Küçük Düşün Büyük Olsun!

Lavasta tost yaptm koci yedi gitti
Filtre kahve ictim
Alya uyusun sıkma yaparım yerim lavastan.
Valla bizimde durumlar nanay
Avans mi istesem 0.5 gr mı bozsam bilemeyrum herhalde avans isterim.
1550 tl kk dan cekcem bu hafta kasko sigortya kızın saglık da orda kk 9 ay iptal
Zaten 3bin limitli doldu limiti.

Olan lelliye oluyor. Kız senin koci nasıl hasta maşallah boğazı durmuyor padişah keyfinde. Der tabi tekrar korona olayım. İş yorgunluğu da yok.
Kiz bende anlamadim ne versem yiyo adam.
Dahada versem yerdi eminimde vercek bisi kalmadi valla stok bitti bugun yapicim
simdi kahvalti bekliyo icerde biside diyemiyo uyuyorum saniyo galiba beklesin az biraz

K kardespayi ozaman gunaydiinnn
Ayy keske hepinize versem yaw vallahi zaten 2 tepsi cikiyor 3er 5er hepinize yeter.
Sen annendesin ya tarifi verim ikizler uyurken yaparsin cok kolay bacim bunlar az malzemos.

babyloading87 cayi demle bacim. Tukkanda kahvalti edecük
Bak senin yaninada veririm isyerinde yersin

Evde 2 tane muz kayıpkociye dedim 2 sini de mi yedin?
1 ini cocuga bıraksaydın ya dedim
Yoo ben muz flan yemedim hic diyo
Alya kim bilir nereye attı
Aramam lazım takatım yok muz arıcak simdi
oglanda bizim kucukken kumandayi al sen hani su ilkarabamlar var ya pedalsiz falan onun koltugu kalkiyo ici bagaj gibi icine koy otur gez falan konusamiyoda tam anlatamiyo yani akli ermiyo.
Allahim tüm evi dokmustuk.
Kanepe altlari, dolap icleri belki 2 gun aradik bulamadik.
Sonra kendi cikardi getirdi koymus oraya oturmus gezmis 2 gundur.

Bi defada annemlerde kumandayi camdan asagi atti..
4.kat bi de
Babam geliyodu o da babytv izliyodu kanali degisecek , kumandayi alacak diye camdan asagi atmisti
Bakalim Alyos neler yapicik

Bugun corba yapicam.
Annem hamsi getirecek onu buglarim firinda.
Firini acmisken bisi daha yapim
Hamur mayalarsam yine biraz tahinli yapim icine ceviz falan guzel oluyo malum daha 1 hafta var yer onlari esim.
bisk. past. dun yetistiremedim bugun artik.

Esime diyorum tam findik kirardin orda bos bos oturuyosun ama iste hava ile temas halinde olmaz.
maske eldiven takardida.
Findiklarin kirilmasi lazim biraz anneme vericem kirsin sutlaca, kabak tatlisina, keklere, kurabiyelere bir cok seye katarim ben
hep bulunur evde.
Bu ara pekmeze katip katip yedik bitti gibi bisi kirilmasi lazim.

sana zahmet yazsana lelli bi deneyim ben de .kafama iyice yerlesmis
1.5 su bardaği ılık süt
yarim s.b siviyag
1.5 corba kasigi toz seker
1 tatli kasigi tuz
yarim yas maya
2 corba kasigi sirke
1 yumurta(sarisi uzerine)
un.
önce maya ve sivilar karisacak seker ve tuzda.
En son unla kivam verirsin
Hamur yumusak olacak. 1 saat kapta dinlenecek 1-2 saat kadarda tepsi mayasi gelsin pisirirsin.

Günaydın
Bende kuru maya var onunla yapsam olur mu acaba birde pişirdikten sonra birazını buzluğa koysam biz bitiremiyoruz ziyan oluyor

Günaydın
Kızı gece odasında yatırdık. Biraz film izledik zaten saat 3 te yattım. Saat 5 oldu pıtır pıtır geldi yanımıza.yine rahat 1 saat uyumadı. Nerden dedim gece uyanmıyor diye resmen nazar ettim dilimle günlerdir böyle aynı saatte uyanıp yatakta dönüp durup 1 saati geçiriyor. Sonra uyuyor saat 10 u buluyor uyanması.
Bugün teyzeyle dayı gelecek ne yemek yapsam bilemedim. Herşeyi de yemezler. Belli standart yemekleri vardır. Yağlamamı yapsam diye düşündüm ya da balık bakalım.
bugün kızımla da kek ya da pasta yaparım dün istemişti.

Kiz bende anlamadim ne versem yiyo adam.
Dahada versem yerdi eminimde vercek bisi kalmadi valla stok bitti bugun yapicim
simdi kahvalti bekliyo icerde biside diyemiyo uyuyorum saniyo galiba beklesin az biraz
Kız kardeşim iştahsızlık yaşadı eside öyleydi 1hafta sonra normale döndüler değişiyor demekki

Babamın teyze kzıı alt kattaydı vara yoga cıkardı kadını iceri buyur etmediğimi farketmstim taaa nezamn sonra
Habersiz çat kapı hiç sevmem. Aynı bina da akraba da sıkıcı kız.
Mesela annemlerin orada komşu habersiz gelir annemler kardeşimin eve habersiz gider. Ben alışkın değilim öyle.

Ben makarna sosuna evdeki sebzelerden koyuyurum, kabak, havuç rendeliyorum, pırasa doğruyorum, evde ne varsa ekliyorum

Günaydın
Bende kuru maya var onunla yapsam olur mu acaba birde pişirdikten sonra birazını buzluğa koysam biz bitiremiyoruz ziyan oluyor
hic kuru maya denemedim canim.
Evet bende oyle yapiyorum sogusun hemen koy dolaba(disarida 1 gun falan bekletip koyunca o tazelik olmuyor soguyunca koy)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…