- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
Teşekkür ederim hepimizin inşallahBereketli olsun inşallah birikimleriniz.
Her evin gideri farklı sonuçta.
Çok şükür halimize
Rabbim bebeklerinizle beraber güzel günler yaşatsın inşallah size...Teşekkür ederim hepimizin inşallah
Evet Haklısın Tabiki
Sadece öyle bir hayal ettim
Ben uygun olduğu için almıştım daha önce çok ince verdiğin parayı kesinlikle haketmiyor. Daha çok kullanmak zorunda kalıyorsun.Kizlar berrak marka wc kagidi nasil?
Cok mu adi
Birde bu yuzey temizleyiciden kullanan var mi?
Kokusu nasil?
Eki Görüntüle 1910311
bende aldim henuz kullanmadim 9 lira almistim buraya seyhanlar acilmisti bencede ince 32 li ama az gorunuyor yuzey temizleyicinin 1 lt var cagrida alip denicem bakalim nasil 2 lira idiKizlar berrak marka wc kagidi nasil?
Cok mu adi
Birde bu yuzey temizleyiciden kullanan var mi?
Kokusu nasil?
Eki Görüntüle 1910311
Deneyince yazarmisiniz kokusu kalicimi guzel mi fiyati uyguna geliyo cunkubende aldim henuz kullanmadim 9 lira almistim buraya seyhanlar acilmisti bencede ince 32 li ama az gorunuyor yuzey temizleyicinin 1 lt var cagrida alip denicem bakalim nasil 2 lira idi
Esimde adidir dediBen uygun olduğu için almıştım daha önce çok ince verdiğin parayı kesinlikle haketmiyor. Daha çok kullanmak zorunda kalıyorsun.
Ama kağıt havlusuda bir o kadar mükemmel. Selpakla aynı seviyede yarışır yani. Bu yüzden gidip görmende fayda var.
Cuma geldi çok şükür. Her hafta sonu söyle bir dinleneyim geç kalkayim rahat rahat kahvaltı yapalım diyorum ama ne mümkün. İlla bir şey çıkıyor. Seminer , düğün , hayır , doğum günü falan. Gitmeden de olmuyor. Geri kalan zamanda zaten ev işleri var. Şöyle saati unutup da yaşamak istiyorum bir iki gün. Telaşsız ve yalnız...Allahım çok mu şey istiyorum bilmiyorum...
Günaydın Hanımlar,
Bu sabah işe giderken markete uğradım. Çıkışta tam arabaya bindim, bir adam geldi, camı tıklattı. Açtım. "Abla çok açım bana yiyecek birşeyler alır mısın?" diye sordu. Ben de 5 TL verdim ve dedim ki "Eğer hakikaten açsan bu para helali hoş olsun ancak üçkağıtçı isen helal etmiyorum" dedim ve gittim.
Ben bu tarz durumlarda çok ikilemde kalıyorum. Uzanan eli geri çevirmek istemiyorum bir taraftan da kandırılıyor muyum acaba hissiyetı taşıyorum. Siz nasıl davranıyorsunuz bu tip durumlarda?
Ankara'da günün önemli bir bölümünü trafikte geçirdiğim için çok sık başıma geliyor bu durum. Her taraf ayakları çıplak çocuk doluArtık arabada sürekli ufak oyuncak, muz, çikolata vs. bulundurur oldum. Onların o uzanan minicik elini boş çevirmek istemiyorum ama para da vermek istemiyorum. Çünkü o para direkt onları dilendiren vicdansızlara gidiyor.
Allah kolaylık versin canım ya oldukça fazla. Maaşlarınız yüksek herhalde.kuruşu kuruşuna hem de
maşallah oğlunaGünaydınnn mutlu hafta sonlari.
Oglumu kursa biraktim
Eve ışınlanıp kahvalti hazirladim esimle basbasa bir kahvalti yaptik tv karsisinda.
Bayat ekmeklerimi ziyan olmadan kurtardim kizarttim.
Mutfagimi toparladim.
Oglumu ve arkadasimin oglunu kurstan alip arkadasa gecicez dun davet etti cay faslı yani(bu hafta hic evde durmadim)
Oglum matematikden sinifta tek 100alan ogrenciymis
Ögretmen x? Kim diyip ayaga kaldirip tesekkur etmis.
Nasıl heycanli anlatiyo yavrum.
İng. Yarismasinda da 2.olmus.
Ogretmen msjlada bildirdi.
Bu aksam onu kutlucaz disarda yemek yicez ufakda bir hediye aldik.
Bayadirda disarda yemek yememistik hep birlikde bahanesi oldu.
Alisveris yapicam hala vaktim yok
Yarin pazar+market yaparim artik.
Bursayi bilenler nereleri gezebiliriz (manzara vs) bilgi verirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?