Küçük Düşün Büyük Olsun!

Herkese selamlar. Canım eşinin ailesi tam bir saraylı. Bunu ilk defa duydum. Normalde misafir umduğunu değil bulduğunu yer

Selam kizlar
tr_lelli canım sen dezenfekte ediyorsun ya herkesi kendin gibi düşünme inan ki insanlar neler yapıyor, daha yeni duydum eşimin kuzeni koronali karantinada olduğu halde gizlice markete gitmiş ben de bir tek markete pazara gidiyorum, nasılsa hasta olan gelmez diye ama çok tedirgin oldum. Doğrusu sizin yaptiginiz canim, ha böyle düşününce de senin dediğin gibi olmuş oluyo kimbilir hasta olup söylemeyen kimler var

Biraz fırsatçılık da var gibi geldi bana. Daha fazla kazanmak gibi.
sonuçta sen neyine güveneceksin damacana dezenfektan konusuna. Ne damacanaymış ya. Çamaşır suyuyla ovdum deseydin. Yani para alırken paradaki virüsü düşünmüyor bence damacanadan çok virüs parada vardır. Fırsatçılık değilde nee

Herkese selamlar. Canım eşinin ailesi tam bir saraylı. Bunu ilk defa duydum. Normalde misafir umduğunu değil bulduğunu yer
Kız bir yemek toplanmasında sürekli yemek ne yapsak diye konuşulur.yapılan yemekler resim çekilip gönderilir.işte teyzeler gelince baba arar. Naptınız oldumu yemek. Kendisi namıdeğer aşçı yasonra da beni aramış Seni yemek yapma derdinden kurtardım diyor. Çünkü biliyor kızdığımı :)

yedirenk79 canım valla yemek konusuna şaşırdım ustelik de kayinbabanin karışmasina daha çok şaşırdım herkes değişik iste
O hepsinden çok karışır. Bir oğlu bir o masterchef eşimin babası emekli olduktan sonra assosta arkadaşının otelinde aşçılığa başlamış, benim eve gelince de yemek yapar. Aileden geliyor.

Ya bizde bir tek yeğenlerime sorarız ne yapalım sana diye. Onun dışında kimse Ne sipariş verir ne de sorarız. Yeğenlerim bile büyüdü artık teyze ALLAH ne verdiyse yerim diyor. Minik kuşlarım

O hepsinden çok karışır. Bir oğlu bir o masterchef eşimin babası emekli olduktan sonra assosta arkadaşının otelinde aşçılığa başlamış, benim eve gelince de yemek yapar. Aileden geliyor.
Canım Bir şey sorucam kayınpederin emekli olmadan önce de mi aşciymis.Yani okullu mu

Abartmasın ac susuz mu oturcak insanlar 15 gün?
Alırken eldiven kullansın geri?
Ben de ondan gelmeyecegini ne bilcem

İyi aksamlar kızlar
İs cıkısı anama gittim
Annemler onden gittiler babam gelip almıs kızla annemi.
Yemek yedik döndük.
Yemek yapmamıslar tabi
Pide iskender flan söyledik
Carrefourda cocuklara cikolata falan aldım,cookie aldımm (yabanmersinli denk gelirse alın 11.99 tl asıır güzldi)
30 tl bıraktım
Tabi benim kız görmesin diye cocuklar yerken balkon balkon kacırdım
Öglende pizza söylemisler
Nasıl tembihlediysen cocık yemedi diyolar
Peynir dedim varsa eksi gelmistir yemez
Yapamadınız mı bi makarna onu yerdi dedim
3 ögün dısardan yicekler ellerinden gelse
Annem 1 koca poset kvdemlere ceviz hazırlamıs
Hangi dagda kurt öldü bilemeyrum
Tabi koci pek sevindi
Hemen dedi buraya kadr geldik bırakalım bari
İyi dedim bırak
Kapıdan verdik cıktık
Enistesi uine oyuncak almıs cocuklara
Mutfak almıs benim kıza saolsn kardesimin esi.
Benimki dedi bizde alalım cocuklara biseyler
Sen al ben veririm ,kacıncıya oyuncak alıyo cockk dedi.
Aha dedim insani belirtiler var adamda hayırolsın
Eve girdik kız bayıldı
Bez degis ,süt ver uyudu ins uyanmaZ.
Bide masada ayran bardagı onumde oynuyo
Aklıma gelmedi acabilecgi
Sen acmıs kucagımda otururken,bardagı yalıyo,babam farkettmis aa iciyo acmıs ayranı dedi ben sok

Misafir umduğunu değil deseydin canım ne ayip ben ne koysalar yerim

Kızlar selam
Ara ara bakabildim. Kız çıldırdı şımardı. Allahtan şimdi teyzeyle oyalanıyor yazayım dedim.
Yemeğe eşim balık yaptı. Tabi ben de ocağı yeni silmiştim. Yemek planı değişti ya dedim ben de ocağı sildim bilsem silmezdim dedim. Yemekten sonra koci kalktı mutfağa girdi ocağı silmeye başlamış ohh iyi de oldu.
eşim kıza pasta almış.,üflettik. Teyze dayı 100 er lira para verdiler Allah bereket versin. Bende durumlar böyle.

Nice yaşları olsun kuzumunbereketli olsun paraları

Ben vebal almamak icin soyledim.
soylemesem nerden bilcek.
Ama soyle diyebilirdi tamam damacana veremiyoruz alip geri goturseydi.
Ya da parasi falan kalsin karantinaniz bitince verirsiniz deseydi.
Ama uslup hic hos diildi.
Bilmiyo olabilirim.
ki o para kac kisinin elinde geliyor bizede.
cok sasirdim sadece.
Deseydiki k.bakmayin damacan veremiyoruz goturseydi geri anlardim.
Hem birakti öyle hemde bisiler dedi durdu.
Bu 2. sikintim bu erikliyle Hamidiyeye gecicem bu sefer kesin.

bereketli olsun canim

esim wc gecmek icin koridora cikiyor maskeli prize falan koluyla dokunuyor goruyorum bi de adam nefesini tutuyor.
Koridora nefesimi vermim diyo kosuyo
zaten varya fellik fellik gezenleri bulmaz bu bizi bulur

Selam kizlar geldik anca akşam eve gün güzeldi dgunude kutladik kayinpederim burda bugünde yarın doncekler kahvaltı sonrası çıkarıs ddi d günü hediyesi oldu pantolon almıştım giderken kahvaltıya gittik hem oraya hem bizim eve simit ekmek aldım 27 verdim birde günleri odedum o bitti şükür kardeşimle girdiğimiz 3 kişi kaldı o da az kaldı sonra bu telefonun borcu var 1600 kaldı oda 400 vercem aylık zaten o kadar gün veriyodum nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…