün acile götürüyorlar, sonra tam teşeküllü bir hastaneye. doktor teyzem benden sağlamsın, çok iyisin maşallah deyince, eve döndüğünde ne biçim doktor, hiç bir şey bulamadı deyip kızıp, söyleniyor. k.valideme çok üzüldüm, kadın ağlaya ağlaya gitti. allah yardımcısı olsun. evde sadece görümcem vardı, o da arkadaşıyla dışarı çıkacaktı ben de eve döndüm.

Merhabalar kurutma makinanizindan memnunmusunuz

Model no filan varmi
Camasir mak birmi ayrimi kuru cikartiyormu direk
ayrı canım, ç.makinesinin üzerine özel bir aparatla konuyor. modeli şu
Serie | 8 WTW87560TR
SelfCleaning Condenser
çamaşır kurutma makinesi - ısı pompasi

fiyat biraz yüksek ama bence değiyor. narin kurutma yapıyor, çamaşırlar yıpranmıyor. annemin kurutma makinesi de bosch. daha eski model, o da yıllardır kullanıyor ve çok memnun.

Kızlar bu kriz denilen durum benim yaşadığım yeri etkilememiş. Bugün okuldan çıkınca arkadaşlar gratise gidelim %50 indirim var dediler. Benimde sampuan ve el kremine ihtiyacim vardi, tamam dedim gidelim. Bir gittik iceride rahat 60 kişi var.

Genci yaşlısı erkegi herkes kapış kapış sepet dolduruyor. Bir anda nasil gaza geldim anlatamam. Sepete neler eklemisim neler. Rahat 200 TL'lik ürün atmışım sepete.
Normalde bu tarz yerlerde çok kalmaktan sıkılırım max 10 dk falan ama tam 1.5 saat kalmışım. Insanlar aldikca bende aldim.
En son resmen bedava dağıtılıyormuş gibi bir izdiham cıktı. insanlar birbirlerine girdi. Bir anda kafama dank etti. Sen ne yapiyorsun burda. Hic ihtiyacin olmayan seylerin elinde ne isi var dedim. Senin bir aylik mutfak masrafin burada yatiyor dedim. Sepeti birakip arkama bile bakmadan oradan uzaklastim.
Keske videosunu cekip de atsaydim. Gercekten ne kadar tüketim odakli bir toplum olmusuz. Hayatimda ilk defa bu kadar sacma bir yerde bu kadar gaza geldim. Baskalarina ozenipde sepet doldurmak nedir ya... Ama Allah yüzüme baktida kendimi toparladim.

Yanimda universiteden arkadaslarim vardi. Birbirlerini oyle gaza getirdilerki bir aylik harcliklarini orada birakmislar. Sonra yok kitap parasi yok fotokopi parasi diye bahanelerle ailelerine yapışacaklar.

Tsk ederim,resim atabilirmisin ,benim camasir mak ustunde dolap var

sempatik_kiz o avm'ler var ya o avm'ler insana ucuz diye kamyon tekerleği bile aldırırhiç sevmiyorum o yüzden. sanki bedava dağıtıyorlar gibi, millet sonunu düşünmeden alıyor da alıyor. hele o müzikler yok mu, hepsi alışveriş hilesi ve algı yönetimi

Benim bile gidesim geldi valla ne güzel anlattın kız

Bide ben bilinçli tüketiciyim falan diye gezip duruyordum Nasil gaza geldim anlamadim

Benim bile gidesim geldi valla ne güzel anlattın kız
gelin gelin, şehrimiz güzeldir. ben beş yıldır motor tepesinde h.sonları keşif gezilerine çıkıyorum. belli bir noktaya kadar gidip, sonrasında doğa yürüyüşü yapıyoruz. para da harcamıyoruz ohh doğayla bütünleşip stres atıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…